Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

bu arada benim ikamet ankara dışında.Esabil hocanın bu ameliayatları ayptıgı hastane inanılmaz ters bir yerde.Köy gibi bir yer yani etrafı boş ıssız gibi.Şehir dışından gelenler nerede kaldı nasıl kaldı?
Benim bu günlerde bir dış seyahatim var.O yüzden cevapa yazamassam kusura bakmayın.Cevaplarınızı tek tek okuycm ama.

relax geçmiş olsun.hoca genel olarak soguk umursamaz tavurları bana degildi galiba öyle mi?
ayrıyeten Ozan hocayla eren hoca hakkında bir bilgin var mı acaba?Forumlar karman çorman ozan hıca 3 ay gün atıyor esabil hoca 2 ay gün atıyor eren hoca daha az .Bu kadar aemeliyat olan var ama hastalar bir fikir veriyim diye hiç paylaşmıyorlar.

O kadar kişi burnunu yaptırıp köşesine çekiliyor.Burun Kötü olsada paylşasalar keşke.Sonuçta doktorlar profesyonel olmalı en agır eleştirlieride övgüleride kaldırabilmeli.Ama burun iyiyse mutluca çekil köşene.Kötüyse git başkasına revize ettir.böyle olunca bilgi bulamıyoruz.
düşüncelerinizi doktor tavsiyeleriniz bekliyorum

Teşekkür ederim merve diğer hocalar hakkında fikrim yok.dediğim gibi sana özel değil tavırları öyle.hastanenin olduğu yer köy gibi değil hatta harikalar diyarı diye büyük bi park alanının yanında.evler var fakat kalacak yer otel vs.yoktur.nerede kalabilirsin onuda bilemiyorum şehir dılından gelen arkadaşlar olmuştu belki mesajını görüp yardımcı olurlar.benim yorum yapmam için erken belki dediğin gibi tecrübeliler konuşmalı ama kimse yok.biz sorup biz cevaplıyoruz.yeni ameliyat olanı psikolojisini biliyorlar fakat sanırım foruma girmiyorlar yada artık bu konu ile ilgilenmiyorlar.süreç zor umarım sizinde herşey istediğiniz gibi olur.

tteşeküürler relax herşey umarım ,stedigin gib olsun.Köy gibi derken arazinin genişligini kastetmiştim yoksa efil efil bir alandı ama hastane inanılmaz dolu ve basıktı..Rus evleri gibi uzun uzun binalar vardı onlar bana biraz soguk geldi yada ne biliyim adana hızına alıştıgım için öyledir :) Hocaya gelince emin olamadım araştırmaya dvam edecegim yaklaşım tarzı bilmiyorum profesyonelce gelmedi.. sonuçra para verecegiz bedava birşey yapmıyoruz ki. soguk tavurlarla karşılaşmak hakkımız degildi sanki.Heryneyse yorum çneri doktor tavsiyelerine açıgım

4 ocakta ameliyatımın bir yılını doldurdu. Esabil veye soğuk felan denilmiş ama bi bana mı canayakın geldi acaba. Karakter olara sessiz bir insan ama hastalarıyla ilgilendiğini düşünüyorum. Bi de şöyle bir durum var Esabil hoca her hastasına neredeyse birbirine benzer burunlar yapıyor. Ve o kadar çok hastası varki zaten profesyonelleşmemesi imkansız. Günde 3 4 ameliyata girdiğini biliyorum. Her ameliyatta olduğu gibi burun ameliyatında da kişinin iyileşme süreci önemli. Deri yapısı kemik yapısı hastanın iyileşme süresi hepsi insandan insana farklılık gösteren şeyler. Benim arkadaşımın kardeşi de Esabil beye ameşiyat oldu onun burun kemiğinde açılma oldu çok farkedilmeyen bir şey. Ama bende öyle bir sorun yaşanmadı. Kişinin deri yapısından felanda kaynaklanan şeyler bunlar.

Arkadaşım madem tecrübelisin bi sorum olacak cevaplarsan sevinirim 4.ayımdayım senin burnunun şekli ne zaman tam olarak oturdu acaba.ve hiç kemer gibi şişlikler falan yaşadın mı .her ameliyat elbette farklı ama yinede tecrübelrini paylaşırsan sevinirim.

arkadaslar selam, bir süredir takip edemedim bu başlığı, adı mı değişti? esabil eker hasta yorulmari degil miydi eskiden?

Önceden ameliyat olan arkadaşlara sorum var.. Esabil Bey ameliyat günü sabahtan gel dedi. Direkt odasına mı gidiyoruz yoksa ameliyat için başka bir binaya mi gidiliyor?

Önceden ameliyat olan arkadaşlara sorum var.. Esabil Bey ameliyat günü sabahtan gel dedi. Direkt odasına mı gidiyoruz yoksa ameliyat için başka bir binaya mi gidiliyor?
Ameliyattan 1 gun once Esabil beyle goruseceksiniz zaten yatis islemlerine yonlendiriyor.Ameliyat sabahida servisler kisminda bulunacaksiniz. Kafaniza takilanlari sorarsiniz

Ameliyat oldum 3 gün önce çok fazla kanamam oldu şimdi pıhtı burun deliklerimi kapattı. Nasıl temizlenir bilen varsa lütfen yardım edebilir mi ?

