- 7 Ekim 2016
- 6.597
- 4.323
- 173
Esabil bey kalkikligi istege gore yapiyor. Yakismayacaksada soyler eminim.Fotoğraflardan anladığım kadarıyla esabil eker çok kalkık yapıyo sanki ya. Ama diğerleri de çok pahalı mesut kaya vb.
Anladım çok bilgim yok benim burda gördüğüm fotoğraflar falan işte :) sizin ameliyat olmuşmuydunuz?Esabil bey kalkikligi istege gore yapiyor. Yakismayacaksada soyler eminim.
Evet 19 subatta kendisine ameliyat oldum. Hemde 2 doktorun yapmaya cesaret edemedigi burnumu yapti :))Anladım çok bilgim yok benim burda gördüğüm fotoğraflar falan işte :) sizin ameliyat olmuşmuydunuz?
Bana da kalın derili olduğumu söyledi başka bir doktor, zor dedi iyileşmesi korktum ben de açıkçası. Ben burda yeniyim de çok özelden yazamadım size rica etsem birkaç soru soracağım da yardımcı olur musunuz nasıl yazıcam özelden anlamadımEvet 19 subatta kendisine ameliyat oldum. Hemde 2 doktorun yapmaya cesaret edemedigi burnumu yapti :))
Nickimin ustune tiklayin. Orada ozel mesaj var onada tiklayin. Konu basligi kismina neyle alakali oldugunu yazin. Sonrada alt kisma soracaklarinizi yazin ve altindaki ozel mesaj kismina yollayin gonderin.Bana da kalın derili olduğumu söyledi başka bir doktor, zor dedi iyileşmesi korktum ben de açıkçası. Ben burda yeniyim de çok özelden yazamadım size rica etsem birkaç soru soracağım da yardımcı olur musunuz nasıl yazıcam özelden anlamadım
Attım ama gelmedi sanırımNickimin ustune tiklayin. Orada ozel mesaj var onada tiklayin. Konu basligi kismina neyle alakali oldugunu yazin. Sonrada alt kisma soracaklarinizi yazin ve altindaki ozel mesaj kismina yollayin gonderin.
Gelmis. Yolluyorum ozelden.Attım ama gelmedi sanırım
ya lütfen yanıtla öncelikle ben 18 yaşındayım ve yazın yani okulum bitince ameliyat olmak istiyorum esabil hocaya burnum kemerli ve o kemerin gitmeisni istiyprum ve ucunun düz olmasını istiyorum burnumun yani daha kalkıksı burun deliklerin gözüksğn istiyorum ama öyle yapmacık bütün estetikler gibi de kaykay gibi olsun istemiyorum seninki de mi öyle yoksa hani istediğimi düzgünce anlatsam klasik estetik burnu gibi olmaz demi bir de ücret ne kadar lütfen yanıtla ve ücret işi nasıl oluyor yani belli bir kısmımı devlet karşılayıp belli bir kısmını bizim ödememiz şeklinde mi?Esabil hocam hakkindaki bütun ovguler gercekmis 1 mayis 2018 gunu burun ameliyati oldum ne bir agrim ne bir sikayetim sanki hic dokunmadi burnuma kolumdaki igne yeri acidi burnum acimadi, gece rahatlikla nefes aldim, uyudum, gozlerim mor ve yuzum sis olmasa sanki hic ameliyat olmamisim gibi rahatim, omrumdeki ilk ameliyatim oldugumdan cok korkuyordum esabil hocanin kendine olan ozguvenini gorunce rahatladim,isinin eri, cok guleryuzlu, onca hastasi olmasina surekli ameliyatlara girmesine yorgunluguna ragmen cok ilgili evliya gibi degisik bir adam hem kisiligini hem isini herseyini cok sevdim herkese esabil hocami tavsiye edecegim,butun arkadaslarima anlatiyorum boyle bir doktor yok, ameliyathanedeki ekibide ayni kendisi gibi hepsi cok ilgili ve guleryuzlu ,Allah onun gibi doktorlari basimizdan eksik etmesin,burun ameliyati olan butun arkadaslarim neler cekti bende anlattiklarinin hicbiri olmadi demekki doktordan doktora fark var ,esabil hoca narin bir sekilde hic zedelemeden dokularimi acitmadan ameliyat etti demekki Bir yakinimda ayni gun kendisine goz kenarlari icin kirisik botoksu yaptirdi oda sonuctan cok memnun kendinizi rahatlikla esabil hocama emanet edebilirsiniz herkese saglikli hayatlar
Bugun ameliyatimin 5. Gunu superim agri yok aci yok uyku sorunsuz bugun sokaga bile ciktim
Keyfi estetik yaptiracaksaniz 2500 tl. Eger sorun varsa o kismini devlet oduyor belli bir kismini siz oduyorsunuz. Sonucta kbb degil plastik cerrah olacaginiz doktor.ya lütfen yanıtla öncelikle ben 18 yaşındayım ve yazın yani okulum bitince ameliyat olmak istiyorum esabil hocaya burnum kemerli ve o kemerin gitmeisni istiyprum ve ucunun düz olmasını istiyorum burnumun yani daha kalkıksı burun deliklerin gözüksğn istiyorum ama öyle yapmacık bütün estetikler gibi de kaykay gibi olsun istemiyorum seninki de mi öyle yoksa hani istediğimi düzgünce anlatsam klasik estetik burnu gibi olmaz demi bir de ücret ne kadar lütfen yanıtla ve ücret işi nasıl oluyor yani belli bir kısmımı devlet karşılayıp belli bir kısmını bizim ödememiz şeklinde mi?
