Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Geçmiş olsun sero... Kız hiç haberimiz Yok,kime ne zaman oldun? İnşallah Sorunsuz güzel bir sonuç alırsın

Benim 6 ayla 1 yıl arasında değişen tek yer burun ucu oldu. Diğer yerlerin şişliği daha önce indi bide burun kemerinde benimde bi dönem şişlik oluştu ama o da zamanla kendiliğinden indi
Merhaba,çok geçmiş olsun.Before-After şeklinde burada paylaşabilir misiniz?Veya özelden bana gönderebilir misiniz acaba? :)

Kızlar esabil hocanın ameliyattan sonra tekrar düzeltme yaptığı birileri var mı acaba.yani lokal anestiziyle falan.yada tekrar bi revizyon vs.

Ya canım çok sağol umarım bende sorun yaşamamda düzeltir.çok kafama taktım çünkü.6 ay dolsun diye bekliyorum.
Rica ederim canim benim. Inan senden sonra bende korkmaya basladim. Sonradan birsey cikarmi diye. Tam olarak ne zaman belli olmaya basladi.

Rica ederim canim benim. Inan senden sonra bende korkmaya basladim. Sonradan birsey cikarmi diye. Tam olarak ne zaman belli olmaya basladi.
2 ay bitince belli oldu benimki şişlikler indiği zaman.umarım sende olmaz.insan çok mutsuz oluyo..okadar şeye değmedi..umarım düzeltir yoksa canımın sıkıldığı ile kalacağım.

2 ay bitince belli oldu benimki şişlikler indiği zaman.umarım sende olmaz.insan çok mutsuz oluyo..okadar şeye değmedi..umarım düzeltir yoksa canımın sıkıldığı ile kalacağım.
Ben sis oldugumu bile anlayamiyorum. Sabah kalkinca eskiden de sis olurdu simdi de sis onu anliyorum da. Gun icerisinde anlayamiyorum.

Şimdi anlamazsın daha 3 ay sonra iyice iner şişlikler sadece sabah ve duşta falan şişiyor hala benimkide.
Dustan cikinca soguk suyla yuzumu yikiyorum. Hani yeniyken burada hep okuduk ya hergun yeni bir burunla uyaniyoruz diye. Ben sisligimi anlayamiyorum neresi sis diye. Eski burnumda etli olunca :))

Esabil beyle konuşursanız sıkıntı çıkartacağını sanmıyorum.
Başka yerde olduğum için yüz yüze ancak ameliyata gittiğimde görüşebilirim aradığımda da görüşmede olduğu için telefon kabul edemedi iletişim kuramıyorum yani bi türlü ne yapacağımı bilemedim

Arkadaşlar mrba ben 6 Nisan da burun + meme büyütme olacağım (ankarada arastirma hastanesinde ) bavulum hazır sadece burun ameliyati sonrasi morluklar için eczaneden alınan bir bitkisel ilaç vardı burda görmüştüm ekran resmi çekmiştim ama galerimden silmiştim lütfen ismini bilen varsa paylaşabilir mi ?

Arnica krem alacaksin sekerim. Sakin jel olanini alma yuzunde jole kalintisi gibi kaliyor. Krem olanini cilt daha iyi emiyor.

Arnica krem alacaksin sekerim. Sakin jel olanini alma yuzunde jole kalintisi gibi kaliyor. Krem olanini cilt daha iyi emiyor.

Ayy sağol cnm ya imdadima yetiştin
Tmn kuzum yarın eczane ihtiyaçlarimi alcam bavul hazır sayılır evde aklıma geldikçe birşeyler tıkıştırıyorum

Babami ugurlarken astiden almistim :)) ankamall da bazi magazalarda gordum. Mumuso ve Mudo da vardi.

Batıkentten Aşti çok uzak ama ankamale bakarım sağol bitanem yardımların ve desteğin için çünkü baya bir süre sırt üstü yatamicam biliyorsun göğüste var boyun yastığına çok ihtiyacım olacak belli ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…