Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Eger ayni saatlerde hastane de olursan ugrarsin moral olur banada bide aslinda benim gonlumden gecen sabah erken saatte yapsa ve aksam evime gitsem kizim bensiz uyumuyo gece cildircak eger kalmak zorunda kalirsam bide onu dusunuyorum aradigimda soylicem bakalim ne dicek

Valla beni aksam 7de ameliyata aldı aynen sabah yapsın aksam sıkıntı baya.

Ben belirtcem ozellikle sabah yapin aksam gidiyim bebisim gece durmaz bensiz diye yani esim tek basina ikisiyle zor bas eder ee baska kimsede yyok yani..ama carsamba sabah nasil yapcak hafta ici hastanede olmasida gerekiyor

Ben belirtcem ozellikle sabah yapin aksam gidiyim bebisim gece durmaz bensiz diye yani esim tek basina ikisiyle zor bas eder ee baska kimsede yyok yani..ama carsamba sabah nasil yapcak hafta ici hastanede olmasida gerekiyor
Esabil beyle konuş sen yıne de en azından talep et olmazsa aksam olcaksın

Baktimda burdaki yeni ameliyat olmus biri vardi yazdim sanada zaten burun sekli ayni olmus onunla demekki hep kalkik yapiyo zamanla kendi iniyor

bende merak ediyorum ne yaptı acaba? inşallah her şey yolunda gitmiştir.

Bende soğuk aldığım için ameliyatımı erteledim ama olunca bolca resim atıcam kızlar çünkü doktor hiç paylaşmıyor en azından biz sonra olacaklara yardımcı olmuş oluruz.

Kesinlikle katiliyorum bende aticam resim suan hastanedeyim damar yolu acildi serum veriliyo doktoru bekliyorum

24 saatim doldu olali
Zor benim icin cok cok zor geldi yuzum felaket morardi sisti surekli biz koydum arti arnica kremde surdum ama bunyeden heralde cok zorlandim suan da sizi var sanki ici su dolu gibi cok rahatsiz edici bi duygu

Bide sey sorcaktim size simdi kan akiyo diye biyigin ustune gazli bez yapistiriyolar ya siz onu ne zaman actiniz eve cikinca yine biyik ustunu kapattinizmi kan akarsa emsin diye yoksa acikmiydi

Bide sey sorcaktim size simdi kan akiyo diye biyigin ustune gazli bez yapistiriyolar ya siz onu ne zaman actiniz eve cikinca yine biyik ustunu kapattinizmi kan akarsa emsin diye yoksa acikmiydi
Dr açıyo zaten o alttakini,ben arada açıyodum arada kapatıyodum,cok gecmiş olsun bu arada ya inş kısa sürede toparlarsın.

Benimde öyle cok ağrım sızım vardı şukur geçti seninde geçiçek iki güne.Doktor bana sargı bezi koymamıştı altına kan akıyordu ama benimde

Bende yarın olcam ama tatlı canlıyım biraz Baya korkuyorum hastaneyi birbirine katmış bir kız görürseniz o benimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…