- 11 Eylül 2018
- 483
- 788
- 33
- 35
Öyle valla gerçekten çok kötü yaptı . Kız insan içine çıkmaya utanıyordu herkes bana bakıyor zannediyorum diyordu. Hala ağlıyor psikolojim tedavi almaya başladı zaten . Eşi ben seni çok seviyorum hala diyormuş bana bir şey olsa sen beni sevmez miydin diyormuş ama kendimi artık yanına yakıştıramıyorum diyor . Bir plastik cerrah nasıl o hale getirir anlamıyorum. Allah yardımcısı olsun ben de çok üzülüyorum önceden neşe saçan arkadaşım her gün ağlıyor . Doktor burnunda kemik bırakmamış top gibi yapmış ucunu . Üzülmesin diye çok kötü değil diyordum ben düzelir diyordum ama inanmıyordu tabi . Eskiden fotoğraflarda güzel çıkıyordum şimdi niye böyle peki diyordu aynalarda ki niye bu kadar çirkin diyordu . Ayy yazık oldu arkadaşıma yayazık ya çok kötü olmuş
Ben size saygı duyarım sadece arkadaşının halini gördükten sonra kimseye önermem ama siz bilirsiniz inşallah sizinki güzel olurValla benim son umudum esabil bey dün gece geç saatte randevu sisteminde adı gözüktü her dakika bakıyordum aldım randevu sonrasında bir sayfa yeniledim sabaha her saati dakikası dolmuştu
İlginiz için çok teşekkür ederim herkes olumlu karşılık almıyor haliyle...Ben size saygı duyarım sadece arkadaşının halini gördükten sonra kimseye önermem ama siz bilirsiniz inşallah sizinki güzel olur
Öyle valla gerçekten çok kötü yaptı . Kız insan içine çıkmaya utanıyordu herkes bana bakıyor zannediyorum diyordu. Hala ağlıyor psikolojim tedavi almaya başladı zaten . Eşi ben seni çok seviyorum hala diyormuş bana bir şey olsa sen beni sevmez miydin diyormuş ama kendimi artık yanına yakıştıramıyorum diyor . Bir plastik cerrah nasıl o hale getirir anlamıyorum. Allah yardımcısı olsun ben de çok üzülüyorum önceden neşe saçan arkadaşım her gün ağlıyor . Doktor burnunda kemik bırakmamış top gibi yapmış ucunu . Üzülmesin diye çok kötü değil diyordum ben düzelir diyordum ama inanmıyordu tabi . Eskiden fotoğraflarda güzel çıkıyordum şimdi niye böyle peki diyordu aynalarda ki niye bu kadar çirkin diyordu . Ayy yazık oldu arkadaşıma ya
Merhaba,bir arkadaşı olarak siz bu kadar acımasız eleştirirken arkadaşınız da keške öncesi ve sonrası bir fotoğraf paylaşmış olsaydı.Sizin kadar olumsuz etkilenmemiş olabilir mi?Esabil Eker e bir arkadaşım geçen yıl ameliyat olmuştu. Ağlaya ağlaya 1 yıl geçirdi berbat etti kızın burnunu ben de çok üzüldüm . Daha yeni revizyon oldu Haldun Kamburogluna olmuş. Esabil hoca o kadar bozdu ki hala düzelmiyor eskisine raziyim ama hala kötü diye ağladı geçen yanımda. Ben yeni burnunu gördüm ameliyatsız halinden iyi değil ama en azından o bozuk halini düzeltti. Yazık oldu kıza eşiyle ailesiyle arası bozuldu . O yüzden ben olsam bir doktor a kendimi ameliyat ederken iki kez düşünürdüm önemli olan ucuz olması degil
Zaten benimde anlamadığım şey forumda olumsuz konuşan tek tük insan var ve tamam madem kötü; olumlu yorum yapanlar gibi fotoğraflarınızı paylaşında bizde görelim ona göre karar verelim yani böyle yardımcı olmuş olmuyorsunuz şüpheyi insanlara salıp kenara çekiliyorsunuz...Merhaba,bir arkadaşı olarak siz bu kadar acımasız eleştirirken arkadaşınız da keške öncesi ve sonrası bir fotoğraf paylaşmış olsaydı.Sizin kadar olumsuz etkilenmemiş olabilir mi?
