Çok geçmiş olsun.burnunuz da çok sorun varmıydı. Birde ücret ne ödediniz?Bende ameliyat olali 5 gun oldu damaklarim bile sis cok baski ve agri var normalmi sizce birde sureklj akiyor kan degil ama acik renk bi akinti var birde tamponlarim 9. Gun alinacak cok berbat bise
2300 odedim kemerim vardi ucu biraz dusuktuÇok geçmiş olsun.burnunuz da çok sorun varmıydı. Birde ücret ne ödediniz?
Canım çok teşekkür ederim kısa zamanda cevap verdiğin için. Peki çok gün atıyor mu? Ağrın çok mu bu arada cnm2300 odedim kemerim vardi ucu biraz dusuktu
Nerde oldunuz2300 odedim kemerim vardi ucu biraz dusuktu
Ertesi gun sabah ciktim bi gece kalmak daha iyi benim biraz fazla kanadi burnum sabir isi gercekten burun ameliyati insallah seklide guzel olurCnm çok sevindim senin adına. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Peki o gün mü çıktın yoksa hastanede kaldın mı?
Bende geçen Perşembe günü oldum benim de tamponlarım 9 gün kalacak gerçekten çok zorladı beni tampınlar ve sürekli bende de akıntı var.Bir de burun içini hiç temizlediniz mi benim artık kabuk gibi olmaya başladı ama dikişler olduğu için dokunamıyorum sizde de böyle miErtesi gun sabah ciktim bi gece kalmak daha iyi benim biraz fazla kanadi burnum sabir isi gercekten burun ameliyati insallah seklide guzel olur
Bendede akinti var gecmiyor bi turlu icini temizliuorum ben ilk once doktorun verdigi kremi suruyorum yumusuyor sonra acitmadan yavas yavas cekiyorum kuru kanlari birde benim damaklarim bile sisti dis etlerim cekiliyor sanki sizde oyle oldumuBende geçen Perşembe günü oldum benim de tamponlarım 9 gün kalacak gerçekten çok zorladı beni tampınlar ve sürekli bende de akıntı var.Bir de burun içini hiç temizlediniz mi benim artık kabuk gibi olmaya başladı ama dikişler olduğu için dokunamıyorum sizde de böyle mi
Ben korkumdan dokunamıyorum hiç içine kemı sürüp bırakıyorum zaten sürekli akıyor .Benimde öyle hatta ilk 3 gün sert bir şey asla yiyemiyordum şuan hala var ama o kadar çok değil üst dişlerim ve damağım hala çekiliyorBendede akinti var gecmiyor bi turlu icini temizliuorum ben ilk once doktorun verdigi kremi suruyorum yumusuyor sonra acitmadan yavas yavas cekiyorum kuru kanlari birde benim damaklarim bile sisti dis etlerim cekiliyor sanki sizde oyle oldumu
Ozaman normal bi surec heralde benim persembe gunu tamponlarim alinacak buyuk ihyimal atelde cikar cunku bollasmaya basliyorBen korkumdan dokunamıyorum hiç içine kemı sürüp bırakıyorum zaten sürekli akıyor .Benimde öyle hatta ilk 3 gün sert bir şey asla yiyemiyordum şuan hala var ama o kadar çok değil üst dişlerim ve damağım hala çekiliyor
Bende tam onu soracaktım aynen benimde öyle oldu artık altındakiler açılmaya başladı inşallah çıkarır hepsini , durumu bana da haber verir misin yani ateli çıkarıp çıkarmadığınıOzaman normal bi surec heralde benim persembe gunu tamponlarim alinacak buyuk ihyimal atelde cikar cunku bollasmaya basliyor
Persembe gunu gidecegim haber veririm sonrasi cok korkuyorum tampon cikarma anindan insallah kolay olurBende tam onu soracaktım aynen benimde öyle oldu artık altındakiler açılmaya başladı inşallah çıkarır hepsini , durumu bana da haber verir misin yani ateli çıkarıp çıkarmadığını
Sanırım bu ameliyat sürecinin en kolay kısmı tamponları çıkarmakmış çünkü acı olmuyormuş öyle diyorlar umarım öyledirPersembe gunu gidecegim haber veririm sonrasi cok korkuyorum tampon cikarma anindan insallah kolay olur
Insallah oyledir gerci okadar cok bunaldimki artik acisi falan umrumda degil biran once ciksinSanırım bu ameliyat sürecinin en kolay kısmı tamponları çıkarmakmış çünkü acı olmuyormuş öyle diyorlar umarım öyledir
Canım ne yaptın aldırdın mıInsallah oyledir gerci okadar cok bunaldimki artik acisi falan umrumda degil biran once ciksin
Aldirdim canim bos yere korkmusum 2 saniye falan surdu hemen cikti hic aci falan olmadi gercekten cok kolay biseymis ama ateli cikarmadi biraz daha bollasmasi lazim dedi pazartesj gunu cikaracakCanım ne yaptın aldırdın mı
Çok sevindim canım adına kurtulmuşsun şükür :)Aldirdim canim bos yere korkmusum 2 saniye falan surdu hemen cikti hic aci falan olmadi gercekten cok kolay biseymis ama ateli cikarmadi biraz daha bollasmasi lazim dedi pazartesj gunu cikaracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?