Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Okyanus suyunu 1 hafta kullandım .daha sonra ve şimdiye kadar suyu burnuma çekiyorum ve sumkuruyorum en güzel bu sekilde temizleniyor. Tampon cikarilirken hiç açmıyor çıkarttigini bile anlamıyorsun benim öyle oldu ben anlamadım bile hiç acımadı .

İnşallah 6 ay biran önce geçerde bende aynaya bakmayı bırakırım .sürekli aynanın karsisindayim burnumu inceleyip duruyorum .hayatımın merkezi burnum oldu.

O herkezde oluyor e simdi odak noktan olmasi cok dogal yillardir kabullenip alistigin bi organ gidip yenisi yerlesiyo tam yuzun merkezine cok dogal kafayi ona takman
Bak neler geciyo daha 3 gun kaldi 5 gun kaldi derken 1 aya gelmissin oda gecer yeterki kendini hep motive et
Soylediklerin benide cok rahatlatti saol yaa allah razi olsun moral oldun bana hep bide incek dedinya o diklik aksam aksam su serpildi icime
Haa biliyorum zaten ama insan teyid almak evet evet iner benimki indi desin birisi istiyo

Benim ameliyatım 6 aralık ama kasımda özelde olmaya karar verdim sizin bu konuşmalarınızdan

Niye ki canim ha kasim ha aralik arada 1 ay var fazla vermeni gerektircek kadar uzun sure yokki arada
Ben ozelin hic bi avantajini gormedim ozelde yaptigi yer bi hastane tarzinda degil estetik cerahi tip merkezi diye geciyor tek kisilik oda ama yine herseyinle refakatcin ilgikeniyor sana ozel bi imkan yok ben sirf 3 ay beklemeyim diye oldum hicte konforlu ozel bi yer degildi kimse yoktu bostu zaten hemsire gece bi kez buz verdi o eriyince gecd gelirim dedi ne gelen ne giden sabaha kadar sadece annem vardi hep o ilgilendi bombostu bizden baska kimse yoktu hastanede olmak daha mantikli bana gore

Bencede hastanede olmalısın ben özelde olcaktım soğuk aldım erteledim 10 kasıma normalde hastanede gün verdi ben 8 ekime özelde olayım dedim Allahın işi hasta olunca iptal oldu geçen doktor aradı boş zamanın var seni alayım dedi bende kabul ettim hem fazla para vermemiş oldum hemde erken ameliyat oldum ayrıca oda gek kişilik ve çok rahattı hastaneyi beğendim bence bekle doktorada söyle bu ara çok grip olan var diye boşluk çok oluyor seni alırlar

Bide benim doğum günüm bana 10 aralık o zamana kadar bir iyileşmiş olurum diye düşündüm bide bir an önce olup bitsin diyorum sizinkiler harika olmuş şimdiden maşallah bende hemen olmak istedim aslında doktorla görüşüp daha yakın bir zaman var mı öğrenmek lazım

Kızlar ben ameliyat olalı yarın 8 gün olacak. Sizde tamponu çıkartırken alçıyı da çıkartır mı?

Kızlar ben ameliyat olalı yarın 8 gün olacak. Sizde tamponu çıkartırken alçıyı da çıkartır mı?
Hayır canım önce tamponu cıkartıyo sonra alçıyı,8gun fazla degıl mı ya,5.gun tampon 10.gun de alcıyı cıkartıyo normalde.

Pazartesi tamponu cıkartır bakar alcının durumuna belkı onu da cıkartır o zaman.

Ay inşallah kurtulmak istiyorum bu şeylerden

Darisi basima benimde bugun 4.gunum yarin haberlescez insallah gel tamponu aliyim der bi cikariyim elime kina yakicam:)sokup atasim geliyo yaa
Bu arada sizin burun derilerinize ince yada kalin dedi mi benimki inceymis te

Darisi basima benimde bugun 4.gunum yarin haberlescez insallah gel tamponu aliyim der bi cikariyim elime kina yakicam:)sokup atasim geliyo yaa
Bu arada sizin burun derilerinize ince yada kalin dedi mi benimki inceymis te
İnceyse cok daha kolay şekil alıyo,daha çabuk iyileşiyo

Yaa iyi bari cunku bana baya ince derilisin dedi diger senle ayni gun ameliyat olan bi arkadas daha vardi hic gorunmuyo o naptiysa cok kustum filan demistiya haber yokmu ondan

Haa onuda merak ettim gorunmuyoduda icime sindi begendim diyen birilerini uymak beni cok rahatlatiyo buna ihtiyacim var belirsizlik zor bi duygu
Kapali bi kutu ne cikcagi belli degil en azindan benim sansim yaver gitti deyince birisi,
sen daha umutla bakiyosun huzurla bekliyosun

Kizlar birbirimizle fotoraf paylasalim destek olalim alcilar cikincada bekliyoruz buraya yazmayi ihmal etmeyin sonraki olacaklarada fikir olalim malum karar vermekte olmakta iyilesme surecide hepsi sabir istiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…