Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Kızlar benim alçım duruyor. 8. GÜNÜM. Ama burnumun ucu çok uyuşuk. Bu normal mi

Ayy bugun 6.gunum oyle bi gidiklaniyoki acayip deli ediyor su tampondan alcidan bi kurtulaydik dunya varmis dicem
Bu arada burnumun sekli tam istedigim gibi icime suan sindi
bakalim hersey cikinca nasil olacak

Sevindim canım,darısı tüm isteyenlere :) alçı çıkınca kaşıntısı gidiyo sabret biraz daha :)

Kızlar size bişey sorucam ben doktora nasıl ulaşabilirim hastanede 1 kasıma kadar dolu randevular ben özel 6 aralıktaki ameliyat randevumu erkene aldırcam özelde ama doktora ulaşamıyorum

Hayır ameliyat günü alırken hiç aklıma gelmedi telefon numarasını almak

Nihayet bugun tampondan kurtuluyorum aksam alcakmis baya sevincliyim darisi alcinin basina artik
Sevdacimm sen nasil tenizliyosun alci alindiktan sonra bide hala kipirdamadan oturarak mi uyuyosun banyo isi ne alemde soruyum bi dedim gormusken
Anlat kiz biraz nasil geciyi gunler

Nihayet bugun tampondan kurtuluyorum aksam alcakmis baya sevincliyim darisi alcinin basina artik
Sevdacimm sen nasil tenizliyosun alci alindiktan sonra bide hala kipirdamadan oturarak mi uyuyosun banyo isi ne alemde soruyum bi dedim gormusken
Anlat kiz biraz nasil geciyo gunler yeni burnusla

Artık normale döndüm,yine yüksek yastıkla yatıyorum duşumu alıyorum rahat rahat yüzüme maske bile yaptım :) ama hala cok acıyo dokunamıyorum ,zorlanarak da olsa masajımı yapıyorum ,deniz suyunu kullanıyorum kulak temızleme pamuğuyla temizlemeye calısıyorum da zor oluyo acıyo çünkü.ay sonunda kontrolum var bakalım ne dıyecek .

Masajda mi onerdi doktor anlatiyo mu nasil yapilcagini
Bide alci cikinca kimileri bant takiyo bizim doktorda bisey yapistiriyomu

Haa tamam yaa artik ciksin istiyorum kasinti cok rahatsiz ediyo birde deli gibi cigerlerim aciyo oksuruncee sislik baya baya azaldi cok az kaldi en cokta yan yatip normal uyumayi ozledim

Haa tamam yaa artik ciksin istiyorum kasinti cok rahatsiz ediyo birde deli gibi cigerlerim aciyo oksuruncee sislik baya baya azaldi cok az kaldi en cokta yan yatip normal uyumayi ozledim

ya biraz daha resim paylaşın güzel burunlarınızı =)) bide eski yeni hali atsan sadece burun ucunu atmıştın tam resminle baksak siman nası değişmiş mi merak ediyorum. ciğerlerin ağrıması eğer sigara içiyorsan hani öncesinde ondan olabilir???

Ben ameliyata gittigimde hic biseyim yintu ciktim bi oksuruk balsadi takir takir ve oksurdugum zaman cigerim sallaniyo cok aciyo ayni usutmus gibi sanirim ameliyat gunu usudum
Onun disinda sislik gitti dencek kadar az
Morlukta sarardi suan sapsari goz altim
4 gun sonra alcida cikcak bol bol her acidan foto aticam suan sargidan belli olmuyor ayrica makyajsiz okmaktan nefret ediyorum

yahu sen makyajsızda güzelsindir heleki yeni burnunla =)) at merak ediyorum ben çatlıcam ya=)
ameliyathane özellikle soğuk oluyor ya ondan ciğerleri üşütmüş olabilirsin bence. ya bende şuan acayip öksürük var takır takır. sigarada içiyorum üstüne ameliyata 20 gün var yok napcam bilmiyorum

Benimde tamponlarım bu akşam alınacak tıp merkezinde sanırım aynı zamanda alcak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…