Ben olalı 14 gün oldu burnum sola doğru yamuk duruyor ödem mi yoksa başka bir sorun mu var bende bilemiyorumMerhaba arkadaşlar, Esabil beye randevu aldım uzun süredir burayı takip ediyorum. Neredeyse bütün yazıları okudum ve sırf bu yüzden hesap açtım. Sizce Esabil Beye ameliyat olmalı mıyım? Yaptırıp memnun olan, olmayan kişiler yazabilir mi
Umarım ödemdir ve istediğin buruna kavuşursun genelde burada ki kişiler 1 yılda ödemlerin tam oturduğunu yazmışBen olalı 14 gün oldu burnum sola doğru yamuk duruyor ödem mi yoksa başka bir sorun mu var bende bilemiyorum
ödemdir normal daha çok yeni. Masajını düzenli yapmanı tavsiye ederimMerhaba ben Esabil hocaya ameliyat olalı 10 gün oldu ama tek sorun sanki burnumda hafif bi kayma var gibi. Bu normal mi ? Lütfen yanıt verin teşekkürler
Hala içime sinmeyen yer var diyorsun ama birinde beğendiğiniz burun sizde olmayabilir yani hatırladığım kadarıyla büyük bir burnunuz vardı ve şimdiki burnunuz sizi çok güzel genç ve tatlı göstermiş bence medyaya aldanmayın. Size çok yakışmış burun nefes almanızda iyiyse uptaşmayın daha fazla burnunuzla zaten estetik böyle bişey sen yaptırırsın btiane sonra hözün alıştıktan sonra başka kusurlar görür onuda yaptırmak istersin o yüzden unut kafanda kendinle özdeş burnun gayet güzel6 ay oldu ben olali hala icime sinmeyen yerler var tam alisamadim
3. ve 6. Ay kontrolüne gittim 9.ayda tekrar gideceğimEsabil bey burundaki herşey çıktıktan sonra ne zaman kontrole çağırıyor ve ne süre aralıklarla çağırcak bilgisi olan bilgilendirebilir mi
Peki dikiş kaçıncı gün düşüyor 12. Günümdeyim henüz düşmedi3. ve 6. Ay kontrolüne gittim 9.ayda tekrar gideceğim
benim 14.günümde düşmüştü kişiden kişiye değişiyor o belki daha geç belki daha erken düşer belli olmazPeki dikiş kaçıncı gün düşüyor 12. Günümdeyim henüz düşmedi
Teşekkürler canımbenim 14.günümde düşmüştü kişiden kişiye değişiyor o belki daha geç belki daha erken düşer belli olmaz
Selam şuan ne durumdasınız memnun kaldınız mı?Merhaba ben Esabil hocaya ameliyat olalı 10 gün oldu ama tek sorun sanki burnumda hafif bi kayma var gibi. Bu normal mi ? Lütfen yanıt verin teşekkürler
Fatih devlet hastanesi evet. Ücret ödeniyor estetik olduğunuz içindevlet hastaneisnde ucret odenmiyor degil mi
Selam bende ameliyattan cok anesteziden korkuyordum. Hayatimdaki ilk ameliyatim ve anestezi hicte korkulacak birsey degilmis biranda cok tatli bir uykuya dalıyor gibi. Esabil Hocaya Meme 325 CC neme buyutme ameliyatı oldum. Inanilmaz ozguvenli. Çok sakin huzur dolu cok tatli bir bey.kizlar merhaba persembe esabil doktora gidecegim yalniz hala vok korkuyorum kotu yorumlar cok...Bide ameliyat beni korkutuyo anestezi almak fln uyuyupta kalkamzsam diye kurup duruyorum ameliyat ne kadar suruyo bi yardimci olup anlatabilir misiniz
Cnm çok geçmiş olsun yeni mi oldun pekiSelam bende ameliyattan cok anesteziden korkuyordum. Hayatimdaki ilk ameliyatim ve anestezi hicte korkulacak birsey degilmis biranda cok tatli bir uykuya dalıyor gibi. Esabil Hocaya Meme 325 CC neme buyutme ameliyatı oldum. Inanilmaz ozguvenli. Çok sakin huzur dolu cok tatli bir bey.
Evet 15 gunu gectiCnm çok geçmiş olsun yeni mi oldun peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?