Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Ne kadar ödeme yaptınız dikleştirme de oldu mu

Merhaba. Burnun düzeldi mi ?

Arkadaşlar merhaba. Esabil Ekere nefes problemim için ameliyat olmayı düşünüyorum. Burnumda beni rahatsız eden bir şey yok ancak olmuşken de tabi ucunu kaldırtmak vs isterim. Nefes problemim çözülür mü? Olan kişilerde düzelme oldu mu veya fark edilebilir bi durum?

Ben oldum ama hala tam olarak alamıyorum yeni olmasına yoruyorum durumu. Tecrübesi olanlar paylaşır inşallah

Benim ciddi bi nefes problemim yoktu ama aldığım nefes yetmiyodu esabşl beye hem estetik oldum hemde nefes problemini düzeltti şuan 1 ay 3 gün oldu öncekinden daha iyi nefes alıyorum fark var baya

Ne kadar ödeme yaptınız dikleştirme de oldu mu
Diklestirme degil. Benim meme dokum yoktu. Zten 325 CC koyunca dimdik oldular. Yani mevcutta meme dokusu olmadigi icin sarkık bir meme olmadigi icin diklestirme yapilmasina gerek yok cunku silikon protez zten dimdik yapiyor. 7000-8000 bin civarinda yapiyor. Ama protezler dolara gore artabiliyor. Vakit gecmeden yaptirin.

ude110223, post: 60692246, member: 918797"]
Benim ciddi bi nefes problemim yoktu ama aldığım nefes yetmiyodu esabşl beye hem estetik oldum hemde nefes problemini düzeltti şuan 1 ay 3 gün oldu öncekinden daha iyi nefes alıyorum fark var baya
[/QUOTE]
fatih devlet hastanesnde oldun degilmi ucret odemedn???

hanimlar esabil eker nafiz korezde calismiyor mu ne ucreti ben anlamadm ??

emekli sandigina kayitliyim ve burbumda deviasyon var yani kemik egriligi buna ragmen ucret odermiyim?

Arkadaşlar bugün kontrole geldim ama esabil bey ameliyathane binasındaymış odasında değil yinede yanına gitsem bakarmı böyle bişey yaşayan varmı?

kizlar merhaba memnun olanlarin olmayanlardan daha cok oldugunu gordum esabil beye ameliyat olmaya karr verdim burun etim ve deviasyonumda var sadece anesteziden asiri korkuyorum (( 2 kucuk oglum var uyuyupta kalkamazsam diye kuruntu yapiyorum

kizlar bugun esabil beyle gorustum kalin derili miuim dedm hayir orta korkmana gerek yok guzel olur dedi ince degil yani kotu mu olur surekli kafamda kirup duuryorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…