Cok guzel olmus.gule gule kullanin sized esabil ekere ameliyat oldunuz degil mi. Simdi nasil memnunmusunuz. Bende dusunuyorum fiyat neydi acaba yip kac tesekurlerBuda benim amliyat sureci fotoraflarim
Ozelde mi oldunuzBen suan bile çok beğeniyorum burnumun ucunu kızlar :) 1.700 ödedim fiyat . Morluklarim göz altlarımda ve üstünde hafif kaldı tamamen geçince fotoğraf atıcam size :)
Ozelde mi oldunuz. Bu arada guzel olmus cok
Harika olmus. Kemikle oynamadi galiba sadece kikirdak mi. Morarma olmamisAlçım bugün çıktı arkadaşlar
10.50 aldı beni ameliyata suan odadayım cok tatlı birisi esabil bey ilk beni aldı ne ara ameliyat oldum hiç anlamadım yüzüm gözüm sisti ve morardı ama olsun ağrım yokHersey cok guzel olacak :) bizleri haberdar edersin artik
Geçmiş olsun.. zaman zaman bizi bilgilendirirsen sevinirim. Darısı başıma hayçyırlısıyla10.50 aldı beni ameliyata suan odadayım cok tatlı birisi esabil bey ilk beni aldı ne ara ameliyat oldum hiç anlamadım yüzüm gözüm sisti ve morardı ama olsun ağrım yok
10.50 aldı beni ameliyata suan odadayım cok tatlı birisi esabil bey ilk beni aldı ne ara ameliyat oldum hiç anlamadım yüzüm gözüm sisti ve morardı ama olsun ağrım yok
Benim 19 gunum bitti odemli hala cunku masaji hic duzenli yapmiyorum ama tikaniklik hic olmuyor rahat nefes aliyorum onden foto merak edenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?