onlara nasıl geldiği önemli değil yakışması önemli benim için. ben sivri burnu bayanlara yakıştırıyorum ve öyle olmasını istemiştim bana yakışmıcağını sonradan farkettim farketmeseydim, ki yakışan eminim bir sürü kadın var bunun üzerine daha çok giderdim. doktor size isteğinizde yardımcı olur yol yoldaş olur. ama bu sizin isteğinizi tamamen bir kenara atıp kendi 'erkeksi' düşüncesi yüzünden yapmamasını haklı kılmaz.Eski burun ucun yuvarlaksa ameliyattan sonra kesinlikle sivri burun bekleme. Burun sirtin normalde kalinsa ince burun sirti bekleme. Plastik cerrahlar bayanlarda sivri burnu begenmiyormus erkeksi geliyormus onlara. :))
Çok teşekkür ederim bilgiler için.şöyle söyleyeyim benim beşinci ay burnumla şuanki arasında sadece boyut olarak küçülme var. yani dediğim gibi dış iskelet nasılsa öyle kalıyor burun sırtı kalınsa yine aynı şekilde değişen tek şey benim tecrübe ettiğim burun deliklerindeki ödem indikce onlar biraz büyüyor ucu ilk kalklıklığında kalmıyor ve burun ucunuzun o kaba şişliği iniyor normal boyuta geliyor. normalde kişiye göre yüz burun büyüklüğüne göre değişiyor doktor birçok ölçümü göz önüne alarak yapıyor ve aslında fikir ayrımlarıda bundan cıkıyor doktora normal olan bize büyük gelebiliyor.bende basta burnum neden daha kalkık küçük değil diye sorguluyodum sonradan farkettimki çenemle orantılı küçük olsa çenem çok önde olucak vsvs.. yandan cekindiğinizde o aradaki ilişkiyi net bir şekilde görebiliyosunuz umarım yardımcı olabilmişimdir
Arkadaşım madem tecrübelisin bi sorum olacak cevaplarsan sevinirim 4.ayımdayım senin burnunun şekli ne zaman tam olarak oturdu acaba.ve hiç kemer gibi şişlikler falan yaşadın mı .her ameliyat elbette farklı ama yinede tecrübelrini paylaşırsan sevinirim.
Çok teşekkür ederim cevabınız için açıkçası zaten ben ucu sivri burun istemiyorum yuvarlak hat hoşuma gidiyor o yüzden onda sıkıntı yok tabi bu halinden küçük dursa mutlu olurum.birde önden kalınlık fark ettimi 1 yılda onu merak ediyorum.benim kemer yerinde bi şişlik var 2 aydır geçmiyor doktor bastırarak masaj yapmamı söyledi ama pek umudum kalmadı.umarım bi mucize olurda oda geçer.Burunda ameliyattan sonra bir siri şişlik olur. Ben bi sabah uyanıyordum bi yerde şişlik oluyordu diğer sabah orası geçiyordu başka yerde oluyor. Ama bunlarım hepsi geçici. 6.ayın sonunda tam olarak şekli gördüm hatta alçı çıktığında hayal kırıklığına uğramıştım bu nasıl burunndiye ama hep şişliklerden öyle duruyordu. 6.aydan sonrada şişlikler geçmeye devam etti. 4 ocakta 1 yıl oldu sonra kontrole gittiğimde burnun tamamen oturduğunu artık pek bi değişme olmayacağını söyledi. Bide size şunu söyleyim burun ucundaki o topluk gitmiyor. Ve bu sadece esabil beyim ameliyatında değil çevremde ameliyat olmuş arkadaşlarım ve kuzenlerimden de gördüğüm kadarıyla o topluk hep var. Tabi ne kadar küçülürse o kadar iyi
Çok teşekkür ederim cevabınız için açıkçası zaten ben ucu sivri burun istemiyorum yuvarlak hat hoşuma gidiyor o yüzden onda sıkıntı yok tabi bu halinden küçük dursa mutlu olurum.birde önden kalınlık fark ettimi 1 yılda onu merak ediyorum.benim kemer yerinde bi şişlik var 2 aydır geçmiyor doktor bastırarak masaj yapmamı söyledi ama pek umudum kalmadı.umarım bi mucize olurda oda geçer.
