Benim 10.günüm hiç hissetmiyorum bile,hastanede bi hastasıyla konustum 4.ayım hala çok az hissediyorum dedi,normal canım korkma.Kızlar benim alçım duruyor. 8. GÜNÜM. Ama burnumun ucu çok uyuşuk. Bu normal mi
Çok teşekkür ediyorum canım benim içimi rahatlattınBenim 10.günüm hiç hissetmiyorum bile,hastanede bi hastasıyla konustum 4.ayım hala çok az hissediyorum dedi,normal canım korkma.
Rica ederim canım ne demekÇok teşekkür ediyorum canım benim içimi rahatlattın
Cep telefonu yok mu sende ?Kızlar size bişey sorucam ben doktora nasıl ulaşabilirim hastanede 1 kasıma kadar dolu randevular ben özel 6 aralıktaki ameliyat randevumu erkene aldırcam özelde ama doktora ulaşamıyorum
Artık normale döndüm,yine yüksek yastıkla yatıyorum duşumu alıyorum rahat rahat yüzüme maske bile yaptım :) ama hala cok acıyo dokunamıyorum ,zorlanarak da olsa masajımı yapıyorum ,deniz suyunu kullanıyorum kulak temızleme pamuğuyla temizlemeye calısıyorum da zor oluyo acıyo çünkü.ay sonunda kontrolum var bakalım ne dıyecek .Nihayet bugun tampondan kurtuluyorum aksam alcakmis baya sevincliyim darisi alcinin basina artik
Sevdacimm sen nasil tenizliyosun alci alindiktan sonra bide hala kipirdamadan oturarak mi uyuyosun banyo isi ne alemde soruyum bi dedim gormusken
Anlat kiz biraz nasil geciyo gunler yeni burnusla
Yok hayır herhangi bişey yapıştırmıyo,evet anlatıyo nasıl yapacagını.Masajda mi onerdi doktor anlatiyo mu nasil yapilcagini
Bide alci cikinca kimileri bant takiyo bizim doktorda bisey yapistiriyomu
Yan yatıcaksın tampon cıkınca :) ben yatıyodum yani :) ciğerlerin niye acıyo ki ,Haa tamam yaa artik ciksin istiyorum kasinti cok rahatsiz ediyo birde deli gibi cigerlerim aciyo oksuruncee sislik baya baya azaldi cok az kaldi en cokta yan yatip normal uyumayi ozledim
Haa tamam yaa artik ciksin istiyorum kasinti cok rahatsiz ediyo birde deli gibi cigerlerim aciyo oksuruncee sislik baya baya azaldi cok az kaldi en cokta yan yatip normal uyumayi ozledim
Ben ameliyata gittigimde hic biseyim yintu ciktim bi oksuruk balsadi takir takir ve oksurdugum zaman cigerim sallaniyo cok aciyo ayni usutmus gibi sanirim ameliyat gunu usudum
Onun disinda sislik gitti dencek kadar az
Morlukta sarardi suan sapsari goz altim
4 gun sonra alcida cikcak bol bol her acidan foto aticam suan sargidan belli olmuyor ayrica makyajsiz okmaktan nefret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?