Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Merhaba ben anesteziden uyanma kismini sorcaktim size. Ayilma odasinda uyaniyosun. Sonradan yatagina geliyosun dimi. Yataga geldikten nekadar zamanda o sacmalama turu seylerden kurtuluyosun. Tamamen kendinde oluyosun. Cevaplarsan sevinirim
merhaba vallah ben sacmalamadim hic sadece uyaninca cok uykum vardi uyandirilmak hosuma gitmemisti kendimdeydim gayet

Serapcığım ben beyazpapatya hatırlar mısın? Hesabımı kaybettim geçmiş olsun demek sonunda olduk ikimizde :)
Hatirladim tabiki canim sana da gecmis olsun
Çok teşekkür ederim C ChAneL81 masaj yaparken krem yağ vs kullaniyormusunuz
sadece gunes koruyucu kremle masaj yapabilirsin demisti ama ben gul yagi kullandim

Benimde uyandirilmak hosuma gitmemisti. Hatta ellemeyin beni uyuycam demisim :))

Merhaba arkadaşlar doktor 3 mayısa ameliyat tarihimi vermişti bugün gittiğimde tekrar kan alındı sizde de böylemi oldu ?

Geciyor o
Boyle centik atmis gibi bi cokuntu olabiliyor daha 2 ay cok erken 1 sene de bile yeni yeni oturuyor cok inceleme derim duzeliyor odemler yer degisturdikce daha cok sekil alir hic takilma

Esabil hocam hakkindaki bütun ovguler gercekmis 1 mayis 2018 gunu burun ameliyati oldum ne bir agrim ne bir sikayetim sanki hic dokunmadi burnuma kolumdaki igne yeri acidi burnum acimadi, gece rahatlikla nefes aldim, uyudum, gozlerim mor ve yuzum sis olmasa sanki hic ameliyat olmamisim gibi rahatim, omrumdeki ilk ameliyatim oldugumdan cok korkuyordum esabil hocanin kendine olan ozguvenini gorunce rahatladim,isinin eri, cok guleryuzlu, onca hastasi olmasina surekli ameliyatlara girmesine yorgunluguna ragmen cok ilgili evliya gibi degisik bir adam hem kisiligini hem isini herseyini cok sevdim herkese esabil hocami tavsiye edecegim,butun arkadaslarima anlatiyorum boyle bir doktor yok, ameliyathanedeki ekibide ayni kendisi gibi hepsi cok ilgili ve guleryuzlu ,Allah onun gibi doktorlari basimizdan eksik etmesin,burun ameliyati olan butun arkadaslarim neler cekti bende anlattiklarinin hicbiri olmadi demekki doktordan doktora fark var ,esabil hoca narin bir sekilde hic zedelemeden dokularimi acitmadan ameliyat etti demekki Bir yakinimda ayni gun kendisine goz kenarlari icin kirisik botoksu yaptirdi oda sonuctan cok memnun kendinizi rahatlikla esabil hocama emanet edebilirsiniz herkese saglikli hayatlar
Bugun ameliyatimin 5. Gunu superim agri yok aci yok uyku sorunsuz bugun sokaga bile ciktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…