Esabil hoca nerede doktor ? Hastane şehir ? Soyadı ?Esabil hocam hakkindaki bütun ovguler gercekmis 1 mayis 2018 gunu burun ameliyati oldum ne bir agrim ne bir sikayetim sanki hic dokunmadi burnuma kolumdaki igne yeri acidi burnum acimadi, gece rahatlikla nefes aldim, uyudum, gozlerim mor ve yuzum sis olmasa sanki hic ameliyat olmamisim gibi rahatim, omrumdeki ilk ameliyatim oldugumdan cok korkuyordum esabil hocanin kendine olan ozguvenini gorunce rahatladim,isinin eri, cok guleryuzlu, onca hastasi olmasina surekli ameliyatlara girmesine yorgunluguna ragmen cok ilgili evliya gibi degisik bir adam hem kisiligini hem isini herseyini cok sevdim herkese esabil hocami tavsiye edecegim,butun arkadaslarima anlatiyorum boyle bir doktor yok, ameliyathanedeki ekibide ayni kendisi gibi hepsi cok ilgili ve guleryuzlu ,Allah onun gibi doktorlari basimizdan eksik etmesin,burun ameliyati olan butun arkadaslarim neler cekti bende anlattiklarinin hicbiri olmadi demekki doktordan doktora fark var ,esabil hoca narin bir sekilde hic zedelemeden dokularimi acitmadan ameliyat etti demekki Bir yakinimda ayni gun kendisine goz kenarlari icin kirisik botoksu yaptirdi oda sonuctan cok memnun kendinizi rahatlikla esabil hocama emanet edebilirsiniz herkese saglikli hayatlar
Bugun ameliyatimin 5. Gunu superim agri yok aci yok uyku sorunsuz bugun sokaga bile ciktim
Ankarada sincanda diye biliyorum Esabil ekerEsabil hoca nerede doktor ? Hastane şehir ? Soyadı ?
Sincan Nafiz Korez devlet hastanesinde plastik cerrah Esabil Eker.Esabil hoca nerede doktor ? Hastane şehir ? Soyadı ?
Merhaba o konuda bir bilgim yok yalnız bir soru sormak istiyorum. Esabil eker e mi oldunuz ameliyat. Olduysanız öncesi sonrası fotoğraf atar mısınız rica etsem1yıl 1 ay oldu burun ucu hala tam oynamıyor şişik, yasayan var mı bu durumu? Ne zamandan sonra tam burun ucunu sıkabileceğim rahatca oynatabileceğim 1yılı geçen,bilgisi olan yazabilir mi
Ben rahatim artik 4 ay doldu. Sadece dikis yerinde az bir sertlik var. Burnumi rahatca silebiliyorum oynatabiliyorum. Yeni foton varsa senin 1 yil sonra geldigin noktayi cok merak ettim. Hatirlarsan doktora senin fotonu gostermistim. Benim burun ucum iri kalacak galiba.1yıl 1 ay oldu burun ucu hala tam oynamıyor şişik, yasayan var mı bu durumu? Ne zamandan sonra tam burun ucunu sıkabileceğim rahatca oynatabileceğim 1yılı geçen,bilgisi olan yazabilir mi
Burun ucunuzu kaldırmak için oraya bişi koydularsa biraz zor :) benim de bir yıl oldu orda bişeyin olduğunu hissediyorum. Ama burun ucunun kalkık durması için de şart malesef1yıl 1 ay oldu burun ucu hala tam oynamıyor şişik, yasayan var mı bu durumu? Ne zamandan sonra tam burun ucunu sıkabileceğim rahatca oynatabileceğim 1yılı geçen,bilgisi olan yazabilir mi
Bende amelyat düşünüyorum fotografınızı önce ve sonra paylaşırmısınızBen rahatim artik 4 ay doldu. Sadece dikis yerinde az bir sertlik var. Burnumi rahatca silebiliyorum oynatabiliyorum. Yeni foton varsa senin 1 yil sonra geldigin noktayi cok merak ettim. Hatirlarsan doktora senin fotonu gostermistim. Benim burun ucum iri kalacak galiba.
Merhaba ben de ebabil hocaya 45 gün önce ameliyat oldum. Sol burun ucunda içe çekme var demişti 1 ay önce masaj yap bolca geçer dedi. Burnum hala şiş. Sizdeki çökme düzeldi mi? Sanki azaldı gibi ama tam olarak geçecek mi? İçe çekmeden dolayı önden bir burun deliğim görünürken diğeri görünmüyor. Umarım düzelirkızlar ameliyat olalı 2 ay oldu sol burun deliğim üzerinde çizgi şeklinde çökme gibi birşey var sizce bu geçer mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?