Hem çene hem burun ameliyatı olan biri vardı konuyu baştan incelemeye çalısırsanız yazdıkları size faydalı olabilirMerhaba bende esabil beye hem burun hem çene implanti olacağım ama cenede çok kararsızım siz ne gibi zorluklar yaşadınız benim çene ucum hiç yok gibi yani yapılması lazım ama çok kararsizim
Dünyanın en iyi doktorları bile kusurlu burun yapabilir bu biraz şans biraz da sizin cilt yapınız ve istediğiniz burna bağlı memnun olanlar kadar olmayanlar da olacaktır elbet benim pek çok arkadasım esabil beye oldu ve çoğu bir seneyi geçti, çok da memnunlar ben de pazartesi günü oldum süreçleri buraya yazmaya çalısacağım demem o ki kötü yorumlar vereiğiniz kararı etkilemesin cesaret edin ve olun derim :)Ayy ben de aynen böyleyim ameliyat gününü yazın almıştım. 4 Şubat'ta ameliyatım var ve kötü yorumlar artmaya başladı. Sanırım olmayacağım ameliyat filan. Korkuyorum
Bi aksilik çıkmazsa bende kesin olacağım esabil hocada kararlıyım devlettemi oldunuz siz birde benim panik atak rahatsızlığım var ameliyathane girmeden önce ilaç veriyorlarmi sakinleştirmek için ve çıkınca ağrı falan oldumu kolay ayildinizmiSelam kızlar ben de ameliyat olmayı düşünüp cesaret edemeyenlerdendim fakat uzun araştırmalar sonucu esabil beyi buldum ve burada yazan iyi kötü tüm yorumları göz önüne alarak pazartesi günü ameliyatımı oldum :) şuan 1 buçuk günlük burnum, çıktığımda ve şu güne kadar tek gram ağrım olmadı o yönden şanslıyım esabil beye çoğu arkadasım ameliyat oldu ve memnun kaldılar ben de şuan hiçbir şey belli olmasa da memnunum, alçıya almadan önce fotoğrafını çekmesini rica etmiştim bana çıktıktan sonra attı tam istediğim gibi minik bir burnum olmuş:)) eğer soru veya aklınıza takılan herhangi bir şey olursa sorun lütfen
Ben okul nedeniyle erken olmak istedim oyuzden özelde oldum zaten birkaç güne sonra çağırdı. Hemşire ameliyat öncesi damar yolunu açmaya geliyor eğer o zaman söylerseniz sakinleştirici katacaktır, benim burnumdan çok fazla kemik alındı et ve sinüs de alınmıs buna rağmen gram ağrım olmadı çok şükür ağrısız atlatıyorum, zaten hastanede yattığın süre zarfında sürekli ağrı kesici veriyorlar serumla önemli olan eve gittiğinde ağrırsa doktorun verdiği ağrı kesiciden kullanabilirsin etkili. Şuan 2. Günümü tamamladım rahat geçiyor ara sıra şişiyorum ama buzla rahatlıyorum ameliyata girerken de hiç kötü düşünmeyin zaten soru sorarlarken gidiyorsun:))Bi aksilik çıkmazsa bende kesin olacağım esabil hocada kararlıyım devlettemi oldunuz siz birde benim panik atak rahatsızlığım var ameliyathane girmeden önce ilaç veriyorlarmi sakinleştirmek için ve çıkınca ağrı falan oldumu kolay ayildinizmi
Herkese merhaba,
Uzun zamandır gelmiyordum. Eski hastalar zaman geçip buruna alışınca pek uğramaz oluyoruz =) maalesef.
Ben 2016 kasımda (2.yılım bitti)esabil hocaya burun+çene ameliyatı oldum. çene ameliyatım sıkıntılı geçti zorluklar yaşadım , şimdi daha iyiyim.Buruna gelince sadece görsel olarak estetik oldum eskisinden güzel fakat tam istediğim gibi değil.
şunu söylemeliyim eğer istediğiniz burun tarzı varsa esabil hocaya çok iyi anlatmalısınız ve resimle yandan önden sivri kalkık vs ne istiyorsanız iyice anlatmalısınız.
ayrıca burunda şans işi diye düşünüyorum şahsen.. benimle aynı sene ameliyat olan arkadaşım dün 2.ameliyatını revizyonunu oldu.
Ben şimdilik eskisiyle kıyasla mutluyum.şişlik ödem vs bişi kalmadı. sağ sol yan profilim birbirinden farklı ama sorun etmiyorum benim farkettiğim küçük şeyler çünkü. Velhasıl ben bir kumar oynadım şimdilik yırttım sonrasını yaşayarak göreceğim.bu resimlerde 2 yıl içindeki resimlerim beğenen beğenmeyen olur elbet örnek amaçlı koyuyorum.
sormak istediğiniz birşey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum.Eki Görüntüle 2225511 Eki Görüntüle 2225512 Eki Görüntüle 2225513 Eki Görüntüle 2225514
merhaba bende esabil beye 1,5 yıl önce ameliyat oldum ilk başta dediğiniz gibi belli olmuyor kusurlar.ama 6.aydan sonra kemer yerinde bi şişlik belirdi ucuda burun sırtından ayrı duruyor biraz bukadar sürede oturmuştur diye düşünüyorum.son kontrole gittiğimde sıkıntı yok bekleyelim biraz daha dedi geçen seferde aybısını söylemişti.sanırım bidahada gitmem.sonuç bu.karar sizin tabi.şimdiye kadar olanlardan buraya atılan fotolardan sadece birini çok beğenmiştim o heyecanla olmuştum bende.eskisindende mi kötü derseniz tabiki değil.eskisinden iyi ama iyi bi doktora ameliyat olmuş gibi değil.
