Kontrole gitmistim , kemik et hic bisey yok dedi doktor. Ama hala nefes alamiyordum ben. Meğer hamileliktenmis :) ameliyat olali 4 ay gecti , tavsiye etmek icin kisa bir süre.. malesef birsey diyemiyorum. :/Canım şikayetlerin devam ediyor mu? Tavsiye eder misin esabil beye ameliyatı?
Ben şuan ferkedecegini dusunuyorum.Devlet hastanesinde bir günde cok fazla ameliyata giriyor daha az ameliyat yapip daha özenli olabilirdi ..bence isi otomatige baglamis cabucak yapip cikiyor..ozelde dahA özenli olmazsa hastane onu niye calistirsin.iste ucuz dedik devlette yaPtirdik ..halbuki ben ozelde baska doktora yaptirabilirdim cimrilik etmiceksin iste.yaptirmadiysan vazgec..Bak Ankara hastanesinde yuksel kankaYa ismini duydum bir plastik cerrahtan onu arasrir..ozele gecekmis ama ayrilmadan git bi
Öncelikle doktordan da, burnumun şuan ki halinden de çok memnunum tabi zamanla ne olur bilemem çok yeni benimkisi daha.7/8 ayda tam şeklini alır oturur diyorlar.İlk hafta çok zordu özellikle 3 gün şişlikler ağrılar morluklar gözlerim kapandı o dereceydi 1 hafta içerisinde morluklar yeşil sarı renge dönüyor sonra yavaş yavaş zamanla azalarak yok oluyor ben açık ten renkliyim o yüzden de süreç uzamış olabilir tamamen o yeşil sarımsı renklerin geçmesi falan 15/20 günü buldu. Hastaneden çıkıp eve geldikten sonra morarmalar şişmeler başlıyor o günler çok zordu korkutmak istemem ama keşke olmasaydım bu acıyı çekmeseydim diye çok söylendim. Şimdi böyle yazarken hemen bitiyor ama yaşarken çok zordu sahiden hiç geçmicek gibiydi
Ankara cerrahi tıp merkezinde oldum ayıldıktan sonra Ağrı kesici veriyorlar zaten o yüzden korkma şiddetli ağrı hissetmiyorsunMerhabalar,
Kucukken dustugum ve birkac carpma sonucu burnum kirildi ve tek taraftan nefes alamiyorum. Sekli de bozuk. Korktugum icin surekli ameliyat olmayi erteledim. Benim derdim ameliyat sonrasi begenmezsem degil, ameliyata nasil girecegim.. ya narkozdan uyanamazsam, ya ameliyat sirasinda beyin kanamasi ya da kalp krizi gecirirsem gibi korkularim var. Ama artik ameliyat olmam da gerekiyor. Surekli agzimdan nefes almaktan biktim. Ama cok cok korkuyorum.
Sizden ricam devlette oldunuz memnun musunuz, kac saat surdu. Ozelde olduysaniz hangi hastane? Yani ben ameliyat ile ilgili detaylari ogrenmek istiyorum. Her zaman devlet hastanesine daha cok guvenirim ama... su anda bilemiyorum. Özel hastane hangisi bunu da ogrenmek istiyorum.
Ayretten ameliyat sonrasi ayildiginiz da cok mu agri oluyor. Bu detaylari paylasirsaniz cok sevinirim....
Gerçekten meönunsun değilmi bende çok doğal burun istiyorum aşırı yüksek beklentim yok kötü yotumlar görünce acaba dedim ama en uygun ve çok hastası olan nadir doktorlardanMerhaba ben geçen yıl sonu ameliyat olmuştum.suan çok memnunum öyleki atmak için buraya öncesi foto aradım bulamadım:)) sanırım herkesin konuştuğu ödem merakı benim bir sene oldu hala ödem var arkadaşlar bu hafta yıllık kontrole gidecegim göğüs ameliyatı olmak istiyorum birde inşallah .ben esabil hocaya hergun dua ediyorum Iyi ki.tanimisim ıyi ki cesaret etmişim ameliyat olmuşum.ben doğal bir burun istemiştim bekletim de çok yüksek değildi. şuan çok şükür memnunum , herkese gecmis olsun olacak kisiler de korkmayın gerçekten değiyor çektiğiniz herşeye
Aen iyi yorumlar yazıypdun bi öylesin bi öyle karar verBende esabil veyi internetten arastirarak buldum genelde memnindu herkes ve fiyati piyadaya gore inanilmaz uygundu e benim icinde maddi acidan uygun olmasi onemliydi coj arastirdim ama birazda sansmidir bilmem ama burnum hic ama hiiiic iyi olmadi nefes alamiyorum surekli tikali delikler desen oyle tuhaf duruyorki biri dikey biri yatay biri anyaya bir konyaya bakiyo burun ucum kocaman sis gibi duruyor ve TAM 9 AY OLDU
Herkese merhaba,
Uzun zamandır gelmiyordum. Eski hastalar zaman geçip buruna alışınca pek uğramaz oluyoruz =) maalesef.
