Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Önden kesinlikle problemi var.... Esabil bey ne Dedi bu duruma acaba ? Yan profilden Harika duruyor.. bir de önce ki halini var mı karşılaştırmış oluruz

Kızlar öncesi sonrası atıcam demiştim daha önce yandan pek resim çekilmediğim için bulamadım ama burda belli sanırım

Şişliklerime gelince ilk günlere göre yine iyiyim bugün 17. Güne girdim ama hala şişlik var baya ve dokununca belli yerler çok acıyo bide ben grip olduğum için hala ağzım açık uyuyorum nefes alamıyorum malesef resimde pek belli değil ama çevremden baya olumlu tepkiler alıyorum

Eklentiler

• IMG_8970.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 400
Hiiicc korkacak bisey yok tabiki agrilar az cok okuyor ilk uc gun zorlanirsin hic agri olmaz diyemem benimde 3 gunum zor gecti hem morluk sislik coktu hemde agri vardi evde arveles agri kesiciden ictim iyi geliyordu..ameliyattan cikinca yanindaki kisi surekli buz uygulasin ustune fermuarli bisey al rahstca giyebilcegin vee ilk basta aynaya bakip aaa cok mir cok kalkik cok buyuk deme oyle olmasi cok normal bi sorcagin olursa her zaman cevap veririm resim gosterceksin telefondan ziyade kagida bastir ben bilgisayardan cikti aldim
Onceden tamamladigim evraklarla birlikte o cikardigim resimide verdim ameliyata girmeden 10 dk once son bi konusma yapip yanina ugrar doktor o esnada tekrar goster ve anlatki kalici olsun yoksa cok hastasi var baya yogun akilda kalmaz

Sen var ya gerçekten bi tanesin çok destel oluyorsun şimdi hastaneye gidicem yarın için saat konuşcaz aklımda hiç burun yok nettem bakıp çıkartayım başka bilmem gereken bişey var mı almam gereken iyi gelen bir ilaç vb

Bi de kaç saat sürüyor

1 veya 1,5 saate bitiyor ameliyat sen uyandiginda odada oluyorsun benim tavsiyem yanina dudak kremi al hani ruj seklinde oluyorya cunku dudaklarin cok kuruyacak surekli agizdan nefes aldigin icin bogazin dudaklarin kupkuru olacak surekli sivi tuket kendini su icmeye zorla surekli hem odemlerde cok su icersen cabuk gecer hemde norkozu vucuttan cabuk atarsin simdi sana liste seklinde yazarim cantana koy diyeceklerimi..tabiki destek olcaz sekerim nolcak sanki en iyi birbirimizi anlariz zor bi surec cunku sabirsiz oluyosun hemen sonucu gormek istiyosun ama yok oyle hemen sonuc
Bak simdi cok morarabilirsin cook acayip sisebilirsin veee en onemlisi burun domuz burnu gibi cok kalkabilir hepsini yasadim suan o ilk 7 gunku halden com farkli..yani ilk durumun kalici olmayacagini bil ve kendini uzme hep kendine moral ver simddiii tavsiyelerime geciyorum
Cantana
Fermuarli esofman
Terlik
Pamuk
Pipet
Sut
Muz ( ameliyat sonrasi kati bisey yiyemezsin agzin zor aciliyor muz hem tok tutar hemde iyi bir odem atici)
Dudak kremi
Bugunden eczaneden Arnica jel krem alabilirsin odemler ve morluk icin ben kjullandim yinede cok morardi ama erkenden gecti 3 gune morluklar hizla azaldi eger alirsan ameliyattan cikar cikmaz mor yerlere surup ustune buz uygularsin kendin bilirsin sart degil
Ve jel buzlar oluyor kolayca gozlerine uygulayabilirin evdede lazim olacak
Tum tahlillerini yanina almayi unutma
Cikinca cok usuyosun sicak tutan bi hirka iyi olur
Birde sicak morluklari artirir ondan buhar ve sicaktan uzak dur mesela corbani ilik ic cayini filan ilik ic aksamlari 15 dk serin hava al balkonda veya yuruyusle oda rahatlatiyor
Egilmemeye ozen goster ilk 3 gun kadar
Ameliyata girerken uzerinde taki olmayacak ve makyaj oje olmayacak onlara dikkat et yoksa orda temizlemen gerekir rahat ol hepsi bu aklima gelenler
Eve cikincada bol bol ananas suyu sıkıp ic muz ve nar ye bunlar odemin atilmasina yardimci ev yapimi yogurt ve yesil cayda tuket odem icin
Cikinca kusma olursa burunda kanamalar kan kusmalar hep normal hicc endise etme bende olmadi ama oladabikirmis doktor soylemisti

