Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

40 gun oldu. Masaj yaparken herhangi bir krem surecegime onu surmek istedim. Morluklarda bana cok iyi geldi.

Kızlaar merhaba herkese geçmiş olsun zorlu ve sabır gerektiren bir süreç geçiriyoruz bende ekim ayından beri sürekli gelgit yaşadım sonunda burun ameliyatimi oldum bugün 16nci günüm hala ödem var masaj yaparken aciyor bu normalmı dr umuz normal diyor bilemedim

Normal masaj yaptikca agri gidiyordu benim bir ayi gecti hala masaj yaparken cok az agri var oda normal bence gecmis olsun sizede

Slm kızlar tamponlar alındı uyuşturmak adına bir sprey kullandı doktorum acı hissetmedim.en az acıyla atlatmalı sağladığı için dr Onur Dede ye çok tesekkur ederim. Yıllardır ertelediğim bir ameliyattı demek hayırlısı böyleymiş.iyikide böyle olmuş diyorum.nefes almam çok rahat şuan sprey kullanıyorum rahatım mutluyum şekli henüz belli değil perşembe alçı çıkacak çok aman aman bisey istemedim zaten ben nefes almak istiyordum burun yaptırmak artisi oldu diyebilirim.

Hic aci hissetmedim o kadar uzun kalmasina ragmen korkuyordum bosuna korkmusum aksine bir rahatlama oluyor anlatamam
Merhaba ben anesteziden uyanma kismini sorcaktim size. Ayilma odasinda uyaniyosun. Sonradan yatagina geliyosun dimi. Yataga geldikten nekadar zamanda o sacmalama turu seylerden kurtuluyosun. Tamamen kendinde oluyosun. Cevaplarsan sevinirim

Merhaba ben anesteziden uyanma kismini sorcaktim size. Ayilma odasinda uyaniyosun. Sonradan yatagina geliyosun dimi. Yataga geldikten nekadar zamanda o sacmalama turu seylerden kurtuluyosun. Tamamen kendinde oluyosun. Cevaplarsan sevinirim

Valla canım ben direk odamda ayıldım ve sadece üşüyordum dişlerimi durduramıyordum.sinra uyudum uyandığımda nefes alır şekild e kendimdeydim.bende üşüme geçince kendime geldim desem yeri

Ben de öyle yaparım :) geçmiş olsun bu arada ödemleriniz indi mi? Yani 15. Gün ve şimdiki haliyle arada çok fark var mı? Memnun musunuz?
Ben 1 ay boyunca enfla-c tablet kullandim. Doktorda sasirdi kalin derili olmama ragmen sadece burun ucumda odem var dedi. Ameliyata cok buyuk bir beklenti icinde girmedigim icin memnun kaldim tabi. Herhangi bir yamukluk asimetri vs olmadi.

Bana da verdi dr o tabletten ama bana yaramadı sanırım bir halsizlik oldu bende içemedim daha sonra arnica krem kullanıyorum.

Ben 1 ay boyunca enfla-c tablet kullandim. Doktorda sasirdi kalin derili olmama ragmen sadece burun ucumda odem var dedi. Ameliyata cok buyuk bir beklenti icinde girmedigim icin memnun kaldim tabi. Herhangi bir yamukluk asimetri vs olmadi.
Ben de kalın deriliyim, o tabletten ben de kullanabilir miyim? Şimdi başlasam bir faydası olur mu?

Ben de ameliyat olacağım bu ay bazı yorumları okudum aklım karıstı. Ameliyattan çıktıktan sonra burun sekli belli olmuyor mu yanı çok zaman mı alıyor seklin oluşması. Ben öğretmenim on beş gun rapor almayı duşunıyorum. İşe başlayacagım. Kısa bir sure mı on beş gun yardımcı olur musunuz, aklım çok karısık

Ben ameliyat olup çıktıktan sonra burnum guzel olacak diye hayal ediyordum Sanki o iki uc saatlik sure sonunda istediğim gibi bir buruna sahip olacağımı dusundum yanlış mı dusunmusum hayal sanki benim kı

Ben ameliyat olup çıktıktan sonra burnum guzel olacak diye hayal ediyordum Sanki o iki uc saatlik sure sonunda istediğim gibi bir buruna sahip olacağımı dusundum yanlış mı dusunmusum hayal sanki benim kı
Hayalin dibi bu :))) tabi ki böyle bir şey yok şişlik kişiden kişiye farklılık göstermekle beraber uzun bir sürede geçer yani ameliyattan sonra gördüğünüz burun şekli size Kabataslak bir fikir verir hepsi bu, onbeş gün ile dönmeniz için yeterli bir süre olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…