Ben 2016 kasımda (2.yılım bitti)esabil hocaya burun+çene ameliyatı oldum. çene ameliyatım sıkıntılı geçti zorluklar yaşadım , şimdi daha iyiyim.Buruna gelince sadece görsel olarak estetik oldum eskisinden güzel fakat tam istediğim gibi değil.
şunu söylemeliyim eğer istediğiniz burun tarzı varsa esabil hocaya çok iyi anlatmalısınız ve resimle yandan önden sivri kalkık vs ne istiyorsanız iyice anlatmalısınız.
ayrıca burunda şans işi diye düşünüyorum şahsen.. benimle aynı sene ameliyat olan arkadaşım dün 2.ameliyatını revizyonunu oldu.
Ben şimdilik eskisiyle kıyasla mutluyum.şişlik ödem vs bişi kalmadı. sağ sol yan profilim birbirinden farklı ama sorun etmiyorum benim farkettiğim küçük şeyler çünkü. Velhasıl ben bir kumar oynadım şimdilik yırttım sonrasını yaşayarak göreceğim.bu resimlerde 2 yıl içindeki resimlerim beğenen beğenmeyen olur elbet örnek amaçlı koyuyorum.
sormak istediğiniz birşey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum.Eki Görüntüle 2225511 Eki Görüntüle 2225512 Eki Görüntüle 2225513 Eki Görüntüle 2225514 [/QUO
Herkese merhaba,
Uzun zamandır gelmiyordum. Eski hastalar zaman geçip buruna alışınca pek uğramaz oluyoruz =) maalesef.
Ben 2016 kasımda (2.yılım bitti)esabil hocaya burun+çene ameliyatı oldum. çene ameliyatım sıkıntılı geçti zorluklar yaşadım , şimdi daha iyiyim.Buruna gelince sadece görsel olarak estetik oldum eskisinden güzel fakat tam istediğim gibi değil.
şunu söylemeliyim eğer istediğiniz burun tarzı varsa esabil hocaya çok iyi anlatmalısınız ve resimle yandan önden sivri kalkık vs ne istiyorsanız iyice anlatmalısınız.
ayrıca burunda şans işi diye düşünüyorum şahsen.. benimle aynı sene ameliyat olan arkadaşım dün 2.ameliyatını revizyonunu oldu.
Ben şimdilik eskisiyle kıyasla mutluyum.şişlik ödem vs bişi kalmadı. sağ sol yan profilim birbirinden farklı ama sorun etmiyorum benim farkettiğim küçük şeyler çünkü. Velhasıl ben bir kumar oynadım şimdilik yırttım sonrasını yaşayarak göreceğim.bu resimlerde 2 yıl içindeki resimlerim beğenen beğenmeyen olur elbet örnek amaçlı koyuyorum.
sormak istediğiniz birşey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum.Eki Görüntüle 2225511 [ATTACATTACH]2225513[/ATTAC
MerhabaHerkese merhaba,
sormak istediğiniz birşey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum.Eki Görüntüle 2225511 Eki Görüntüle 2225512 Eki Görüntüle 2225513 Eki Görüntüle 2225514
[/QUOTE
Ayy ben de aynen böyleyim ameliyat gününü yazın almıştım. 4 Şubat'ta ameliyatım var ve kötü yorumlar artmaya başladı. Sanırım olmayacağım ameliyat filan. KorkuyorumSlm arkadaşlar bende nisanda esabil beye ameliyat olacağım sanki özelde yaptığı burunlar daha güzel iki katı ücret ödeyip özelde olmaya degermi acaba muayene olduktan sonra 6 ay sonrasına gün verdi kaldı 3 ayım yaklaştıkça heyecan artıyor ben ameliyattan değilde kötü bir burunla karşılaşmaktan korkuyorum
Az kalmış sizinkine evet kötü yorumlar artıyor ama özelde yaptıranlar güzel yorum yazıyorAyy ben de aynen böyleyim ameliyat gününü yazın almıştım. 4 Şubat'ta ameliyatım var ve kötü yorumlar artmaya başladı. Sanırım olmayacağım ameliyat filan. Korkuyorum
Merhaba bende esabil beye hem burun hem çene implanti olacağım ama cenede çok kararsızım siz ne gibi zorluklar yaşadınız benim çene ucum hiç yok gibi yani yapılması lazım ama çok kararsizimHerkese merhaba,
sormak istediğiniz birşey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum.Eki Görüntüle 2225511 Eki Görüntüle 2225512 Eki Görüntüle 2225513 Eki Görüntüle 2225514
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?