Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

merhaba canım teşekkür ederim kasım son haftasında ameliyat olacağım sen oldun mu yoksa olacak mısın ve olmadıysan ne zaman olacaksın
Benim randevum pazartesi iste eger ozelde hemen yapiyomus ya eger fiyatta anlasirsak ozelde hemen olmayi istiyorum ha yok anlasamazsak mecbur beklicem araliga kadar

Arkadaşım çok teşekkür ederim, açıklayıcı yazın için. Bugün Esabil beye randevum vardı, gidip görüştüm ve tetkik istedi. Onların bazılarını yaptırdım, diğerlerini beklerken burdaki yazını okudum ve anestesi uzmanına gitmem gerektiğini gördüm. Sen yazmasan boş yere bekleyecektim. Allah razı olsun senden.
Pazartesi günü tekrar gidip anestesi uzmanına göstereceğim ve randevu alacağım. Burnumun ucunun düşük olduğunu söyledi. Herkese dediği gibi özel de 3.500 civarı devlette 2.200 civarı tutar dedi. Bakalım ne zamana randevu alabileceğim.

Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana neden tekrar anestezi ye gideceksin onu anlamadım ? Aksilikmi oldu?

Ayyy kizlar bisey sorucam
Ameliyattan cikinca kac gun sonra burundaki sargiydi bantti hersey cikmis oluyor
Kizim kucuk ve bantlayinca cok korkuyo si diden bant yapistiriyim alissin dedim ama korktum cikar diyo acaba atelde alciydi sargiydi hepsinden kurtulma suresi nedir

Benim 5.gün tampon alındı. Suan hala alcim var. Pazartesi günü 10.günüm olacak alcim alınacak. Ama tamponlarım varken benim oğlum da korkuyordu.birde bana yaklaşmak sarılmak benimle uyumak istiyordu kendimi çocuktan biran çekince oğlum hircinlasti .benim oğlumda 2.30 yaşımda .

of ya benim oğlum 2 yaşında korkar mı acaba diye endişeliyim simam değişir mi çok , beni tanımazsa falan korkularım var . cankuslarınannesi gibi bende bant falan yapıştırıp denemeyi deneyim bari bakalım ne tepki verecek..

Valla cocuk kucuk olunca bizler icin ekstra zor
Gece ben hastanede kalinca bensiz nasil uyuyacak gece kalkinca babasi nasil idare edicek hep sorun..
Arti eve gelince 10 gun boyunca kucaga hic almadan olmicak sonucta sarilmak isticek korkacak filan ben simdiden bant yapistiriyim dedim ama korkuyo anlatmaya calisiyorum bakalim artik
Lutfen operasyondan sonrada buraya girip tum sorunlari yasadiklarinizi paylasin ki bizlerede isik olsun

Merhabalar, ben de Esabil beye ameliyat olmaya kararlaştırdım. Haftaya gün alsam en erken ne zamana gün verebilir tahminen? Aralık mı? Ben Ekim'de olmak istiyorum ama olmazsa da bekleyebilirim. Duyduğum kadarıyla Sincan Hastanesi'nde yaparsa 2000 civarı; Özelde yaparsa 3500 civarı fiyatı varmış, doğru mudur?

Çocukla sürekli ilginecek birisi olursa seni çok aramaz.benim eşim abim annem babam hepsi oglumla ilgilendi oyüzden ben rahat ettim.ama ilk gün zordu sonra pesimi bıraktı. Bende esabil beye özel ameliyat oldum. Bana kasımın 15 den sonrasına devlette gün vermisti ben buraya şehir dışından geldiğim için bidaha gel git olmasin diye gelmişken ozelde oldum .

Merak ettigim bir soruda mesela sabah ameliyata girdin diyelim yaninda kalacak refakaci gun boyu orda bekleyip gecede yaninda mi kaliyor
ona bi yatak veriyolar mi
ozelde olunca ne kadar gun atiyor

Özel olunca hemen ameliyata aliyor.refakatci içinde koltuk var orada yatabilir.

Saol canim sorularla bogduk senide hazir ameliyati olmus birini bulmusken bilgi edinelim dedik
Ozelde yaptigi yer bi hastanemi ozel klinik muanehane gibi bi yermi
Ameliyati olcagimiz gun oraya gidiyoruz direk demi orda bi tahlil filan ekstra biseye gerek oluyormu

Hayır yok devlet hastanesinde yaptırdığın tahlilleri yanında götürceksin. Orası ozel hastane .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…