Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Eveeett baliyayim anlatmaya
Benimde 2 yasinda bir kizim var karar verdikten sonra hersey hizli gelisti 1 hafta sonraya ozelde olmak icin gun aldim ama kizim yarabandindan bile korkan bi cocuktu 1 hafta evde yalandan bantladim oyke gezdim oynadim alistirdim onu :) sehir disindan geleceksen sana tavsiyem once 182 hastane randevu sisteminden sabah en erken saate randevu al artik bi gece onceden mi gelirsin bilemiyorum erkenden randevulu olarak git 182 yi arayip ANKARA SINCAN NAFIZ KOREZ DEVLET HASTANESI (FATIH hastanesi ) plastik cerrahi bolumunden esabil eker e randevu alacaksin
Bu hastanenin iki farkli binasi var sen fatih olanina randevu alcagini ozellikle belirt
Sonra geldin doktorun yanina girdin doktor sana 4 tane tetkin isteyecek sen hizlica once kan ver sonra tomografiye git sonra rotgen ve ekg..bunlari hizlica yapip anesteziciye gosterebilmek icin giristen anestezi icin sira al anestezi uzmani saat 3 te gidiyor ondan oglen 2 de sirayi alman lazim ..
Sonucu cikmis olan evraklarinla anesteziciye gidip onay aliyorsun sonra esabil beyin odasina gidiyosun ve sana gun veriyor eger ozelde olmak istersen hemen yapiyor beklemiyorsun
Gidip gelme mevzusuna gelince once muayene olup evrak tamamlamak icin gelmen lazim tum gunun hastanede gecer zaten aksama anca bitiyor..sonra 6.gun burun icindeki tamponlari aldirmak icin gelirsin 10.gunde de alcin cikar yani toplamda 3 sefer gelmen gerek oda baya zor olur nasil yaparsin hic bilemiyorum mail yada telefonu yok ama calistigi hastanenin numarasini yazayim gun icinde arayip oradan ulasmaya calis
Bence amsliyatini olup ertesi gun tabrcu oluyorsunya 2 gun kal sonra don diger tampon aldirma ve alci aldirma isini yasadigin yerde bi hastanenin plastik cerrahisinden randevu alip orda cikattir zaten 5 saniye bile surmuyor sorun olmaz diye dusunuyorum boylece 2 gun kalip ameliyatini olup donmus olursun hastane numarasi 0312 272 62 40

Cok sevindim bi faydam olduysa nd mutlu :) bende tamlamda 3 bilindik populer diyebilcegimiz doktorla gorustum fiyatlar fazla geldi birde cok gun atiyorlardi en son esabil beyle de gorusup karar verecektim simdi iyiki diyorum cok memnun kaldim hemde piyasaya gore uygun geldi fiyati..tavsiye edebilirim gonul rahatligiyla
Bu surecte ne kadar cok arastirir pimpirikli olursan o kadar kafan karisiyor ben 4 ay surekli sordum o nasil olur su nasil iyilesir evde mastir yaptim resmen:)o kadar cok kisiyle konustum sordum ki burda yardimci olmaya calisiyorum cunku bende bu donemleri yasadim hakkinizda hayilisi olsun

Cok sevindim bi faydam olduysa nd mutlu :) bende tamlamda 3 bilindik populer diyebilcegimiz doktorla gorustum fiyatlar fazla geldi birde cok gun atiyorlardi en son esabil beyle de gorusup karar verecektim simdi iyiki diyorum cok memnun kaldim hemde piyasaya gore uygun geldi fiyati..tavsiye edebilirim gonul rahatligiyla
Bu surecte ne kadar cok arastirir pimpirikli olursan o kadar kafan karisiyor ben 4 ay surekli sordum o nasil olur su nasil iyilesir evde mastir yaptim resmen:)o kadar cok kisiyle konustum sordum ki burda yardimci olmaya calisiyorum cunku bende bu donemleri yasadim hakkinizda hayilisi olsun

Tampon ve alçıları başka dr a çıkartma fikri benim de aklımda ama bakalım gerekirse gidip gelcem. Hatta oğlumu da getirebilirim tam olarak karar veremedim canım. Zormuş bu işler. :) peki tahlillerin tamamı 1 günde çıkıyornu? Yoksa çıktığı kadarı anestezi uzmanının kararı için yeterli mi oluyor? Yani sence 2 gün sonraya özelden gün istesem verebilir mi dr bey?

Evet ciktigi kadari yeterli oluyor anestezici icin burda onemli olan anesteiciden erkenden onay olmak saat 3 ten sonra anestezi sirasi verilmiyor cunku
Sonra doktorla gorusup gunu alirsin tabiki alirsin sehir disindan geldigini filan anlat hatta verdim hastane numarasindan ara ordan ulasmaya calis bi konus bakalim cok anlayisli biri yardimci olur hemen ertesi gun bile olabilirsin diye dusunuyorum ozelde yaptigi yer dikmende bi yer yani baska bi semt
Sen bi ulasmayi dene bakalim

Buda benim amliyat sureci fotoraflarim

Eklentiler

• photostudio_1477938320908.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 1.454
  • photostudio_1477938382077.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 413
Yarın ararım inş konuşabilirim. Şu süreç bir an önce bitse geçse keşke. Senin burnuna bayıldım. Yüzüne ancak bu kadar güzel bi burun olabilirdi :) ben kendim için nasıl birşey istediğimi de bilmiyorum biraz kavis biraz burun ucunu kaldırsın yeter diyorum. Yamukluk falan yok. 2 sene öncesine kadar Ankarada yaşıyordum niye o zaman düşünmedim ki diyorum şimdi
Bu arada cevapların için çok teşekkür ederim

Sorularin olursa cevaplarim buraya sık sık bakiyorum tesekkur ederim benimde icime sinen bi burnum oldu evet keske ankaradayken halletseydim ama sorun olmaz haa olmazsa doner orada cikarttirirsin sonucta alciyi cikarmada tamponu almada hic bi zorluk yok asil iscilik ameliyatta..esabil bey anlayislidir sen bi ulasmayi dene sonra bi sorun olursa bana yine sorabilirsin

çok güzel olmus fazla şiş durmuyor. bnede 2 ay önce esabil beye olmustum ama burnum garip bi sekilde fazla şiş
Aslinda benimde sislik ve sertlik ucunda var ama 20 gune gore iyjyim tabi bu ince deri ve kalin deriye gore degisiyormus ince deri cabuk hizli iyilesip burun daha cabuk oturuyormus bende baya ince deriliyim ondan sanirim

Hadi inşallah kolayca olur biter kolay bir süreç atlatırsın ve istediğin gibi bir sonuca ulaşırsın bizide haberdar et lütfen
Aminn çok teşekkür ederim olunca bende yazarım burdan durumu anlatırım allah hepimizin gönlüne göre versin çok heyecanlıyım

İnşallah kızlar bekliyorum hastanede herşey güzel olur sizlerede fotoğraf atarım

Ayy ne heycanlisindir bende oyleydim göz acip kapayana kadar dediklerk bi olsa gerek hersey cok hizli olup bitecek hiiiiccc merak etme vee cikinca morarmaya fazla kalkik durmasina alistir kendini zamanla yoluna girip gercek sekli ortaya cikacak sen surekli buz uygula ama once kremi surup ustune uygula ve sen uyusan bile yaninda kalacak kisi gece boyu uygulasin buzu ben cok dayanamadim buza erkenden biraktim ondan asiri morarmam oldu allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…