Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Ben yazın ameliyat olmak istiyorum. Ama bakalim doktorda kararsizim. Devlet hastanesinde tek seçenek esabil Eker
Aslında ben uzun zaman önce esabil beyin adını duydum ama ameliyat günlerini çok geçe verdiğini bildiğimden yazın boş vaktinde gidip tahlilleri olup ameliyat günü aldım. Ben de kararsızım ama cepte dursun dedim.
Eğer önümüzdeki yaz için oyle bir niyetin varsa Aralık ocak gibi ameliyat günü almalısın bence. Düşünür karar verirsin o arada. Bir de yazın daha çok ödem/şişlik oluyormuş gerçi biliyorsundur

çok teşekkür ederim bilgilendirme için. evet yazın ameliyat olmak daha kötü ama eylülde de okul açılıyor mecburum :)) artık buz falan tutup idare edicem.

Ameliyat olalı 2,5 ay oldu, hala nefes alamıyorum, içi çok kuruyor. Benim gibi olan var mı? Ne zaman düzelir acaba ( sizinki ne zaman düzeldi

Ameliyat olalı 2,5 ay oldu, hala nefes alamıyorum, içi çok kuruyor. Benim gibi olan var mı? Ne zaman düzelir acaba ( sizinki ne zaman düzeldi
İlk kez kullanıyorum burayı yanlış yere mi yazıyorum bilmiyorum k.bakmayın ama ameliyattan çıktıktan sonra da burun deliklerinde asimetri vardı dün alçı çıktı hala var ve sola doğru bariz yamuk ödem var masaj yapacaksın 6 aya anca oturacak dedi inanmak istiyorum kendisinı de çok seviyorum ama moralim bozulmadı değil

esabil beye mi ameliyat oldunuz ?

üzgünüm ama esabi beye ameliyat olanlar genelde 2. kez ameliyat olurlar. mutlaka bi kusur bırakıyor
Aslında farkettim çünkü kaç kere kapısına gitsem mutlaka revizyona gelen 1-2 hasta gördüm ama iyileri de görünce olumlu düşünmek istedim şans biraz da sanırım ama başıma geleceğini düşünmedim sanırım ve şuan çok takıyorum teşekkür ederim bu arada cevap yazdığınız için

Merhaba benim de burun deliklerinde bariz bir asimetri var ve sol taraf uca doğru yamuk acaba sizin ne kadar zamanda burun delikleri eşit oldu sonrasında nasıl gitti süreç? Teşekkür ederim şimdiden

revizyon olan hastaları gördüm demişsiniz sanırım peki memnun kalmışlar mı revizyondan acaba .bende esabil beye ameliyat oldum kemer kısmında bi şişlik var uvunun sertliği geçsin bakalım demişti şimdi gidicem yaparmı bilmiyorum ama birde aklımda sorular var ya daha kötü olursa diye..asimetri büyük oranda geçiyor ama tek sıkıntınız oysa eğer.

İnşallah geçer dediğiniz gibi Revizyon yapılan kişi denk gelmedi sizin gibi şikayeti olan ve 2.kez ameliyat olmayı düşünenleri gördüm sadece ama onlar da hep kemer kısmından şikayetçiydi 6 ayı geçti mi sizin ve sonradan mı oldu bu şikayetiniz

Eylül ayında ameliyat olmaya karar verdim. Tavsiyeler üzerine Doktor Esabil Eker ile görüştüm. Genel hatları ile burnumda yapılacak işlemleri anlattı. karşınızda sizi ameliyat olmaya ikna etmeye çalışan biri yok aynı zamanda sonuç mükemmel olacak diyerek hastasının beklentisi çok fazla yükselten biri de.ben görüşmeye gittiğimde ameliyat olan herkes çok memnundu. zaten çevremden aldığım olumlu yorumlara dayanarak gitmiştim. ameliyat olmaya karar verdim. ileri bir tarih verdiği ve bana da uygun olmadığı için özel hastanede 20 kasım olarak ayarladık. 19 kasım yanına gidip istediğim burun örneğinin fotoğrafını gösterdim. ne istediğime emin olarak gittim zaten istediklerimi çok net söyledim. bana yüz hattıma uygun olduğunu söyledi. mesela ben kalkık istemediğimi söylemiştim ilk süreçte kalkık olacağını ama ödemleri attıktan sonra istediğim gibi olacağının bilgisini de verdi.her profilden fotoğraflarımı çekti. 20 kasımda hastaneye gittim yanıma geldi bana söyleyeceğin bir şey var mı dedi ne istediğimi tekrar söyledim.ameliyat sonucumdan memnunum. istediğimin hiç dışına çıkmamış çevremdeki herkes çok beğendi. ödemlerim var daha çok yeni tabi. ama tahminimden iyi oldu bu kadar kısa bir sürede alıştım ve beğendim.

benim 1 yılı geçti fakat 6.ayda kemer kısmında şişlik oluştu sonrasında da ödemler indikçe daha belirgin hale geldi.evet beklentim mükemmel bir burun değildi zaten biraz küçülür diye söylemişti hoca ama bu kısmın törpülenmesi lazım yine kemerim varmış gibi duruyor.halledeceğini düşünüyorum.umarım pişman olmam.

Anladım.Sıkıntı çıkacağını sanmıyorum :) inşallah bu sefer içinize siner

Acaba devlette yaptığı burunlarla özelde yaptıkları farkediyor mudur? Yani herhalde aynı özeni gösteriyordur değil mi? Benim ameliyat günüm yaklaşıyor ama hala kararsızım. Cesaretimi zor topladım zaten ama olumsuz en ufak bir yorum görünce hemen yaptırmasam mı acaba tarafım ağır basıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…