- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
Merhaba ben de doktor arayisindaydim neden esabil eser sorabilir mi y im maddiyat disinda iyi bir doktor mu sincan da oturuyorum ozeldeki doktorlari arastirirken sizi yazilarinizi gördüm
Bende yillardir arastoriyorum istiyorum ama gerek cocuklarin kucuk gerek maddi sartlar derken olamamistim esabil beyi arastirirken o hastanede bi tanidigimi buldum ve esabil beyin isinin erbabi cokta kibar biri oldugunu ogrendim kontrole gelen tum hastalarda memnunmis arti burdada ameliyat olan kisiler memnun kalinca ben tamamdir dedim herseyden once isi ticarete dokmus bi doktor degil o hosuma gitti kendinin reklamini yapmaya gerek duymuyor tam kafamda netlesmemisti ama dusunuyodum derken o hastanede calistigini tesadufen ogrendigim uzmanda kesinlikle tavsiye ederim deyince tamam dedim olur olmaz burdan ayrintilari paylasacagimMerhaba ben de doktor arayisindaydim neden esabil eser sorabilir mi y im maddiyat disinda iyi bir doktor mu sincan da oturuyorum ozeldeki doktorlari arastirirken sizi yazilarinizi gördüm
Sonuclarimin bazilari pazartesiye cikti, o yüzden simdi anestezi doktoruna gosterebildim. Simdi Esabil bey odasinda yok, onu bekliyorum.Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana neden tekrar anestezi ye gideceksin onu anlamadım ? Aksilikmi oldu?
Bende bekliyorum erkenden geldim tahlil vercem diye saat 1 de gelicekmis oturdum agliyorum cunku bugun hepsini halletmek onemliydi kucuk kizimi birakcak yerim yok diye
Insallah oyle olur ameliyat olmaya karar verdim kizimla ilgilencek birini bulamadim sonra onu hallettim refakatci sorun oldu sonra geld cocugum komsumla bekliyo doktor yok baya gerildim insallah bi gun alabilseydimÜzülme canim benim bu zorluklarin arkasindan güzel bir burna sahip olacağini düsün insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?