- 24 Ekim 2016
- 96
- 22
- 18
Resim yüklemeye çalışıyorum ama boyut büyük diyo hala hastanedeyim bu arada
Servis katındayım çıkışım yapılıyo 113 numaralı odadayımNeşe hanım dün ben hastanede tetkikler için geldğimde , sizde ameliyat için gelmişsiniz anladığım kadarıyla. bugün öğleden sonra sonuçlarım için gelcem ben. acaba sizi görsem mümkün olurmu hala hastanedeyseniz ??
oh çok şükür iyi olmana sevindim. kendini daha iyi hissettiğinde tüm ayrıntıları bekliyor olacağızkızlar iyiyim ama yüzüm çok sis ağrım yok sizlıyor
Eve geçiyim detaylı anlatıcam çok sağolun kızlar iyiki varsınız umarım şişlikler iner tanınmsyacak haldeyim
Esabil beyde yarından sonra azalcak dediameliyatın ertesi gün şişlikler ve morluklar başlıyor diyorlar ya doğru demek ki. 3 güne iyice azalır inşallah.
ne kadar fiyata olcaksinizArkadaslar ben de kasımın son haftası esabil beye ameliyat olacağım da merak ettiğim bi konu var ameliyat sonrası koku duyusunda herhangi eksilme gibi bir şey oluyor mu?
Bana dün 2000 dedi. Özelde olursam 3500-4000 e yaparım dedi.ne kadar fiyata olcaksiniz
peki ne kadar ücret odedinizArkadaşlar cuma günü ameliyatimi oldum gayet iyiyim çok şişlik ve morluk olmadı hala burnumda tampon var çarşamba günü gidip aldiricam.
Şimdik okudum Mayıs ayında bazılarına da 1300 1600 arası olur felan demiş bende doğum yaptıktan sonra gitcem inş fazla bi ücret çıkmaz da yaptira bilirimBana dün 2000 dedi. Özelde olursam 3500-4000 e yaparım dedi.
Buz uyguluyorum ve burnumdan sarı sıvı geliyor onu silerken acayip acıyorAy ben sirf bunun icin birinci fotomu attim iste yani taninmicak gibiydim bende ve oyke degisik bi morduki ciger gibi dehsetti ama 3 gune azaliyor 2 gun iyice artar 3.gunden sonra azalir zamanla
Sen eve gidincede buz uygulamaya devam et bence
merhaba geçmiş olsun olmuşsunuz ameliyat herşey yolundadır inşallah çok sevindim darısı bize :))Buz uyguluyorum ve burnumdan sarı sıvı geliyor onu silerken acayip acıyor
bende pazartesi gün aldım bana da 2,300 falan dediBana dün 2000 dedi. Özelde olursam 3500-4000 e yaparım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?