Aaa tüh umarım bir an önce iyi olursun cabucak geçer ağrılarınResmen kendıme nazar degdirdim Şişti ve morardı yüzümü hissetmiyorum resmen İlaçlarla zor duruyorum
Tesekkur ederım bi de burun deliklerim cok buyuk duruyo gecer mi ki ya korkmaya basladım bi tuhaf sankiAaa tüh umarım bir an önce iyi olursun cabucak geçer ağrıların
Kesinlikle katılıyorum.Çok fazla pimpiriklenenlerin sorun yaşadığını bende gördüm.Bende bi anda karar verip hem göğüs hem burnu aynı anda yaptırdım 6 ay önce..hattå ilk görüştüğüm doktor Esabil hocaydı ve ilk görüşmede daha kararım bile kesin değildi.hoca,tahilleri yaptırırken o arada karar verirsin diyince bi anda oldu bittiye geldi.o zaman yoğunluk da yoktu,aynı haftaya gün veriyordu doktor.iki ameliyatımdan da çok memnunum,ikiside gayet doğal ve düşündüğümden daha iyi görünüyorlar..!Bu kadar stres yapmayın. Rahat olun isleriniz de yolunda gitsin:) beklentisi cok yuksek olan insanlar ameliyat sonrasi hep mutsuz oluyor. ben ameliyat olmaya bir gunde karar verdim ayni gun muayne oldum randevu aldim simdi 2 ay oldu yaklasik. Artik geceleri burnum tikanmiyor memnunum. Sekli de düzgün iste:)
Canım burun fotoğrafını çekip atar mısın?Kesinlikle katılıyorum.Çok fazla pimpiriklenenlerin sorun yaşadığını bende gördüm.Bende bi anda karar verip hem göğüs hem burnu aynı anda yaptırdım 6 ay önce..hattå ilk görüştüğüm doktor Esabil hocaydı ve ilk görüşmede daha kararım bile kesin değildi.hoca,tahilleri yaptırırken o arada karar verirsin diyince bi anda oldu bittiye geldi.o zaman yoğunluk da yoktu,aynı haftaya gün veriyordu doktor.iki ameliyatımdan da çok memnunum,ikiside gayet doğal ve düşündüğümden daha iyi görünüyorlar..!
Herkese tavsiye ederim.herkese de geçmiş olsun.. ;-)
O kesin tamponlardan dolayıdır sen iyi düşün pozitif ol kesinlikle geçicek ve Harika görünücek :)Tesekkur ederım bi de burun deliklerim cok buyuk duruyo gecer mi ki ya korkmaya basladım bi tuhaf sanki
Eminim öyle olacak konuşmaları mutlaka okuyorum ve senden acayip güzel enerji aldım çok güzel olmuş diyeceksın değiceğine inaniyorumCok tesekkur ederım canım destegın için umarım oyle olur
Cok tesekkur ederım canım İnş istediğimiz gibi olur hepimizin tampon alçı fln alınsın foto gonderıcem isteyenlereEminim öyle olacak konuşmaları mutlaka okuyorum ve senden acayip güzel enerji aldım çok güzel olmuş diyeceksın değiceğine inaniyorum
Sen hiiiiccc allina olumsuz bisey getirme bende inaniyorum senin burnun cok icine sinecek e simdi icinde tampon varken delikler tabi kocaman durcak arti burun cok kalkikta ddurcak sanki oyle olmayan var miydi resimlerde hep oyle tamponlu alcili halleri cok kalkik ve buyuk delikliCok tesekkur ederım canım destegın için umarım oyle olur
İnş öyle olur cidden cok sag olun desteginiz için,bugun cok daha ıyı hissediyorum normal yemek yemege basladım dişlerimi fırcaladım falan,tek sorun burun delıklerımın cok buyuk durması Bi an önce tamponların cıkmasını beklıyorum sabırsızlıkla,inş pişman olmamSen hiiiiccc allina olumsuz bisey getirme bende inaniyorum senin burnun cok icine sinecek e simdi icinde tampon varken delikler tabi kocaman durcak arti burun cok kalkikta ddurcak sanki oyle olmayan var miydi resimlerde hep oyle tamponlu alcili halleri cok kalkik ve buyuk delikli
