Hiç panik yapma uyuyup uyanacaksın sonrası daha zor ne ara odaya geçtim diyeceksinBende yarın olcam ama tatlı canlıyım biraz Baya korkuyorum hastaneyi birbirine katmış bir kız görürseniz o benimdir
Evet canım narkoz zor diyolar genelde ağlayarak uyanıyomuşsun bakalım ben nasıl uyanıcamHiç panik yapma uyuyup uyanacaksın sonrası daha zor ne ara odaya geçtim diyeceksin
Özellıkle dikiş yerine sür ama sürebildiğin her yere sür kuru bırakma,eger bırakırsan kan donar orda,tamponlarını alırken acır azcık.Kizlar doktor balaban diye bi krem verdi onu sadece dikis yerinemi surcem
Simdi icerde zaten tampon varya icini filan hic temizlemiyoruz demi tek uc kisma krem surcez demi
Hıc merak etme 3-4gun sonra bitcek hepsi :) tampona cok dokunma,görüncek zaten nefes almanı saglıyo o,kremini kullan kuru bırakma burnunun ucunu,içine fln dokunma bnm de oyleydı bişey olmaz.Canimmm nerelerdesin sen ayyy ben cok zorlaniyorumm varya boyle zor olcagini hic dusunmemistim mosmor oldum fazla morardi arti agri var dudaklar desen iptal suyu bile zor iciyorum verdigi agri kesici pek etkili degil ne yapsam bilenedim
Birde ne dicem o iclerindeki tampon ucundan bakinca gorunuyo ondan korktum iclerdeki pihtilasmis kanida temizleyemiyorum temizlemek gerekiyomuki
Normal canım korkma sen,alçı duruyo yarın doktorla haberlescez alçı için hiçbi seyim yok tamamen morluklar gitti falan normale döndüm,deniz suyu kullanıyorum işte .darısı sana dıyeyım. :)Sen naptin tampon cikinca rahatladin mi benimde suan ucu acayip kalkik duruyo sanki burnumun ici su dolu gibi ve tuhaf bi yanma var aci agri degilde hani yaraya kolonya degerde yanarya oyle bi his
Atarım canım ne demek :) sevındım begendıgıne ,inş ben de begenırımSaol canim bana cok moral oldun sorularimi bikmadan yanitladin bu surecteki yardimlarin icin cok tesekkur ederim yine alcin cikinca resim atarsin
Bak buda kamyon carpmis son halim 2.gun:)
Ben sadece dikişe sürmüştüm içi dediğin gibi acıyodu dokunamadım,sen de oyle yapabilirsin bence,tamponun dışında görünen yerlere sür yumuşak kalsın hem,bişey olmuyo zaten tamponu alırken doktor temizliyo biriken kurumuş kanları ,ne kadar temiz tutarsan o kadar az canın yanar tamponu alırken.Insallah cabucak toparlanirim kizimdan yana korkuyodum oda saolsun cok anlayisli hic bunaltmiyo korkmadida
Doktora mesajla sordum tampon varken temizlemek gerekir mi pihtilasmis kan var icinde diye kulak cubuguyla pihtilari temizleyebilirsin dedi ama tampina degiyo aciyo beceremedim diyorum ki hic ellemesem tampon cikana kadar bisey olmaz demi kremi kenarlara suruyum ici oylece dursun tampon cikinca temizlerim olmaz mi
Harika gözüküyorsun ben daha kötü oldun sandımBak buda kamyon carpmis son halim 2.gun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?