Sagol canim darisi senin basinaÇok sevindim canım adına kurtulmuşsun şükür :)
Arkadaşlar esabil hocaya revizyon ameliyatı olanınız var mı
Esabil hocanın iyi olan bir burnu ilk ameliyatta mahvettigine şahit oldum. Ilk ameliyatı yapamayan revizyon gibi zorlu bir süreci nasıl yapabilir ki ? Ben olsam tercih etmezdim yine de siz bilirsiniz.Esabil hocadan vazgeçmiştim geri aklıma düştü. Revizyon olan var mı hocaya?
Esabil hocanın iyi olan bir burnu ilk ameliyatta mahvettigine şahit oldum. Ilk ameliyatı yapamayan revizyon gibi zorlu bir süreci nasıl yapabilir ki ? Ben olsam tercih etmezdim yine de siz bilirsiniz.
Aynen benim arkadaşımda aynı duruma düştü . Gerçi o da hiç beğenmedi ama doktor hicbir şekilde hatasını kabul etmiyor . Öyle bir doktora insan kendini emanet etmemeliben esabil beyin yaptığı bir burun gördüm, arkadaşım michael jackson gibi görünüyor. kendisi çok beğenmiş ama bence oldukça kötüydü. burun deliklerinden biri küçük ve orantısız görünüyor.
Feyza hanım farkında mısınız bilmiyorum ama toplam 4 mesajınız var. Bu dört mesaj da Esabil Eker le ilgili . Ayrıca hesabı açış sadece buraya yorum yapmak için yapılmış . Kadinlar kulübüne üyeliğiniz sadece bu doktoru övmek için açılmış gibi duruyor. Ne diyeyim inşallah fake değilsinizdir ve insanları yanıltmıyorsunuzdur.6. ayımdayım ve çok memnunum görüntüsünden Esabil hoca işinde çok başarılı.
Ameliyat olacağım dönem doktorun yorumlarını okumak için hesabı açmıştım, sonrasında yaşadığım tecrübeleri paylaşmak istediğim için yazıyorum cünkü bende paylaşan diğer insanlarınkini okuyup bilgi sahibi olmuştum .benden de faydalananlar olsun istiyorum amaç bu :)Feyza hanım farkında mısınız bilmiyorum ama toplam 4 mesajınız var. Bu dört mesaj da Esabil Eker le ilgili . Ayrıca hesabı açış sadece buraya yorum yapmak için yapılmış . Kadinlar kulübüne üyeliğiniz sadece bu doktoru övmek için açılmış gibi duruyor. Ne diyeyim inşallah fake değilsinizdir ve insanları yanıltmıyorsunuzdur.
Kesinlikle öyle.Devlet hastahanesinde ki doktorun reklamı neden olsunki bende esabil beye ameliyat oldum henüz 1 buçuk ay oldu seklinden çok memnunum çok ilgili bi doktor sadece burun delikleri orantısız oda herkesde oluyormuş zamanla düzeliyormus doktor duzelmezse ufak bi işlemle düzeltirim dedi hatası varsa yardımcı oluyor hemen
Arkadaşım oldu burunda kemıkte egrılık varsa kemikte düzeltiyor ama uç kısmı falan çok kötü olmamış gibi aynıdr Esabil eker sincan devlet hastanesındekı sanırım yanılıyomuyum ayrıca dr. esabıl eker fatıh polıkılındemı duruyo bılen arkadaşlar bılgı verebılırse sevınırım bende muayene olmak ıçın gıdecemde burada amalıyat olan arkşlar tecrübelerını baylaşırsa sevınırız tşkrler
ben yenımahalle devlet hastanesınde dr ali mümin aral muayene oldum nısanın 8 de amalıyat gunu aldım fakat kararsızım bırde dr esabıl eker e muayene olacam paylasımlarınız için tşkrler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?