merhaba vallah ben sacmalamadim hic sadece uyaninca cok uykum vardi uyandirilmak hosuma gitmemistiMerhaba ben anesteziden uyanma kismini sorcaktim size. Ayilma odasinda uyaniyosun. Sonradan yatagina geliyosun dimi. Yataga geldikten nekadar zamanda o sacmalama turu seylerden kurtuluyosun. Tamamen kendinde oluyosun. Cevaplarsan sevinirim
Hatirladim tabiki canim sana da gecmis olsunSerapcığım ben beyazpapatya hatırlar mısın? Hesabımı kaybettim geçmiş olsun demek sonunda olduk ikimizde :)
sadece gunes koruyucu kremle masaj yapabilirsin demisti ama ben gul yagi kullandim
Benimde uyandirilmak hosuma gitmemisti. Hatta ellemeyin beni uyuycam demisim :))merhaba vallah ben sacmalamadim hic sadece uyaninca cok uykum vardi uyandirilmak hosuma gitmemistikendimdeydim gayet
Hatirladim tabiki canim sana da gecmis olsun
sadece gunes koruyucu kremle masaj yapabilirsin demisti ama ben gul yagi kullandim
Hayret sasirdim. Icinde c vitamini takviyeside var. Bana doping gibi geldi diyebilirim.
Dikis patlasa kanama yapar. Mikrop kaptirmis olabilirsiniz. Iltihaplanmis olabilir.Merhaba arkadaşlar dikişimin olduğu yerde küçük bi şişlik oldu dikişim mi patladı acaba
Rica ederim dikis yerin icin Fucidin antibiyotik krem gibi birsey vermedimi. Ya da o tarzda bir krem varsa evde surun. Sali gunu zaten gidecekmissiniz.Sağolun çok küçük bi şişik doktora gitmeme gerek varmı salı günü atel alınacak beklrmelimiyim
Devlet hastanesi icin soruyorsqniz hayir..arkadaşlar esabil hoca cumartesi hastanede oluyor mu? ameliyat için falan geliyor mu acaba nereden öğrenebiliriz?
Lütfen bana yardımcı olun özelden yazamadım size yeniyim sitede nasıl iletişim kurabilirim sizinleGeciyor o
Boyle centik atmis gibi bi cokuntu olabiliyor daha 2 ay cok erken 1 sene de bile yeni yeni oturuyor cok inceleme derim duzeliyor odemler yer degisturdikce daha cok sekil alir hic takilma
Merhaba özelden yazar mısınız bir şey soracağım ben yazamadım sizeAa hemen atıyorum
Fotoğraflardan anladığım kadarıyla esabil eker çok kalkık yapıyo sanki ya. Ama diğerleri de çok pahalı mesut kaya vb.Kızlar estetik olupta begenen var mı? Hangi doktorları öneriyprsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?