Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Sanırım ödemle alakalı benim 4 ay olacak ben silebiliyorum

Burnundaki alçısı zor çıkıp ciktiktan sonra alcinin baskısıyla burun sırtınin basik burun ucunun aşırı kalkik ve top gibi sert olmasi alcidan yeni çıkmış bir burun için normal mi ? burun ucundaki o sertlik gidermi ?

Esabil Eker tarafından Hiç etik olmayan durumlara maruz bırakıldık.

Kardeşimin burnunu mahvetti ve çözüm noktasında en ufak adım atmayarak bizi çok kırdı.Parasını ödediğimiz bir ameliyatta egoist,itilen kakılan, buz gibi soğuk tavırlara maruz kalmamızı katmıyorum bile.(hastası olanlar, tavırlarındaki problemi vicdanları varsa zerre inkar edemez)

Burunu düzeltmek maksadıyla gittiğimiz doktorlar; Ooo, bunu düzeltmek çok zor ...Oooo, mahvolmuş diyorlar.Derler tabii.Asıl Doktor hastasını kurtlar sofrasına atarsa, diğer doktorlarda fiyat yükseltmek için olsun,olayı ballandırmak için olsun her şeyi yapar.Şimdi parasını falan geçin, 2.ameliyatta kötü olursa bu sefer de ilki çok problemliydi ancak bu kadar olabildi diyecekler.Nereden bakarsan bak zor durumda kaldık.

Buradaki yorum yapan arkadaşlara da çok kırgınım.Paraya doymuş, hastasının yüzüne bakmaya dahi tenezzül etmeyen bir doktoru, daha ameliyat sonuçları belli olmadan allayıp pulladınız..Kötü sonuçlarda sizin de payınız olduğunu bilin.Hele bir hanımefendi vardı, sayfalar dolusu övgüler yazıyordu. En son 'burnum özürlü burnu'gibi oldu yazmış..İnanın ne denir bilmiyorum.

Süreci, kendimi çok zor dizginleyerek ve saygı çerçevesinde anlattığım başlık mevcut. Okumak isteyen olursa..
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/esabil-eker-sikayet.1056824/

Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun sonuç hüsran olmuşsa bu duygularda olmanız kaçınılmaz fakat doktorun kişiliğine hakaret etmeniz kabul edilemez ben 3 yıldır tanırım esabil hocayı asla burnu havada Bir insan değil dir ve onu tanıyanlarda çok iyi bilir insanları yanlış yönlendirmeyin siz aml olmaya karar vermişseniz mutlaka iyi düşüncelerle gitmişsiniz şimdi karalama yapmayın.

psunat06 Teşekkür ederim.
Ama Ne hakareti ne karalaması ne o'su ne bu'su ...olanı biteni olabilecek en saygılı düşüncelerle yazmış durumdayım.Kusura bakmayın da sizin yüzünüze karşı kendi yaptıgı buruna 'ben bu buruna ellemem' denmedigi için duyguları anlamıyorsunuz.Karalama falan yoktur.Eger karalama var gibi düşünüyorsanız yöneticiye Admine sikayet edin varsa düzeltsin.Asıl siz körü körüne överek hata ediyorsunuz.İnsan şaşar.Hata da yapar.Bunu unutmayın.
Ortada bir hata var.Canımız yanmasa deli miyiz gelip derdimizi sayfalara dökelim.

Ben asla körü körüne savunmuyorum gördüğüm ve tanıdıgım için savunuyorum bende burnumda beyenmediğim taraf oldu ve bunu dilede getirdim sayfada bilirler ama asla sizin yansıttıgınız gibi bi uslup ile karşılaşmadım ve öyle olsa kapısının önünde kuyruk olmazdı.

Esabil hocaya gelenler ya akrabadan duyuyor yada arkadaştan olumlu sonuçları görüyor ve yinede herşeyi göze alarak geliyor sizde öyle yapmışsınız memnuniyetsizliğinizi daha dikkstli cümlelerle dile getirin lütfen

Forumda anonim kimlikler ardındaki insanlarla tartışacak degilim.Ne biliyim belki karşımdaki doktorun bizzat kendisi.Baksanıza saniyede avukatı gibi geliyorlar.Yüksek lisans yaptığımdan dolayı çok yoğunum.Ve açıkcası buraya ayırabilecek zamanım kalmıyor ve yine açıkcası forum sözlük portallar bana göre degil.Bir daha dönmemek üzere izninizle müsadenizi istiyorum.Umarım herkes sağlıklı ve müthiş bir bedene sahip olur.

Siz lisans yapın ben o yolları çoktan geçtim zaten hocanında işi yoktu forumda muhattap olacak.

Arkadaşlar benim yazılarımı takip edenler bilir benimde sol tarafımda kimse tarafından fark edilmeyecek derecede kemik çıkıntısı oldu asla böyle bir tavırla karşılaşmadım istersen hemen düzeltirim dedi ben zaten yeni ksrın ve gögüs operasyonu oldum hatta forumdsn ziysretime gelen bile oldu hyamh srksdsşım eğer bahsedildiği gibi soguk ve umursamaz olsaydı gidermiydim burunu daha sonrays bıraktım sgır olur diye ve şimdi doktorumdan böyle bahsedilmesi beni çok üzdü ve müdahale ettim ve avukatı oldum yorum sizin.

