Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

yazık ya çok kötü olmuş
Öyle valla gerçekten çok kötü yaptı . Kız insan içine çıkmaya utanıyordu herkes bana bakıyor zannediyorum diyordu. Hala ağlıyor psikolojim tedavi almaya başladı zaten . Eşi ben seni çok seviyorum hala diyormuş bana bir şey olsa sen beni sevmez miydin diyormuş ama kendimi artık yanına yakıştıramıyorum diyor . Bir plastik cerrah nasıl o hale getirir anlamıyorum. Allah yardımcısı olsun ben de çok üzülüyorum önceden neşe saçan arkadaşım her gün ağlıyor . Doktor burnunda kemik bırakmamış top gibi yapmış ucunu . Üzülmesin diye çok kötü değil diyordum ben düzelir diyordum ama inanmıyordu tabi . Eskiden fotoğraflarda güzel çıkıyordum şimdi niye böyle peki diyordu aynalarda ki niye bu kadar çirkin diyordu . Ayy yazık oldu arkadaşıma ya

Valla benim son umudum esabil bey dün gece geç saatte randevu sisteminde adı gözüktü her dakika bakıyordum aldım randevu sonrasında bir sayfa yeniledim sabaha her saati dakikası dolmuştu

Valla benim son umudum esabil bey dün gece geç saatte randevu sisteminde adı gözüktü her dakika bakıyordum aldım randevu sonrasında bir sayfa yeniledim sabaha her saati dakikası dolmuştu
Ben size saygı duyarım sadece arkadaşının halini gördükten sonra kimseye önermem ama siz bilirsiniz inşallah sizinki güzel olur

ay ben de endişelendm ya çok zor işler bunlar ( doktor çok önemli

Merhaba,bir arkadaşı olarak siz bu kadar acımasız eleştirirken arkadaşınız da keške öncesi ve sonrası bir fotoğraf paylaşmış olsaydı.Sizin kadar olumsuz etkilenmemiş olabilir mi?
Herkes her şeyi söyleyebilir,ancak söylemleriniz düşündürücü!!!Ben gülümsedim sadece...

Zaten benimde anlamadığım şey forumda olumsuz konuşan tek tük insan var ve tamam madem kötü; olumlu yorum yapanlar gibi fotoğraflarınızı paylaşında bizde görelim ona göre karar verelim yani böyle yardımcı olmuş olmuyorsunuz şüpheyi insanlara salıp kenara çekiliyorsunuz...

Arkadaşım her gün ağlıyor emin olun . Insanları niye karalayayım burda . Ben başkaları da mağdur olmasin diye uyardım yoksa ister olun ister olmayın beni ilgilendirmez. Benim olmayan bir fotoğrafı paylaşamam zaten . O gelir paylaşmak isterse paylaşır . Inşallah sizin ameliyat ıyi sonuçlanır ama benim arkadaşının gerçekten kötü oldu . Kotu niyetli değilim emin olun

canım eshabil beyle görüşmeni lütfen bana da anlatır mısın ?

Ben Esabil Bey"e biri burun olmak üzere iki ayrı estetk ameliyat oldum.Kendi adıma çok memnun kaldım.Bu süreçte de kontrol sırasında,kontrole gelen hastaları arasında memnuniyetsiz bir hastası ile karşılaşmadım.
Ancak ameliyat bu her türlü problem gelişebilir.
Her hekimin yaptığı işte beklenmedik durumlar olabilir.(Çeşitli nedenlere bağlı olarak)

BUrnunuz nasıl oldu ?

1yıl 1 ay oldu burun ucu hala tam oynamıyor şişik, yasayan var mı bu durumu? Ne zamandan sonra tam burun ucunu sıkabileceğim rahatca oynatabileceğim 1yılı geçen,bilgisi olan yazabilir mi
Burnunuz nasıl şu an?

Bu başlığı ara ara takip ediyorum. Kaldığım sayfayı bulabileyim diye açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…