Bilmiyorum ki ya sanmam ama alcıyı almaz benceKizlar acaba tamponla alciyi ayni gunde cikarcak ta ondan mi 6 gun diyo ki belki tek seferde ikisinide alirim diye diyodur olabilir mi
Bende foto gosterdim birini beğenmedi.o olmaz cok doğal dedi inşallah istediğimiz gibi olmuştur.Alçı ne zaman çıkacak bilgin varmı ?Bence beni görmeden karar verme Kendımle dalga gecmeye basladım artık Durum cok vahim aynen dr a guvenıyorum bı de ıyı anlattgımı dusunuyorum ameliyathaneye bıle elımde telefonla gırdım fotograf gosterdım son kez
10.gun cıkcak dıye bılıyorum tamponları cıkarmaya gıttıgımızde soyler bi de herhangi bi sprey fln kullanıyo musun burnun için? Ben antıbıyotık agrı kesıcı ve merhemı kullanıyorum baska bısey kullanmıyorum.Bende foto gosterdim birini beğenmedi.o olmaz cok doğal dedi inşallah istediğimiz gibi olmuştur.Alçı ne zaman çıkacak bilgin varmı ?
Bende sana soracaktım yok kullanmıyorum verdiği ağrı kesici antibiyotik göz ve burun içi için merhemi kullanıyorum .10.gun cıkcak dıye bılıyorum tamponları cıkarmaya gıttıgımızde soyler bi de herhangi bi sprey fln kullanıyo musun burnun için? Ben antıbıyotık agrı kesıcı ve merhemı kullanıyorum baska bısey kullanmıyorum.
Göz için mi? Merheminin ismi balaban mı ? Ben sadece dikiş izi var ya altta oraya sürüyorumBende sana soracaktım yok kullanmıyorum verdiği ağrı kesici antibiyotik göz ve burun içi için merhemi kullanıyorum .
Bana bu kremi ameliyatta sonra kullanmam için aldırdı hemşire bir günde ben bu kremi bitirdim tekrardan aldık surmeyede devam ediyorum bayada morluklar gitti.Sende morluk varsa eğer sor istersen doktoraBen hiçbisey kullanmıyorum Dr mu kullan dedı bunları ? Arayıp sorsam mı ki ?
Fotograf gonderdım özelden bi bak ıstersen cok morlugum yok sankiBana bu kremi ameliyatta sonra kullanmam için aldırdı hemşire bir günde ben bu kremi bitirdim tekrardan aldık surmeyede devam ediyorum bayada morluklar gitti.Sende morluk varsa eğer sor istersen doktora
Valla bilmiyorum ki canım belki farklı işlem yapmıştırYaaa merak ettim simdi biriniz kreme mupiderm demis biriniz balaban acaba niye size ayri ayri seyler soylediki
Şimdi sargılı ve cok şiş tampon ve alcı alındıgında paylasıcam zatenAmeliyat olan arkadaslar foto paylasabilir mi? Ameliyat olacak arkadaslarin yada olmayi dusunenlere yardimci olma acisindan diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?