- 5 Ekim 2015
- 457
- 69
- 48
- 36
Demekki herkesın doktoru farklı bana jel fln aldrmadı.2. Gün tampon alındı.ardından eczaneden toz gbı bir ilaç var onu suya katıyısun burnunun içine sıkıyosun yıkıyosun içini,ben arkadaşımla aynı gün art arda olduk..bide ben korkuyordum ama hiç korktuğum gbı olmadı.doktorsanmı nedir ıyı geçti arkadaşımla benım ameliyatım.Hirudoid forte jel bunu aldırıyo
Ben özelde oldum özel ortadoğu hastanesı.sabah 8 buçukta gıttık arkadaşımla aynı gün kan aldılar röntgen çektıler tek bir insan sırası beklemıyosun.sonra muhasebeye parayı yatırdık.7. Kata çıktık dırek odamıza aldılar bıze.odalarda özel tuvalet var dolap var tv var otel odası gbı,doktor yanımıza geldi ameliyattan önce,sonra hemşireler geldi üzerımızı gıydırdıler sorular soruyolar önce kullandıgnz ilaç fln varmı rahatszlığnz varmı fln dıye dosyaya yazıyo..sonra hiç bekletmeden aldılar ameliyata anestezi yapan bayan 10 dan gerıye saydı 8 derken zaten bayılmış gtmişim ne oldugunu anlayamadım :) sonra hemen odamıza çıkardılar çıkarken ismimi söyleyıp uyandırdılar uyanın nasılsnz fln dıye.odama geçtm uykum var gbı oluyo.sonra doktor geldi nasılsın fln dedı ıyıym dedım :). Yavaş yavaş kendıme geldm.bi kaç saat sonra çorba verdıler yoğurtla.bi yandan bi aletr bağlısın tansıyon fln hep kontrol altında..benım ameliyatım 1 saat sürdü..sonra işte çorbamı içtm.doktor yıne geldi istersenız evınıze gidebilirsnz dedı çok mutlu oldum o anda:) hemen toparlandık giittik evımıze,benım wc odanın içinde olduğu içnn klozet hiç zorluk çekmedım kendım kalkıp üzerımı bıle gydm.ameliyat olmamış gbi.evımde yattım yani çok ıyı oldu,, gece fazla uyuyamadım yarım yarım uyudum, biraz ateş oluyo insanda..bide ilk 2 gün mutlakaa buz koyuyosunuz sakın ihmal etmeyın çok önemli..oyuzden çok şişim morluğum olmadı..salı günü ameliyat oldum dün tampon alındı pazartesıde alçım çıkacak.bütün sürecı foto koycam.şuan her işimi yapıyorum kendım evımde. çok şükir iyi geçti.bıraz halsız oluyo insan ama geçiyo bi.kaç güne..benım tampon 2. Gün alındı çok rahatladm oyuzden kızlarr.doktorla alakalı sanırm.Kendinizi iyi hissettoginiz zaman foto bkleriz artik sorulari siralicam da cekiniyorum daha yeni ciktiniz dinlenin birazda
Merak ettiklerim
Ozelde ameliyat yapilan o hastanenin adi?
