Geçmiş olsun sero... Kız hiç haberimiz Yok,kime ne zaman oldun? İnşallah Sorunsuz güzel bir sonuç alırsınMerhaba bende bir hafta once burun ameliyati oldum cok sukur kac senelik korkumu yendim sonunda :) kucukken burnumun uzerine dusmustum icindeki kikirdaklar katlanmis doktorum cok ugrasti ici cok kotuymus dedi hem estetik hem duzeltme oldu .. burnum cok kotu bir burun degildi yandan kucuk ama enli burnum vardi .. su an goruntuden memmunum biraz kalkik gelsede cok yeni oldugu icin inmesini bekliyorum .. ve SABIR diliyorum bana ve herkese
Ben baya morarip sistim Buz maske uygulandi ilk gun ama banamisin demedi tenim cabuk morarir zaten .. su an gozlerimde az bir morluk kaldi sislikler indi ve bantli burnum.. bu arada hic aci duymadim ameliyat sonrasi ne kan kusma nede agri korkularim bosaymisdarisi isteyenlere
Biraz bekleyip resim ekliyecegim
Merhaba,çok geçmiş olsun.Before-After şeklinde burada paylaşabilir misiniz?Veya özelden bana gönderebilir misiniz acaba? :)Benim 6 ayla 1 yıl arasında değişen tek yer burun ucu oldu. Diğer yerlerin şişliği daha önce indi bide burun kemerinde benimde bi dönem şişlik oluştu ama o da zamanla kendiliğinden indi
CanimKızlar esabil hocanın ameliyattan sonra tekrar düzeltme yaptığı birileri var mı acaba.yani lokal anestiziyle falan.yada tekrar bi revizyon vs.
Ya canım çok sağol umarım bende sorun yaşamamda düzeltir.çok kafama taktım çünkü.6 ay dolsun diye bekliyorum.CanimTumi06 revizyon olmustu. Doktor beyin orada beklerkende bir bayani gordum lokalle duzeltecek demisti.
Rica ederim canim benim. Inan senden sonra bende korkmaya basladim. Sonradan birsey cikarmi diye. Tam olarak ne zaman belli olmaya basladi.Ya canım çok sağol umarım bende sorun yaşamamda düzeltir.çok kafama taktım çünkü.6 ay dolsun diye bekliyorum.
2 ay bitince belli oldu benimki şişlikler indiği zaman.umarım sende olmaz.insan çok mutsuz oluyo..okadar şeye değmedi..umarım düzeltir yoksa canımın sıkıldığı ile kalacağım.Rica ederim canim benim. Inan senden sonra bende korkmaya basladim. Sonradan birsey cikarmi diye. Tam olarak ne zaman belli olmaya basladi.
Ben sis oldugumu bile anlayamiyorum. Sabah kalkinca eskiden de sis olurdu simdi de sis onu anliyorum da. Gun icerisinde anlayamiyorum.2 ay bitince belli oldu benimki şişlikler indiği zaman.umarım sende olmaz.insan çok mutsuz oluyo..okadar şeye değmedi..umarım düzeltir yoksa canımın sıkıldığı ile kalacağım.
Şimdi anlamazsın daha 3 ay sonra iyice iner şişlikler sadece sabah ve duşta falan şişiyor hala benimkide.Ben sis oldugumu bile anlayamiyorum. Sabah kalkinca eskiden de sis olurdu simdi de sis onu anliyorum da. Gun icerisinde anlayamiyorum.
Dustan cikinca soguk suyla yuzumu yikiyorum. Hani yeniyken burada hep okuduk ya hergun yeni bir burunla uyaniyoruz diye. Ben sisligimi anlayamiyorum neresi sis diye. Eski burnumda etli olunca :))Şimdi anlamazsın daha 3 ay sonra iyice iner şişlikler sadece sabah ve duşta falan şişiyor hala benimkide.
Parayı ameliyattan 1 hafta sonra falan yatırma gibi bi olanağımoz var mı acaba bilginiz var mı?Arkadaşım ben 2 hafta önce oldum fiyat devlette 2.200 hala.ama 3 ay gün atıyor.
Esabil beyle konuşursanız sıkıntı çıkartacağını sanmıyorum.Parayı ameliyattan 1 hafta sonra falan yatırma gibi bi olanağımoz var mı acaba bilginiz var mı?
Başka yerde olduğum için yüz yüze ancak ameliyata gittiğimde görüşebilirim aradığımda da görüşmede olduğu için telefon kabul edemedi iletişim kuramıyorum yani bi türlü ne yapacağımı bilemedimEsabil beyle konuşursanız sıkıntı çıkartacağını sanmıyorum.
Arnica krem alacaksin sekerim. Sakin jel olanini alma yuzunde jole kalintisi gibi kaliyor. Krem olanini cilt daha iyi emiyor.Arkadaşlar mrba ben 6 Nisan da burun + meme büyütme olacağım (ankarada arastirma hastanesinde ) bavulum hazır sadece burun ameliyati sonrasi morluklar için eczaneden alınan bir bitkisel ilaç vardı burda görmüştüm ekran resmi çekmiştim ama galerimden silmiştimlütfen ismini bilen varsa paylaşabilir mi ?
Arnica krem alacaksin sekerim. Sakin jel olanini alma yuzunde jole kalintisi gibi kaliyor. Krem olanini cilt daha iyi emiyor.
Boyun yastigida al evde bulundur. Uyurken basin saga sola dussede yastiga degmiyor. Ben hala onunla uyuyorum.Ayy sağol cnm ya imdadima yetiştin
Tmn kuzum yarın eczane ihtiyaçlarimi alcam bavul hazır sayılır evde aklıma geldikçe birşeyler tıkıştırıyorum
Boyun yastigida al evde bulundur. Uyurken basin saga sola dussede yastiga degmiyor. Ben hala onunla uyuyorum.
Babami ugurlarken astiden almistim :)) ankamall da bazi magazalarda gordum. Mumuso ve Mudo da vardi.Cnm nereden alabilirim ki boyun yastığını bugün internetten çok alışveriş yaptim , internettenmi aldın bitanem magazadanmi ?
Babami ugurlarken astiden almistim :)) ankamall da bazi magazalarda gordum. Mumuso ve Mudo da vardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?