Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

geçmiş olsun şimdiden rabbim şifa versin herkese...

Ben ayın 6sında ameliyat oldum hem estetik hem sağlık açısından suan bunu demek erken ama gayet iyi nefes alıyorum.Ücret konusunda da çok çok yardımcı oluyor özelden fiyat bilgisi verebilirim.

Yeni gordum mesajlarinizi ben esabil beye ameliyat olali 7 gun oldu sorularinizi yanitlayim
Nefes pobleminide estetik olarakta yaptirabiliriniz kendisine ben memnunum simdi ayrintilardan bahsedeyim
Once 182 den sincan devlet hastanesi FATIH polikinligi nden randevu almaniz gerek cok yogun cunku
Randevuyu alip gidince konusuyosunuz o sizden kan , ekg , rotgenve tonografi istiyor bu tahlilleri yaptirip sonucu anestezi uzmanina onaylatiyosunuz sonra butun evraklar tamamlaninca ve anestezi uzmanida onay verince tekrar esabil beye gidip gununu kararlastiriyosunuz ne istediginizi anlatiyosunuz
Eger hemen olcam derseniz disarda ozel bi hastanede 3.500 e yapiyor yok ben beklerim derseniz devlet hastanesinde tam 2,5 ay gun atiyor 2.200 gibi bi tutar oduyosunuz ben beklememek icin ozeli tercih ettim ama hastanede olmanizida onerorim tek fark beklememek yoksa ortam konfor ayni
Doktor siz evraklari tamamlayip anesteziciye onaylatmadan gun vermez basta bunlari tamamlamak onemli sorcaginiz tum sorulari yanitlamaya calisirim
Acik amliyat yapiyor burun deliklerinin arasindaki uc kisimda kucuk bi kesi okuyor oda iz kalmiyor eriyor zaten morluk sislik 3 gune hizla azaliyor silikon tamponlar 5.gun cikiyor alci ise 10.gun cikiyor

Ben ayın 6sında ameliyat oldum hem estetik hem sağlık açısından suan bunu demek erken ama gayet iyi nefes alıyorum.Ücret konusunda da çok çok yardımcı oluyor özelden fiyat bilgisi verebilirim.
Canim meraba cumartesi alcim cikacak tampondan da kurtuldum doktora sormayi unuttum tampon cikinca deniz suyu kullancaz baska yapcak bisey varmi icine krem filan suruluyomu

Canim meraba cumartesi alcim cikacak tampondan da kurtuldum doktora sormayi unuttum tampon cikinca deniz suyu kullancaz baska yapcak bisey varmi icine krem filan suruluyomu
Tampondan sonra deniz suyu kullanıyorsun başka birşey yapmaya gerek yok ama iyi temizle cunku tıkanıyor benim kapanmıştı doktor temizledi .Kan felan gelirsede korkma normalmiş ben baya korkmuştum temizlerken kan gelmişti :)

Tamam peki doktorun dikis uerine surmek icin verdigi kreme devam ediyomuyuz ben tamponu cikarinca hemen ciktim kizim durmsyinca asagida bekliyodu hic bisey sorcak koniscak firsat olmadi

Tamam peki doktorun dikis uerine surmek icin verdigi kreme devam ediyomuyuz ben tamponu cikarinca hemen ciktim kizim durmsyinca asagida bekliyodu hic bisey sorcak koniscak firsat olmadi
Yok kullanmıyosun bn onu tampon cıkana kadar kullanmıştım şimdi sadece içini temizlemek için deniz suyu sıkıyorum gunde ıkı uc kere sonra kulak çöpüylede temizliyorum .Yarında inş alçım çıkcak 13 gun oldu hala çıkmadı :)

Dikişlerde dökülmeye başladı cok az bi kısmı kaldı dikiş yerinde de hafif kızarıklık var benim

Cikinca foto bekliyorz benimde cumartesi oglen cikcak bende ilk is makyaj yapip foto koymak olcak :) valla ben eski hali kanca gibi cok sarkik oldugu icin suan bile memnunum goruntuden burun deliklerim kocamandi onceden suan cok kibar duruyo cok memnunum

Özelden yarın foto atarım :) Doktor bana çok şiş ve ödem var dedi ama şu halini bile cok begeniyorum :)

sevinirim teşekkür ederim. çok geçmiş olsun. hem korkuyorum hem artık nefes alamadığım için sağlığım psikolojim altüst oldu.bu yüzden dr arastırıyorum ama çok fahiş fiyatlarda var maalesef.

teşekkür ederim. ayrıntılı bilgi için. çok geçmiş olsun sizede.

sevinirim teşekkür ederim. çok geçmiş olsun. hem korkuyorum hem artık nefes alamadığım için sağlığım psikolojim altüst oldu.bu yüzden dr arastırıyorum ama çok fahiş fiyatlarda var maalesef.
Esabil hoca hem çok ilgili hemde güzel burunlar yapıyo tabi şuan bunu demek erken ama hastanede çok hastasını gördüm çok guzel burunlar yapmış.

Tesekkur ederim valla bende memnunum zaten burda olmak isteyenlere bilgi amacli resim aticam oncesi sonrasi
Cumartesi alcim cikicak aticam resim tamponlu ve alcili olmasina ragmen koydum hep buraya merak edenler icin

Tesekkur ederim valla bende memnunum zaten burda olmak isteyenlere bilgi amacli resim aticam oncesi sonrasi
Cumartesi alcim cikicak aticam resim tamponlu ve alcili olmasina ragmen koydum hep buraya merak edenler icin
Bende isteyene özelden atabilirim foto herzamanda aklınıza takılan soru varsa cevaplarım buralardayım :)

cuma günü muayene için randevu aldım. hakkımda hayırlısı inşallah.

Eger erken saate randevu aldiysaniz ayni gun yetisir evraklar
Ilk once doktorun size tamamla dedigi evraklari tamamlarsiniz bunun icin ilk kan verin oglen cikar sonucu sonra acil tarafinda tomografi var oraya hemen gidin size saat veriyolar ornegin 2 saat sonra gel diye o sirada beklemek yerine rotgen ve ekg yi cektirirsin tomografi sonucu 1 haftaya cikiyo ama beklemenize gerek yok o cikmadanda ameliyat gunu aliniyo cektirmeniz yeterli
Ve anestesi uzmani na gostermek icin giristen sira almaniz gerek onlar saat 3 te bitiyor onun icin tum bu islemleri hemen halledip anestezi icin sira almaniz gerekiyor 3 ten once ..yok yetisemezseniz diger gun sonuclarla anesteziciye gidip onay alin ve gun alma icin konusun esabil beyle
Israrla fiyat sormussunuz acik net soyluyorum hemen ozelde olcaksaniz 3.500
Hastanede 2 veya 3 ay beklerim sirami dersenizde en cok cikacsgi 2.300

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…