Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

merhaba sizi hatırlıyorum benimde 16 ay oldu bu saatten sonra değişmez sanırım ama hala ucu sert ve uzun geliyo bana.özelden yada burdan foto atabilir misiniz acaba mümkünse.


önceki sayfalarda resim paylaşmıştım birkaç sayfa geri gidebilirsiniz.

sizde resimlerinizi atın bence, hem sayfayı takip edenlere fikir olur
 
önceki sayfalarda resim paylaşmıştım birkaç sayfa geri gidebilirsiniz.

sizde resimlerinizi atın bence, hem sayfayı takip edenlere fikir olur
bende aha önce bikaç defa atmıştım sonra sorunlar çıkınca modum düştü canım sıkılınca foto atmayıda bıraktım ama haklısınız fikir olarak atıcam bende en kısa zamanda
 
önceki sayfalarda resim paylaşmıştım birkaç sayfa geri gidebilirsiniz.

sizde resimlerinizi atın bence, hem sayfayı takip edenlere fikir olur
bu arada sizin uç kısmı kaç ayda oturdu acaba herkesinki farklıymış ama meraktan soruyorum yani küçülme ne kadar süre devam ediyor.artık beklememeli miyim.
 
Eki Görüntüle 2230487 Eki Görüntüle 2230488 Eki Görüntüle 2230489
Esabil hocaya 16 ay önce ameliyat oldum resimlerimi şimdi ameliyat olacak arkadaşlara yardım amaçlı attımsonuç bu çok söze gerek yok sanırım.eskisinden iyimi derseniz evet iyi ama uç kısmı ve kemer yerindeki şişlik 6.aydan sonra belirdi ve geçmedi.bu saatten sonrada sanırım bir değişme olmaz.arada revizyon olmayı düşünüyorum ama ameliyat sonrası biraz sıkıntılı olduğu için ve daha kötü olur korkusuyla sürekli erteliyorum.durum bu kızlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:


resimler görünmüyor..
 
Tsk ederim cevabınız için zaten çok kararsızdım çene konusunda artık tamamen vazgeçtim sadece burun ameliyatı olacağım inşallah en az sıkıntıyla atlatırım
 
Ayy ben de aynen böyleyim ameliyat gününü yazın almıştım. 4 Şubat'ta ameliyatım var ve kötü yorumlar artmaya başladı. Sanırım olmayacağım ameliyat filan. Korkuyorum
Karar verdinizmi ameliyata keşke benimde yakın tarih olsa bekleyince sürekli düşünüyor insan nasıl olacak diye
 
Dr. Esabil beye yıllardır bende olan tüm korku ve erteleme me rağmen cesaretimi toplayıp muayenemi oldukdan sonra burun ameliyatına karar verdim ve 6 ay sonrasına gün verdi bende sabırla bekledim şimdi sayılı günler kaldı 16 gün heyecan korku mutluluk hepsi bi arada en çokda sizlerin yorumlarınızı okuyarak bu sürede kendimi daha çok hazırladım ve bilgi sahibi oldum. Bakalım sonucu merakla bekliyorum.
 
Ameliyattan önce yanına gittinizmi tekrar şekli konusunda konuşma yapıyor bende ameliyyatn 1 hafta önce yanına gideceğim konuşmaya benimde son 3 ayım sabırla bekliyorum bakalim
 
Ameliyat olduktan sonra her türlü soru ve aklına takılanı buraya yaz yardımcı olmaya çalısırım ben olalı 12 gün oldu :))
 
Bende ameliyat günümü aldım ameliyatıma çok az bi zaman kaldı son bi görüşme yapmak için gittim telefon numarasını istedim fakat vermek istemedi kendisini hergün hastanede bulabileceğimi söyledi. Yani mümkün olmadıkça vermiyor sanırım.
 
Evet, ben özelde oldum numaramı verdim ben gününü arar söylerim dedi o şekilde aldım ben de gerekmedikçe vermiyor
 
Merhaba sargınız çıktı mı çıktıysa sonuç nasıl foto paylaşabilir misiniz acaba ?
 
Çok güzel olmuş eski hali kemerli miydi ? bir alt kısmında orantısızlık yok dmi burnunuzda dikiş yerinde ?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…