Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Bence beni görmeden karar verme Kendımle dalga gecmeye basladım artık Durum cok vahim aynen dr a guvenıyorum bı de ıyı anlattgımı dusunuyorum ameliyathaneye bıle elımde telefonla gırdım fotograf gosterdım son kez

Bende foto gosterdim birini beğenmedi.o olmaz cok doğal dedi inşallah istediğimiz gibi olmuştur.Alçı ne zaman çıkacak bilgin varmı ?

Bende foto gosterdim birini beğenmedi.o olmaz cok doğal dedi inşallah istediğimiz gibi olmuştur.Alçı ne zaman çıkacak bilgin varmı ?
10.gun cıkcak dıye bılıyorum tamponları cıkarmaya gıttıgımızde soyler bi de herhangi bi sprey fln kullanıyo musun burnun için? Ben antıbıyotık agrı kesıcı ve merhemı kullanıyorum baska bısey kullanmıyorum.

Bende sana soracaktım yok kullanmıyorum verdiği ağrı kesici antibiyotik göz ve burun içi için merhemi kullanıyorum .

Burun içi için mupiderm pomad kullanıyorum göz altı içinde hirudoid forte jel kullanıyorum bide ben hala buz torbasını kullanıyorum

Ben hiçbisey kullanmıyorum Dr mu kullan dedı bunları ? Arayıp sorsam mı ki ?

Ben hiçbisey kullanmıyorum Dr mu kullan dedı bunları ? Arayıp sorsam mı ki ?
Bana bu kremi ameliyatta sonra kullanmam için aldırdı hemşire bir günde ben bu kremi bitirdim tekrardan aldık surmeyede devam ediyorum bayada morluklar gitti.Sende morluk varsa eğer sor istersen doktora

Bende yazdiklarinizi dikkatle takip ediyorum niye ikinize ayri seyler yazdi ki aklina takilan bisey olunca tabiki sorcan goz alti icin olan kremi kullansan belki daha rahat etcektin bi ara sende
Burun ici olan pomadi nasil suruyosun hani tampon varya ??

Bana bu kremi ameliyatta sonra kullanmam için aldırdı hemşire bir günde ben bu kremi bitirdim tekrardan aldık surmeyede devam ediyorum bayada morluklar gitti.Sende morluk varsa eğer sor istersen doktora
Fotograf gonderdım özelden bi bak ıstersen cok morlugum yok sanki

Kizlarrr ozele mi gectiniz konusmaya burdan devam etseniz bende takip ediyodum
Su burun ici pomadi nasil suruyosunuz ki tampin varya icinde

Yaaa merak ettim simdi biriniz kreme mupiderm demis biriniz balaban acaba niye size ayri ayri seyler soylediki

Ameliyat olan arkadaslar foto paylasabilir mi? Ameliyat olacak arkadaslarin yada olmayi dusunenlere yardimci olma acisindan diyorum

Adamlar 6 sene tip okuyor uzerine 4 yil uzmanlik yapiyor +calisma tecrubesi. Siz burda bana bu kremi verdi ona niye öburunu vermis diye çözmeye calisiyorsunuz ilahi kızlar ameliyat sonrasi foto isteyene ozelden atabilirim

Her hasta ayni ilaci tabi ki kullanmaz doktor bilir en dogrusunu ona suphe yok sadece kafama takildi ikiside ayni gun okan acik ameliyat burun merhemleri kisiden kisiye degisiyomu diye muhakkak vardir bi bildigi benimde 2 gunum kaldi baya heycanliyim ameliyattan cikinca yuzume surmek icin arnica krem alicam morluklara sislere iyi geliyormus aslinda ben hep evde oldugum icin morlugu dert etmiyorumda kizim kucuk.o korkar diye endisem insallah kendimi koruyabilirim ondan..hayirlisi bakalim

Morluklar sarardı,şişlikler de azaldı gibi şimdilik bi sorun yok gibi de psikolojim bozuldu ya burnum cok kötü hiç begenmedım domuz burnu gıbı olmus sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…