Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Ben Sincan da oturuyorum. bu civarda kimi duyduysam Esabil Eler e olmuş. herkes de cok memnun. hatta hastanede tanıdık bulalım dedik. belki bi faydası olur diye. o adam da Esabil ekere burun ameliyatı olanlardan çıktı :))) oda memnun olan biri.

Resim yüklemeye çalışıyorum ama boyut büyük diyo hala hastanedeyim bu arada

Neşe hanım dün ben hastanede tetkikler için geldğimde , sizde ameliyat için gelmişsiniz anladığım kadarıyla. bugün öğleden sonra sonuçlarım için gelcem ben. acaba sizi görsem mümkün olurmu hala hastanedeyseniz ??

Servis katındayım çıkışım yapılıyo 113 numaralı odadayım

Eve geçiyim detaylı anlatıcam çok sağolun kızlar iyiki varsınız umarım şişlikler iner tanınmsyacak haldeyim

Ay ben sirf bunun icin birinci fotomu attim iste yani taninmicak gibiydim bende ve oyke degisik bi morduki ciger gibi dehsetti ama 3 gune azaliyor 2 gun iyice artar 3.gunden sonra azalir zamanla
Sen eve gidincede buz uygulamaya devam et bence

Ay ben sirf bunun icin birinci fotomu attim iste yani taninmicak gibiydim bende ve oyke degisik bi morduki ciger gibi dehsetti ama 3 gune azaliyor 2 gun iyice artar 3.gunden sonra azalir zamanla
Sen eve gidincede buz uygulamaya devam et bence
Buz uyguluyorum ve burnumdan sarı sıvı geliyor onu silerken acayip acıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…