Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Herkese merhaba bende ameliyat oldum ve neredeyse 40 gün oldu. Aranızda ameliyat süreci biteli 6 ay veya 1 yıl olmuş arkadaşlar varsa burunlarınızın son halini atabilir misiniz en azından benim gibi iyileşme sürecinde olan arkadaşlara fikir olur Herkese tekrardan geçmiş olsun

Harika fikir ameliyat olalı benimde 45 günü geçti ciddi fark oluyor mu acaba doktor bey burun ucunu küçülttüm dedi ama eskisinden iki kat büyük ve olması gerekenden biraz daha kalkık iner mi acaba 6 ay geçmiş olanlar cevap verirse çok güzel olmuş olur

Size de geçmiş olsun. Umarım ameliyat olanlar bizi aydınlatırlar bir an önce. Benim de burun ucum şu an şiş

Sizede geçmiş olsun inşallah cevap verirler :)
Benim çok yakın bir arkadaşım ameliyat oldu ne yazık ki Esabil Bey e . Her günü ağlayarak geçti kızcağızın . Eski burnu kötü değildi ufak bir kemeri törpülemek için gitmişti. Sonuç olarak kısa aşırı geniş sol tarafında çıkıntı olan bir burna dönüştü . Çok yakın arkadaşımdı eşiyle ailesiyle arası bozuldu . 4 ay psikolojik tedavi gördü aynaya bakıp bakıp ağlıyordu . Sonra revizyon oldu başka bir doktora. Kaburgasindan kıkırdak aldılar. Yeni burnu gayet iyi eskisine çok benzetti doktoru ama 35.000 ödedi revizyon için . Siz siz olun iyice araştırmadan bence ameliyat olmayın . Benim arkadaşımın bozulan psikolojisi, çektiği acilar, bozulan güzelliği , verdiği onca para ... Şimdi mutlu ama en azından eskisi gibi yüzü gülüyor. Ben bu doktoru kimseye tavsiye etmem

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim ben bu doktora ameliyat olmadım benim ameliyat olalı 2 ay oldu 6 ay sonra nasıl değişimler oluyor diye yazdım üzüldüm açıkçası Allah yardımcısı olsun neyseki sonuç iyi olmuş..

Kızlar benim de bir buçuk yılı geçti ucu çok dik halen ve ucu taş gibi ödemli ödemi atamadım maalesef isteyenlere özelden fotoğraf aratım

merhabalar benim de 3 yıl oldu ameliyat olalı. burun ameliyatı olduğum sıralar cok bakardım bu siteye, yardımcı olabileceğim sormak istediğiniz bir şey varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim.

merhabalar benim de 3 yıl oldu ameliyat olalı. burun ameliyatı olduğum sıralar cok bakardım bu siteye, yardımcı olabileceğim sormak istediğiniz bir şey varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim.
Allah seni bana gönderdi, merhaba benim 3 ay oldu ameliyat olalı çok beğenmedim pişmanım ucu çok kalkık ve eskisinden bile büyük doktor küçülttüm dedi sizce 1 sene içinde güzelleşir mi? 3 Aydan sonra değişiklik oldu mu sizin

ucunun kalkıklığını dert etme, özellikle kalkık olsun demediysen o burun ucu kesinlikle iniyor. Daha 3 ay olmuş şuan burnun hala cok şiştir. ben 18 yaşında ameliyat oldum yani hücrelerimin kendini en çabuk yenilediği ve ödemi attığı bir yaşta ona rağmen 6 aya kadar o şişlik geçmedi. bazen sağ taraf bazen sol taraf bir şişip bir iniyordu. burun ucunu büyük görmenin sebebi ödemdir muhtemelen, benimki de bana baya şişti. ama 6 aydan sonra ödemleri çok cabuk atmaya basladım birden küçüldü. o yüzden 3-4 ay daha dişini sık eğer hala büyük olduğunu düşünürsen o zaman bir çaresini düşünürsün cünkü 1 yıllık burunla 3 yıllık arasında bir fark olmuyor eğer sonradan darbe almadıysan çökme vs olmadıysa. ama eskisinden büyük olmaz kesinlikle şişlikle alakalı hepsi yavaş yavaş sönücek canını sıkma

Çok teşekkür ederim burun ucum düşüktü kalkık olsun dedim doktor güzel kaldırıyor tanıdıklarım var çok beğendim ama bende bu kadar kalkık yapacağını bilseydim hiç kaldırmazdım ucu şiş değil büyük duruyo asimetrik duruyo bide 1 yıla kadar bariz fark oluyor mu bende kalın deriliyimde

benimki de çok asimetrikti sonradan düzeldi, şişler indikce düzelir. eğer siz kalkık istediyseniz yine suankinden mutlaka inecektir ama ne kadar iner tabiki bunu ben bilemem. benim arkadasım da esabil beye yaptırmıştı o da kalkık istedi hala kalkık mesela onun da üçüncü yılı. yani tamamen sizin isteğiniz ve doktorla anlaşma durumunuza bağlı, eğer çok kalkık istemediğinizi söylediyseniz ona göre yapmıştır. burun büyüklüğü konusunda ise eğer şişlik olmadığına eminseniz benim zamanımda burda bir kız da ucu büyük bıraktığı için revizyon olmuştu sonuç ne oldu bilmiyorum

Esabil beye olmadım benimki tanınmayan bir doktor bana kalsa 6 Aydan sonra tekrar aynı doktora ameliyat olurum ama ailem izin vermez gibi uzak kalıyor bana doktorum 6 ayda tam oturur bi sıkıntı olursa gelirsin dedi yamuklukta tam geçmedi 6 Aydan sonra değişmese doktor hatasını kabul edip ücretsiz yapar mı sizce

bunu bana sormak yerine doktorunuza mail atar ya da ararsanız cevabını alırsınız?

Kızlar bende Esabil Hocaya yeni burun estetik ameliyatımı oldum ve bence işinin ehli bir insan sonuç nasıl olur bilmiyorum ama şuan için gayet memnunum soruları olan varsa cevaplayabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…