Benim göz altım indi baya da yanaklarım çok şiş ya 20lik alt dişlerimin oldugu yer cok kötü yüzüm yamulmuş gibi ,ama genel olarak ıyıyım rahat uyudum fln senin mide bulantın fln gectı mi daha ıyısın sankı?Benimde biraz azaldı morluk göz altlarımda var biraz şişlikler yanaklarıma indi.Sevda hiç moralini bozma içinde tampon var suan banada burun ucum kocaman geliyo normalde burun deliklerim cok kucuktu benim buyuk duruyo
Valla ben de aynı sekılde tarıf ettım kesınlıkle delıklerım karsısan gorunmesjn dogal olsun fln demş olmama ragmen burnum domuz gıbı oldu umarım duzelır ama sağlam korkuyorum carsamba ozelde mı olcaksın ?Zaten tamponu cikarcak az kalmis o zaman belki o kalkiklik inmeye baslar bende cok merak ediyorum nasil oldunuz diye carsamba gunu ameliyatim vee heycanliyim bide istedigim gibi olmaz diye korkum benim ilk beklentim deliklerin ici yandan gozukmesin yeter
Tamponlarımı aldırmaya geldiğimde ugrarım yanına ınş iyi gecerEvet ozelde olucam yaa boyle deyince bende cok tedirgin oluyorum insan ister istemez kafaya takiyo zaten surekli kafada kuran bi tipim bu psikolojideki insanlar daha zor okuyomus psikolojik acidan
Banada foto atarmisin cok merak ediyorum
Bende oyle şişlik morluk azaldı ama hala tanınmaz haldeyim yüz şeklim inanılmaz değişti ne zaman düzelecek acaba.Mide bulantım için doktorun dediği ilaçı içiyorum rahatlattı ilaç beni azda olsa bişeyler yiyebiliyorumBenim göz altım indi baya da yanaklarım çok şiş ya 20lik alt dişlerimin oldugu yer cok kötü yüzüm yamulmuş gibi ,ama genel olarak ıyıyım rahat uyudum fln senin mide bulantın fln gectı mi daha ıyısın sankı?
Sevindim iyi olmana neyse cok az kaldı carsambadan sonra rahatız :)Bende oyle şişlik morluk azaldı ama hala tanınmaz haldeyim yüz şeklim inanılmaz değişti ne zaman düzelecek acaba.Mide bulantım için doktorun dediği ilaçı içiyorum rahatlattı ilaç beni azda olsa bişeyler yiyebiliyorum
onu halleder merak etme bnm de oyleydı cunku ,sadece dogal olsun de kalkık yapıyo genelde bıraz kavısli dogal olsun de mutlakaSali gunu aksam arayip saati belirlicekmisiz insallah hayal kirikligi olmaz olumlu dusunmek lazim benim yandan bakinca burun sarkik oldugundan ici gorunuyo onun kaybolmasini istiyorum bide zaten burun delikleri kocaman eger cok kaldirirsa berbat olur ama iste tam cikinca incek asagi onuda dusunmek lazim hiicc moral bozmayip olumlu dusunmeye caliscaz psikolojik olarakda zor bi surec
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?