Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

merhaba, bugun bu doktora estetik yaptırmaya karar verdim. tahlillerimi falan yaptıırdım sabah. biraz yardımcı olurmusunuz. ben yine de tedirginim.

Ben 20 gun once oldum esabil beye ve cok memnunum bi sorun olursa cevaplamaya calisirim bu sayfada olanlar yorumlar filan var ben en basindan beri incelemistim sende bakabilirsin

TEŞEKKÜR EDERİM. BENDE SİZİN YORUMLARINIZ ÜZERİNDEN DİĞER YORUMLARI OKUMAYA CALIŞIYORUM. SİZ ÖDELDE Mİ OLDUNUZ KENDİSİNE. DEVLETTE Mİ

burdaki yorumları okudukça iyice heycan sarıyo beni :)

tüm yorumlar olumlu. ben tetkikler için kan, ekg ve röntgen verdim. ekg ye gidince ordaki hemşireler de çok övdü. çok hastası var. iyidir Esabil diyerek.
sanırım olumsuz bir durum yaşayan yok ???
varmı acaba Esabil eker ile ilgili olumsuz durumla karşılaşan ??

Ben 20 gun once ozelde oldum esabil beye
Cok memnunum devlette 2 ay beklemem gerekiyordu hemen olmak istedigim icin ozelde oldum valla hic hakkinda kotu yorum duymadim bende aylarca arastirip zor karar verdim ama suan iyiki diyorum tam istedigim gibi oldu

Suan guncel fiyat devlette olursaniz 2 ay gun atiyor 2.200 civari tutuyor ozelde olursaniz 1 hafta icinde hemen yapiyor 3.500 _ 4000 arasi tutuyor

Ayyy canim hadi hayirli olsun agri kesici serum veriyolar agrin bugun olmaz yarin agri hiasedersende agri kesici yaziyor onu alirsin ben yazdigi agri kesicinin bi etkisini goremedim agrimda coktu arveles ictim kesmisti hemen
Bundan sonrasi sabir artik 10 gun sonra iyiki diyeceksin :)

10.50 aldı beni ameliyata suan odadayım cok tatlı birisi esabil bey ilk beni aldı ne ara ameliyat oldum hiç anlamadım yüzüm gözüm sisti ve morardı ama olsun ağrım yok
Geçmiş olsun.. zaman zaman bizi bilgilendirirsen sevinirim. Darısı başıma hayçyırlısıyla

10.50 aldı beni ameliyata suan odadayım cok tatlı birisi esabil bey ilk beni aldı ne ara ameliyat oldum hiç anlamadım yüzüm gözüm sisti ve morardı ama olsun ağrım yok

öncelikle geçmiş olsun...özellikle önden yani karşıdan resim atabilirseniz çok sevinirim...birkaç sorum var cevaplarsanız çok sevinirim..siz kavisli mi istediniz,ne tarz istediniz burun yapınızı?yani istediğiniz tarzda yapıyor mu burunları?ne kadar ücret ödediniz?bir de 1 gece kalmak mecburi mi?yani ben eve dönmek isterim kalmayı düşünmüyorum..siz kaldınız mı?isteyen hastalarını gönderiyor mu evlerine aynı gün?

Son düzenleme:
Benim 19 gunum bitti odemli hala cunku masaji hic duzenli yapmiyorum ama tikaniklik hic olmuyor rahat nefes aliyorum onden foto merak edenlere

merhaba...çok soru sordum size biliyorum ama samimiliğinize,içtenliğinize güvenerek birkaç sorum daha olacak size..bende esabil bey'e muayeneye gideceğim sanırım...yandan zaten güzel ve hoş görünüyor burnunuz,kavisli ve hoş benim istediğim tarzda :)) önden de öyle gibi ama önden ve biraz daha yakın birkaç fotoğraf daha görmemiz mümkün mü acaba?çünkü benim yandan güzel zaten burnum yani önden biraz geniş daralttırmak isityorum sadece belki biraz da kavis verdiririm..yani önden burun şekli daha önemli benim için şu an...ve yaptığı burunlar kavisli hep..tarzı bana yakın fiyatlar daha uygun..düşünmüyor değilim onun içinbir de doktor siizn ve hastanın istediği tarza göre mi yapıyor burnunuzu?herkesin beğenisi ve tercihi farklı sonuçta..yani bu önemli benim için!! hastasının isteğine,tarzına dikkat etmesi,önemsemesi..siz neler konuştunuz tarzınızla ilgili ve neler dedi merak ettim!!ve sincan çok uzak bana...siz nasıl gittiniz kızılay'dan metroyla mı?ve muayene için kendi kliniği yok sanırım nerde yapıyor?yani ben özelde yaptırırım sanırım konuşmadan bir şey diyemiyorum..ne kadar ücret isteyecek,ne diyecek bilemediğim için!!182'den mi alıyoruz randevuyu demiştiniz?hala kararsızım ama cevaplandırırsanız minnattar kalırım

