Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Yaklaşık 2 hafta önce esabil eker e ameliyat oldum. Kendimce önemli gördüğüm hususları yazayım.
1- Ameliyat olduktan sonraki ilk günlerdeki kalkıklık düzeliyor. Endişelenmeyin.Ben kalkık istememiştim neden kalkık yapmış diye düşünmeyin.
2-Burun delikleriniz beklediğinizden büyük gözükebilir. Burnun içindeki silikon tamponlar alınınca normale dönüyor.
3- Ameliyatın en zor kısmı; ameliyattan çıktıktan sonraki ilk 4-5 saat ve ilk 1-2 gün. İlk 4-5 saat burnunuz sızlayabilir ve boğazınız yutkunurken ağrıyabilir.Ama dayanılmaz derecede değil asla.
4-Göz çevreniz ilk günler şişebilir, morarabilir.Özellikle kemik törpülenmesi kırılması vs. gereken kemerli burunlarda. Benim kemer vs. Olmadığı için morluk şişlik olayım çok az oldu ve 1-2 günde geçti.
5-Ameliyattan sonra kusabilirsiniz.Bende kusma olmadı.
6- Ameliyat ücreti özelinde olmazsanız eğer yapılan işleme göre muhtemelen 1600 veya 2300 küsür lira tutacaktır.
7- Eğer benim gibi erkek hasta iseniz hastane de tek kişilik odada kalacaksınız demektir.Çünkü çoklu odalarda bayanlar oluyor.
Aklıma gelenler bunlar.Sorusu olan varsa cevaplayabilirim.

ben esabil beyin yaptığı bir burun gördüm, arkadaşım michael jackson gibi görünüyor. kendisi çok beğenmiş ama bence oldukça kötüydü. burun deliklerinden biri küçük ve orantısız görünüyor.

Aynen benim arkadaşımda aynı duruma düştü . Gerçi o da hiç beğenmedi ama doktor hicbir şekilde hatasını kabul etmiyor . Öyle bir doktora insan kendini emanet etmemeli

6. ayımdayım ve çok memnunum görüntüsünden Esabil hoca işinde çok başarılı.
Feyza hanım farkında mısınız bilmiyorum ama toplam 4 mesajınız var. Bu dört mesaj da Esabil Eker le ilgili . Ayrıca hesabı açış sadece buraya yorum yapmak için yapılmış . Kadinlar kulübüne üyeliğiniz sadece bu doktoru övmek için açılmış gibi duruyor. Ne diyeyim inşallah fake değilsinizdir ve insanları yanıltmıyorsunuzdur.

Devlet hastahanesinde ki doktorun reklamı neden olsunki bende esabil beye ameliyat oldum henüz 1 buçuk ay oldu seklinden çok memnunum çok ilgili bi doktor sadece burun delikleri orantısız oda herkesde oluyormuş zamanla düzeliyormus doktor duzelmezse ufak bi işlemle düzeltirim dedi hatası varsa yardımcı oluyor hemen

Ameliyat olacağım dönem doktorun yorumlarını okumak için hesabı açmıştım, sonrasında yaşadığım tecrübeleri paylaşmak istediğim için yazıyorum cünkü bende paylaşan diğer insanlarınkini okuyup bilgi sahibi olmuştum .benden de faydalananlar olsun istiyorum amaç bu :)

Kesinlikle öyle.

Arkadaşlar merhaba 10 gün önce esabil beye ameliyat oldum fakat burnum onden sola doğru yamuk duruyor ilk bakista bariz belli oluyor bu durumu daha önce yasayan var mi aranızda yamukluk sislikten dolayımı yoksa yamuk mu oldu diye içim içimi yiyor. Bilen yada bu durumu yasayan varsa yardımcı olabilir mi acaba

Birde gülmek istemiyorum çok çirkin oluyorum güldüğüm zaman. Resmen pişman oldum diyeceğim neredeyse. Insanların yüzde ellisi keske olmasaydın vs diyor daha önceki burnum kemerli ve düşüktü. 10 gün oldu acaba hala yüzümde şişlik var mıdır ondan mi böyle duruyor yoksa dr mu yapamadı. Burnum kalıp gibi bana ait degilde emanet gibi duruyor moralim çok bozuluyor insanlardan olumsuz yorumlar alinca

Arkadaşım oldu burunda kemıkte egrılık varsa kemikte düzeltiyor ama uç kısmı falan çok kötü olmamış gibi aynı

Merhaba arkadaşlar, Esabil beye randevu aldım uzun süredir burayı takip ediyorum. Neredeyse bütün yazıları okudum ve sırf bu yüzden hesap açtım. Sizce Esabil Beye ameliyat olmalı mıyım? Yaptırıp memnun olan, olmayan kişiler yazabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…