Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Ben olalı 14 gün oldu burnum sola doğru yamuk duruyor ödem mi yoksa başka bir sorun mu var bende bilemiyorum

Merhaba ben Esabil hocaya ameliyat olalı 10 gün oldu ama tek sorun sanki burnumda hafif bi kayma var gibi. Bu normal mi ? Lütfen yanıt verin teşekkürler

6 ay oldu ben olali hala icime sinmeyen yerler var tam alisamadim
Hala içime sinmeyen yer var diyorsun ama birinde beğendiğiniz burun sizde olmayabilir yani hatırladığım kadarıyla büyük bir burnunuz vardı ve şimdiki burnunuz sizi çok güzel genç ve tatlı göstermiş bence medyaya aldanmayın. Size çok yakışmış burun nefes almanızda iyiyse uptaşmayın daha fazla burnunuzla zaten estetik böyle bişey sen yaptırırsın btiane sonra hözün alıştıktan sonra başka kusurlar görür onuda yaptırmak istersin o yüzden unut kafanda kendinle özdeş burnun gayet güzel

Esabil bey burundaki herşey çıktıktan sonra ne zaman kontrole çağırıyor ve ne süre aralıklarla çağırcak bilgisi olan bilgilendirebilir mi

kizlar merhaba persembe esabil doktora gidecegim yalniz hala vok korkuyorum kotu yorumlar cok...Bide ameliyat beni korkutuyo anestezi almak fln uyuyupta kalkamzsam diye kurup duruyorum ameliyat ne kadar suruyo bi yardimci olup anlatabilir misiniz

bide fatih devlet hastanesinde oldunuz degilm

Arkadaşlar merhaba 24 Temmuz için ameliyat günü almıştım ama artan olumsuz yorumlar ve doktorun tavrı yüzünden ameliyat olmaktan vazgeçtim. Ameliyat olmayı bekleyeniniz varsa benim yerimi alabilir

Kızlar merhaba esabil beye yağ dolgusu, dolgu yada botoks yaptıran var mı? Ya da bu tarz işlemleri devlet hastanesinde yaptıran var mı?

kizlar merhaba persembe esabil doktora gidecegim yalniz hala vok korkuyorum kotu yorumlar cok...Bide ameliyat beni korkutuyo anestezi almak fln uyuyupta kalkamzsam diye kurup duruyorum ameliyat ne kadar suruyo bi yardimci olup anlatabilir misiniz
Selam bende ameliyattan cok anesteziden korkuyordum. Hayatimdaki ilk ameliyatim ve anestezi hicte korkulacak birsey degilmis biranda cok tatli bir uykuya dalıyor gibi. Esabil Hocaya Meme 325 CC neme buyutme ameliyatı oldum. Inanilmaz ozguvenli. Çok sakin huzur dolu cok tatli bir bey.

Cnm çok geçmiş olsun yeni mi oldun peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…