Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Sabirla cevapladigin icin tesekkur ederim heycan var bayaa sordukca sorasi geliyo insanin yillardir cok istiyodum

Gerçekten olmaya karar verdiysen ol.ben keşke keşke 18 yaşında olsaydim.35 yıl kemikli ucu düşük burunla yasadım.

Karari kesin sadece ozelde mi olcam devlette mi i belli degil
Bende 1 hafta icinde ozelde olmak istiyorum kizlarim kucuk suan annem yanimdayken aradan ciksin sonra cok zor okur diye ama 3.500 mus eger biraz indirim yaparsa super olcak ha yok hic inme olmuyosa mecbur beklicem oda baya zor olcak cunku hastane ankarabin obur ucu baya uzak bana ve cocuklarla zorlanirim
Insallah sansim yaver giderde anlasiriz ozelde

Yaa varya hic veceremedigim biseydir hayatta diyemem su kadar olurmu diye kizlar kucuk calismiyorum ondan esimde 3000 e kadar limit verdi olursa annem suan yanimda kisa bi sureligine ha yok 3.500 tan inmezse ki burdan bazi arkadaslar inmiyo denedik demisler artik napiyim beklicem soguklar baslamadan bi atlatsaydim benim kucuk 2 yasinda huysuz biraz buyukte 2.sinif okuldu gotur getir di baya yogun ggeciyo gunlerim annem bendeyken olmayi ondan cok istiyorum hayirlisi neyse o olsun
Ben her kosulda kesin olucam allahin izniyle ve burdan tum sureci anlaticam resimler filan paylasicam o gun bi gelseydi

Bende zaten ailem ankara da olduğu için buraya geldim esabil beye ameliyat oldum ben balikesirde yaşıyorum. Ama sadece ameliyat olduğun gün biraz zorlanirsin oda anesteziden olur yoksa gerçekten ağrı sizi hicbirsey yok kolay rahat bir ameliyat .benim için Sezeryan doğum çok daha zordu .bu burun ameliyati beni hiç rahatsız etmedi sadece tampon onun zorlugu da rahat nefes alamadığım için sonuçta allah ağızda vermiş nefes almak için .inan allahin izniyle ameliyat olursan bu mu yani dersin .

Walla ben herseyiyle goze aldim kendimi bildim bileli burnumu takinti yapmistim gulerken burnum asagi sarktigi icin yillarca burnumu elimle tutarak gulerimhic gunes gozlugu bile takamadim cok istememe ragmen..niye cunku burnum kanga gibi takma burun gibi iyicd ortaya cikiyo diye..fotoraf bile cekilince hemen siler burnuma bak yaaa diye uzulurum allah isteyen herkeze nasip etsin maddi imkaanim elverse hic beklemezdim ailemide zor ikna ettim bu ameliyat hayatimda cok onemli kendim icin istedigim tek hayaldi
Insallah 10 gune kadar olur biterse oncesi sonrasi paylascam seve seve

Merhaba ben de doktor arayisindaydim neden esabil eser sorabilir mi y im maddiyat disinda iyi bir doktor mu sincan da oturuyorum ozeldeki doktorlari arastirirken sizi yazilarinizi gördüm

Merhaba ben de doktor arayisindaydim neden esabil eser sorabilir mi y im maddiyat disinda iyi bir doktor mu sincan da oturuyorum ozeldeki doktorlari arastirirken sizi yazilarinizi gördüm
Bende yillardir arastoriyorum istiyorum ama gerek cocuklarin kucuk gerek maddi sartlar derken olamamistim esabil beyi arastirirken o hastanede bi tanidigimi buldum ve esabil beyin isinin erbabi cokta kibar biri oldugunu ogrendim kontrole gelen tum hastalarda memnunmis arti burdada ameliyat olan kisiler memnun kalinca ben tamamdir dedim herseyden once isi ticarete dokmus bi doktor degil o hosuma gitti kendinin reklamini yapmaya gerek duymuyor tam kafamda netlesmemisti ama dusunuyodum derken o hastanede calistigini tesadufen ogrendigim uzmanda kesinlikle tavsiye ederim deyince tamam dedim olur olmaz burdan ayrintilari paylasacagim

Teşekkürler canim ayni kaygilar var ben de de ben de anlamiyorum ya ayni burun iki üç misli talep ediyorlar ben çalışıyorum çalismayan var gidip gelmesi kolay olsun nenim iki yasinda kizim var seni haberlerini bekliyorum millet pek bilgileri paylasmiyor

Tum ayrintilari paylasicam benimde iki yasinda kizim var sana tavsiyem ameliyat gunune 1 hafta kala bununu bantla oyle oyun oldugunu korkmamasi gerektigini anlat yoksa 10 gun seni oyle gorunce korkup uzaklasabilir ben suan gunde 1. 2 saat bantliyorum o sekilde oyunlar oynuyorz basta korktum diyodu simdi yavas yavas alisiyor

Bende bekliyorum erkenden geldim tahlil vercem diye saat 1 de gelicekmis oturdum agliyorum cunku bugun hepsini halletmek onemliydi kucuk kizimi birakcak yerim yok diye

Bende bekliyorum erkenden geldim tahlil vercem diye saat 1 de gelicekmis oturdum agliyorum cunku bugun hepsini halletmek onemliydi kucuk kizimi birakcak yerim yok diye

ah canım ya doktor yok ise neden randevu veriyorlar erken saate anlamıyorum... işin ters gitmiş ama vardır bi hayır uzme kendini. bir dahakine kızınla git istersen görüşme sonuçta tahlillerde oyle uzun uzun sürmüyor 5-10 dakikalık işler yanında durursa tabi. kolay gelsin .

bu arada nurem de ordaymış tanışsanız ya ?

Valla sinirlerim bosaldi kan alincak diye erkenden geldim evimle mesafesi tam 2 saat ..suan hala ac bekliyorum doktorun bi yakini hastaymis ondan 1 de gelicekmis ama bari randevu vermeselerdi iyiydi benim cocukla gelip gitmem cidden cok sorun okuyor daha buyuk kizimda okulda onuda komsum alicak okuldan oyle hevesle kostur kostur erkenden geldim ki..

Bunda da bi hayir vardir muhakkak ama kimse doktorun gelip gelmicegini bile bilmiyor aglamaktan helak oldum arti bugun tahlil vericem ogleden sonra gelirse eger..yarinda sonuc gostercem gun alcam bari yarin yetissin tek umidim yarin kesin biter heralde..

Üzülme canim benim bu zorluklarin arkasindan güzel bir burna sahip olacağini düsün insallah

Üzülme canim benim bu zorluklarin arkasindan güzel bir burna sahip olacağini düsün insallah
Insallah oyle olur ameliyat olmaya karar verdim kizimla ilgilencek birini bulamadim sonra onu hallettim refakatci sorun oldu sonra geld cocugum komsumla bekliyo doktor yok baya gerildim insallah bi gun alabilseydim

Yok yok cildirmamak elde degil doktor tam 1 de gelse bile tum evraklarim yetisti ve anesteziciyke gorusmeyi basardim ama iste illa terslik olcakya hic bir rahatsizligim yok ama sabah cok sinirlenip yetismicek diye cok agkayinca kalp grafigi cok duzensiz cikmis anestezici onay vermedi ertesi gun bidaha cekilecek saka gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…