Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Ucuz olduğu icin tercih ediliyor bu yuzden adı cok geciyor arkadaslar yüz bu.. meme ameliyati olsa neyse ama bukadar olumsuz yorumlar varken biraz düşünun derim..Velevki oldunuz ve basarisiz oldu revizyonu bari iyi bir doktora yaptirin derim..Ben asla kimseye önermem.

Hani diyorlarya hastanede hic memnun olmayan hastaya rastlamadim..o hastalari 6 ay sonra bulup sormak lazim..ilk aylar şisliklerden anlamiyorsun inecek duzelecek diyosun..ben 2. ameliyattan sonra ugramadim bile gormek istemedim doktoru ne diyecek bana 3. Kez ameliyat edeyim mi..asla kabul etmezdim..boyle kalsın..Mutlaka basarili yaptigi burunlar da vardır ama özensiz yapiyor gun icinde fazla ameliyat aliyor bence bu yuzden gerekli zamani ayirmiyor..siz bilirsiniz arkadaslar..

Canım şikayetlerin devam ediyor mu? Tavsiye eder misin esabil beye ameliyatı?
Kontrole gitmistim , kemik et hic bisey yok dedi doktor. Ama hala nefes alamiyordum ben. Meğer hamileliktenmis :) ameliyat olali 4 ay gecti , tavsiye etmek icin kisa bir süre.. malesef birsey diyemiyorum. :/

Şu da var ki kontrole gittigimde orda ödemleri baya inen , ameliyat olali belli bir sure gecmis kontrol hastalari gordum , asiri begendigim bir burun olmadi . Hatta biri gercekten baya kotuydu. Ama ilk hali de onemli burda. Doktor da sihirbaz degil sonucta. Kemik,kikirdak yapisi neyse ona gore yapiyor

Selam herkese kasım ayında Esabil beye ameliyat oldum ve 3. Ameliyatımdı daha önce Gazi hastanesinde problemli estetik ameliyatı geçirmiştim burnumda çökük nefes problemi ve yamukluk vardı . Henüz çok yeni ödemlerim mevcut şişlik mevcut bazı kişilerin yazdığı gibi alt kısmında yamukluk var sola doğru burun deliklerim orantılı değil kontrole gittiğimde ise dikiş gevşemesi olmuş daha çok erken demişti. 3. Ameliyatım olduğu için çok tedirgindim sakındım ama beklentimi çok yüksek tutmuştum şahsen beklediğim gibi olmadı bu durum insanın çoook canını sıkıyor ameliyat olmayanlar bir kez daha düşünün ve iyi araştırın ...

Selam herkese kasım ayında Esabil beye ameliyat oldum ve 3. Ameliyatımdı daha önce Gazi hastanesinde problemli estetik ameliyatı geçirmiştim burnumda çökük nefes problemi ve yamukluk vardı . Henüz çok yeni ödemlerim mevcut şişlik mevcut bazı kişilerin yazdığı gibi alt kısmında yamukluk var sola doğru burun deliklerim orantılı değil kontrole gittiğimde ise dikiş gevşemesi olmuş daha çok erken demişti. 3. Ameliyatım olduğu için çok tedirgindim sakındım ama beklentimi çok yüksek tutmuştum şahsen beklediğim gibi olmadı bu durum insanın çoook canını sıkıyor ameliyat olmayanlar bir kez daha düşünün ve iyi araştırın ...

Öncelikle doktordan da, burnumun şuan ki halinden de çok memnunum tabi zamanla ne olur bilemem çok yeni benimkisi daha.7/8 ayda tam şeklini alır oturur diyorlar.İlk hafta çok zordu özellikle 3 gün şişlikler ağrılar morluklar gözlerim kapandı o dereceydi 1 hafta içerisinde morluklar yeşil sarı renge dönüyor sonra yavaş yavaş zamanla azalarak yok oluyor ben açık ten renkliyim o yüzden de süreç uzamış olabilir tamamen o yeşil sarımsı renklerin geçmesi falan 15/20 günü buldu. Hastaneden çıkıp eve geldikten sonra morarmalar şişmeler başlıyor o günler çok zordu korkutmak istemem ama keşke olmasaydım bu acıyı çekmeseydim diye çok söylendim. Şimdi böyle yazarken hemen bitiyor ama yaşarken çok zordu sahiden hiç geçmicek gibiydi

