Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

1yıl 1 ay oldu burun ucu hala tam oynamıyor şişik, yasayan var mı bu durumu? Ne zamandan sonra tam burun ucunu sıkabileceğim rahatca oynatabileceğim 1yılı geçen,bilgisi olan yazabilir mi
benim 2 yıl olmak üzere burun ucumu hissediyorum oynatabiliyorum biraz daha beklersen düzelicektir canım benim geçmiş olsun

Fotoğraf gönderebilir misin acaba? Merak ettim, ama sanırım masajla halledilebilecek birseydir

Kızlar merhaba bende randevu aldım 1 hafta sonrasına ama süreçnasıl işliyor ve fiyat ne kadar veriyor öğrenciyim ve çok maliyetli olmasını istemiyorum

Kızlar merhaba bende randevu aldım 1 hafta sonrasına ama süreçnasıl işliyor ve fiyat ne kadar veriyor öğrenciyim ve çok maliyetli olmasını istemiyorum
gidip konuşuyorsunuz tahlileri yaptırıp gelin diyor.sonrasında isteklerinizi anlatıyorsunuz günü en son 3 ay atıyordu eğer devlette olacaksanız.fiyat geçen yıl 2.200 şuan zam vs.olmuş mudur bilemiyorum.

gidip konuşuyorsunuz tahlileri yaptırıp gelin diyor.sonrasında isteklerinizi anlatıyorsunuz günü en son 3 ay atıyordu eğer devlette olacaksanız.fiyat geçen yıl 2.200 şuan zam vs.olmuş mudur bilemiyorum.
Ben 4 ay sonra olmak istiyorum sömestra denk gelsin yani ocak sonu olsun diye 1 ay tatilimde iyileşir para konusunda umarım çok zam gelmemiştir ya

selam ... sayfasına bak telefon numarasıda var orda yazıyorsunuz bayan var çok ilgili yanı cıddı cıddı tavsıye ederim ben ömrümde hıb bır yerde bu kadar ilgi alaka görmedım ve fiyatlarıda cok cok yere göre uygun

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben şimdi bir arkadaşımla konuşuyordum onun kuzeni ve arkadaşıda esabil beye olmuş ve gayette memnunlarmış

Eshabil beye ameliyat olanlar fotoğraf atabilir mi burdan ya da özelden bemde olmayı düşünüyorum

Arkadaşlar merhaba benim pazartesi günü ameliyatım vardı bugün hastaneye gittim fakat Esabil beyin adapazarına gittiğini söylediler görev için ne zaman geleceği konusunda net bişey bilen yok bu konu hakkında bilgisi olan varmı birde cep numarası bende vardı fakat rehberim gittiği için silindi kağıdı da kaybettim sanırım bulamıyorum bilen yardımcı olursa çok sevinirim.

Bugün bende gittik muayene için ve aynı şekilde söylendi başhekime gittim detaylı bilgi için. Mağdur olmayacağımızı söylediler yani randevularımız yanmayacak ama nasıl işler gelişmeler hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…