Esabil beyin ameliyat ettigi eski uyelerin cogu girmiyor buraya eski uyelere sorilar sormussunuz ama uyenin ustune tiklayinca en son girdigi tarih sag alt kosede yaziyor yani cevap verecek birini bulmak zor bende cok ulasmayi denedim olmadan once onun icin istediginiz kadar soru sorabilirsiniz
Sorulara gelince
* bir gece kalmaniz gerekiyor ameliyatin ertesi gun sabah cikiyirsunuz
* doktor size nelerden sikayetcisin neresi nasil olmali benden ne istiyorsan anlat diyor istersen begendigin bi fotorag goturebilirsin ben bilgisayardan cikartip goturmustum aynende benzedi ona tabi bsnimki hala odemli
* doktor cok gercekci olmayacak biseyse yok bu sana olmaz soyle yapabiliriz diye soyler
* onden sana bir kac foto atacagim
* ozel muayenehanesi yok sen ilk oncd 182 yi arayacaksin SINCAN NAFİZ KÖREZ DEVLET HASTANESI FATIH POLIKINLIK KISMI PLASRIK CERRAHIDEN ESABIL EKER e randevu alicam diyeceksin en erken hangi saate varsa o saate al ki tahliller yetissin sonra kizilaydan metroya binip batikente kadar git batikent son durakya orda in hic merdiven cikmadan tam karsidan sincana giden yone tekrar bin ve FATIH DURAGINA KADAR GIT fatihte inince zaten hastanenin onune cikiyorsun fatih metrosu tam onune kadsr goturuyor bende cok sorarar gittim ve evime tam 2 saat surdu evden baya erken cikman lazim yaklasik kizilaydan sonra tam 17 durak gitmen lazim
* sana suanki guncel fiyatida soyleyeyim ozelde olmak istersen 1 hafta icinde olursun 3.500 - 4000 arasi tutar diyor doktor ona gore ayarla kendini
*once doktorun yanina girip burun ameliyati istiyorum filan diyosun oda kisaca konusup once tahlilleri tamamla diyor kan ekg rotgen ve tomografi bunlari bir gunde yetistirebilirsin sonuclardan ciktigi kadarini hastanedeki anestezi bolumhne goturup onay alman lazim tabi anesteziden sira numarasi almalisin oglen 3 te bitiyor ona gore giristen sira almalisin sonuclari anestezici onaylayinca tekrar esabil beye gidip ameliyatin ayrintisini gununu konusursun o sana muhtemelen ozelde olmak istiyorum diye belirtirsen ben seni ararim der numarani alip aksam arar
* ozelde yaptigi yer dikmende cerrahi tip merkezi..
Biz neler konustuk : once gittim baya uzak olmasi gozumu korksada once pek konusmadi evraklari tamamla SONRA ANESTEZICIDEN ONAYLATIP gel dedi hemen kisa surede bitiyor zaten ama bende cok aksilik oldu cok panik ve pimpirikli oldugum icin..neyse tamamladim tekrar yanina gittim kararli oldugumu soyledim kavisli kucuk bi burun istiyorum dedim delikler uzun ve buyuktu onlarin ozellikle kuculmesi benim icin onemli dedim oda defterini acti ve 2 ay sonraya gun atti bende hemen olmak istiyorum dedim tabi dolu hep ve ozelden bahsetmiyor kendisi..yani gel ozelde yaparim demiyor ben onceden bildigim icin ozelde olmak istiyorum dedim o zaman numarani ver ben arayim dedi ve ciktim..hastanede ozelle ilgili uzunca konusamiyor sanirim..aksam beni aradi ve bi daha sincana gitmem gerekmedi ameliyat gunu dikmende dedigi yerde bulustuk ameliyattan 10 dk once herseyi konustuk resim filan da o zaman gosterdim akilda kalici olmasi icin daha iyi ameliyat gunu konusmak
6.gun tamponlar cikti 10.gun alci cikti oyle yani sonuctanda memnunum ama yanlar filan odemli dogal olarak sislik var

Eklentiler

• IMG_20161030_204613.webp
    12 KB · Görüntüleme: 230
Ayric bende kalmak istemedim kucuk kizim var bensiz hic kalmadi zor olur diye ama kolay kolay izin veremiyorum ameliyattan sonra kanama olabilir agri alabilir burda serum veriyoruz dedi surekli buz uygulaman gerekli falan filan..yani sonuc minik kizim ilk kez bensiz kaldi ben o geceyi hastanede gecirdim onun icin kalmamak zor % 90 kalirsin oyle deyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…