Ben bikaç saat önce cıktım ve hiç ameliyat olmamış gibiyimBenım de ameliyat olalı 2 gün oldu bugün tamponları aldrdm kızlar.çok ıyı hissedıyorm kendımı :) halem ameliyat olduguma inanamıyorum olduda bitti :) çok şükür
Sizde mi esabil beye ameliyat oldunuz ayni gun cikmayi bende cok istiyorum kucuk kizim var bensiz gece durmaz diye insallah oyle nasip olur carsamba ameliyatim benimde...Aynı gün bende çıktm canım hastaneden,2. Gün biraz daha şiş artıyo.buz tutmanı önerırım.
Hadi ya üzüldüm benim hiçbir şeyim yok foto gönderir misin? Bu saatten sonra morarmaz agrı kesici fln yaptırın isterseniz.Kızlar ben de dun oldum ama berbat durumdayım şiştim morardım gece cok zor geçti benim için dahada morarırmıyım ?
Ayyy canim 6 kere kusmak mi uuuff cok zor olmustur yaa insallah hizla toparlanir memnun kalirsin benimde 5 gunum var ve beyaz tenliyim morarmaktan yana tek korkum kizim kucuk cok korkar oyle gorurseKendime hiç bakmadım korkudan annem çekti fotomu şişlik ve morluklar insin atarım size foto. Benim cok bi işlemde yoktu aslından herkes nie oluyorsun boşuna dıyorlardı.Biraz pişman oldum su halimden dolayı.6 kere de kustum ben işte her bünye aynı olmuyor Sevda sen buz koydun mu göz altlarına
İnşallah sen kolay atlatırsın ağrım vardı ilaç verdi şimdi hemşire sızlama var sadece burnumda be boğazımdaAyyy canim 6 kere kusmak mi uuuff cok zor olmustur yaa insallah hizla toparlanir memnun kalirsin benimde 5 gunum var ve beyaz tenliyim morarmaktan yana tek korkum kizim kucuk cok korkar oyle gorurse
Suan agrin varmi
Bi yakınına felan bırakbilsen keşke çoçukları alçı olduğu için korkabilir.Kendime geleyim atıcam foto.Lazımlık olayıma gelincede banada lazımlığı kullansın demiş ama ben istemedim annem hemşireyle konuştu yatakta on dk otursun baş dönmesi olmazsa gidebilir demiş ben oyle gittim wcValla 5 gunum kaldi ama aklimda soru isaretkleri ha deki korkuyomusun yok ben yillardir bu ani bekliyorum herseyi goze aldim iste cocuklar beni tereddute sokak 2 yasinda kizim banttan bile korkar bide morarma sisme cok olursa yandik bide gece bensiz yatmaz bakalim ne olcak digeride okula gidiyo insallah altindan kalkarim
SENINDE UMARIM TAM ISTEDIGIN GIBI OLMUSTUR esabil beyden memnun olan cok ama burun fotolarina ulasmak pek mumkun degil insallah tamponlar cikinca goruruz sizin resimleri
Çok geçmiş olsun umarım hepimizin böyle rahat olurArkadaslarrrrr ameliyattan cıktım ve cok ıyıyımHiç agrım sızım yok morluk şişlik yok tamamen kendımdeyım darısı tum ısteyenlere
Doktorun söylediği kremi aldık ezcaneden bitti bile o bidaha alcaz birde hastanenin verdiği krem var burun içine sürülüyorCocuklari birakcak kimsem yok malesef o yatcagim gun nasil durcaklar hic bilmiyorum esim sabaha kadar gezdirir arabayla artik bensiz uyumuyor umarim ameliyat sonrasi dokunmaya filan calismaz benim icin asil zorlu surec sonrasinda baslicak hayirlisi bakalim
Morluklar icin arnica kremi cok oneriyolar onu denemediniz mi siz
Hirudoid forte jel bunu aldırıyoAmeliyattan once mi soyledi alin diye doktor
ismi neydi bende onceden aliyim o an telasli olursam diye aliyim simdiden
Ben esabıl hocaya olmadım canım sadece ameliyat sürecimi paylaşmak istedım.2. Gün aldı benım tamponumu,şmdi eczaneden bi su aldık onunla içini yıkıyorm sabah akşam,doktordan doktora değişiyo canım tampon alımı,,salı günü oldum.bir iki saat sonra çıkabılırsınız istersenız dedı doktor,bir arkadaşımla aynı gün art arda olduk bide :) evımıze geldık.2. Gün morluk bıraz daha artıyo.bugünden itibaren morluklar gitmeye başladı şişlerımde azaldı.yemek yıyemıyodum çorba içiyodum.silikon tampon oldugu için çok rahatsz etmıyo ama tamponu alınca dahada rahatladm şişlerm indi.okadar morarma olmadı,ilk 2 günü atlatınca daha ıyı oluyo insan.ameliyat oldum yarım saate ayağa kalktım.size tavsiyem mutlaka dik şekilde yatın sağa sola fazla dönmeyın.şişler daha çabuk iniyo.gece çift yastıkla dik yatıyorum.ikl 2 gün uyumak zor oluyo bıraz ateş oluyo insanda ama çabuk geçiyo korkmayınSizde mi esabil beye ameliyat oldunuz ayni gun cikmayi bende cok istiyorum kucuk kizim var bensiz gece durmaz diye insallah oyle nasip olur carsamba ameliyatim benimde...
Birde esabil bey tamponlari 5.gun cikaracagini soyluyor neden acaba tamponlari erken aldi sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?