Sen rahat ol yapar hatta cok da guzel olur ama dedıgım gıbı ısteklerını ıyı anlatEki Görüntüle 1895696 bundan iyi olcagi kesin diye sakin olmaya calisiyorum boyle gergin pimpirikli insana gore degilmis ameliyat onu anladim
Valla beni aksam 7de ameliyata aldı aynen sabah yapsın aksam sıkıntı baya.Eger ayni saatlerde hastane de olursan ugrarsin moral olur banada bide aslinda benim gonlumden gecen sabah erken saatte yapsa ve aksam evime gitsem kizim bensiz uyumuyo gece cildircak eger kalmak zorunda kalirsam bide onu dusunuyorum aradigimda soylicem bakalim ne dicek
Esabil beyle konuş sen yıne de en azından talep et olmazsa aksam olcaksınBen belirtcem ozellikle sabah yapin aksam gidiyim bebisim gece durmaz bensiz diye yani esim tek basina ikisiyle zor bas eder ee baska kimsede yyok yani..ama carsamba sabah nasil yapcak hafta ici hastanede olmasida gerekiyor
Özelden msj attım bi bak istersenOyle yapcam artik sabah zaten zor hafta ici yinede deyim bi sansimi
Ameliyat oldunuz mu?Baktimda burdaki yeni ameliyat olmus biri vardi yazdim sanada zaten burun sekli ayni olmus onunla demekki hep kalkik yapiyo zamanla kendi iniyor
Aksam ameliyat olcaktı 6-7gibi ameliyata alır drbende merak ediyorum ne yaptı acaba? inşallah her şey yolunda gitmiştir.
Nasıl oldun ameliyatın nasıl geçti ?Kesinlikle katiliyorum bende aticam resim suan hastanedeyim damar yolu acildi serum veriliyo doktoru bekliyorum
Dr açıyo zaten o alttakini,ben arada açıyodum arada kapatıyodum,cok gecmiş olsun bu arada ya inş kısa sürede toparlarsın.Bide sey sorcaktim size simdi kan akiyo diye biyigin ustune gazli bez yapistiriyolar ya siz onu ne zaman actiniz eve cikinca yine biyik ustunu kapattinizmi kan akarsa emsin diye yoksa acikmiydi
Benimde öyle cok ağrım sızım vardı şukur geçti seninde geçiçek iki güne.Doktor bana sargı bezi koymamıştı altına kan akıyordu ama benimdeBide sey sorcaktim size simdi kan akiyo diye biyigin ustune gazli bez yapistiriyolar ya siz onu ne zaman actiniz eve cikinca yine biyik ustunu kapattinizmi kan akarsa emsin diye yoksa acikmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?