merhaba canım teşekkür ederim kasım son haftasında ameliyat olacağım sen oldun mu yoksa olacak mısın ve olmadıysan ne zaman olacaksınAcik teknikle yapiyormus
Benim randevum pazartesi iste eger ozelde hemen yapiyomus ya eger fiyatta anlasirsak ozelde hemen olmayi istiyorum ha yok anlasamazsak mecbur beklicem araliga kadarmerhaba canım teşekkür ederim kasım son haftasında ameliyat olacağım sen oldun mu yoksa olacak mısın ve olmadıysan ne zaman olacaksın
canım sana zahmet bir de yüz dolgusu yapıyor mu sorabilir misin ?Benim randevum pazartesi iste eger ozelde hemen yapiyomus ya eger fiyatta anlasirsak ozelde hemen olmayi istiyorum ha yok anlasamazsak mecbur beklicem araliga kadar
merhaba canım,
muayenede burun delikleri ile şikayetini anlat , önceliğini önemsediğin detayı söylediğinde anlayacaktır. testler için eline bi kağıt verecek röntgen ,kan,tomografi,ekg sırasıyla söyle yapmanı öneririm çünki benim işim 1 günde hallettim =)
1-ilk önce kan ver,
2-hemen tomografiye git (acil tarafında) (sana öğleden sonraya saat verecekler.)
3-sonra röntgene git,
4-ekg çektir,
en önemlisi anestezi(bu işinin ertesi güne sarkmaması için ), öğleden sonra kan sonuçlarını ekg sonucunu alıp (bu arada anestezi için gişe-vezneden sıra al 3 den sonra anestezi doktoru yok onayı gerekiyor.yanına kan ve ekg sonucunla gitmen yeterli)
bu arada çıkmayan sonuçlar için sıkıntı etme elindeki veriler yeterli olacak...
ekg ve kan sonuçlarıyla anestezi doktoruna gidip onay al , bu bahsettiklerim 3 e kadar falan sürecek. sonrasında doktorun kapısına gidip bekliceksin muhtemelen odasında olmayacak.3-3,5 gibi geliyor sonuçların ve anestezi doktorunun onayını esabil hocaya göster . ameliyat için defterine uygun günü bulup kararlaştıcaksınız. bu kadar =)
ben bu şekilde hepsini 10 gelip 5 de çıktım 1 günde hallettim , şimdiden kolay gelsin =)) sevgiler.
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana neden tekrar anestezi ye gideceksin onu anlamadım ? Aksilikmi oldu?Arkadaşım çok teşekkür ederim, açıklayıcı yazın için. Bugün Esabil beye randevum vardı, gidip görüştüm ve tetkik istedi. Onların bazılarını yaptırdım, diğerlerini beklerken burdaki yazını okudum ve anestesi uzmanına gitmem gerektiğini gördüm. Sen yazmasan boş yere bekleyecektim. Allah razı olsun senden.
Pazartesi günü tekrar gidip anestesi uzmanına göstereceğim ve randevu alacağım. Burnumun ucunun düşük olduğunu söyledi. Herkese dediği gibi özel de 3.500 civarı devlette 2.200 civarı tutar dedi. Bakalım ne zamana randevu alabileceğim.
Benim 5.gün tampon alındı. Suan hala alcim var. Pazartesi günü 10.günüm olacak alcim alınacak. Ama tamponlarım varken benim oğlum da korkuyordu.birde bana yaklaşmak sarılmak benimle uyumak istiyordu kendimi çocuktan biran çekince oğlum hircinlasti .benim oğlumda 2.30 yaşımda .
Çocukla sürekli ilginecek birisi olursa seni çok aramaz.benim eşim abim annem babam hepsi oglumla ilgilendi oyüzden ben rahat ettim.ama ilk gün zordu sonra pesimi bıraktı. Bende esabil beye özel ameliyat oldum. Bana kasımın 15 den sonrasına devlette gün vermisti ben buraya şehir dışından geldiğim için bidaha gel git olmasin diye gelmişken ozelde oldum .
2 ay sonraya veriyorMerhaba ilk randevundan kaç ay sonra ameliyat günü verdi
2 ay sonraya veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?