Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Aaa sigara isi kotu iste odemler gec iner iyilesme surecin uzar ameliyattan 10 gun once sigarayi birakmayi tavsiye ediyolar insallah her sey iyi olur ne zaman okcaktin sen suan baya kotu gorunuyo ama merakin icin resim atiyorum

Buket Senide bugun cagirmis tampon almaya belki karsilasiriz banyo isini nasil yaptin yaa dus yasak kuaforlerde sali kapali gicik oldum

Ben hergün vucut yıkıyorum canım saçlar felaket bendede henüz yıkamadım yarın kuaföre yıkatcam

Kurtuldum tampondan cumarteside alci cikcak cikarirken acimadi ama dikis yeri yaniyor kolonya degmis gibi
Okyanus suyu alip tenizlersin dedi tabi bugun artik gecti yarin alip baslicam
Hic bisey konusmadik 5 dk da aldi ve ciktim sana bisey dedi mi ekstra

Canım geçmiş olsun önden ve yandan foto atar mısın lütfen sıcağı sıcağına görelim sana zahmet

Durum boyle bakimsizlik salmis lik bezginlik morarti kirlilik bir arada ama nefes alabilmek cok guzel cumartesi alcim cikacak ozume donup tekrar resim atarim

Eklentiler

• 20161018_210123.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 308
  • 20161018_210051.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 311
Okyanus suyunu banada söyledi cumartesi yine gel kontrol edicem dedi benimde biraz yapışmıştı ama acımadı hiç

Olsun canım yeşermiş göz altlarınla bile gayet güzelsin ben çok tuhaf oldum :)

Belki cumartesi karsilasiriz :)ben 1.30 da orda olcam benimde tamoon cikarken acimadi da bisey sorup konuscak firsat olmadi hani bilmem gereken yapmam gereken bisey varmidir o aklima takildi
Daha masaj filan onermedi
Okyanus suyuyla temizle istersen su cekip sumkürebilirsin dedi tabi onu yapamam da hepsi bu baska bisey demedi

merhaba herkese günaydın. benim uzun bir süredir burun tıkanıklığı ve nefes alamama problemim vardı.gazi hast. prof. muayene oldum kemik eğrili ve kıkırdak büyümesi var dedi.sonuç ameliyat olmam gerekiyormuş.dr araştırmasına başladım. nefes açma ameliyatınında süreçleri estetik amaçlı yapılanlarla aynıymış.benim burun ucumda düşmüş hafif kemerde var. dr olmuşken bunlarıda halledelim dedi ama sgk karşılamıyor.uzun lafın kısası esabil beyin ameliyat ücreti nedir.nefes problemleri olanlar bunu içinde ameliyat olanlar durum nasıl memnunmusunuz.iyileşme süresi kaç gündür.2 hafta rapor alsam iyileşme olup işbaşı yapabilirmiyim.bandajsız alçısız. tsk.

ameliyata girmeden önce tekrar kan vs alıyorlar mı anesteziciyle falan tekrar görüşüyor muyuz?

bizim karşı komşumuz esabil beye ameliyat oldu geçen haftalarda ve 10 gün sonra alçı alındığında gayet dışarı cıkabilmiş sanırım burnun altında sadece dikiş oluyomuş. ben fotoğraflarını falanda gördüm gayet güzeldi yani

peki ücreti hakkında bilginiz varmı...

arkadaşlar esabil beye ameliyat olup nefes problemi ortadan kalkan artık rahat nefes alabiliyorum diyen hastalar lütfen cvp rica ederim

teşekkür ederim. sizde ameliyat olmayı düşünüyor musunuz.
nasipse pazartesi ameliyat günüm. bende tam olarak bişi bilmiyorum açıkcası cuma detaylı görüşücez. bir sorun cıkmazsa da ameliyat olursam çıktığımda bilgilendirme yaparım burda ki arkadaşlar gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…