- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
Canım geçmiş olsun önden ve yandan foto atar mısın lütfen sıcağı sıcağına görelim sana zahmetKurtuldum tampondan cumarteside alci cikcak cikarirken acimadi ama dikis yeri yaniyor kolonya degmis gibi
Okyanus suyu alip tenizlersin dedi tabi bugun artik gecti yarin alip baslicam
Hic bisey konusmadik 5 dk da aldi ve ciktim sana bisey dedi mi ekstra
Tamam canımYoldayim eve gidiyimde atiyim
Belki cumartesi karsilasiriz :)ben 1.30 da orda olcam benimde tamoon cikarken acimadi da bisey sorup konuscak firsat olmadi hani bilmem gereken yapmam gereken bisey varmidir o aklima takildi
Daha masaj filan onermedi
Okyanus suyuyla temizle istersen su cekip sumkürebilirsin dedi tabi onu yapamam da hepsi bu baska bisey demedi
merhaba herkese günaydın. benim uzun bir süredir burun tıkanıklığı ve nefes alamama problemim vardı.gazi hast. prof. muayene oldum kemik eğrili ve kıkırdak büyümesi var dedi.sonuç ameliyat olmam gerekiyormuş.dr araştırmasına başladım. nefes açma ameliyatınında süreçleri estetik amaçlı yapılanlarla aynıymış.benim burun ucumda düşmüş hafif kemerde var. dr olmuşken bunlarıda halledelim dedi ama sgk karşılamıyor.uzun lafın kısası esabil beyin ameliyat ücreti nedir.nefes problemleri olanlar bunu içinde ameliyat olanlar durum nasıl memnunmusunuz.iyileşme süresi kaç gündür.2 hafta rapor alsam iyileşme olup işbaşı yapabilirmiyim.bandajsız alçısız. tsk.
peki ücreti hakkında bilginiz varmı...bizim karşı komşumuz esabil beye ameliyat oldu geçen haftalarda ve 10 gün sonra alçı alındığında gayet dışarı cıkabilmiş sanırım burnun altında sadece dikiş oluyomuş. ben fotoğraflarını falanda gördüm gayet güzeldi yani
teşekkür ederim. sizde ameliyat olmayı düşünüyor musunuz.ben doktorla görüştüğümde fiyat aralığı vermişti en yüksek 2200 dedi zam falan geldiyse benden sonra bilemem
nasipse pazartesi ameliyat günüm. bende tam olarak bişi bilmiyorum açıkcası cuma detaylı görüşücez. bir sorun cıkmazsa da ameliyat olursam çıktığımda bilgilendirme yaparım burda ki arkadaşlar gibiteşekkür ederim. sizde ameliyat olmayı düşünüyor musunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?