Umarım benimkide geçicidir ve iner.teşekkür ederim cevaplarınız için.Benim 6 ayla 1 yıl arasında değişen tek yer burun ucu oldu. Diğer yerlerin şişliği daha önce indi bide burun kemerinde benimde bi dönem şişlik oluştu ama o da zamanla kendiliğinden indi
o top görünümün geçmemesinin sebebi GENELDE burnun ucunu kaldırmak için konulan desteklerden ötürü olur. yandan belli olmaz burun ucunuz kalkık görünür ama önü nohut gibidirBurunda ameliyattan sonra bir siri şişlik olur. Ben bi sabah uyanıyordum bi yerde şişlik oluyordu diğer sabah orası geçiyordu başka yerde oluyor. Ama bunlarım hepsi geçici. 6.ayın sonunda tam olarak şekli gördüm hatta alçı çıktığında hayal kırıklığına uğramıştım bu nasıl burunndiye ama hep şişliklerden öyle duruyordu. 6.aydan sonrada şişlikler geçmeye devam etti. 4 ocakta 1 yıl oldu sonra kontrole gittiğimde burnun tamamen oturduğunu artık pek bi değişme olmayacağını söyledi. Bide size şunu söyleyim burun ucundaki o topluk gitmiyor. Ve bu sadece esabil beyim ameliyatında değil çevremde ameliyat olmuş arkadaşlarım ve kuzenlerimden de gördüğüm kadarıyla o topluk hep var. Tabi ne kadar küçülürse o kadar iyi
Yolu yarılamışsınız ama gördüğüm kadarıyla hala şişlik var. Ve birkaç ay sonra o şişliklerin de indiğini ve istenilen burnun şeklini göreceksiniz5 ay 8 ünlük burnum arkadaşlar. Gittikçe düzeliyor burun ucu incelse güzel olacak gibi ama bakalım
Valla 4 ay içind e olursa bu incelme müthiş olur :) düğünüme 4 ay gibi kısa bir süre kaldı da :) aynen şişlik var hala bakalım sabırla bekliyorumYolu yarılamışsınız ama gördüğüm kadarıyla hala şişlik var. Ve birkaç ay sonra o şişliklerin de indiğini ve istenilen burnun şeklini göreceksiniz
Cok guzel olmus masallah. Ucu bayagi kalkik olmus. Yuzunuze yakismis.Buda benden gelsin 41 gün oldu ameliyat olalı ve şuanlik çok çok memnunum :)
Teşekkür ederim :) burun ucu zamanla iniyorCok guzel olmus masallah. Ucu bayagi kalkik olmus. Yuzunuze yakismis.
Bu inmis halimi :)))Teşekkür ederim :) burun ucu zamanla iniyor
ZAMANLA kısmını belirtmek isterim. 41 günde direk inecek değil ya bir de fotoğraf ve gercek arasinda da fark oluyor gerçekte daha inik bir burun ucum var ve hertürlü suan memnunum tam oturmamis bir burun var şuan 6 ay 1 sene sonra nasıl olacak bilemem.Bu inmis halimi :)))
Tabi ki zamanla inecekte. Bazi resimlerde cidden asiri kalkik burun ucu yok gibi cikmis nerdeyse. Bazilarinda da cok hos durmus.ZAMANLA kısmını belirtmek isterim. 41 günde direk inecek değil ya bir de fotoğraf ve gercek arasinda da fark oluyor gerçekte daha inik bir burun ucum var ve hertürlü suan memnunum tam oturmamis bir burun var şuan 6 ay 1 sene sonra nasıl olacak bilemem.
Pat diye olmuyor malesef keşke olsaZAMANLA kısmını belirtmek isterim. 41 günde direk inecek değil ya bir de fotoğraf ve gercek arasinda da fark oluyor gerçekte daha inik bir burun ucum var ve hertürlü suan memnunum tam oturmamis bir burun var şuan 6 ay 1 sene sonra nasıl olacak bilemem.
Fotoğraf efektlerinden kaynaklı görüntü de farklılık da oluyor ama gün geçtikçe burun değişiyor ve kalkiklik iniyorTabi ki zamanla inecekte. Bazi resimlerde cidden asiri kalkik burun ucu yok gibi cikmis nerdeyse. Bazilarinda da cok hos durmus.
Pat diye olmuyor malesef keşke olsaama bu hali bile çok güzel inmiş halini düşünemiyorum hayırlı olsunn!![/Q
Teşekkür ederim herkesin burnu istediği gibi olsun :)Pat diye olmuyor malesef keşke olsaama bu hali bile çok güzel inmiş halini düşünemiyorum hayırlı olsunn!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?