- 7 Ekim 2016
- 6.597
- 4.323
- 173
Esabil beyden ameliyat gunu almistim. Hakan beyede gittim sirf meraktan ne diyecek diye cok riskliymis bir nevi kabul etmedi :)) Her burun tipini asil hakan bey yapamiyor. Dunyada sadece bende var sanki kalin deri.İnstagram sayfasına adını yazarsanız bulabilirsiniz ben Esabil Beye ameliyat olmaktan son anda vazgeçtim çünkü problemli bir burnum vardı ve her burun tipini başarıyla yapamadığını düşünüyorum kendisi gerçekten çok iyi bir insan ama burun yüzün odak noktası
Canım seninde az kaldı değil mi benim kontrol var bugün istersen slm söylerimEsabil beyden ameliyat gunu almistim. Hakan beyede gittim sirf meraktan ne diyecek diye cok riskliymis bir nevi kabul etmedi :)) Her burun tipini asil hakan bey yapamiyor. Dunyada sadece bende var sanki kalin deri.
Sen nasil oldun toparlandinmi iyimisin. Benim 19 subatta ameliyat. Bende 5 subatta gorusmeye gidicem heyecanliyim vakit azaldi.Canım seninde az kaldı değil mi benim kontrol var bugün istersen slm söylerim
Toparlanıyorum şükür iyiyim dinleniyorumSen nasil oldun toparlandinmi iyimisin. Benim 19 subatta ameliyat. Bende 5 subatta gorusmeye gidicem heyecanliyim vakit azaldi.
19 subatta da benim var. Allah yardimciniz olsun az kalmis.kızlar merhaba aranıza yeni katıldım, ama devamlı takip ediyordum 6şubatta esabil beye burun ameliyatım var süreç nasıl geçecek bilmiyorum benim için önemli olan ameliyat sonrası hemen kendinize gelebildiniz mi kendi işinizi kendiniz halledebiliyor musunuz ameliyat öncesi bide esabil bey şekil konusunda yönlendiriyor mu nasıl yarın görüşmeye gideceğim ameliyat öncesi ama öğrenmek istedim.
teşekkür ederim siz esabil beyle görüştünüz mü ameliyattan öncesi için19 subatta da benim var. Allah yardimciniz olsun az kalmis.
Pazartesi sabah gidicem. Ne sorucam onuda bilmiyorum. Burun begenme secme sansim yok kalin derili ve etli burun oldugu icin. Kendimi ellerine birakicam artik.teşekkür ederim siz esabil beyle görüştünüz mü ameliyattan öncesi için
anladım hayırlısı olsun hakkınızda bir an önce inşallahPazartesi sabah gidicem. Ne sorucam onuda bilmiyorum. Burun begenme secme sansim yok kalin derili ve etli burun oldugu icin. Kendimi ellerine birakicam artik.
Bu persembe gunude C Cokmutsuzumcok arkadas ameliyat olacak. Allah yardimcisi olsun onunda.kızlar merhaba aranıza yeni katıldım, ama devamlı takip ediyordum 6şubatta esabil beye burun ameliyatım var süreç nasıl geçecek bilmiyorum benim için önemli olan ameliyat sonrası hemen kendinize gelebildiniz mi kendi işinizi kendiniz halledebiliyor musunuz ameliyat öncesi bide esabil bey şekil konusunda yönlendiriyor mu nasıl yarın görüşmeye gideceğim ameliyat öncesi ama öğrenmek istedim.
Canim nasil oldun merak ettim seni. MemnunmusunKizlar atel çıktı burnum suan muhteşem görünüyor iyiki ikinciyi olmuşum sevinçten iki gündür aynayla oturur oldum bu sefer içim içime sığmıyor masaj yaptığımda da elime gelen kemik ve benzeri bir durum yok insallahta çıkmaz
Hayir direk gidin orada kayittan sira alin. Zaten anestezicinin bilgisayatina butun tahliller geliyor. Onay kagidini aldiktan sonra Esabil bey gun veriyor.Anestezi den randevu almak gerekiyormu bnde amaliyat olucam gün verecek anestezi yi bekliyorum
En az 3 ay sonrasina gun veriyor.Merhaba benim de 9 şubatta randevum var da esabil beyle kaç ay ameliyat sırası verilir bilgisi olan varmı
Teşekkür ederimEn az 3 ay sonrasina gun veriyor.
Bu persembe gunude C Cokmutsuzumcok arkadas ameliyat olacak. Allah yardimcisi olsun onunda.
Arkadaşlar bende hem burun hem karın ve gögüs ysptırdım çok ilğili ve iyi niyetli oldugınu söyleyebilirim ben hep dua ediyorum çok sabırlı bende burunda problem oldu biraz ama onuda düzeltecek yaptıgı işin arkasında duruyor en önemlisi burda özelde olup sonra ysptıgı işin arkssında durmayan doktorlar da duyduk.
AklimdasinÇok teşekkür ederim yarın esabil bey ile son görüşmem var...persembe günüde ameliyat
Cokk heyecanliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?