Nasıl iyi birisin sen yazmışssın bide çok teşekkür ederim ben nakozun etkisi geçince odaya çıkmak istiyorum mümkün mü arnica kremi senden daha önce duymuştum onu aldım bide ameliyat hemsiresi başka bir krem al yarın onuda getir dedi onu aldım.

canım bu platformu en başından en sonuna kadar okudum. öncelikle geçmiş olsun. senin de esabil beye ameliyat olan diğer arkadaşların da sonuçlar mükemmel. darısı başıma. soracak o kadar çok sorum var ki nereden başlasam bilmiyorum. ben şehir dışından gelmeyi planlıyorum. ama 3 buçuk yaşında bi oğlum var. onu getirsem çok zor olacak. bıraksam daha zor. bu yüzden süreci en hızlı şekilde geçirebilirsem çok iyi olacak. öncelikle tahlilleri bir günde halletmek için uğraşcam burdan aldığım taktiklerle. sonrasında bir-iki gün sonraya gün alabilme şansım var mı sence? yoksa tekrar git gel olacak. bir de tamponlar yaklaşık 5. günde falan çıkıyor sanırım. alçılı iken uçakla yaşadığım ile gelip tekrar alçıları aldırmak için uçakla Ankaraya gelmemin sakıncası olabilir mi? sizler bu süreci geçirmiş olduğunuz için az çok kanaatınız vardır diye soruyorum kusura bakma. aslında Esabil beyle görüşme şansım olsa keşke. mail adresi falan?? çünkü gerçekten çocuk elimi ayağımı bağlıyor. 10 gün onu bırakamam.en azından 5. günden sonra git gel yapsam iyi olur.

bir de çalışıyorum. sürekli izin almamam. aslında tek seferde Ankara ya gelsem ameliyat olup dönebilsem mükemmel olur. tabi 5. gün de geri dönüp alçılar için tekrar gitmek üzere. eşimi zor ikna ettim. 10 gün oralarda kalmaz asla. bende çocuğum olmadan kalamam zaten. o yüzden böyle karıştı işler. bir de acaba zorlamasam devlette mi olsam diyorum. onun için de en azından 1 günde tahlilleri bitirip ameliyat günümü kararlaştırabilsem çok iyi olacak. bütün olumsuzluklara rağmen zorluyorum şartları ama içim kıpır kıpır. o kadar heyecanlıyım ki sanki birazdan ameliyata girecekmişim gibi

Bende ol ayi dusunuyorum foto atarmisiniz

Aman canim ne iyiligi bende cok soru sordum burdan yardimci okdular bu platform onun icin var yardimci olabildiysem ne mutlu ameliyathanede ayikma sansin yok odaya yatagina geldiginde uyaniyorsun hani sen ozellikle orda konusup soylersen bilemem ama zaten hic sacmalamiyosun acikman 10 saniye suruyo ben gozumu acar acmaz annee cok aciyo agri kesici yapsinlar dedim oda yaptilar kizim dedi soyle bi daha yapsinlar demisim psikolojik olarak aciyacagina odaklandigim icin

Eveeettt tum sorularini yanitlicam burda onun icin variz:)
Simdi benimde 2 yasinda kizim var o karkarmi ben hastanede kalinca nasil olur diye cok zorluk olur filan derken atlsttim 20 gun gecti suan tum sorularini yanitlicam suan evde degilim ama telefonum zor cektigi icin yazamiyorum sen burayi takipte kal yazicam tum sorularinin cevabini

Teşekkür ederim
Canım merakla bekliyorum

Gerçekten yorumların o kadar işime yaradı ki sana çok teşekkür ediyorum .bende bugün gün aldım 28 Aralık nasıl geçer bilmiyorum özelde olursa 4 bini bulur dedi bakalım düşünüp karar vereceğim bu süre içinde .sabahta gaziye kbb ye Metin yılmaz a gittim başından iteledi 5000 tl fiyat istedi ( Esabil bey gerçekten iyi bi doktor :) inşallah bende vazgeçmem bu süre içinde ameliyat olurum şimdiden heyecanlıyım albüm foto şekil araştırmalarına başlayacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…