Herkes her şeyi söyleyebilir,ancak söylemleriniz düşündürücü!!!Ben gülümsedim sadece...
Arkadaşım her gün ağlıyor emin olun . Insanları niye karalayayım burda . Ben başkaları da mağdur olmasin diye uyardım yoksa ister olun ister olmayın beni ilgilendirmez. Benim olmayan bir fotoğrafı paylaşamam zaten . O gelir paylaşmak isterse paylaşır . Inşallah sizin ameliyat ıyi sonuçlanır ama benim arkadaşının gerçekten kötü oldu . Kotu niyetli değilim emin olunMerhaba,bir arkadaşı olarak siz bu kadar acımasız eleştirirken arkadaşınız da keške öncesi ve sonrası bir fotoğraf paylaşmış olsaydı.Sizin kadar olumsuz etkilenmemiş olabilir mi?
Herkes her şeyi söyleyebilir,ancak söylemleriniz düşündürücü!!!Ben gülümsedim sadece...
Valla benim son umudum esabil bey dün gece geç saatte randevu sisteminde adı gözüktü her dakika bakıyordum aldım randevu sonrasında bir sayfa yeniledim sabaha her saati dakikası dolmuştu
İptal oldu ya neden bilmiyorumda zaten mayısa atacaktı ameliyatı vazgeçtim bende bi nasip olmadı randevuya gitmek...canım eshabil beyle görüşmeni lütfen bana da anlatır mısın ?
İptal oldu ya neden bilmiyorumda zaten mayısa atacaktı ameliyatı vazgeçtim bende bi nasip olmadı randevuya gitmek...
Ben Esabil Bey"e biri burun olmak üzere iki ayrı estetk ameliyat oldum.Kendi adıma çok memnun kaldım.Bu süreçte de kontrol sırasında,kontrole gelen hastaları arasında memnuniyetsiz bir hastası ile karşılaşmadım.Arkadaşım her gün ağlıyor emin olun . Insanları niye karalayayım burda . Ben başkaları da mağdur olmasin diye uyardım yoksa ister olun ister olmayın beni ilgilendirmez. Benim olmayan bir fotoğrafı paylaşamam zaten . O gelir paylaşmak isterse paylaşır . Inşallah sizin ameliyat ıyi sonuçlanır ama benim arkadaşının gerçekten kötü oldu . Kotu niyetli değilim emin olun
BUrnunuz nasıl oldu ?Merhaba ben de ebabil hocaya 45 gün önce ameliyat oldum. Sol burun ucunda içe çekme var demişti 1 ay önce masaj yap bolca geçer dedi. Burnum hala şiş. Sizdeki çökme düzeldi mi? Sanki azaldı gibi ama tam olarak geçecek mi? İçe çekmeden dolayı önden bir burun deliğim görünürken diğeri görünmüyor. Umarım düzelir
Burnunuz nasıl şu an?1yıl 1 ay oldu burun ucu hala tam oynamıyor şişik, yasayan var mı bu durumu? Ne zamandan sonra tam burun ucunu sıkabileceğim rahatca oynatabileceğim 1yılı geçen,bilgisi olan yazabilir mi
sanki azaldı gibi ama görüntü halen kötü. bu hafta kontrole .gideceğimBUrnunuz nasıl oldu ?
Tavsiye eder misiniz eshabil beyi ?sanki azaldı gibi ama görüntü halen kötü. bu hafta kontrole .gideceğim
Doktor yok diyorlar ya, gittiğin zaman yazar mısın gelmiş mi diye? Umarım dönmüş olursanki azaldı gibi ama görüntü halen kötü. bu hafta kontrole .gideceğim
Neden her yorumu beğeniyorsun ?Doktor yok diyorlar ya, gittiğin zaman yazar mısın gelmiş mi diye? Umarım dönmüş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?