Hayır sanırım bünyeyle alakalı sadecde göz altımda ve göz kapaklarımda oldu ameliyata girmeden önce de arnica morluk kremi sürmüştüm belki faydası olmusturneden olmadı acaba bakımını çok iyi mi yaptınız
Evet kemik eğriliği ve kemer vardı burun deliklerinden de şikayetçiydim şuan orantılı gayet memnunumYorumu nereye yazdım bilmiyorum burası biraz karışık . gayet güzel bir sonuç eski haliniz kemerli miydi? Bir de burun alt kısımda kesilen yerde orantısızlık yok dmi sizde eğrilik vs ?
Hayır sanırım bünyeyle alakalı sadecde göz altımda ve göz kapaklarımda oldu ameliyata girmeden önce de arnica morluk kremi sürmüştüm belki faydası olmustur
Merhaba esbil hocaya bende ameliyat olucqm ama olumsuz yprumları gördükçe üzülüyorum kümisi ilk başta sorun yoktu sonradan bozuldu ğöyle böyle diyen çok emin olamadım siz burnunuzu atabilirmisiniz acabaOldum çok şükür karınnve gögüs rahatım çok agrım oşmadı maşşallah essbil hocanın eli sihirli bence
Yukarda attım bikaç sayfa geride de var bakabilirsinizMerhaba esbil hocaya bende ameliyat olucqm ama olumsuz yprumları gördükçe üzülüyorum kümisi ilk başta sorun yoktu sonradan bozuldu ğöyle böyle diyen çok emin olamadım siz burnunuzu atabilirmisiniz acaba
Ameliyat oldunuz muAyy ben de aynen böyleyim ameliyat gününü yazın almıştım. 4 Şubat'ta ameliyatım var ve kötü yorumlar artmaya başladı. Sanırım olmayacağım ameliyat filan. Korkuyorum
Merhaba kalkıklık baya iniyor mu, benim 40 günü geçti çok kalkık şu anBen ameliyattan sonra ilk iki hafta bayıldım müthişti şuankinden bile cok güzeldi. Fakat iki haftadan sonra inanılmaz şişti eski halinden eser yoktu neredeyse 5.ayımda artık daha iyi göründüğünün biraz daha kücüldügünü fark ettim etrafımdakilerde küçülmüş demeye başladı bu haftada hafif yumuşama olmuş hala sert ama biraz daha yumusamıs onu fark ettim. Bi 5.aydan sonra yavaşça artık oturuyor korkma daha güzelleşir e biraz burun düşüyor tabi eski kalkıklığı özleyebilirsin onun dışında korkulacak bir şey yok bir ara burnum gerçekten eski halini almıştı şişlikten resmen kontür makyajı özellikle yapıyordum küçülsün diye düşün
Merhaba kalkıklık indi mi benim 40 günü geçti çok kalkık?Eki Görüntüle 2068350 çok tuhaf hissediyordum çok kalkık oldu hic doğal değil
Olmadım. Gitmedim o gün, aramadilar bile.Ameliyat oldunuz mu
Gerçekten çok saçma ve sinir bozucuOlmadım. Gitmedim o gün, aramadilar bile.
Kızlar esabil beyin ameliyatları öğleden sonra mı oluyor? Çok yakın zamanda ameliyatım var ama herhangi bir bilgi verilmedi saat kaçta olduğu filan
ildiğim kadarıyla 12 kadar hasta muayenesi yapıyor ameliyatlarınıda öğleden sonra yapıyor.Kızlar esabil beyin ameliyatları öğleden sonra mı oluyor? Çok yakın zamanda ameliyatım var ama herhangi bir bilgi verilmedi saat kaçta olduğu filan
Sakıncası yoksa foto atabilirmisiniz bende salı günü olacağım ameliyat doğal olsun diye belirteceğim kalkık istemiyorumMerhaba kalkıklık baya iniyor mu, benim 40 günü geçti çok kalkık şu an
Merhaba kalkıklık indi mi benim ameliyat olalı 40 günü geçti çok kalkık sizden biraz daha kalkıktı sizin şu an nasıl baya fark oldu mu bi senede?Teşekkür ederim :) burun ucu zamanla iniyor
Merhaba , kalkiklik kesinlikle iniyor dogal halini aliyor. Merak etmeyinMerhaba kalkıklık indi mi benim ameliyat olalı 40 günü geçti çok kalkık sizden biraz daha kalkıktı sizin şu an nasıl baya fark oldu mu bi senede?
Ameliyattan 1 gun once gideceksiniz o zaman tum bilgileri soyluyor. Evet ogleden sonra oluyorKızlar esabil beyin ameliyatları öğleden sonra mı oluyor? Çok yakın zamanda ameliyatım var ama herhangi bir bilgi verilmedi saat kaçta olduğu filan
Sorun değilse yandan fotoğrafınızı atar mısınız karşılaştırma yapmak isterim ben şu anki halimi atarım :)Merhaba , kalkiklik kesinlikle iniyor dogal halini aliyor. Merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?