- 16 Ocak 2018
- 3
- 0
- 6
- 27
7 subatta erken vakit git. Esabil beyle gorus. Fotolarini cekiyormus. Sonra yatis islemlerine yonlendiriyormus. Kan alinanacaksada ameliyat sabahi alinir.Kızlar 8 şubatta ameliyatım var üç ay önceden randevu aldığımda kan tahlili falan yaptırmıştım şimdi tekrar yaptırmam gerekiyor mu ameliyattan kaç gün önce tekrar hastaneye gitmem gerek.
Çok teşekkür ederimm7 subatta erken vakit git. Esabil beyle gorus. Fotolarini cekiyormus. Sonra yatis islemlerine yonlendiriyormus. Kan alinanacaksada ameliyat sabahi alinir.
Rica ederim. Hakkinizda hayirlisi olsun. Az kalmis simdiden gecmis olsun.Çok teşekkür ederimm
Ben bir hafta önceden gitmiştim tekrar kan tahlili yapıyorlar ve 2 3 güne sonuçlar çıkıyor anestesiden tekrar onay almaniz lazim esabil beye giderseniz o sizi yönlendiyor bana bu şekilde olduKızlar 8 şubatta ameliyatım var üç ay önceden randevu aldığımda kan tahlili falan yaptırmıştım şimdi tekrar yaptırmam gerekiyor mu ameliyattan kaç gün önce tekrar hastaneye gitmem gerek.
Ameliyattan 1 gun once gidilmiyormu yatis islemleri icin. Ne anestezi olayi bu tekrardan ben boyle bir seyi ilk defa duyuyorum.Ben bir hafta önceden gitmiştim tekrar kan tahlili yapıyorlar ve 2 3 güne sonuçlar çıkıyor anestesiden tekrar onay almaniz lazim esabil beye giderseniz o sizi yönlendiyor bana bu şekilde oldu
Sizi bilmiyorum ama bana öyle demişti ve öyle yaptı 3 aydan fazla bir süre önce yaptırmıstim ben tahlilleri o yüzden de olabilirAmeliyattan 1 gun once gidilmiyormu yatis islemleri icin. Ne anestezi olayi bu tekrardan ben boyle bir seyi ilk defa duyuyorum.
5 subat sabahi bende oradayim Esabil beyle gorusucem kafama takilanlari sorucam.Ya ben gitmedim ayın 5 inde pazartesi erkenden giderim inşallah 8 ine kadar yetişir sonuçlar
Hep birlikte goruselim o zaman orada :))Ark bendempansumana gieexeğim kk orada yani
Hiç acımıyor canım iki tık sesi bitiyor doktor makasla dikiş yerlerini kesiyor sonrs çekiyor hissetmiyorsub bileBende pazartesi günü ameliyat oldum gerçekten çok zor bir süreçmiş yüzüm öyle kötü şiştiki tanınmayacak hale geldi ama Allahtan çok çabuk iyileşiyo şişliklerim indi ama göz kapaklarım mosmor altları mor yeşil karışımı bişeyinşallah onlarda çabucak geçer. Pazartesi günü tamponları aldıracağım normalde acıya dayanıklıyımdır ama nasıl bişeyle karşılacağımı bilmediğim için çok korkuyorum tamponları aldıran arkadaşlar anlatırsa çok sevinirim gerçekten çok tedirginim.
Ya çok sevindim ozaman çıksada kurtulsam artıkHiç acımıyor canım iki tık sesi bitiyor doktor makasla dikiş yerlerini kesiyor sonrs çekiyor hissetmiyorsub bile
Şişlik ve morluk kişiye göre değişiyor kiminde çok aşırı oluyor kiminde çok az geçmiş olsun size atlatmissinizdir az da olsa tampon da korkulacak hicbirsey yok saniyelik ve hiç acimiyorBende pazartesi günü ameliyat oldum gerçekten çok zor bir süreçmiş yüzüm öyle kötü şiştiki tanınmayacak hale geldi ama Allahtan çok çabuk iyileşiyo şişliklerim indi ama göz kapaklarım mosmor altları mor yeşil karışımı bişeyinşallah onlarda çabucak geçer. Pazartesi günü tamponları aldıracağım normalde acıya dayanıklıyımdır ama nasıl bişeyle karşılacağımı bilmediğim için çok korkuyorum tamponları aldıran arkadaşlar anlatırsa çok sevinirim gerçekten çok tedirginim.
Evet benim cildim hassas zaten cok kotu olmustu gozlerim kapandi resmen zaten ilk iki gun zor oluyo peki sabahtan gitsem olurmuki bazi yorumlarda 4 ten sonra cikartiyo diye okumustumŞişlik ve morluk kişiye göre değişiyor kiminde çok aşırı oluyor kiminde çok az geçmiş olsun size atlatmissinizdir az da olsa tampon da korkulacak hicbirsey yok saniyelik ve hiç acimiyor
Genelde sabah muane aldığı için yoğun oluyor 4 de sadece bu işlere bakıyor daha rahat oluyor isiniz varsa tabi sabahta gidebilirsinizEvet benim cildim hassas zaten cok kotu olmustu gozlerim kapandi resmen zaten ilk iki gun zor oluyo peki sabahtan gitsem olurmuki bazi yorumlarda 4 ten sonra cikartiyo diye okumustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?