- 21 Mart 2012
- 892
- 119
- 323
merhaba sizi hatırlıyorum benimde 16 ay oldu bu saatten sonra değişmez sanırım ama hala ucu sert ve uzun geliyo bana.özelden yada burdan foto atabilir misiniz acaba mümkünse.
bende aha önce bikaç defa atmıştım sonra sorunlar çıkınca modum düştü canım sıkılınca foto atmayıda bıraktım ama haklısınız fikir olarak atıcam bende en kısa zamandaönceki sayfalarda resim paylaşmıştım birkaç sayfa geri gidebilirsiniz.
sizde resimlerinizi atın bence, hem sayfayı takip edenlere fikir olur
bu arada sizin uç kısmı kaç ayda oturdu acaba herkesinki farklıymış ama meraktan soruyorum yani küçülme ne kadar süre devam ediyor.artık beklememeli miyim.önceki sayfalarda resim paylaşmıştım birkaç sayfa geri gidebilirsiniz.
sizde resimlerinizi atın bence, hem sayfayı takip edenlere fikir olur
Eki Görüntüle 2230487 Eki Görüntüle 2230488 Eki Görüntüle 2230489
Esabil hocaya 16 ay önce ameliyat oldum resimlerimi şimdi ameliyat olacak arkadaşlara yardım amaçlı attımsonuç bu çok söze gerek yok sanırım.eskisinden iyimi derseniz evet iyi ama uç kısmı ve kemer yerindeki şişlik 6.aydan sonra belirdi ve geçmedi.bu saatten sonrada sanırım bir değişme olmaz.arada revizyon olmayı düşünüyorum ama ameliyat sonrası biraz sıkıntılı olduğu için ve daha kötü olur korkusuyla sürekli erteliyorum.durum bu kızlar.
Tsk ederim cevabınız için zaten çok kararsızdım çene konusunda artık tamamen vazgeçtim sadece burun ameliyatı olacağım inşallah en az sıkıntıyla atlatırımmerhaba , çene ameliyatında çok sorun yaşadım. açıkcası ağız içinden olmasını istememiştim .çene altından yapması için ikna edemedim.
ilk hafta ağız içi dikişlerim patladı 2.kez dikildi .enfeksiyon kaptı(çünkü ağız içinden yapılınca istediğiniz kadar çalkalama vs yapın yiyecek içeçek içine kaçıyor)
alt dudağım bu iç dikişlerden dolayı içe doğru çektirme yaptı, eskiden daha kalın dolgun olan dudağım şimdi ince ve içe doğru duruyor.
yani bilmiyorum bu konuda ne desem hakkına girmek istemem senin .
Karar verdinizmi ameliyata keşke benimde yakın tarih olsa bekleyince sürekli düşünüyor insan nasıl olacak diyeAyy ben de aynen böyleyim ameliyat gününü yazın almıştım. 4 Şubat'ta ameliyatım var ve kötü yorumlar artmaya başladı. Sanırım olmayacağım ameliyat filan. Korkuyorum
Ameliyattan önce yanına gittinizmi tekrar şekli konusunda konuşma yapıyor bende ameliyyatn 1 hafta önce yanına gideceğim konuşmaya benimde son 3 ayım sabırla bekliyorum bakalimDr. Esabil beye yıllardır bende olan tüm korku ve erteleme me rağmen cesaretimi toplayıp muayenemi oldukdan sonra burun ameliyatına karar verdim ve 6 ay sonrasına gün verdi bende sabırla bekledim şimdi sayılı günler kaldı 16 gün heyecan korku mutluluk hepsi bi arada en çokda sizlerin yorumlarınızı okuyarak bu sürede kendimi daha çok hazırladım ve bilgi sahibi oldum. Bakalım sonucu merakla bekliyorum.
Ameliyat olduktan sonra her türlü soru ve aklına takılanı buraya yaz yardımcı olmaya çalısırım ben olalı 12 gün oldu :))Dr. Esabil beye yıllardır bende olan tüm korku ve erteleme me rağmen cesaretimi toplayıp muayenemi oldukdan sonra burun ameliyatına karar verdim ve 6 ay sonrasına gün verdi bende sabırla bekledim şimdi sayılı günler kaldı 16 gün heyecan korku mutluluk hepsi bi arada en çokda sizlerin yorumlarınızı okuyarak bu sürede kendimi daha çok hazırladım ve bilgi sahibi oldum. Bakalım sonucu merakla bekliyorum.
Kızlar merhaba ameliyat için bende Esabil hocadan gün aldım ama telefon numarasını almayı unuttum. Bilen birisi özelden yazabilir mi?
Evet, ben özelde oldum numaramı verdim ben gününü arar söylerim dedi o şekilde aldım ben de gerekmedikçe vermiyorBende ameliyat günümü aldım ameliyatıma çok az bi zaman kaldı son bi görüşme yapmak için gittim telefon numarasını istedim fakat vermek istemedi kendisini hergün hastanede bulabileceğimi söyledi. Yani mümkün olmadıkça vermiyor sanırım.
Ameliyat olduktan sonra her türlü soru ve aklına takılanı buraya yaz yardımcı olmaya çalısırım ben olalı 12 gün oldu :))
Merhaba sargınız çıktı mı çıktıysa sonuç nasıl foto paylaşabilir misiniz acaba ?
Teşekkür ederim zaten benim aşırı morluk ve şişliğim olmadı çok şükürÇok güzel olmuş kısa sürede iyileşmiş gibi gözüküyor
neden olmadı acaba bakımını çok iyi mi yaptınızTeşekkür ederim zaten benim aşırı morluk ve şişliğim olmadı çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?