- 12 Haziran 2017
- 83
- 26
- 88
- 48
Ne kadar ödeme yaptınız dikleştirme de oldu muSelam bende ameliyattan cok anesteziden korkuyordum. Hayatimdaki ilk ameliyatim ve anestezi hicte korkulacak birsey degilmis biranda cok tatli bir uykuya dalıyor gibi. Esabil Hocaya Meme 325 CC neme buyutme ameliyatı oldum. Inanilmaz ozguvenli. Çok sakin huzur dolu cok tatli bir bey.
Merhaba. Burnun düzeldi mi ?Arkadaşlar merhaba 10 gün önce esabil beye ameliyat oldum fakat burnum onden sola doğru yamuk duruyor ilk bakista bariz belli oluyor bu durumu daha önce yasayan var mi aranızda yamukluk sislikten dolayımı yoksa yamuk mu oldu diye içim içimi yiyor. Bilen yada bu durumu yasayan varsa yardımcı olabilir mi acaba
Ben oldum ama hala tam olarak alamıyorum yeni olmasına yoruyorum durumu. Tecrübesi olanlar paylaşır inşallahArkadaşlar merhaba. Esabil Ekere nefes problemim için ameliyat olmayı düşünüyorum. Burnumda beni rahatsız eden bir şey yok ancak olmuşken de tabi ucunu kaldırtmak vs isterim. Nefes problemim çözülür mü? Olan kişilerde düzelme oldu mu veya fark edilebilir bi durum?
Benim ciddi bi nefes problemim yoktu ama aldığım nefes yetmiyodu esabşl beye hem estetik oldum hemde nefes problemini düzeltti şuan 1 ay 3 gün oldu öncekinden daha iyi nefes alıyorum fark var bayaArkadaşlar merhaba. Esabil Ekere nefes problemim için ameliyat olmayı düşünüyorum. Burnumda beni rahatsız eden bir şey yok ancak olmuşken de tabi ucunu kaldırtmak vs isterim. Nefes problemim çözülür mü? Olan kişilerde düzelme oldu mu veya fark edilebilir bi durum?
Cnm çok geçmiş olsun. Peki memnunsun ameliyattan?birde ne zaman oldun ameliyatı?Ben oldum ama hala tam olarak alamıyorum yeni olmasına yoruyorum durumu. Tecrübesi olanlar paylaşır inşallah
Teşekkür ederim. 20 gün önce oldum şeklinden falan memnunum sadece bir tarafta daha fazla ödem var o kadarCnm çok geçmiş olsun. Peki memnunsun ameliyattan?birde ne zaman oldun ameliyatı?
Aa süper o zaman, teşekkür ederimBenim ciddi bi nefes problemim yoktu ama aldığım nefes yetmiyodu esabşl beye hem estetik oldum hemde nefes problemini düzeltti şuan 1 ay 3 gün oldu öncekinden daha iyi nefes alıyorum fark var baya
Cnm çok teşekkür ederim. Son soru ücret ne kadar ödediniz ? Birde çok gün atıyor mu?Teşekkür ederim. 20 gün önce oldum şeklinden falan memnunum sadece bir tarafta daha fazla ödem var o kadar
Diklestirme degil. Benim meme dokum yoktu. Zten 325 CC koyunca dimdik oldular. Yani mevcutta meme dokusu olmadigi icin sarkık bir meme olmadigi icin diklestirme yapilmasina gerek yok cunku silikon protez zten dimdik yapiyor. 7000-8000 bin civarinda yapiyor. Ama protezler dolara gore artabiliyor. Vakit gecmeden yaptirin.Ne kadar ödeme yaptınız dikleştirme de oldu mu
ne kadar?Fatih devlet hastanesi evet. Ücret ödeniyor estetik olduğunuz için
Devlet hastanesinde çalışıyor evet ama estetik olduğu için para ödüyosunuz sağlık sıkıntınız varsa bir kısmını devlet karşılıyoremekli sandigina kayitliyim ve burbumda deviasyon var yani kemik egriligi buna ragmen ucret odermiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?