Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Yorumu nereye yazdım bilmiyorum burası biraz karışık . gayet güzel bir sonuç eski haliniz kemerli miydi? Bir de burun alt kısımda kesilen yerde orantısızlık yok dmi sizde eğrilik vs ?

Yorumu nereye yazdım bilmiyorum burası biraz karışık . gayet güzel bir sonuç eski haliniz kemerli miydi? Bir de burun alt kısımda kesilen yerde orantısızlık yok dmi sizde eğrilik vs ?
Evet kemik eğriliği ve kemer vardı burun deliklerinden de şikayetçiydim şuan orantılı gayet memnunum

Hayır sanırım bünyeyle alakalı sadecde göz altımda ve göz kapaklarımda oldu ameliyata girmeden önce de arnica morluk kremi sürmüştüm belki faydası olmustur

Eklentiler

• 65386B0C-007A-4757-AE90-83032AA475F1.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 381
  • 66F285D7-F75D-4D62-A93B-C3F1EFA9E907.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 339
  • 914D2BF5-9850-459E-AB46-C0A44CC2D8C5.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 355

merhaba instagram kullanıyorsan adresini verebilirmisin acaba özelden ? bilgi almak istiyoruma foruma çok girmiyorum.

Oldum çok şükür karınnve gögüs rahatım çok agrım oşmadı maşşallah essbil hocanın eli sihirli bence
Merhaba esbil hocaya bende ameliyat olucqm ama olumsuz yprumları gördükçe üzülüyorum kümisi ilk başta sorun yoktu sonradan bozuldu ğöyle böyle diyen çok emin olamadım siz burnunuzu atabilirmisiniz acaba

Merhaba esbil hocaya bende ameliyat olucqm ama olumsuz yprumları gördükçe üzülüyorum kümisi ilk başta sorun yoktu sonradan bozuldu ğöyle böyle diyen çok emin olamadım siz burnunuzu atabilirmisiniz acaba
Yukarda attım bikaç sayfa geride de var bakabilirsiniz

Merhaba kalkıklık baya iniyor mu, benim 40 günü geçti çok kalkık şu an

Kızlar esabil beyin ameliyatları öğleden sonra mı oluyor? Çok yakın zamanda ameliyatım var ama herhangi bir bilgi verilmedi saat kaçta olduğu filan

Benim ameliyatım salı günü doktor bey pazartesi gelin yatış işlemlerinizi başlatalım demişdi yarın sabah hastaneye gideceğim salı günüde inşallh bir aksilik çıkmazsa olacağım.B
Kızlar esabil beyin ameliyatları öğleden sonra mı oluyor? Çok yakın zamanda ameliyatım var ama herhangi bir bilgi verilmedi saat kaçta olduğu filan
ildiğim kadarıyla 12 kadar hasta muayenesi yapıyor ameliyatlarınıda öğleden sonra yapıyor.

Ameliyattan 1 gun once gideceksiniz o zaman tum bilgileri soyluyor. Evet ogleden sonra oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…