Doktorun verdigi kremleri sürün biraz bekleyin ve kulak çöpüyle yumuşayan kanları silin temizlemeye çalışın yani cikiyor onlar

Bence normal ameliyat sonuçta bu ama hala kanamaniz yoğun şekilde devam ediyorsa arayin yada kesin bi gidin derim

Merhaba,çok geçmiş olsun.Şuan nasılsınız?

arkadaşlar benimde ameliyatımdan sonra yaklasık 1.5 yıl geçti. genel olarak deneyimlerimden yola çıkarak birkaç bişey söylemek istiyorum çok merak edildiği için. burun yapınıza göre olmasını istediğiniz burun arasında çok fark oluyor. ben ameliyata girmeden önce özellikle ucu sivri olsun demiştim ama yüzümede uysun falan hatta fotoğraf bile göstermiştim son ana kadar. ama tahminleriniz doğru evet sivri değil yuvarlak oldu :) ama ameliyat sonrası konustuğumuzda en yakışanı yaptım dedi o bana yetmişti aslında şuandada çok şükür memnunum o yuvarlaklık geçiyor dicem ama işte yüz şekline görede değişiyor olabilir ama benim bir yılımdan sonra birden azalmıştı ama dediğim gibi net şeyler söylemek imkansız işin içine bir sürü ihtimal giriyor o yüzden bir hatta bir bucuk yıl geçmeden ödemleri çok sallamayın yani en azından deneyin cünkü taktıkca inanın dahada büyüyor o dönemden geçtiğim için inanın anlıyabiliyorum. ama bir gün kalktığınızda diyosunuz ki anaam inmiş. şunuda söylemeden geçemem burun az bucuk belli ediyor bi yerde şişlik çok netse o çok az iniyor yinede kalıyor yada inmesi için belkide 2 3 yıl geçmesi gerekiyordur bunu deneyimleyen biri varsada yazması çok yardımcı olur. birde geceleri burnum bazen tıkanıyor sebebini asla bilmiyorum esabil beyede kontrol ettirmiştim ortamın nemliliğiyle sinüzütünle alakalı falan demişti ama bilemiyorum acıkcası. hepinize bolca geçmiş olsun bir an önce güzel burunlarınızla kavuşmanız dileğiyle

Eski burun ucun yuvarlaksa ameliyattan sonra kesinlikle sivri burun bekleme. Burun sirtin normalde kalinsa ince burun sirti bekleme. Plastik cerrahlar bayanlarda sivri burnu begenmiyormus erkeksi geliyormus onlara. :))

Merhaba Tuğba Hanım,çok geçmiş olsun,her cümlenizi tereddütle okudum ''acaba bir sonraki cümlede bir hayal kırıklığı var mı?''diye ama anlaşılan yok çok şükür :) Burun tıkanıklığı için size sprey önermedi mi?Deniz spreyi deniyormuş galiba açıkçası tam bilmiyorum akabinde ameliyat sonrası sprey kullanılabilir mi onu da bilmiyorum,araştırın derim mutlaka sonuç çıkıcaktır :) Veşuan çok merak ettim burun yapınızı,before-after şeklinde paylaşımda bulunabilir misiniz?Veya özelden fotoğraf gönderme olasılığınız var mı? :) Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşım çok teşekkürler keşke her tecrübeli arkadaş böyle yorumlar yapsada bizde aydınlansak.Özeldende yazdım ama burdanda sorayım herkese yardımcı olsun 5.aydan sonra burunda bi değişim olurmu yoksa o artık oturmuş bir burun mudur.yani çok bi beklentiye girmemeli miyiz

yok spreyi herşey çıktıktan sınra ilk 10 gün kullandım doktor sprey değil ama nemli tut demişti belki kışın havanın kuruluğuylada alakalı olabilir bilemiyorum

şöyle söyleyeyim benim beşinci ay burnumla şuanki arasında sadece boyut olarak küçülme var. yani dediğim gibi dış iskelet nasılsa öyle kalıyor burun sırtı kalınsa yine aynı şekilde değişen tek şey benim tecrübe ettiğim burun deliklerindeki ödem indikce onlar biraz büyüyor ucu ilk kalklıklığında kalmıyor ve burun ucunuzun o kaba şişliği iniyor normal boyuta geliyor. normalde kişiye göre yüz burun büyüklüğüne göre değişiyor doktor birçok ölçümü göz önüne alarak yapıyor ve aslında fikir ayrımlarıda bundan cıkıyor doktora normal olan bize büyük gelebiliyor.bende basta burnum neden daha kalkık küçük değil diye sorguluyodum sonradan farkettimki çenemle orantılı küçük olsa çenem çok önde olucak vsvs.. yandan cekindiğinizde o aradaki ilişkiyi net bir şekilde görebiliyosunuz umarım yardımcı olabilmişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…