Tam ameliyat saatinde aliyorlar mi cok geciyomu saati
Yanina kesin al cok ise yariyo diyeceginiz bisey varmi
Tuvalete filan kendiniz kalkiyomusunuz o lazimlik efsanesi dogru mu
Bide buz maskesi aldiniz mi gitmeden
Valla lazımlık fln yoktu benımki otel odası gbıydi. Zaten kendın kalkıyosun yuruyebiliyosun bile 1 saat sonra narkozun etkısı geçince.ben ve arkadaşım olduk aynı gün.ikimizde hiç olmamış gbı evımıze gttık düşün yani. Hastanede yanıma pijama veya ne ile rahat edıyosan onu götür.terlik götürdum ben,, gerçi hastanede vardı herşey.bişeye gerek kalmadı canım evıme geçtm bi kaç saate.bilmiyorum devlette nasıl.benım özel oldugu için çok ilgiliydiler herşey güzeldi..odası fln çok temiz tek özel odada kalıyosun falan fln..ama ben ameliyat olmadan araştrdm çok devlette olcaktm özelde pahalı diye,,şans yuzume güldü özel hastanede arkadaşın tanıdığı çıktı o sayede yarı fiyatına yaptrdık arkadaşımla.oyuzden şansım oldu benım..yoksa okadra para veremezdim ben.indirim oldugu için yaptrdım.inşallah herkesınki iyi geçer korkmayın arkadaşlarKendinizi iyi hissettoginiz zaman foto bkleriz artik sorulari siralicam da cekiniyorum daha yeni ciktiniz dinlenin birazda
Merak ettiklerim
Ozelde ameliyat yapilan o hastanenin adi?
Tam ameliyat saatinde aliyorlar mi cok geciyomu saati
Yanina kesin al cok ise yariyo diyeceginiz bisey varmi
Tuvalete filan kendiniz kalkiyomusunuz o lazimlik efsanesi dogru mu
Bide buz maskesi aldiniz mi gitmeden
İnşallah sizinde iyi geçer..ben bukadar ıyı olacagımı bilmiyodum korka korka gttım.sonra nasıl geçti anlamadım valla çok şükür..Doktorum okan özgür özturqn..özel ortadoğu hastanesı.çok tatlı bir doktor..fazla yorum fln yok hakkında fakat ben yaptığı burunları gördüm.doğal istıyordum bu doktorda tam öyle yapıyo.şuan alçılı burnum hoş duruyor.ama alçı pztesı çıkcak dahada belli olur şekli.foto koycam ameliyattan gün günAyrintili ne guzel anlatmissin gecmisler olsun insallah bizde senin kadar sansli oluruz
Doktorun kimdi senin
Benimde ozelde olacak carsamba gunu istedigim gibi olur mu o konuda tek gerginligim..yaa birde soyle bisey var estetik burunlarda aaaa su hic guzel degil bana gore diyorum bazen ve oyle olur diyede tereddutum var insan zaman azaldikca pimpirikli oluyor en guzeli herseyi akisina birakmak ama zor iste insallah senin gibi sansli olurumValla lazımlık fln yoktu benımki otel odası gbıydi. Zaten kendın kalkıyosun yuruyebiliyosun bile 1 saat sonra narkozun etkısı geçince.ben ve arkadaşım olduk aynı gün.ikimizde hiç olmamış gbı evımıze gttık düşün yani. Hastanede yanıma pijama veya ne ile rahat edıyosan onu götür.terlik götürdum ben,, gerçi hastanede vardı herşey.bişeye gerek kalmadı canım evıme geçtm bi kaç saate.bilmiyorum devlette nasıl.benım özel oldugu için çok ilgiliydiler herşey güzeldi..odası fln çok temiz tek özel odada kalıyosun falan fln..ama ben ameliyat olmadan araştrdm çok devlette olcaktm özelde pahalı diye,,şans yuzume güldü özel hastanede arkadaşın tanıdığı çıktı o sayede yarı fiyatına yaptrdık arkadaşımla.oyuzden şansım oldu benım..yoksa okadra para veremezdim ben.indirim oldugu için yaptrdım.inşallah herkesınki iyi geçer korkmayın arkadaşlar
