Çok tesekkur ederimRahat giyebilecegin v yaka esofman veya pijama. Terlik. Yumusak tuvalet kagidi. Kulak cubugu. Buz jel. Arnica krem. Dudak nemlendirici stick. Pipet. (Buz jel arnica krem ve boyun yastigida evde cok ise yariyor)
40 gun oldu. Masaj yaparken herhangi bir krem surecegime onu surmek istedim. Morluklarda bana cok iyi geldi.Doktorum reçeteme yazmıştı krem olanı alıp kullandım morluk önlemede işe yaramadı fakat geçirmede bence çok faydası oldu masaj yaparken neden burnuna sürüyorsun? Bu arada cevap için çok teşekkür ederim senin kaç Zaman oldu?
Ben de öyle yaparım :) geçmiş olsun bu arada ödemleriniz indi mi? Yani 15. Gün ve şimdiki haliyle arada çok fark var mı? Memnun musunuz?40 gun oldu. Masaj yaparken herhangi bir krem surecegime onu surmek istedim. Morluklarda bana cok iyi geldi.
Hic aci hissetmedim o kadar uzun kalmasina ragmen korkuyordum bosuna korkmusum aksine bir rahatlama oluyor anlatamamTamponlar alınırken acı oluyor mu
Normal masaj yaptikca agri gidiyordu benim bir ayi gecti hala masaj yaparken cok az agri var oda normal bence gecmis olsun sizedeKızlaar merhaba herkese geçmiş olsun zorlu ve sabır gerektiren bir süreç geçiriyoruz bende ekim ayından beri sürekli gelgit yaşadım sonunda burun ameliyatimi oldum bugün 16nci günüm hala ödem var masaj yaparken aciyor bu normalmı dr umuz normal diyor bilemedim
Merhaba ben anesteziden uyanma kismini sorcaktim size. Ayilma odasinda uyaniyosun. Sonradan yatagina geliyosun dimi. Yataga geldikten nekadar zamanda o sacmalama turu seylerden kurtuluyosun. Tamamen kendinde oluyosun. Cevaplarsan sevinirimHic aci hissetmedim o kadar uzun kalmasina ragmen korkuyordum bosuna korkmusum aksine bir rahatlama oluyor anlatamam
Serapcığım ben beyazpapatya hatırlar mısın? Hesabımı kaybettim geçmiş olsun demek sonunda olduk ikimizde :)Hic aci hissetmedim o kadar uzun kalmasina ragmen korkuyordum bosuna korkmusum aksine bir rahatlama oluyor anlatamam
Merhaba ben anesteziden uyanma kismini sorcaktim size. Ayilma odasinda uyaniyosun. Sonradan yatagina geliyosun dimi. Yataga geldikten nekadar zamanda o sacmalama turu seylerden kurtuluyosun. Tamamen kendinde oluyosun. Cevaplarsan sevinirim
Ben 1 ay boyunca enfla-c tablet kullandim. Doktorda sasirdi kalin derili olmama ragmen sadece burun ucumda odem var dedi. Ameliyata cok buyuk bir beklenti icinde girmedigim icin memnun kaldim tabi. Herhangi bir yamukluk asimetri vs olmadi.Ben de öyle yaparım :) geçmiş olsun bu arada ödemleriniz indi mi? Yani 15. Gün ve şimdiki haliyle arada çok fark var mı? Memnun musunuz?
Hayret sasirdim. Icinde c vitamini takviyeside var. Bana doping gibi geldi diyebilirim.Bana da verdi dr o tabletten ama bana yaramadı sanırım bir halsizlik oldu bende içemedim daha sonra arnica krem kullanıyorum.
Ben de kalın deriliyim, o tabletten ben de kullanabilir miyim? Şimdi başlasam bir faydası olur mu?Ben 1 ay boyunca enfla-c tablet kullandim. Doktorda sasirdi kalin derili olmama ragmen sadece burun ucumda odem var dedi. Ameliyata cok buyuk bir beklenti icinde girmedigim icin memnun kaldim tabi. Herhangi bir yamukluk asimetri vs olmadi.
Hayalin dibi bu :))) tabi ki böyle bir şey yok şişlik kişiden kişiye farklılık göstermekle beraber uzun bir sürede geçer yani ameliyattan sonra gördüğünüz burun şekli size Kabataslak bir fikir verir hepsi bu, onbeş gün ile dönmeniz için yeterli bir süre olabilirBen ameliyat olup çıktıktan sonra burnum guzel olacak diye hayal ediyordum Sanki o iki uc saatlik sure sonunda istediğim gibi bir buruna sahip olacağımı dusundum yanlış mı dusunmusum hayal sanki benim kı
Olur tabi. Illa ki ameliyat olanlar hemen baslayacak diye birsey yok. Isteyen herkes kullanabilir. Internetten arastirin bakin. Odem sokturucu ve vitamin takviyesi.Ben de kalın deriliyim, o tabletten ben de kullanabilir miyim? Şimdi başlasam bir faydası olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?