- 3 Şubat 2018
- 346
- 444
- 103
Yok söylemediler 1 ay dolmaya yakın arayacağım hastaneyi anca o şekilde olur sanırımEsabil beyin ne zaman geleceği hakkında bilgi vermediler mi sizede
Geçen yıl mayıs ayında ameliyat oldum esabil hocaya ams ben çok beklemek istemediğim için devlete gittim muayene oldum ve özelde olamak istediğimi söyledim ogün kan ve tahlillerim yapıldı 2 gün sonraya randevu verdi dikmen genel cerrahi tıp merkezinde ameliyatımı oldum şuan çok memnunum herhangibi sıkıntı yaşamadım ilk 3.4 ayı atlatıktan sonra ödemler büyük oranda gidiyor burnumun yapılı olduğunu kimse anlamıyor ben demesem fındık bir burnum olduKızlar esabil hocaya olan varda fotoğraf gönderebilir misiniz
Arkadaşlar merhaba benim pazartesi günü ameliyatım vardı bugün hastaneye gittim fakat Esabil beyin adapazarına gittiğini söylediler görev için ne zaman geleceği konusunda net bişey bilen yok bu konu hakkında bilgisi olan varmı birde cep numarası bende vardı fakat rehberim gittiği için silindi kağıdı da kaybettim sanırım bulamıyorum bilen yardımcı olursa çok sevinirim.
Arkadaşlar merhaba benim pazartesi günü ameliyatım vardı bugün hastaneye gittim fakat Esabil beyin adapazarına gittiğini söylediler görev için ne zaman geleceği konusunda net bişey bilen yok bu konu hakkında bilgisi olan varmı birde cep numarası bende vardı fakat rehberim gittiği için silindi kağıdı da kaybettim sanırım bulamıyorum bilen yardımcı olursa çok sevinirim.
Özelden yazdım size numarasını çok aktif değilim sitede umarım gelmiştir mesaj bi kontrol edin istersenizArkadaşlar merhaba benim pazartesi günü ameliyatım vardı bugün hastaneye gittim fakat Esabil beyin adapazarına gittiğini söylediler görev için ne zaman geleceği konusunda net bişey bilen yok bu konu hakkında bilgisi olan varmı birde cep numarası bende vardı fakat rehberim gittiği için silindi kağıdı da kaybettim sanırım bulamıyorum bilen yardımcı olursa çok sevinirim.
Geçen yıl mayıs ayında ameliyat oldum esabil hocaya ams ben çok beklemek istemediğim için devlete gittim muayene oldum ve özelde olamak istediğimi söyledim ogün kan ve tahlillerim yapıldı 2 gün sonraya randevu verdi dikmen genel cerrahi tıp merkezinde ameliyatımı oldum şuan çok memnunum herhangibi sıkıntı yaşamadım ilk 3.4 ayı atlatıktan sonra ödemler büyük oranda gidiyor burnumun yapılı olduğunu kimse anlamıyor ben demesem fındık bir burnum oldu
Mesaj gelmemiş size özelden yazdım tekrar gönderebilir misiniz rica etsemÖzelden yazdım size numarasını çok aktif değilim sitede umarım gelmiştir mesaj bi kontrol edin isterseniz
Merhaba,Esabil Bey 15 Ekim günû dönecek.Adapazarında geçici bulunuyor.Esabil beyin ne zaman geleceği hakkında bilgi vermediler mi sizede
Benim size attığım mesajda mı gelmediÖzelden yazdım size numarasını çok aktif değilim sitede umarım gelmiştir mesaj bi kontrol edin isterseniz
Ama bir çok hastası mağdur oldu ve alternatif olarak onkoloji hastanesinde orhan beyi düşünüyorum umarım pişman olmam şu an sadece düşünme aşamasındayımMerhaba,Esabil Bey 15 Ekim günû dönecek.Adapazarında geçici bulunuyor.
Ümit ederim ki Ankara da görevi uzun soluklu olsun.Bence bir çok yönûyle altarnatifi yok.
Esabil Bey kısa bir süredir yok. 15 Ekimde döneceği bilgisi var.Ameliyatı ertelenen hastaları mutlaka olmuştur.Ama bir çok hastası mağdur oldu ve alternatif olarak onkoloji hastanesinde orhan beyi düşünüyorum umarım pişman olmam şu an sadece düşünme aşamasındayım
Haklısınız ama normalindede net bir fikre sahip değilim nu konuda ve ne yapacağım hiç bilmiyorum 15 ekimde geldikten sonrası nasıl gelişir bilmiyorum muayene randevusu yananlardan biride benim ve ne yapacağım hiç bilmiyorumEsabil Bey kısa bir süredir yok. 15 Ekimde döneceği bilgisi var.Ameliyatı ertelenen hastaları mutlaka olmuştur.
Dr sećiminde elbette karar sizin.Ancak seçiminizin bir altarnatif olup olamayacağını iyi değerlendirmek gerekir.
Her zaman söylerim;Geç olsun Güç olmasın.Hayırlısı olsun.
Dr un kendisiyle görüşmeniz us da hastane yetkililerinden bilgi almanız en doğrusu.Haklısınız ama normalindede net bir fikre sahip değilim nu konuda ve ne yapacağım hiç bilmiyorum 15 ekimde geldikten sonrası nasıl gelişir bilmiyorum muayene randevusu yananlardan biride benim ve ne yapacağım hiç bilmiyorum
Muayene randevusu derken sanırım amelyat randevusu demek istediniz. Elbet devletin bir sağlık kurumu ve de dr bunun için bir çözüm geliştirecektir.Haklısınız ama normalindede net bir fikre sahip değilim nu konuda ve ne yapacağım hiç bilmiyorum 15 ekimde geldikten sonrası nasıl gelişir bilmiyorum muayene randevusu yananlardan biride benim ve ne yapacağım hiç bilmiyorum
Ameliyat öncesindeki muayeneydi bahsetmek istediğim yani ameliyat içinde baya bir bekleyeceğimi düşünürsem baya zaman kaybı diye düşünüyorumMuayene randevusu derken sanırım amelyat randevusu demek istediniz. Elbet devletin bir sağlık kurumu ve de dr bunun için bir çözüm geliştirecektir.
Dr un geçici olarak kısa bir süreliğine başka bir ildeki Araştırma Hastanesine görevlendirilmesi Dr'a olan talebi göstermekte.Umarım Ankara kendisini kaybetmez.
Hayırlısı artık..Ameliyat öncesindeki muayeneydi bahsetmek istediğim yani ameliyat içinde baya bir bekleyeceğimi düşünürsem baya zaman kaybı diye düşünüyorum
Esabil Eker e bir arkadaşım geçen yıl ameliyat olmuştu. Ağlaya ağlaya 1 yıl geçirdi berbat etti kızın burnunu ben de çok üzüldüm . Daha yeni revizyon oldu Haldun Kamburogluna olmuş. Esabil hoca o kadar bozdu ki hala düzelmiyor eskisine raziyim ama hala kötü diye ağladı geçen yanımda. Ben yeni burnunu gördüm ameliyatsız halinden iyi değil ama en azından o bozuk halini düzeltti. Yazık oldu kıza eşiyle ailesiyle arası bozuldu . O yüzden ben olsam bir doktor a kendimi ameliyat ederken iki kez düşünürdüm önemli olan ucuz olması degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?