Ayy ben de aynen böyleyim ameliyat gününü yazın almıştım. 4 Şubat'ta ameliyatım var ve kötü yorumlar artmaya başladı. Sanırım olmayacağım ameliyat filan. Korkuyorum
Selam kızlar ben de ameliyat olmayı düşünüp cesaret edemeyenlerdendim fakat uzun araştırmalar sonucu esabil beyi buldum ve burada yazan iyi kötü tüm yorumları göz önüne alarak pazartesi günü ameliyatımı oldum :) şuan 1 buçuk günlük burnum, çıktığımda ve şu güne kadar tek gram ağrım olmadı o yönden şanslıyım esabil beye çoğu arkadasım ameliyat oldu ve memnun kaldılar ben de şuan hiçbir şey belli olmasa da memnunum, alçıya almadan önce fotoğrafını çekmesini rica etmiştim bana çıktıktan sonra attı tam istediğim gibi minik bir burnum olmuş:)) eğer soru veya aklınıza takılan herhangi bir şey olursa sorun lütfen
Deviasyonunuz varsa özellikle kırması gerekiyor zaten benden kilomca kemik çıktımerhaba acaba estetik yaparken burunu kırıyormu esabil hoca? yada bu durum kişinin burun yapısına göre değişiyor mu?
Merhaba fotoğraflarınıza baktım önceki hale göre gördüğüm burunlar içinde çok çokkkk güzel ve ilk olduğunuz hal ile 2 yıl sonraki daha küçük ve minik bilmiyorum size nasıl geliyor ama ben olalı 2 buçuk ay oldu memnun değilim sizin ilk olduğunuz hal gibi duruyor yıl geçtikçe ucu öyle durur mu tek umudum şu an o ...
Merhaba bende esabil beye hem burun hem çene implanti olacağım ama cenede çok kararsızım siz ne gibi zorluklar yaşadınız benim çene ucum hiç yok gibi yani yapılması lazım ama çok kararsizim
çok teşekkür ederim çok naziksiniz. dediğim gibi memnun olduğum olmaığım yerler var ama üstünde durmuyorum artık. sadece daha kötü olabilirdi şanslıyım diyorum okadar =)
burda bizim zamanımızda olanların dışında çok fazla resim paylaşan olmuyor. sizin burnun önceki sonraki hali varya merak ettim umarım beğenmediğiniz kısımlar zamanla düzelir. 2 buçuk ay sonuç beklemek için çok erken az biraz sabır edin derim ..
hemen hüsrana kapılmayın
Beğenmediğim kısımlar ön taraftan ucu ve daha kavisli istemiştim sanki çok uğraşılmamış gibi ödemlerim bir türlü geçmiyor her gün uyandığımda farklı yerlerde şişlikler ve benim ilk ameliyatım değil revizyon o yüzdem beklentim yüksekti sizce nasıl?
ben çok beğendim açıkcası..maşallah diyim
kavisli dediysen yapmıştır biraz şişleri insin en az 6 ay.
birde çok doğal olmuş burun delikleri falan önden nasıl görünüyor acaba?
Doğal olmasına doğal ama gün geçtikçe uç kalkıklıpı aşapı iniyor gibi şahşen ilk şiş halini daha çok seviyordum dışarıdan öyle söylenmiyor kavis var deniliyor ama kendin nasıl hissettiğin önemli bir de daha öncesinden ameliyat olunca insan daha da küçük olsun istiyor baktıkça d takıntı haline geliyor Arada bi buraya bakarım hala insanlar ne yazmış felan
benim ilk üç ay ile şimdiki hali arasında baya fark var baya küçüldü top gibi olan ucu minikleşti.
seninkide yılı dolduktan sonra ufalacaktır.
merhaba sizi hatırlıyorum benimde 16 ay oldu bu saatten sonra değişmez sanırım ama hala ucu sert ve uzun geliyo bana.özelden yada burdan foto atabilir misiniz acaba mümkünse.çok teşekkür ederim çok naziksiniz. dediğim gibi memnun olduğum olmaığım yerler var ama üstünde durmuyorum artık. sadece daha kötü olabilirdi şanslıyım diyorum okadar =)
burda bizim zamanımızda olanların dışında çok fazla resim paylaşan olmuyor. sizin burnun önceki sonraki hali varya merak ettim umarım beğenmediğiniz kısımlar zamanla düzelir. 2 buçuk ay sonuç beklemek için çok erken az biraz sabır edin derim ..
hemen hüsrana kapılmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?