Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

O konuda bir ayrım yaptığını düşünmüyorum.Burada eski mesajlara baktığımda özelde yaptıran biri de foto paylaşmıştı ve fark yoktu.Zaten çok anlayışlı bir insan,çok iyi bir doktor.Cesaretinizi de kaybetmeyin çünkü şunu çok samimi söyleyim ben bile olduysam herkes olur :) Ne isteyip istemediğinizi de açıkça söyleyin.Ben söyleyip bir de fotoğraf göstermiştim kendisi de çok beğendi ve bana çok yakışacağını söyledi mesela ve tam istediğim gibi oldu sağdan soldan mükemmel.Ama karşıdan düz bakınca bi taraf daha çok ödemli ve gözüme batıyor.Daha çok yeni olduğu için takmamamı söyledi ama buradan paylaştım ben yine de deneyimli olanlarla.Ama ona rağmen eskisiyle kıyaslayınca çok beğeniyorum burnumu :) Başka bir sorunuz varsa ameliyatla,öncesi ve sonrasıyla ilgili yardımcı olmaya çalışırım.Ben de çok kaygılıydım ama boşa strese girmişim :)

Biraz da şans işi mi burun yapısıyla mı alakalı bilemedim.Önceden de dediğim gibi şimdilik böyle bir sorunum var, olan kişilere de denk geldim ama olumlu düşünmek ve çok irdelememek lazım sanırım.İnşallah sizin de herkesin de içine siner :)

nefes alma sorununuz var mi su an ?

Esabil eker burunu kırarak mi ameliyat ediyor? Yoksa kemiğe kesik atarak mi yapıyor arkadaşlar? Kırma işlemi kalmadı diyorlar artık pek devlet hastanelerindede.

sanmıyorum sadece zaman farkediyor bence yoksa ikisindede aynı işlemler yapılıyor.şunu söyleyebilirim başka foto gösternek yerine siz ne istediğinizi anlatın ben o hatayı yaptıktan sonra farkettim gösterdiğim burun o kişiye yakışmış ama ben aslında hafif kavisli bir burun istiyormuşum umarım herkes istediği burunlara kavuşur.şişlik bile olsa iyiki olmuşum diyorum açıkçası.

Merhaba..Ben esabil beye 3 yil once ameliyat oldum..fakat 6 ay sonra sisler inince sorunlar ortaya cikti. Burun catisi acik kalmis burnum genis ve parcali gorunuyordu..esabil beye gittim gorur gormez anladi basit bir operaayon duzeltirim dedi..fakat okadar basit degilmis ikinci kez tekrar ameliyat oldum..buyuk korkular yasadim suan butun sisler indi fakat malesef yine basarisiz..burnum bir yandan fazla oyulmus asimetrik.burun ucu sarkık.vs..Esabil beye baska ameliyat olanlar da var tanidigim biri haric hepsinde sorun var..bitanesi yine 2. Kez ameliyat oldu..Bilmiyorum şans diyelim..yeterince ozenli davranmadi sanirim.tecrubeli bir doktor ama ozensiz.Ben kimseye tavsiye etmiyorum pismanim yani.. Alcı ciktiktan sonra anlamiyor insan ama aylar sonra tum sisler inince sorun ortaya cikiyor..Hele benim.gibi ince derili zayif yuzli iseniz iyice belli oluyor..Ben ameliyattan sonra olumlu yorumlar yazmistim ama malesef.. Doktor secimi cok onemliymis gercekten..ve biraz da sans isi..

Ankara hastanesi de Yüksel.Kankaya ismini duydum bir plastik cerrah doktor onerdi bir arastirin derim. Beni

Ben şuan ferkedecegini dusunuyorum.Devlet hastanesinde bir günde cok fazla ameliyata giriyor daha az ameliyat yapip daha özenli olabilirdi ..bence isi otomatige baglamis cabucak yapip cikiyor..ozelde dahA özenli olmazsa hastane onu niye calistirsin.iste ucuz dedik devlette yaPtirdik ..halbuki ben ozelde baska doktora yaptirabilirdim cimrilik etmiceksin iste.yaptirmadiysan vazgec..Bak Ankara hastanesinde yuksel kankaYa ismini duydum bir plastik cerrahtan onu arasrir..ozele gecekmis ama ayrilmadan git bi

18inde gidiyormuş yüksel bey imkan yok ameliyat günü için

Canım teşekkür ederim cevap yazdığın için. Geçmiş olsun üzüldüm anlattıklarına, belki biraz zamanla daha iyi gözükebilir burnun. İkinci ameliyatı yakınlarda mı oldun?
Ben ameliyat günü aldım ama sorun yasarim diye korkuyorum, kararsızım. Başka bir dr düşünmüyorum ya esabil beye ameliyat olurum ya da olmam. Çünkü zaten çok zor seçtim. Başka dr.lar hakkında yeterince yorum bulamıyorum . Olma diyorsun yani (benim de içimden bir ses vazgeç diyor niyeyse) Peki diğer sorunlu ameliyat geçirmiş olanları görmüşsün ya onlarda ne gibi problemler gözlemledin?
Ameliyat olmuş birinden tavsiye alabilmek güzel gerçekten teşekkürler

sanki azaldı gibi ama görüntü halen kötü. bu hafta kontrole .gideceğim
Kontrol nasıl gecti? Canım ben çok kararsızım anlaşılacağı üzere : )
Başka hastalarına da rastladın mi peki? Tavsiye eder misin ameliyatı (günü yaklaştıkça korkmaya başladım)

Benim ikinci ameliyatimda burnumun yan kemigini fazla torpulemis. Burun kanadimin biri ince ve burnumun icinde de bir sorun var parcali bisey var bilmiyorum ne oldugunu nefes almamda bir sorun yok ama..burnumun ucu cikintili..2. Ameliyatim 1 sene onceydi..diger kusilerin burnunda da kanatlari birbirinden farkli birisinin burnunun ucu cikintili benim gibi.. vs.. Sen bilirsin beklentini yuksek tutma ameliyat olacaksan..şans belki cok memnun kalacaksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…