Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Eski burun ucun yuvarlaksa ameliyattan sonra kesinlikle sivri burun bekleme. Burun sirtin normalde kalinsa ince burun sirti bekleme. Plastik cerrahlar bayanlarda sivri burnu begenmiyormus erkeksi geliyormus onlara. :))
onlara nasıl geldiği önemli değil yakışması önemli benim için. ben sivri burnu bayanlara yakıştırıyorum ve öyle olmasını istemiştim bana yakışmıcağını sonradan farkettim farketmeseydim, ki yakışan eminim bir sürü kadın var bunun üzerine daha çok giderdim. doktor size isteğinizde yardımcı olur yol yoldaş olur. ama bu sizin isteğinizi tamamen bir kenara atıp kendi 'erkeksi' düşüncesi yüzünden yapmamasını haklı kılmaz.

Çok teşekkür ederim bilgiler için.

Burunda ameliyattan sonra bir siri şişlik olur. Ben bi sabah uyanıyordum bi yerde şişlik oluyordu diğer sabah orası geçiyordu başka yerde oluyor. Ama bunlarım hepsi geçici. 6.ayın sonunda tam olarak şekli gördüm hatta alçı çıktığında hayal kırıklığına uğramıştım bu nasıl burunndiye ama hep şişliklerden öyle duruyordu. 6.aydan sonrada şişlikler geçmeye devam etti. 4 ocakta 1 yıl oldu sonra kontrole gittiğimde burnun tamamen oturduğunu artık pek bi değişme olmayacağını söyledi. Bide size şunu söyleyim burun ucundaki o topluk gitmiyor. Ve bu sadece esabil beyim ameliyatında değil çevremde ameliyat olmuş arkadaşlarım ve kuzenlerimden de gördüğüm kadarıyla o topluk hep var. Tabi ne kadar küçülürse o kadar iyi

Çok teşekkür ederim cevabınız için açıkçası zaten ben ucu sivri burun istemiyorum yuvarlak hat hoşuma gidiyor o yüzden onda sıkıntı yok tabi bu halinden küçük dursa mutlu olurum.birde önden kalınlık fark ettimi 1 yılda onu merak ediyorum.benim kemer yerinde bi şişlik var 2 aydır geçmiyor doktor bastırarak masaj yapmamı söyledi ama pek umudum kalmadı.umarım bi mucize olurda oda geçer.

Benim 6 ayla 1 yıl arasında değişen tek yer burun ucu oldu. Diğer yerlerin şişliği daha önce indi bide burun kemerinde benimde bi dönem şişlik oluştu ama o da zamanla kendiliğinden indi

Benim 6 ayla 1 yıl arasında değişen tek yer burun ucu oldu. Diğer yerlerin şişliği daha önce indi bide burun kemerinde benimde bi dönem şişlik oluştu ama o da zamanla kendiliğinden indi
Umarım benimkide geçicidir ve iner.teşekkür ederim cevaplarınız için.

o top görünümün geçmemesinin sebebi GENELDE burnun ucunu kaldırmak için konulan desteklerden ötürü olur. yandan belli olmaz burun ucunuz kalkık görünür ama önü nohut gibidir ben Haziran 2017 de ameliyat oldum ve o topluk 8.ayda çok az değişti. burnun benim bilgilerim bu kadar sevgiler

5 ay 8 ünlük burnum arkadaşlar. Gittikçe düzeliyor burun ucu incelse güzel olacak gibi ama bakalım

Eklentiler

• 20180226_161305.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 599
  • 20180302_204856.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 597
  • 20180302_205041.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 578
  • 20180302_210848.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 575
5 ay 8 ünlük burnum arkadaşlar. Gittikçe düzeliyor burun ucu incelse güzel olacak gibi ama bakalım
Yolu yarılamışsınız ama gördüğüm kadarıyla hala şişlik var. Ve birkaç ay sonra o şişliklerin de indiğini ve istenilen burnun şeklini göreceksiniz

Yolu yarılamışsınız ama gördüğüm kadarıyla hala şişlik var. Ve birkaç ay sonra o şişliklerin de indiğini ve istenilen burnun şeklini göreceksiniz
Valla 4 ay içind e olursa bu incelme müthiş olur :) düğünüme 4 ay gibi kısa bir süre kaldı da :) aynen şişlik var hala bakalım sabırla bekliyorum

Buda benden gelsin 41 gün oldu ameliyat olalı ve şuanlik çok çok memnunum :)

Eklentiler

• 20180303_233352.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 688
  • 20180303_233302.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 575
  • 20180303_233426.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 582
  • 2018-03-03 23.51.14.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 560
  • IMG_20180302_231130_337.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 581
Merhaba bende bir hafta once burun ameliyati oldum cok sukur kac senelik korkumu yendim sonunda :) kucukken burnumun uzerine dusmustum icindeki kikirdaklar katlanmis doktorum cok ugrasti ici cok kotuymus dedi hem estetik hem duzeltme oldu .. burnum cok kotu bir burun degildi yandan kucuk ama enli burnum vardi .. su an goruntuden memmunum biraz kalkik gelsede cok yeni oldugu icin inmesini bekliyorum .. ve SABIR diliyorum bana ve herkese
Ben baya morarip sistim Buz maske uygulandi ilk gun ama banamisin demedi tenim cabuk morarir zaten .. su an gozlerimde az bir morluk kaldi sislikler indi ve bantli burnum.. bu arada hic aci duymadim ameliyat sonrasi ne kan kusma nede agri korkularim bosaymis darisi isteyenlere
Biraz bekleyip resim ekliyecegim

Bu inmis halimi :)))
ZAMANLA kısmını belirtmek isterim. 41 günde direk inecek değil ya bir de fotoğraf ve gercek arasinda da fark oluyor gerçekte daha inik bir burun ucum var ve hertürlü suan memnunum tam oturmamis bir burun var şuan 6 ay 1 sene sonra nasıl olacak bilemem.

Tabi ki zamanla inecekte. Bazi resimlerde cidden asiri kalkik burun ucu yok gibi cikmis nerdeyse. Bazilarinda da cok hos durmus.

Pat diye olmuyor malesef keşke olsa ama bu hali bile çok güzel inmiş halini düşünemiyorum hayırlı olsunn!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…