Tam 2 ay sonraya vereceğini belirtmiştim :)))Doktorun yanından şimdi çıktım odasının önü ana baba günü resmen allahtan randevulu hastaydım 6 aralık a gün aldım
Bende bekliyorum erkenden geldim tahlil vercem diye saat 1 de gelicekmis oturdum agliyorum cunku bugun hepsini halletmek onemliydi kucuk kizimi birakcak yerim yok diye
Korkmayin herşey yolunda gider ve sonunda mutlu olursunuz inşallah. Yaniniza pecete alin tuvalet kagidi daha yumusak oldugu icin ondanda alabilirsiniz.orada 1 gun kalacaginizi dusunerek pijama vs. Biseylerde alin. Geçmiş olsun simdiden.Arkadaslar tekrar merhaba,persembe 16da ameliyatım var,cok heyecanlıyım ve korkuyorum acıkcası,ameliyata giderken yanıma almam gerekenler neler?yardımcı olabilir misiniz?
Ayy cok gecmiş olsun inş istediğiniz gibi olur benim de 4te Uyuyamıyorum cok korkuyorumMerhaba arkadaşlar yarın ameliyatım var Esabil bey 10da gel dedi cok heycanlıyım Kendime geldikten sonra fotoğraf paylaşacağım sizlerle
Sen de özelde oluyosun sanırımSvdaa sana da simdiden bol sans dualarimiz seninle canta hazirladin mi neler koycaksin yanina tam 6 gun sonra da ben oluyorum insaan cok heycanli oluyor insallah beklediginden cok daha iyi olur sonuc
Ha bi de yedek iç çamaşırı esofman flnSen de özelde oluyosun sanırımBen ufak bi çanta yaptım pecete ,pamuk üstüme kafamdan degıl de altımdan da gecırebilecegım bol bi body ,üstüne fermuarlı hırka,corap,terlik ve tülbent gibi bişey aldım(sürekli agzımdan nefes alacagım için boğazımın kurumasını önlemek için) .şimdilik bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?