Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Doktorun yanından şimdi çıktım odasının önü ana baba günü resmen allahtan randevulu hastaydım 6 aralık a gün aldım

Kızlar bende 2 Aralık'a gün aldım. Hayırlısı olsun bakalım. Dün ameliyat olan hastaları gördüm kapının önünde, memnun olmayan kimseyi görmedim.

Bende bekliyorum erkenden geldim tahlil vercem diye saat 1 de gelicekmis oturdum agliyorum cunku bugun hepsini halletmek onemliydi kucuk kizimi birakcak yerim yok diye

Merhaba, ben de dün hastanedeydim, sizi görmedim. Benim de randevum 11:10'du, öğleden sonra 13:00 de geldiği için beklemek zorunda kaldım. İşyerinden izin aldım mecburen. Hastanede işim 14:30 gibi bitti. Anestezi doktoru "Ne gerek var ameliyat olmaya, burnunu niye yaptırıyorsun dedi? :) İyi niyetli bir bayandı ama. Benim burnumda S seklinde eğrilik varmış birde...

Dun orda sabah erkenden gittim cocukta perisan oldu bayada cok agladim ama iste aglamam herseyi mahvetti tum tahliller yetisti anesteziciye girdim ve ekg bak stresten agalamaktan kotu cikmis dolayisiyle yarin yine gidicem 9 gun sonraya dusunuyorum ozelde..

Arkadaslar tekrar merhaba,persembe 16da ameliyatım var,cok heyecanlıyım ve korkuyorum acıkcası,ameliyata giderken yanıma almam gerekenler neler?yardımcı olabilir misiniz?

Arkadaslar tekrar merhaba,persembe 16da ameliyatım var,cok heyecanlıyım ve korkuyorum acıkcası,ameliyata giderken yanıma almam gerekenler neler?yardımcı olabilir misiniz?
Korkmayin herşey yolunda gider ve sonunda mutlu olursunuz inşallah. Yaniniza pecete alin tuvalet kagidi daha yumusak oldugu icin ondanda alabilirsiniz.orada 1 gun kalacaginizi dusunerek pijama vs. Biseylerde alin. Geçmiş olsun simdiden.

Cok tesekkur ederım cok sag olun destegınız için.dualarınızı beklıyorum

Merhaba arkadaşlar yarın ameliyatım var Esabil bey 10da gel dedi cok heycanlıyım Kendime geldikten sonra fotoğraf paylaşacağım sizlerle

Merhaba arkadaşlar yarın ameliyatım var Esabil bey 10da gel dedi cok heycanlıyım Kendime geldikten sonra fotoğraf paylaşacağım sizlerle
Ayy cok gecmiş olsun inş istediğiniz gibi olur benim de 4te Uyuyamıyorum cok korkuyorum

Insallah hersey istedigin gibi olur benimde haftaya
Olduktan sonraki surecide burdan paylasip yardimci olalim birbirimize insallah cabuk toparlanirsin

Svdaa sana da simdiden bol sans dualarimiz seninle canta hazirladin mi neler koycaksin yanina tam 6 gun sonra da ben oluyorum insaan cok heycanli oluyor insallah beklediginden cok daha iyi olur sonuc

Teşekkür ederim sizede şimdiden geçmiş olsun ağrısız sızısız morluksuz atlatırız inşallah

Svdaa sana da simdiden bol sans dualarimiz seninle canta hazirladin mi neler koycaksin yanina tam 6 gun sonra da ben oluyorum insaan cok heycanli oluyor insallah beklediginden cok daha iyi olur sonuc
Sen de özelde oluyosun sanırım Ben ufak bi çanta yaptım pecete ,pamuk üstüme kafamdan degıl de altımdan da gecırebilecegım bol bi body ,üstüne fermuarlı hırka,corap,terlik ve tülbent gibi bişey aldım(sürekli agzımdan nefes alacagım için boğazımın kurumasını önlemek için) .şimdilik bunlar

Ha bi de yedek iç çamaşırı esofman fln

Okyanus suyu krem filan ne zaman kullaniliyo cikinca neler yasadin hepsini anlatirsin insallah cabucak toparlaninca..cok heycanli yaa

İlk 5gun tamponlu olcak ya bısey yapmayız dıye dusunuyorum onu dr soyler heralde ben yazarım size de.evet cok heyecanlı İnş iyi gecer bakalım

Arkadaslarrrrr ameliyattan cıktım ve cok ıyıyım Hiç agrım sızım yok morluk şişlik yok tamamen kendımdeyım darısı tum ısteyenlere

Benım de ameliyat olalı 2 gün oldu bugün tamponları aldrdm kızlar.çok ıyı hissedıyorm kendımı :) halem ameliyat olduguma inanamıyorum olduda bitti :) çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…