Merhabalar,
Kucukken dustugum ve birkac carpma sonucu burnum kirildi ve tek taraftan nefes alamiyorum. Sekli de bozuk. Korktugum icin surekli ameliyat olmayi erteledim. Benim derdim ameliyat sonrasi begenmezsem degil, ameliyata nasil girecegim.. ya narkozdan uyanamazsam, ya ameliyat sirasinda beyin kanamasi ya da kalp krizi gecirirsem gibi korkularim var. Ama artik ameliyat olmam da gerekiyor. Surekli agzimdan nefes almaktan biktim. Ama cok cok korkuyorum.
Sizden ricam devlette oldunuz memnun musunuz, kac saat surdu. Ozelde olduysaniz hangi hastane? Yani ben ameliyat ile ilgili detaylari ogrenmek istiyorum. Her zaman devlet hastanesine daha cok guvenirim ama... su anda bilemiyorum. Özel hastane hangisi bunu da ogrenmek istiyorum.
Ayretten ameliyat sonrasi ayildiginiz da cok mu agri oluyor. Bu detaylari paylasirsaniz cok sevinirim....

Ankara cerrahi tıp merkezinde oldum ayıldıktan sonra Ağrı kesici veriyorlar zaten o yüzden korkma şiddetli ağrı hissetmiyorsun

Herkese merhaba,
Uzun zamandır gelmiyordum. Eski hastalar zaman geçip buruna alışınca pek uğramaz oluyoruz =) maalesef.
Ben 2016 kasımda (2.yılım bitti)esabil hocaya burun+çene ameliyatı oldum. çene ameliyatım sıkıntılı geçti zorluklar yaşadım , şimdi daha iyiyim.Buruna gelince sadece görsel olarak estetik oldum eskisinden güzel fakat tam istediğim gibi değil.
şunu söylemeliyim eğer istediğiniz burun tarzı varsa esabil hocaya çok iyi anlatmalısınız ve resimle yandan önden sivri kalkık vs ne istiyorsanız iyice anlatmalısınız.
ayrıca burunda şans işi diye düşünüyorum şahsen.. benimle aynı sene ameliyat olan arkadaşım dün 2.ameliyatını revizyonunu oldu.
Ben şimdilik eskisiyle kıyasla mutluyum.şişlik ödem vs bişi kalmadı. sağ sol yan profilim birbirinden farklı ama sorun etmiyorum benim farkettiğim küçük şeyler çünkü. Velhasıl ben bir kumar oynadım şimdilik yırttım sonrasını yaşayarak göreceğim.bu resimlerde 2 yıl içindeki resimlerim beğenen beğenmeyen olur elbet örnek amaçlı koyuyorum.
sormak istediğiniz birşey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum.

merhaba bende esabil beye 1,5 yıl önce ameliyat oldum ilk başta dediğiniz gibi belli olmuyor kusurlar.ama 6.aydan sonra kemer yerinde bi şişlik belirdi ucuda burun sırtından ayrı duruyor biraz bukadar sürede oturmuştur diye düşünüyorum.son kontrole gittiğimde sıkıntı yok bekleyelim biraz daha dedi geçen seferde aybısını söylemişti.sanırım bidahada gitmem.sonuç bu.karar sizin tabi.şimdiye kadar olanlardan buraya atılan fotolardan sadece birini çok beğenmiştim o heyecanla olmuştum bende.eskisindende mi kötü derseniz tabiki değil.eskisinden iyi ama iyi bi doktora ameliyat olmuş gibi değil.

Gerçekten meönunsun değilmi bende çok doğal burun istiyorum aşırı yüksek beklentim yok kötü yotumlar görünce acaba dedim ama en uygun ve çok hastası olan nadir doktorlardan

Aen iyi yorumlar yazıypdun bi öylesin bi öyle karar ver

Merhaba

Merhaba fotoğraflarınıza baktım önceki hale göre gördüğüm burunlar içinde çok çokkkk güzel ve ilk olduğunuz hal ile 2 yıl sonraki daha küçük ve minik bilmiyorum size nasıl geliyor ama ben olalı 2 buçuk ay oldu memnun değilim sizin ilk olduğunuz hal gibi duruyor yıl geçtikçe ucu öyle durur mu tek umudum şu an o ...

Slm arkadaşlar bende nisanda esabil beye ameliyat olacağım sanki özelde yaptığı burunlar daha güzel iki katı ücret ödeyip özelde olmaya degermi acaba muayene olduktan sonra 6 ay sonrasına gün verdi kaldı 3 ayım yaklaştıkça heyecan artıyor ben ameliyattan değilde kötü bir burunla karşılaşmaktan korkuyorum

Ayy ben de aynen böyleyim ameliyat gününü yazın almıştım. 4 Şubat'ta ameliyatım var ve kötü yorumlar artmaya başladı. Sanırım olmayacağım ameliyat filan. Korkuyorum

Merhaba bende esabil beye hem burun hem çene implanti olacağım ama cenede çok kararsızım siz ne gibi zorluklar yaşadınız benim çene ucum hiç yok gibi yani yapılması lazım ama çok kararsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…