Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Benimde biraz azaldı morluk göz altlarımda var biraz şişlikler yanaklarıma indi.Sevda hiç moralini bozma içinde tampon var suan banada burun ucum kocaman geliyo normalde burun deliklerim cok kucuktu benim buyuk duruyo

Zaten tamponu cikarcak az kalmis o zaman belki o kalkiklik inmeye baslar bende cok merak ediyorum nasil oldunuz diye carsamba gunu ameliyatim vee heycanliyim bide istedigim gibi olmaz diye korkum benim ilk beklentim deliklerin ici yandan gozukmesin yeter

Benimde biraz azaldı morluk göz altlarımda var biraz şişlikler yanaklarıma indi.Sevda hiç moralini bozma içinde tampon var suan banada burun ucum kocaman geliyo normalde burun deliklerim cok kucuktu benim buyuk duruyo
Benim göz altım indi baya da yanaklarım çok şiş ya 20lik alt dişlerimin oldugu yer cok kötü yüzüm yamulmuş gibi ,ama genel olarak ıyıyım rahat uyudum fln senin mide bulantın fln gectı mi daha ıyısın sankı?

Valla ben de aynı sekılde tarıf ettım kesınlıkle delıklerım karsısan gorunmesjn dogal olsun fln demş olmama ragmen burnum domuz gıbı oldu umarım duzelır ama sağlam korkuyorum carsamba ozelde mı olcaksın ?

Evet ozelde olucam yaa boyle deyince bende cok tedirgin oluyorum insan ister istemez kafaya takiyo zaten surekli kafada kuran bi tipim bu psikolojideki insanlar daha zor okuyomus psikolojik acidan
Banada foto atarmisin cok merak ediyorum

O kadar stres oldunki surekli kendimi burun fotolarina bakarken buluyorum tamam diyorum kendime artik bakmak yok herseyi akisina birak diyorum yok bi bakiyorum elimde telefon
Burda album kismi varya ordaki burun estetigi olup resim koyanlara baktim bi kisinin ki tam benim korktugum gibi olmus ogle moralim bozulduki hemde baya iyi bi doktor diger olanlar iyi olmasina karsin o kisinin resmi bana felaket geldi onuda gisteryim diyorum boyle istemiyorum diye
Bide ben daha doktorla bi kere bile kobusmadim tam ameliyattan once konuscam herseyi insallah iyi olur yaa

Evet ozelde olucam yaa boyle deyince bende cok tedirgin oluyorum insan ister istemez kafaya takiyo zaten surekli kafada kuran bi tipim bu psikolojideki insanlar daha zor okuyomus psikolojik acidan
Banada foto atarmisin cok merak ediyorum
Tamponlarımı aldırmaya geldiğimde ugrarım yanına ınş iyi gecer

Özele gıdıcem bn orda ckartcak sanırm,cunku bana carsamba gel dedı bn de ozellıkle sordum nereye geleyım dıye hangısı evıne yakın fln dedı konusuruz dedı ozele gıdıcem buyuk ıhtımal tampon için de.

Sey sorcam sana hic kendi yaptigi burunlardan filan fotoraf gosterdimi hani nasil istiyosun diye iyi dinleyip sorular sordumu

Yok hiç göstermedi benim de oyle bi talebım olmadı,muayene olmaya gıttıgımde gormustm cnku evet once kendı sorunları soyluyo sonra sen anlatıyosun ben baya fotograf gosterdım boyle ıstıyorum fln dıye boyle olursa cok uzulurum dedıgım fotografları fln gosterdım bin defa tekrar etmışımdr heralde dogal olsun burun delıklerım gozunmesın fln dıye de cok begenmedım yanı ben,yenı oldugu ıcındr dıyelım ve olumlu dusunelım carsamba saat kacta olcaksın?

Bende oyle şişlik morluk azaldı ama hala tanınmaz haldeyim yüz şeklim inanılmaz değişti ne zaman düzelecek acaba.Mide bulantım için doktorun dediği ilaçı içiyorum rahatlattı ilaç beni azda olsa bişeyler yiyebiliyorum

Sevindim iyi olmana neyse cok az kaldı carsambadan sonra rahatız :)

Sali gunu aksam arayip saati belirlicekmisiz insallah hayal kirikligi olmaz olumlu dusunmek lazim benim yandan bakinca burun sarkik oldugundan ici gorunuyo onun kaybolmasini istiyorum bide zaten burun delikleri kocaman eger cok kaldirirsa berbat olur ama iste tam cikinca incek asagi onuda dusunmek lazim hiicc moral bozmayip olumlu dusunmeye caliscaz psikolojik olarakda zor bi surec

onu halleder merak etme bnm de oyleydı cunku ,sadece dogal olsun de kalkık yapıyo genelde bıraz kavısli dogal olsun de mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…