Ben Esabil Beyin kötü olduğunu düşünmüyorum açıkçası. O kadar fazla hastasını gördüm ki hastanede hepside memnundu

Ben soyle soyleyim ben ameliyati olup alcim ciktiginda dunyanin en mutlu insaniydim yillardir kafama taktigim benim psikolojimi mahveden burnum tam istedigim gibiydi ve hep fotoraf koyup doktora minnettar oldugumu yazdim cunku durum buydu doktoru ovmem kendi yasadigim tecrubeden memnun oldugum icindi
Bu surec cok uzun sonra odemler en son burun ucuna dogru indikce zaman gectikce burun deliklerinde sekil bozuklugu artti ve bi donem gercekten sinirlerim bozuldu bu ne yaa boyle dedim sislikler ucuna indikce ucu meger ondan top gibi buyumus ve delikler de baya asimetrik alakasiz bi sekil almisti kizdigim zaman bu ne bicim is diye onuda yazdim sonucta ameliyat sureci en cok psikolojini etkiliyor ve bu surecte insan cok gelgitler yasiyor ben kendi icimden gecen yasadigim her ani paylasitim
Suana gelince aradan 1.5 yil gecti
Burnum hayalimdeki gibi kusursuz cok iyi bi estetik operasyon olmasada eskisi halimden bin kat iyi ve alistigimdan da olsa gerek memnunum seviyorum ben cunku oncekini halini takinti yapmistim
Burasi herkesin yasadigi surecleri adim adim anlatip ne yasadigini her acidan anlatmasi icin var doktura guzel biseu demissem su asagiya koycagim fotodan bu hale burnumu getirip beni mutlu ettigi icin eger kizmissam o donemki odemlerin etkisiyle artan kotu gorunumdendir yani korukorune savunmak degil iyisiyle kotusuyle paylasmaktir bu
Son durumu soran arkadaslara son halimi ve oncekinide koyuyorum

[

Eklentiler

• 2018-02-07_09.06.24.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 470
Merhaba
Merhaba psunat06 inşallah daha iyisinizdir.
Forumda takip ederken ameliyat ertesi psunat06 yı ziyaret ettim.Aynı gün de Esabil Bey"e muayene ye gitmiştim.
Esabil Hoca kendi adıma söylüyorum.Estetik operasyon ve beraberinde yapilacak sağlığa ilişkin bir çok şey için en doğru adreslerden biri.Benim için tek adres.
Forumdaki yazıları şimdi gördüm.
Şu an da derse girecem.Daha sonra gelecem.Psunat06 Sevgiler

merhaba bayanlar
benim 2. ameliyatım olacak o yüzden işinde iyi bir doktora ihtiyacım var. muhammet pamukçuyu öneriyorlar ama resim falan herhangi birşey bulamadım. bilgisi olan var mı?

Teşekkür ederim ark çok iyiyim şu ab 16 gün oldu nerdeyse dikleştim onun haricinde bi sorunum yok şükür tabi şişlikler için sabır lazım sana iyi dersler diliyorum.

Sayın elonor, ön görůsü çok zayıf bir insanın bile yaptığınız yorumun gerçeğe uygun olmadığını anlaması mümkündür.
Sanırım sizin başka bir derdiniz var.
(Esabil Eker şikayet )başlıklı yazınızı okudum.
Şikayetleriniz çok anlamlı değil.
Bu forumda doktorun bütün hastaları gezinti yapmıyor.
Sanıyorum Esabil Eker Ankara da devlet hastaneleri arasında;plastik cerrahide en fazla hasta potansiyeline sahip ve en fazla cerrahi operasyon gerçekleştiren Dr.
Durum böyle gozukunce...... Bu anlam içermeyen karalamalar çok esef verici ve hiç ahlaki değil.

arkadaşlar ben artık ameliyat sürecine girdim.forumada üye oldum takip ediyodum zaten.İyice de araştırmaya başladım.Eren taştan, ozan bitik, esabil ekerle ankaraya gelince tek tek görüştüm.

Eren hoca ve ozan bitik fiyat olarak yüksekti.En uygunu esabil hocaydı.Ama en soguk ve en umursamazıda esabil hocaydı.yapmak isttemedi mi acaba yorgun muydu bilmiyorum yoksa hoca hep mi öyle ne dersiniz?

Eren hocayla ilgili baya şikayet okudum.Esabil hocadada şikayetler,memnuniyetsizlker var, yaptıgı burunlar sanki buna şükür gibi .. .ozan hocada pek bilgi bulamadım.Ama gidince instagrama bak dedi yaptıgım burunlar orada dedi..ama instagramdada ortalama burunlar.Kafam epey karışık bu hocalsr arasında ne dersiniz?yardımcı olursanızı sevinirim

Arkadaşım evet hoca genelde soğuk öyle çok konuşkan değil ayrıntıcı değil bu benim fikrim tabi.yaptığı burunlara gelince kapısında çok güzel olan burunlar vardı burda bi arkadaşın burnunu çok beğenip gitmiştim bende ona ameliyat oldum şuan sıkıntılarım var kemer kısmı vs. 6.ayı bekliyorum o zamana kadar masaja devam dedi.bakalım bekleyip görücem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…