Senden bende cok guzel pozitif elektrik aldim kendi moralini hic bozma daha dur her gun bi sekle gircek odemdi sislikti nefes almamaydi bu zorluklari herkes yasamis sabir isteyen birsey oldugunu bastan bilerek giriyoruz bu yola herseyin basi moral ve pozitif dusunmek
Arti aylardir burdaki sayfalari olanlari hikayelerini ezberledim artik ilk oldugun zaman ki zorluklardan o bekleme surecinden dolayi acaba iyi mi yaptim diye herkes sorgulamiis kendini sonra sonuc guzel olunca bu zor yanlari hic gozune gozukmicek eminim
Ben belki toplam 1saat buz koymuşundur ,ilk basta hiçbi seyim yoktu hemsıre koymayın bu saatten sonra bısey olmaz dedı eve geldıgınde şişmeye basladı yuzume tır carpmış gıbı hıssedıyodum ,cok pişmanım şişlik olsun olmasn ilk 2gun mutkaka buz koyun,şimdi cok daha ıyıyım tabi sabırsızlıkla tamponumun alınmasını beklıyorum,burun delıklerım hoş degıl senınkı nasıl begenmedım yanı ben psıkolojım bozuldu Duzelır inşKendime hiç bakmadım korkudan annem çekti fotomu şişlik ve morluklar insin atarım size foto. Benim cok bi işlemde yoktu aslından herkes nie oluyorsun boşuna dıyorlardı.Biraz pişman oldum su halimden dolayı.6 kere de kustum ben işte her bünye aynı olmuyor Sevda sen buz koydun mu göz altlarına
Ben resmen 6.gunde cıkartıcam tamponları Duramam sanırım o kadar salı gunu arayıp gıdıcem yanına cıkartın artık dıcemTampon cikinca begenirsin insallah hem dahada rahatlarsin
Bana tamponun cikarma sureside uzun geldi 5 gun..bakiyorum 2. Veya 3.gun cikarildi tampon yaziyo hep olanlar demekki doktora gore degisiyo sure tamponla 5 gun burundan nefes alamak arti ne cikcak ortaya bilmemek gercekten buyuk sabir istiyo
Tampon olduğu için buyuk duruyo benimde öyle.Yuzumde aşırı şiş dune göre azaldı ama morarmalar göz altında kaldı .Katı hiç bişey yiyemiyorum sıvı tüketiyorum tampon çarşamba alıncak senin ne zaman alınacakBen belki toplam 1saat buz koymuşundur ,ilk basta hiçbi seyim yoktu hemsıre koymayın bu saatten sonra bısey olmaz dedı eve geldıgınde şişmeye basladı yuzume tır carpmış gıbı hıssedıyodum ,cok pişmanım şişlik olsun olmasn ilk 2gun mutkaka buz koyun,şimdi cok daha ıyıyım tabi sabırsızlıkla tamponumun alınmasını beklıyorum,burun delıklerım hoş degıl senınkı nasıl begenmedım yanı ben psıkolojım bozuldu Duzelır inş
Bana da carsamba dedi,ben katı yemeye basladım dune gore cok daha ıyıyım tabi ben inş istediğimiz gibi olur ya cok korkuyorum cunku istediğim gibi olmaz dıye domuz burnu gıbı oldu sankı senınde mı oyle tamponlardan dıyo herkes ama yıne de korkuyorumTampon olduğu için buyuk duruyo benimde öyle.Yuzumde aşırı şiş dune göre azaldı ama morarmalar göz altında kaldı .Katı hiç bişey yiyemiyorum sıvı tüketiyorum tampon çarşamba alıncak senin ne zaman alınacak
Benimde öyle ucu çok kalkık ve buyuk duruyo kendine stres yapma yavaş yavaş şekil konusunda.Beni görsen sen korkarsınBana da carsamba dedi,ben katı yemeye basladım dune gore cok daha ıyıyım tabi ben inş istediğimiz gibi olur ya cok korkuyorum cunku istediğim gibi olmaz dıye domuz burnu gıbı oldu sankı senınde mı oyle tamponlardan dıyo herkes ama yıne de korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?