- 7 Ekim 2016
- 6.597
- 4.323
- 173
Rica ederimBatıkentten Aşti çok uzakama ankamale bakarım sağol bitanem yardımların ve desteğin için çünkü baya bir süre sırt üstü yatamicam biliyorsun göğüste var boyun yastığına çok ihtiyacım olacak belli ki
Simdiden cok gecmis olsun. Agrin sizin olmayacak.. Buzuda saat basi yaparsan morluk kreminide duzenli surersen fazla sisip morarmazsin. Pihtilar silikon tamponuda tikiyor. Tampon cikana kadar sabredeceksin:))Sabah 9 da ameliyatım
Ameliyat sonrasında olacak ağrıdan korkuyorum herkese göre degisiyordur tabi ama iste nefes alamamaktan göz altları morarma şişme boğaz ağrısı oluyormuş. Silikon delikli tampon kullanacak dr nefes alabiliyormuşuz dedi ama bakalim
Stresten uyuyamiyorum bile
Tekrar gecmis olsun. Tamponlar alinirken anlik aci sizlama oluyor o kadar.Slm ameliyat oldum bugün 3 gün. Tampon pek sıkıntı olmadı bende tikanmada olmadı burnumda.. Yüzüm gözüm sisiti..buz koysamda sisiti ama öyle gözlerim falan kapanmadı.nefes ağızdan alıp verdiğim için kuruluk oluşuyor agizimda sadece.bide yemek yemiyorum duraklarım gergin olunca sıvı tuketiyorum. Bunun dışında öyle aman aman ağrısı sizim olmadı...pazartesi tamponlar alınacak aĺahin izniyle onlarda ağrısız sizizsiz bir alınırsa sanırım zor süreç geçiyor
Tamponlar ciktiktan sonra serum fizyolojik veya sprey kullanacaksiniz butun tikanikligi pisligi sokup atiyor burun aciliyor. Gozuken yerlerede kulak cubuguyla terramcyin surerseniz yumusatiyor. Sonra kulak cubuguyla tekrar temizlersiniz.Umarım. Elbet olacak ağrı çünkü kabuk bağladı yine krem ve ılık su ile yumuşamıyorum ama içine işlemez...saatleri sayıyorum desem yeri.umarim tampon sonrası iyidir
Tamponlar ciktiktan sonra serum fizyolojik veya sprey kullanacaksiniz butun tikanikligi pisligi sokup atiyor burun aciliyor. Gozuken yerlerede kulak cubuguyla terramcyin surerseniz yumusatiyor. Sonra kulak cubuguyla tekrar temizlersiniz.
Rica ederim. Kafana takilan herseyi sorabilirsin.Çok sağol cevaplar için canım
Bavula neler koydunuz acaba Bu ay bende olacağım da neler almalıyım Yanım bilmiyorum. Ameliyat sırasında üzerimizde kıyafet oluyor dimiArkadaşlar mrba ben 6 Nisan da burun + meme büyütme olacağım (ankarada arastirma hastanesinde ) bavulum hazır sadece burun ameliyati sonrasi morluklar için eczaneden alınan bir bitkisel ilaç vardı burda görmüştüm ekran resmi çekmiştim ama galerimden silmiştimlütfen ismini bilen varsa paylaşabilir mi ?
Tamponlar alınırken acı oluyor muMerhaba bende bir hafta once burun ameliyati oldum cok sukur kac senelik korkumu yendim sonunda :) kucukken burnumun uzerine dusmustum icindeki kikirdaklar katlanmis doktorum cok ugrasti ici cok kotuymus dedi hem estetik hem duzeltme oldu .. burnum cok kotu bir burun degildi yandan kucuk ama enli burnum vardi .. su an goruntuden memmunum biraz kalkik gelsede cok yeni oldugu icin inmesini bekliyorum .. ve SABIR diliyorum bana ve herkese
Ben baya morarip sistim Buz maske uygulandi ilk gun ama banamisin demedi tenim cabuk morarir zaten .. su an gozlerimde az bir morluk kaldi sislikler indi ve bantli burnum.. bu arada hic aci duymadim ameliyat sonrasi ne kan kusma nede agri korkularim bosaymisdarisi isteyenlere
Biraz bekleyip resim ekliyecegim
Tamponlar alınırken acı oluyor mu
İnşallah agrınız olmaz Bende korkuyorum tampon dan . Ameliyat da neler aldınız, yanınıza hastane İcin yanı. Neler almalıyım. Ameliyat sırasında uzere izde kıyafet oluyor muVaĺa canım ben yarın aldircam tamponları sanırım kişiden kişiye değişiyor. Umarım en az ağrıyla aldırırım
İnşallah agrınız olmaz Bende korkuyorum tampon dan . Ameliyat da neler aldınız, yanınıza hastane İcin yanı. Neler almalıyım. Ameliyat sırasında uzere izde kıyafet oluyor mu
Arnica kremin adıValla ben valiz falan hazırlamadım yedek çamaşır ve önden düğmeli gömlek ve pjama altı aldım onlarida ameliyat sonrası giyindim bir gece kalabilirdim ama ben akşam 8 gibi eve geldim.bu arada boyun yastığı süper iyi almanızı tavsiye ederim.cunku 3 gecedir oturarak uyuyorum.
Arnicayı burun ödemi için de kullanabilir miyiz?Arnica krem alacaksin sekerim. Sakin jel olanini alma yuzunde jole kalintisi gibi kaliyor. Krem olanini cilt daha iyi emiyor.
Rahat giyebilecegin v yaka esofman veya pijama. Terlik. Yumusak tuvalet kagidi. Kulak cubugu. Buz jel. Arnica krem. Dudak nemlendirici stick. Pipet. (Buz jel arnica krem ve boyun yastigida evde cok ise yariyor)İnşallah agrınız olmaz Bende korkuyorum tampon dan . Ameliyat da neler aldınız, yanınıza hastane İcin yanı. Neler almalıyım. Ameliyat sırasında uzere izde kıyafet oluyor mu
Odem icin degil o krem morluk onluyor. Masaj yaparkende burnuma suruyorum. Hastanenin verdigi krem jel seklinde jole gibi kalinti birakiyor. Arnica alacaksanizda krem olanini tercih edin.Arnicayı burun ödemi için de kullanabilir miyiz?
Doktorum reçeteme yazmıştı krem olanı alıp kullandım morluk önlemede işe yaramadı fakat geçirmede bence çok faydası oldu masaj yaparken neden burnuna sürüyorsun? Bu arada cevap için çok teşekkür ederim senin kaç Zaman oldu?Odem icin degil o krem morluk onluyor. Masaj yaparkende burnuma suruyorum. Hastanenin verdigi krem jel seklinde jole gibi kalinti birakiyor. Arnica alacaksanizda krem olanini tercih edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?