ay olduda bitti maşallah =) çokk geçmiş olsun darısı başıma artık .ağrısız sızısız sorunsuz güzel buruncuklarımız olsun.İlk bir saat
Benimde bugun 3.gunum bende pazartesi veya sali tampon cikarttiricam insallah gonlumuze gore olur sis ve cok kalkik ama hic moralimi bozmuyorum normal seviyeye inecek doktoruna guveniyorum esabil beyi tavsiye eden memnun olan cok hastasi varArkadaşlar burun estetiği üzerine bence Esabil bey en iyisi. Çünkü bir sürü arkadaşımın ameliyatını yapmıştır ve herkes çoooook memnun. Bende pazartesi oldum. Bu pazartesi de tamponlarımı alacak. Düşünenler bence düşünmesin hemen gidip ameliyatlarını olsunlar.
Aman nazar değmesin maşallah çok iyi görünüyorsunuz. Herşey Güzel olacak Allah in izniyle .sabırli olmak gerekiyor .Eki Görüntüle 1898364 Eki Görüntüle 1898366 Eki Görüntüle 1898365 Gecmisler olsun bu halde bile hos gorunuyosun bide tamponlarimiz cikaydi delircem söküp atasom geliyo boyle bi rahatsizlik verici bisey olamaz sanki burnumum icine mandal tikmislar gibi :)
Bu arada cok asiri bi morarmam olmustu bugun 3.gun korkmayin geciyor hizla farka bakin moral bozmayin
gözünüz aydın kızlarar umarım herşey istediğiniz gibi olurbenim merak ettiğim birşey var örnek olarak gösterdiğiniz burunun benzerini falan hemen yapıyor mu yoksa bu senin yüzüne gitmez yada olur gibi şeyler söylüyor mu? yani benim beğendiğim bir iki burun modeli var ama benim yüzüme olur mu olmaz mı diye düşünmeye başladım cünkü en muhteşem burun şekli bile farklı yüzlere olmuyor. bunun ayrımını doktor detaylı şekilde yapıp anlatıyor mu?
birde son olarak size yapacağı burun şeklini bilgisayarda yada ne bileyim çizimle falan gösteriyor mu yani ameliyata girmeden önce ya da girdikten sonra kaba taslak nasıl olacağını söylüyor mu
Artık bekleyim birazdaha eğer renk farki degismezse sorayım .bende tampon varken kremi burnumun ucunun etrafına sürüyordum ve ben hiç temizlemedim. Öylece 5 gün sonra dr yanına gittim tamponlarımı aldı etrafında biriken kan pihtilarinida aldı. Bana okyanus suyu al içini artık onunla temizle dedi ve benim temizlik işi böylece basladı ve halada devam ediyor.burnumda ki pislik birtürlü bitmedi .Doktora bi mesaj atip sorsaydin cevap veriyo musait oldukca suan sadece ucu gozuktugu icin bisey diyemicem senin 3.haftan benim 3.gunum:)
Valla benim morluklar 3.gunde gecmek uzere cok azaldi seviniyorum ama tampon deli ediyo insallah onuda cikartirsak sorun yok bide kalkiklik az daha insin mumkunse:)
Erktan sana bisey soruyum yakalamisken sen icinde tampon varken temizliyomuydun burnunu yoksa sadece ucuna krem mi suruyodun icinde kanlar kurur diye korkuyorum ama tampon var ucuna kadar ondan temizleyemiyorum da
Ayrica burnunun ucu inecek merak etme .çünkü benimki indi eskisi gibi dik değil hem bende hissediyorum indiğini hemde görsel olarakta belli oluyor indiğiDoktora bi mesaj atip sorsaydin cevap veriyo musait oldukca suan sadece ucu gozuktugu icin bisey diyemicem senin 3.haftan benim 3.gunum:)
Valla benim morluklar 3.gunde gecmek uzere cok azaldi seviniyorum ama tampon deli ediyo insallah onuda cikartirsak sorun yok bide kalkiklik az daha insin mumkunse:)
Erktan sana bisey soruyum yakalamisken sen icinde tampon varken temizliyomuydun burnunu yoksa sadece ucuna krem mi suruyodun icinde kanlar kurur diye korkuyorum ama tampon var ucuna kadar ondan temizleyemiyorum da
Ayyy agzindan bal damliyo supersin yaa bak buna sevindim cunku cok kibar his olmus kalkiklik inerse biraz super tam istedigim gibi olcak insallah acimaz tampon cikarkenAyrıca
Ayrica burnunun ucu inecek merak etme .çünkü benimki indi eskisi gibi dik değil hem bende hissediyorum indiğini hemde görsel olarakta belli oluyor indiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?