Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Mrba arkadaşlar bende 2 ay önce esabil beye burun ameliyatı oldum, Kendisi eğer hemen oluyum isterseniz Özel ankara cerrahi tıp merkezindede ameliyat yapıyor ama tabi devletle arasında iki katı fiyat oluyor ben 4.500 tlye oldum
Memnunmusun derseniz benim burnum cok sorunlu bi burun değildi biraz kemer vardı,öncelikle şunuda belirtiyim Ameliyatta korkulacak bişey yok hiç agrı sızı olmadı sadece yüzünüzde bi ağırlık hissediyosunuz sonrası biraz sabır işi ama 10 günlük bi süreç 10. Gün burnum alcıdan cıkınca cok beğenmiştim ama sonra şişlikler indikce o kemer eskisi kadar olmasada yine belirdi sanırım fazla törpülenmemiş hocayla görüştük 6 aylık olana kadar bekleyelim gerekirse revizyon yaparız dedi malesef ikinci ameliyatı olacagım sanırım , benden size tavsiye ufak tefek sorunlar varsa ameliyat olmayın olacaksanızda beklentiyi cok yüksek tutmayın, Eski burunuzdan güzel oluyor ama benim hayalimdeki olmadı malesef

Kızlar esabil hocaya olan varda fotoğraf gönderebilir misiniz
Geçen yıl mayıs ayında ameliyat oldum esabil hocaya ams ben çok beklemek istemediğim için devlete gittim muayene oldum ve özelde olamak istediğimi söyledim ogün kan ve tahlillerim yapıldı 2 gün sonraya randevu verdi dikmen genel cerrahi tıp merkezinde ameliyatımı oldum şuan çok memnunum herhangibi sıkıntı yaşamadım ilk 3.4 ayı atlatıktan sonra ödemler büyük oranda gidiyor burnumun yapılı olduğunu kimse anlamıyor ben demesem fındık bir burnum oldu

Eklentiler

• IMG_0358.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 361

Özelden yazdım size numarasını çok aktif değilim sitede umarım gelmiştir mesaj bi kontrol edin isterseniz

Eki Görüntüle 2189530

Merhaba bana özelden eski burnunuzun fotoğrafını gönderebilirmisiniz

Kesinlikle size katılıyorum fakat bir aydır yokmuş ve bir ay daha yok 2 ay içinde ameliyat olacak insanlar olamadı ve bu durumda tekrar bir tarih verilecek ve ne kadar ötelenecek belli değil olmam gereken başka operasyonları ameliyat yüzünden ertelemiştim iyileşme süreçleri uzun olduğu için bu yüzden Esabil beyin numarasına ulaşmak istiyorum bu süreçte diğer tedavilerimi olabilirim belki

Merhaba,Esabil Bey 15 Ekim günû dönecek.Adapazarında geçici bulunuyor.
Ümit ederim ki Ankara da görevi uzun soluklu olsun.Bence bir çok yönûyle altarnatifi yok.
Ama bir çok hastası mağdur oldu ve alternatif olarak onkoloji hastanesinde orhan beyi düşünüyorum umarım pişman olmam şu an sadece düşünme aşamasındayım

Ama bir çok hastası mağdur oldu ve alternatif olarak onkoloji hastanesinde orhan beyi düşünüyorum umarım pişman olmam şu an sadece düşünme aşamasındayım
Esabil Bey kısa bir süredir yok. 15 Ekimde döneceği bilgisi var.Ameliyatı ertelenen hastaları mutlaka olmuştur.
Dr sećiminde elbette karar sizin.Ancak seçiminizin bir altarnatif olup olamayacağını iyi değerlendirmek gerekir.
Her zaman söylerim;Geç olsun Güç olmasın.Hayırlısı olsun.

Haklısınız ama normalindede net bir fikre sahip değilim nu konuda ve ne yapacağım hiç bilmiyorum 15 ekimde geldikten sonrası nasıl gelişir bilmiyorum muayene randevusu yananlardan biride benim ve ne yapacağım hiç bilmiyorum

Dr un kendisiyle görüşmeniz us da hastane yetkililerinden bilgi almanız en doğrusu.

Muayene randevusu derken sanırım amelyat randevusu demek istediniz. Elbet devletin bir sağlık kurumu ve de dr bunun için bir çözüm geliştirecektir.
Dr un geçici olarak kısa bir süreliğine başka bir ildeki Araştırma Hastanesine görevlendirilmesi Dr'a olan talebi göstermekte.Umarım Ankara kendisini kaybetmez.

Ameliyat öncesindeki muayeneydi bahsetmek istediğim yani ameliyat içinde baya bir bekleyeceğimi düşünürsem baya zaman kaybı diye düşünüyorum

Esabil Eker e bir arkadaşım geçen yıl ameliyat olmuştu. Ağlaya ağlaya 1 yıl geçirdi berbat etti kızın burnunu ben de çok üzüldüm . Daha yeni revizyon oldu Haldun Kamburogluna olmuş. Esabil hoca o kadar bozdu ki hala düzelmiyor eskisine raziyim ama hala kötü diye ağladı geçen yanımda. Ben yeni burnunu gördüm ameliyatsız halinden iyi değil ama en azından o bozuk halini düzeltti. Yazık oldu kıza eşiyle ailesiyle arası bozuldu . O yüzden ben olsam bir doktor a kendimi ameliyat ederken iki kez düşünürdüm önemli olan ucuz olması degil

yazık ya çok kötü olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…