Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Arkadaşlar burun estetiği üzerine bence Esabil bey en iyisi. Çünkü bir sürü arkadaşımın ameliyatını yapmıştır ve herkes çoooook memnun. Bende pazartesi oldum. Bu pazartesi de tamponlarımı alacak. Düşünenler bence düşünmesin hemen gidip ameliyatlarını olsunlar.

Benimde bugun 3.gunum bende pazartesi veya sali tampon cikarttiricam insallah gonlumuze gore olur sis ve cok kalkik ama hic moralimi bozmuyorum normal seviyeye inecek doktoruna guveniyorum esabil beyi tavsiye eden memnun olan cok hastasi var

Merak eden arkadaşlarımız için yazayım belki yardımcı olabilirim bazı sorularına ben öğlene doğru ameliyata girdim yaklaşık 1 saat 35 dakika sürmüş baya korkuyodum ameliyathaneye ağlayarak girdim :) dr bey sağolsun teselli verdi seni hemen uyuyalım o zaman dediler sonrasını hatırlamıyorum ameliyattan çıkarken uyanıkmışım uyandırıp çıkarmışlar bunlar benim canımı acıttı diye şikayet edip saçmalıyomışum ama hiç hatırlamıyorum acı çektiğimi bile çıktıktan 1 saat sonra kendime geldim sadece yorgundum ben ağrı çekmedim narkoz biraz ağırlaştırdı sadece uyudum ara ara ama gece o tamponun arasından damlayan kandan uyuyamadım ve yine narkozun etkisi ile kırmızı kustum 3 kez felan şuan tek sorunum tamponlar gayet iyiyim benim canım acımadı ama çok morluğum var umarım sizinkide başarılı geçer

Gecmisler olsun bu halde bile hos gorunuyosun bide tamponlarimiz cikaydi delircem söküp atasom geliyo boyle bi rahatsizlik verici bisey olamaz sanki burnumum icine mandal tikmislar gibi :)
Bu arada cok asiri bi morarmam olmustu bugun 3.gun korkmayin geciyor hizla farka bakin moral bozmayin

gözünüz aydın kızlarar umarım herşey istediğiniz gibi olur benim merak ettiğim birşey var örnek olarak gösterdiğiniz burunun benzerini falan hemen yapıyor mu yoksa bu senin yüzüne gitmez yada olur gibi şeyler söylüyor mu? yani benim beğendiğim bir iki burun modeli var ama benim yüzüme olur mu olmaz mı diye düşünmeye başladım cünkü en muhteşem burun şekli bile farklı yüzlere olmuyor. bunun ayrımını doktor detaylı şekilde yapıp anlatıyor mu?

birde son olarak size yapacağı burun şeklini bilgisayarda yada ne bileyim çizimle falan gösteriyor mu yani ameliyata girmeden önce ya da girdikten sonra kaba taslak nasıl olacağını söylüyor mu

Aman nazar değmesin maşallah çok iyi görünüyorsunuz. Herşey Güzel olacak Allah in izniyle .sabırli olmak gerekiyor .

Arkadaşlar bugün ameliyat olalı 3.haftam bitti. Benim burun ucumla burun sırtı arasında tenimde renk farki var.ucu beyaz burun sırtı normal ten renginde. Sizde böyle bişey oldumu bu inşallah geçici biseydir.

Doktora bi mesaj atip sorsaydin cevap veriyo musait oldukca suan sadece ucu gozuktugu icin bisey diyemicem senin 3.haftan benim 3.gunum:)
Valla benim morluklar 3.gunde gecmek uzere cok azaldi seviniyorum ama tampon deli ediyo insallah onuda cikartirsak sorun yok bide kalkiklik az daha insin mumkunse:)
Erktan sana bisey soruyum yakalamisken sen icinde tampon varken temizliyomuydun burnunu yoksa sadece ucuna krem mi suruyodun icinde kanlar kurur diye korkuyorum ama tampon var ucuna kadar ondan temizleyemiyorum da

bu soruyu cevaplar mısınız lütfen bende merak ediyorum

Sizden resim istiyor begendiniz burnun siz gosterince bu olabilir yada hos olmaz fazla dogal vs. Diye fikrini soyluyor eger olur derse aynisi olmasi mumkun degil ama benzer sekilde yapariz diyor her burnun ic anatomisi farkli oldugundan neyle karsilasir ne kadar mudahale edebilir acmadan belli olmuyor o sekilde yani ben resim gosterdim tamam dedi suan sarili sadece ucu gozukuyor bakalim acikinca yine yazarim sonucu resimde atarim bilgisayarda gostermiyor zaten bilgisayardakiyle ayni olmasi mumkun degil diyor gercekci bi doktor kesinlikle olmayacak seyi yaparim ne istersen demiyor

Artık bekleyim birazdaha eğer renk farki degismezse sorayım .bende tampon varken kremi burnumun ucunun etrafına sürüyordum ve ben hiç temizlemedim. Öylece 5 gün sonra dr yanına gittim tamponlarımı aldı etrafında biriken kan pihtilarinida aldı. Bana okyanus suyu al içini artık onunla temizle dedi ve benim temizlik işi böylece basladı ve halada devam ediyor.burnumda ki pislik birtürlü bitmedi .

Ayrıca
Ayrica burnunun ucu inecek merak etme .çünkü benimki indi eskisi gibi dik değil hem bende hissediyorum indiğini hemde görsel olarakta belli oluyor indiği

Haa bende oyle yapiyorum iyi icim rahatladi hala okyanus suyugla temizlige devam mi cok olmamis mi 3 haftadir ne kadar sure devam edilcekmis onla temizlemeye

Ayrıca

Ayrica burnunun ucu inecek merak etme .çünkü benimki indi eskisi gibi dik değil hem bende hissediyorum indiğini hemde görsel olarakta belli oluyor indiği
Ayyy agzindan bal damliyo supersin yaa bak buna sevindim cunku cok kibar his olmus kalkiklik inerse biraz super tam istedigim gibi olcak insallah acimaz tampon cikarken

Okyanus suyunu 1 hafta kullandım .daha sonra ve şimdiye kadar suyu burnuma çekiyorum ve sumkuruyorum en güzel bu sekilde temizleniyor. Tampon cikarilirken hiç açmıyor çıkarttigini bile anlamıyorsun benim öyle oldu ben anlamadım bile hiç acımadı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…