Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Esabil beyden ameliyat gunu almistim. Hakan beyede gittim sirf meraktan ne diyecek diye cok riskliymis bir nevi kabul etmedi :)) Her burun tipini asil hakan bey yapamiyor. Dunyada sadece bende var sanki kalin deri.

Esabil beyden ameliyat gunu almistim. Hakan beyede gittim sirf meraktan ne diyecek diye cok riskliymis bir nevi kabul etmedi :)) Her burun tipini asil hakan bey yapamiyor. Dunyada sadece bende var sanki kalin deri.
Canım seninde az kaldı değil mi benim kontrol var bugün istersen slm söylerim

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım, ama devamlı takip ediyordum 6şubatta esabil beye burun ameliyatım var süreç nasıl geçecek bilmiyorum benim için önemli olan ameliyat sonrası hemen kendinize gelebildiniz mi kendi işinizi kendiniz halledebiliyor musunuz ameliyat öncesi bide esabil bey şekil konusunda yönlendiriyor mu nasıl yarın görüşmeye gideceğim ameliyat öncesi ama öğrenmek istedim.

19 subatta da benim var. Allah yardimciniz olsun az kalmis.

Bu persembe gunude C Cokmutsuzumcok arkadas ameliyat olacak. Allah yardimcisi olsun onunda.

Canim nasil oldun merak ettim seni. Memnunmusun

Merhaba benim de 9 şubatta randevum var da esabil beyle kaç ay ameliyat sırası verilir bilgisi olan varmı

Anestezi den randevu almak gerekiyormu bnde amaliyat olucam gün verecek anestezi yi bekliyorum
Hayir direk gidin orada kayittan sira alin. Zaten anestezicinin bilgisayatina butun tahliller geliyor. Onay kagidini aldiktan sonra Esabil bey gun veriyor.

Ne gibi bi sorun cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…