Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Sabah 9 da ameliyatım
Ameliyat sonrasında olacak ağrıdan korkuyorum herkese göre degisiyordur tabi ama iste nefes alamamaktan göz altları morarma şişme boğaz ağrısı oluyormuş. Silikon delikli tampon kullanacak dr nefes alabiliyormuşuz dedi ama bakalim
Stresten uyuyamiyorum bile

Simdiden cok gecmis olsun. Agrin sizin olmayacak.. Buzuda saat basi yaparsan morluk kreminide duzenli surersen fazla sisip morarmazsin. Pihtilar silikon tamponuda tikiyor. Tampon cikana kadar sabredeceksin:))

Slm ameliyat oldum bugün 3 gün. Tampon pek sıkıntı olmadı bende tikanmada olmadı burnumda.. Yüzüm gözüm sisiti..buz koysamda sisiti ama öyle gözlerim falan kapanmadı.nefes ağızdan alıp verdiğim için kuruluk oluşuyor agizimda sadece.bide yemek yemiyorum duraklarım gergin olunca sıvı tuketiyorum. Bunun dışında öyle aman aman ağrısı sizim olmadı...pazartesi tamponlar alınacak aĺahin izniyle onlarda ağrısız sizizsiz bir alınırsa sanırım zor süreç geçiyor

Tekrar gecmis olsun. Tamponlar alinirken anlik aci sizlama oluyor o kadar.

Umarım. Elbet olacak ağrı çünkü kabuk bağladı yine krem ve ılık su ile yumuşamıyorum ama içine işlemez...saatleri sayıyorum desem yeri.umarim tampon sonrası iyidir

Umarım. Elbet olacak ağrı çünkü kabuk bağladı yine krem ve ılık su ile yumuşamıyorum ama içine işlemez...saatleri sayıyorum desem yeri.umarim tampon sonrası iyidir
Tamponlar ciktiktan sonra serum fizyolojik veya sprey kullanacaksiniz butun tikanikligi pisligi sokup atiyor burun aciliyor. Gozuken yerlerede kulak cubuguyla terramcyin surerseniz yumusatiyor. Sonra kulak cubuguyla tekrar temizlersiniz.

Bavula neler koydunuz acaba Bu ay bende olacağım da neler almalıyım Yanım bilmiyorum. Ameliyat sırasında üzerimizde kıyafet oluyor dimi

Tamponlar alınırken acı oluyor mu

Vaĺa canım ben yarın aldircam tamponları sanırım kişiden kişiye değişiyor. Umarım en az ağrıyla aldırırım
İnşallah agrınız olmaz Bende korkuyorum tampon dan . Ameliyat da neler aldınız, yanınıza hastane İcin yanı. Neler almalıyım. Ameliyat sırasında uzere izde kıyafet oluyor mu

İnşallah agrınız olmaz Bende korkuyorum tampon dan . Ameliyat da neler aldınız, yanınıza hastane İcin yanı. Neler almalıyım. Ameliyat sırasında uzere izde kıyafet oluyor mu

Valla ben valiz falan hazırlamadım yedek çamaşır ve önden düğmeli gömlek ve pjama altı aldım onlarida ameliyat sonrası giyindim bir gece kalabilirdim ama ben akşam 8 gibi eve geldim.bu arada boyun yastığı süper iyi almanızı tavsiye ederim.cunku 3 gecedir oturarak uyuyorum.

Arnica kremin adı

Rahat giyebilecegin v yaka esofman veya pijama. Terlik. Yumusak tuvalet kagidi. Kulak cubugu. Buz jel. Arnica krem. Dudak nemlendirici stick. Pipet. (Buz jel arnica krem ve boyun yastigida evde cok ise yariyor)

Odem icin degil o krem morluk onluyor. Masaj yaparkende burnuma suruyorum. Hastanenin verdigi krem jel seklinde jole gibi kalinti birakiyor. Arnica alacaksanizda krem olanini tercih edin.
Doktorum reçeteme yazmıştı krem olanı alıp kullandım morluk önlemede işe yaramadı fakat geçirmede bence çok faydası oldu masaj yaparken neden burnuna sürüyorsun? Bu arada cevap için çok teşekkür ederim senin kaç Zaman oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…