benim 2 yıl olmak üzere burun ucumu hissediyorum oynatabiliyorum biraz daha beklersen düzelicektir canım benim geçmiş olsun1yıl 1 ay oldu burun ucu hala tam oynamıyor şişik, yasayan var mı bu durumu? Ne zamandan sonra tam burun ucunu sıkabileceğim rahatca oynatabileceğim 1yılı geçen,bilgisi olan yazabilir mi
Fotoğraf gönderebilir misin acaba? Merak ettim, ama sanırım masajla halledilebilecek birseydirMerhaba ben de ebabil hocaya 45 gün önce ameliyat oldum. Sol burun ucunda içe çekme var demişti 1 ay önce masaj yap bolca geçer dedi. Burnum hala şiş. Sizdeki çökme düzeldi mi? Sanki azaldı gibi ama tam olarak geçecek mi? İçe çekmeden dolayı önden bir burun deliğim görünürken diğeri görünmüyor. Umarım düzelir
gidip konuşuyorsunuz tahlileri yaptırıp gelin diyor.sonrasında isteklerinizi anlatıyorsunuz günü en son 3 ay atıyordu eğer devlette olacaksanız.fiyat geçen yıl 2.200 şuan zam vs.olmuş mudur bilemiyorum.Kızlar merhaba bende randevu aldım 1 hafta sonrasına ama süreçnasıl işliyor ve fiyat ne kadar veriyor öğrenciyim ve çok maliyetli olmasını istemiyorum
Ben 4 ay sonra olmak istiyorum sömestra denk gelsin yani ocak sonu olsun diye 1 ay tatilimde iyileşir para konusunda umarım çok zam gelmemiştir yagidip konuşuyorsunuz tahlileri yaptırıp gelin diyor.sonrasında isteklerinizi anlatıyorsunuz günü en son 3 ay atıyordu eğer devlette olacaksanız.fiyat geçen yıl 2.200 şuan zam vs.olmuş mudur bilemiyorum.
selam ... sayfasına bak telefon numarasıda var orda yazıyorsunuz bayan var çok ilgili yanı cıddı cıddı tavsıye ederim ben ömrümde hıb bır yerde bu kadar ilgi alaka görmedım ve fiyatlarıda cok cok yere göre uygunKızlar selam ameliyat olmaya niyetlendim yeniden, randevu da aldım. Hastaneye ilk gidişte istediği tetkikler aynı gün içinde yetişiyormuş sanırım. Hızlı hareket etmek istiyorum, tahliller için ilk nereden başlayalım? Kan alma ultrason filan? Hangi sırayla gitsem daha seri olur? Sanırım en son anesteziye gidiliyor hepsi bitince, ne zamana kadar açık mesela anestezi? Ya da işlemler sırasında oyaliyan uzun süren bir bölüm var mı? Kan sonucu saat kaç gibi çıkar sabahtan verirsem? Çocuğumla beraber gitmek zorundayım maalesef , biriniz bana tüyo verirse vakitte kazanirim
Maalesef geç kalmışsın. Ben de öyle istiyordum ama en erken şubata tarih verdiBen 4 ay sonra olmak istiyorum sömestra denk gelsin yani ocak sonu olsun diye 1 ay tatilimde iyileşir para konusunda umarım çok zam gelmemiştir ya
Canım peki ne kadar fiyat dedi anladığım kadarıyla yeni gittinMaalesef geç kalmışsın. Ben de öyle istiyordum ama en erken şubata tarih verdi
2000-2500 dedi. Ben de sevindim fiyat artmamis diyeCanım peki ne kadar fiyat dedi anladığım kadarıyla yeni gittin
Aa çok iyi fiyat konusunda sevindim2000-2500 dedi. Ben de sevindim fiyat artmamis diye
Peki şubata atmış olduğunda yine aynı fiyat üzerinden mi yapacak işlemi2000-2500 dedi. Ben de sevindim fiyat artmamis diye
Onu sormadım ama herhalde ameliyat gününe göre söylemiştirPeki şubata atmış olduğunda yine aynı fiyat üzerinden mi yapacak işlemi
Sen ne düşünüyorsun peki şimdi yaptırmak konusundaOnu sormadım ama herhalde ameliyat gününe göre söylemiştir
Bugün bende gittik muayene için ve aynı şekilde söylendi başhekime gittim detaylı bilgi için. Mağdur olmayacağımızı söylediler yani randevularımız yanmayacak ama nasıl işler gelişmeler hiç bilmiyorumArkadaşlar merhaba benim pazartesi günü ameliyatım vardı bugün hastaneye gittim fakat Esabil beyin adapazarına gittiğini söylediler görev için ne zaman geleceği konusunda net bişey bilen yok bu konu hakkında bilgisi olan varmı birde cep numarası bende vardı fakat rehberim gittiği için silindi kağıdı da kaybettim sanırım bulamıyorum bilen yardımcı olursa çok sevinirim.
Esabil beyin ne zaman geleceği hakkında bilgi vermediler mi sizedeBugün bende gittik muayene için ve aynı şekilde söylendi başhekime gittim detaylı bilgi için. Mağdur olmayacağımızı söylediler yani randevularımız yanmayacak ama nasıl işler gelişmeler hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?