Valla bende aynı senın gbı düşünüyordum içimde korkular vardı ya kötü olursa fln dıye ben doktoruma doğal olsun çok kalkık istemıyorum dedım..sonrada kendımı rahatlattm kötü düşünmemeye çalıştım güzel olur dedım gaz verdım kendıme:)) şmdilik alçılı ama istedgm gbı duruyo ama tabı alçı çıksın daha belli olur.şmdi ucu belli daha :) ama ucunu sevdm.kalkık fazla sevmıyorum ben.belli olmasını istemedım doğal istedım yaniBenimde ozelde olacak carsamba gunu istedigim gibi olur mu o konuda tek gerginligim..yaa birde soyle bisey var estetik burunlarda aaaa su hic guzel degil bana gore diyorum bazen ve oyle olur diyede tereddutum var insan zaman azaldikca pimpirikli oluyor en guzeli herseyi akisina birakmak ama zor iste insallah senin gibi sansli olurum
Bende evliym çocuk yapmak istyorum oyuzden çocuk olursa zor olur dıye ameliyatı yapayım kurtulayım dedım,esabil hocayı ben çok takip ettm.hastalarıyla knuştum hep memnunuz dedıler.nasıl bir burun istediğini anlat.ben doğal istiyordum öyle anlattm doktoruma..zaten yüzüne yakışanı doktor biliyo.ama ne istediğini düşün nasıl bir burunEsabil beyden de hastalari hep cok memnun cokta ilimli iyi bi insan bende oyle karar verdim ama tabi internette resim bilgi vs..yok begendigim bir kac resim var goturcem bakalim insllah iyi olur ve insllah kizim cok korkmaz suan bant yapistirdim burnuma alissinn diye
Kesinlikle çok etkili oluyo birbirimize destek olmamız lazım.ameliyat olanlar örnek olması lazım.bana sorulan herşeyı cevaplarım yani..çünkü bende çok okudum araştrdm..korkuyodum ama nasıl olup bittğni anlamıyosun..iyiki oldum.yoksa hep aklım kalacaktı korkuyodumda ama oldu bitti.işte..ameliyat günü bile nasıl heyecanlıydm..hiç bişey anlamıyosun bayılıyosunya :) rahat ol.Tesekkur ederim moral oldu bana yazdiklarin hadi bismillah deyip gitcem artik umarim iyi olur kendi burnuma cok benzer bi burun fotosu buldum oncesi ve sonrasi var tam istedigim gibi olmus onu gostercem vee bende buraya bol bol foto koyum isteyen herkesi bilgilendircem bu gercekten cok etkili oluyor karar vermede
Resmen kendıme nazar degdirdim Şişti ve morardı yüzümü hissetmiyorum resmen İlaçlarla zor duruyorumÇok geçmiş olsun umarım hepimizin böyle rahat olur
4te gittim 7de ameliyata girdim ilk girişte ödemeyi yapıyosun sonra odayı gosterıyolar dırekt,1gece kaldım sabah esabil bey geldi nasılsın fln dedı kahvaltını yap cıkabılırsın dedi ben de oyle yaptım ilk 7saat fln hiçbiseyim yoktu eve geldim her yerım şişti ve morardı ,buz uyguluyorum şimdi deSevdaaa nerelerdesin dinleniyosundur muhtemelen geldi iki bisi soruyum diye sana bakiniyodum bende
Gece kesin kaliyomusun hastanede
Ozeldeki yerin ismi neydi
Bide sana 4 te demistiya hemen 4 te mi girdin
Yaninda onceden istedigi krem sprey filan bisey varmisdi alinacak
Bir de son soru hanstaneye giriste mi yatirdin ucreti tam dedigi kadar tuttu dimi baska biseye para lazim olcaksa bilmem lazimda
Ha bi de özel ankara cerrahi tıp merkezi öveçlerde oldum.yanıma sprey fln almadım zaten tamponlardan sonra kullanılacak onlar.4te gittim 7de ameliyata girdim ilk girişte ödemeyi yapıyosun sonra odayı gosterıyolar dırekt,1gece kaldım sabah esabil bey geldi nasılsın fln dedı kahvaltını yap cıkabılırsın dedi ben de oyle yaptım ilk 7saat fln hiçbiseyim yoktu eve geldim her yerım şişti ve morardı ,buz uyguluyorum şimdi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?