Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Bende ameliyat olali 5 gun oldu damaklarim bile sis cok baski ve agri var normalmi sizce birde sureklj akiyor kan degil ama acik renk bi akinti var birde tamponlarim 9. Gun alinacak cok berbat bise

Agri sizi hic olmadi 10 gibi girdim 11 de Ciktim ameliyattan uyanma asamasinda oyle sayiklama gibi seyler olmamis direk gozumu actim eshabil ekere ameliyat oldum bence isinde cok uzman ameliyattan 1 gun once cok detayli dinledi cok guzel sohbet ettik sekline karar verdik tabi ameliyat icin tam 6 ay bekledim cok hastasi var cok yogun hic morarma olmadi bende yok denecek kadar az ama acayip sistim yuzum resmen balon gibiydi bugun 6 gunum butun sislikler gitti gibi bol bol ananas yiyorum cok guzel odem atiyor yesil cay su kiraz sapi cayi bunlarda odem atiyor baska aklima gelen gun icinde cok uyumayin derim uyuyup kalkinca daha cok sisiyorsunuz gezin dolasin gecen carsamba ameliyat oldum persembe gunu tamponlar alinacak cok uzun kaldi tek sikintim tampon agzi acik uyumqk cok berbat bise

Cnm çok sevindim senin adına. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Peki o gün mü çıktın yoksa hastanede kaldın mı?

Ertesi gun sabah ciktim bi gece kalmak daha iyi benim biraz fazla kanadi burnum sabir isi gercekten burun ameliyati insallah seklide guzel olur
Bende geçen Perşembe günü oldum benim de tamponlarım 9 gün kalacak gerçekten çok zorladı beni tampınlar ve sürekli bende de akıntı var.Bir de burun içini hiç temizlediniz mi benim artık kabuk gibi olmaya başladı ama dikişler olduğu için dokunamıyorum sizde de böyle mi

Bendede akinti var gecmiyor bi turlu icini temizliuorum ben ilk once doktorun verdigi kremi suruyorum yumusuyor sonra acitmadan yavas yavas cekiyorum kuru kanlari birde benim damaklarim bile sisti dis etlerim cekiliyor sanki sizde oyle oldumu

Bendede akinti var gecmiyor bi turlu icini temizliuorum ben ilk once doktorun verdigi kremi suruyorum yumusuyor sonra acitmadan yavas yavas cekiyorum kuru kanlari birde benim damaklarim bile sisti dis etlerim cekiliyor sanki sizde oyle oldumu
Ben korkumdan dokunamıyorum hiç içine kemı sürüp bırakıyorum zaten sürekli akıyor .Benimde öyle hatta ilk 3 gün sert bir şey asla yiyemiyordum şuan hala var ama o kadar çok değil üst dişlerim ve damağım hala çekiliyor

Ozaman normal bi surec heralde benim persembe gunu tamponlarim alinacak buyuk ihyimal atelde cikar cunku bollasmaya basliyor

Ozaman normal bi surec heralde benim persembe gunu tamponlarim alinacak buyuk ihyimal atelde cikar cunku bollasmaya basliyor
Bende tam onu soracaktım aynen benimde öyle oldu artık altındakiler açılmaya başladı inşallah çıkarır hepsini , durumu bana da haber verir misin yani ateli çıkarıp çıkarmadığını

Bende tam onu soracaktım aynen benimde öyle oldu artık altındakiler açılmaya başladı inşallah çıkarır hepsini , durumu bana da haber verir misin yani ateli çıkarıp çıkarmadığını
Persembe gunu gidecegim haber veririm sonrasi cok korkuyorum tampon cikarma anindan insallah kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…