Esabil beye ameliyat olmsyi dusunuyor musun ?Bu başlığı ara ara takip ediyorum. Kaldığım sayfayı bulabileyim diye açıkçası
Evet aslında ameliyat günü aldım Şubat ayına. Ama Şubat gelene kadar düşünme süresi verdim kendime, sen peki?Esabil beye ameliyat olmsyi dusunuyor musun ?
Ben yazın ameliyat olmak istiyorum. Ama bakalim doktorda kararsizim. Devlet hastanesinde tek seçenek esabil EkerEvet aslında ameliyat günü aldım Şubat ayına. Ama Şubat gelene kadar düşünme süresi verdim kendime, sen peki?
Aslında ben uzun zaman önce esabil beyin adını duydum ama ameliyat günlerini çok geçe verdiğini bildiğimden yazın boş vaktinde gidip tahlilleri olup ameliyat günü aldım. Ben de kararsızım ama cepte dursun dedim.Ben yazın ameliyat olmak istiyorum. Ama bakalim doktorda kararsizim. Devlet hastanesinde tek seçenek esabil Eker
çok teşekkür ederim bilgilendirme için. evet yazın ameliyat olmak daha kötü ama eylülde de okul açılıyor mecburum :)) artık buz falan tutup idare edicem.Aslında ben uzun zaman önce esabil beyin adını duydum ama ameliyat günlerini çok geçe verdiğini bildiğimden yazın boş vaktinde gidip tahlilleri olup ameliyat günü aldım. Ben de kararsızım ama cepte dursun dedim.
Eğer önümüzdeki yaz için oyle bir niyetin varsa Aralık ocak gibi ameliyat günü almalısın bence. Düşünür karar verirsin o arada. Bir de yazın daha çok ödem/şişlik oluyormuş gerçi biliyorsundur
canımcım bana bi ulaşırmısın??Geciyor o
Boyle centik atmis gibi bi cokuntu olabiliyor daha 2 ay cok erken 1 sene de bile yeni yeni oturuyor cok inceleme derim duzeliyor odemler yer degisturdikce daha cok sekil alir hic takilma
İlk kez kullanıyorum burayı yanlış yere mi yazıyorum bilmiyorum k.bakmayın ama ameliyattan çıktıktan sonra da burun deliklerinde asimetri vardı dün alçı çıktı hala var ve sola doğru bariz yamuk ödem var masaj yapacaksın 6 aya anca oturacak dedi inanmak istiyorum kendisinı de çok seviyorum ama moralim bozulmadı değilAmeliyat olalı 2,5 ay oldu, hala nefes alamıyorum, içi çok kuruyor. Benim gibi olan var mı? Ne zaman düzelir acaba ( sizinki ne zaman düzeldi
esabil beye mi ameliyat oldunuz ?İlk kez kullanıyorum burayı yanlış yere mi yazıyorum bilmiyorum k.bakmayın ama ameliyattan çıktıktan sonra da burun deliklerinde asimetri vardı dün alçı çıktı hala var ve sola doğru bariz yamuk ödem var masaj yapacaksın 6 aya anca oturacak dedi inanmak istiyorum kendisinı de çok seviyorum ama moralim bozulmadı değil
Evet acaba yaşayan var mı gerçekten geçer mii çok takmaya başladımesabil beye mi ameliyat oldunuz ?
üzgünüm ama esabi beye ameliyat olanlar genelde 2. kez ameliyat olurlar. mutlaka bi kusur bırakıyorEvet acaba yaşayan var mı gerçekten geçer mii çok takmaya başladım
Aslında farkettim çünkü kaç kere kapısına gitsem mutlaka revizyona gelen 1-2 hasta gördüm ama iyileri de görünce olumlu düşünmek istedim şans biraz da sanırım ama başıma geleceğini düşünmedim sanırım ve şuan çok takıyorum teşekkür ederim bu arada cevap yazdığınız içinüzgünüm ama esabi beye ameliyat olanlar genelde 2. kez ameliyat olurlar. mutlaka bi kusur bırakıyor
Merhaba benim de burun deliklerinde bariz bir asimetri var ve sol taraf uca doğru yamuk acaba sizin ne kadar zamanda burun delikleri eşit oldu sonrasında nasıl gitti süreç? Teşekkür ederim şimdidenBen esabil beye guveniyorum kesinlikle iyi bir cerrah ve bence odemden kaynakli odem olmasada inan bana narkozsuz hallediliyor ufak bir iki dikisle o yuzden ben hic kafama takmiyorum bu arada benim burun deliklerim kocamandi boylemi kalacak diye kendimi yedim taki esabil bey gulup kuculecekler diyene kadar ki oylede oldu
revizyon olan hastaları gördüm demişsiniz sanırım peki memnun kalmışlar mı revizyondan acaba .bende esabil beye ameliyat oldum kemer kısmında bi şişlik var uvunun sertliği geçsin bakalım demişti şimdi gidicem yaparmı bilmiyorum ama birde aklımda sorular var ya daha kötü olursa diye..asimetri büyük oranda geçiyor ama tek sıkıntınız oysa eğer.Aslında farkettim çünkü kaç kere kapısına gitsem mutlaka revizyona gelen 1-2 hasta gördüm ama iyileri de görünce olumlu düşünmek istedim şans biraz da sanırım ama başıma geleceğini düşünmedim sanırım ve şuan çok takıyorum teşekkür ederim bu arada cevap yazdığınız için
benim 1 yılı geçti fakat 6.ayda kemer kısmında şişlik oluştu sonrasında da ödemler indikçe daha belirgin hale geldi.evet beklentim mükemmel bir burun değildi zaten biraz küçülür diye söylemişti hoca ama bu kısmın törpülenmesi lazım yine kemerim varmış gibi duruyor.halledeceğini düşünüyorum.umarım pişman olmam.İnşallah geçer dediğiniz gibi Revizyon yapılan kişi denk gelmedi sizin gibi şikayeti olan ve 2.kez ameliyat olmayı düşünenleri gördüm sadece ama onlar da hep kemer kısmından şikayetçiydi 6 ayı geçti mi sizin ve sonradan mı oldu bu şikayetiniz
Anladım.Sıkıntı çıkacağını sanmıyorum :) inşallah bu sefer içinize sinerbenim 1 yılı geçti fakat 6.ayda kemer kısmında şişlik oluştu sonrasında da ödemler indikçe daha belirgin hale geldi.evet beklentim mükemmel bir burun değildi zaten biraz küçülür diye söylemişti hoca ama bu kısmın törpülenmesi lazım yine kemerim varmış gibi duruyor.halledeceğini düşünüyorum.umarım pişman olmam.
inşaAllah sağolun umarım öyle olur :)Anladım.Sıkıntı çıkacağını sanmıyorum :) inşallah bu sefer içinize siner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?