Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Resim yükleyemiyorum siz nasıl yüklediğinizi yazarmısınız

Eklentiler

• IMG_7230.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 294
İlk ciktiğim zaman ve birgün sonrası resimlerini paylaşıyorum kızlar

Eklentiler

• IMG_7231.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 277
Geçmiş olsun. İlk günkü halin korkuttu beni ama ikinci gün maşşallahın var. Çok iyi toparlamışsın
O seni korkutan 2. Resmi hiç bişey gözükmeyen ameliyat sonrası ben çok beyazım ondan sanırım doktor normal dedi sisliklerin dısında ağrım yok hiç korkma gün ve gün atarım fotoğraf hep beraber takip ederiz

Canimm super yaa hani morluk yokki oyle cok sismis oda odemden iste
Bununla gecmis olsun hizla duzelip alci cikinca iyikiii yapmisim yaaa diyeceksin suan en zor asamalar ama gunler hizla akip gececek

Canimm super yaa hani morluk yokki oyle cok sismis oda odemden iste
Bununla gecmis olsun hizla duzelip alci cikinca iyikiii yapmisim yaaa diyeceksin suan en zor asamalar ama gunler hizla akip gececek
Evet en Zoru ameliyatı arnıca krem ve doktrun verdiği hirudoid forte jel sayesinde kurtuldum senin desteklerin çok kıymetliydi seni dinledim hep Umarım benimde güzel bir burnum olmuştur

maşallah güzel görünüyor atlattın çok şükür.darısı bana nasip olursa haftaya bugün bende mor olucam sanırım
Hayırlısı ile ol sende hiç korkma çok güzel olacak biz burdayız destekciyiz birbirimize benim şislik dışında bi ağrım yok gözlerim kapanıyor sislikten ve burnumdan sıvı geliyor o gıcık ediyor

Hayırlısı ile ol sende hiç korkma çok güzel olacak biz burdayız destekciyiz birbirimize benim şislik dışında bi ağrım yok gözlerim kapanıyor sislikten ve burnumdan sıvı geliyor o gıcık ediyor
ay inşallah ya ameliyattan tırsmıyorumda güzelmi olucak istediğim gibi olmazsa falan bu kaygılar uykusuz bırakıyor beni
sen resim falan gösterdinmi esabil hocaya?

ay inşallah ya ameliyattan tırsmıyorumda güzelmi olucak istediğim gibi olmazsa falan bu kaygılar uykusuz bırakıyor beni
sen resim falan gösterdinmi esabil hocaya?
Hayır ben resim göstermedim. Çünkü benim ameliyat tarihim farklıydı özel bir durumdan dolayı erkene aldı. Pazar beni günü akşam yazdı pazartesi görüstük salı günü sabah 11 de ilk beni aldı. Ben nasıl istediğimi anlattım oda yaptığını düşünüyorum Madem yazdım burdan dün yaşadıklarımı yazayım
Dün gittiğimde esabil hocanın ameliyatları başlamamış dedi hemsi benimle bekleyen 3 kişi vardı sonra seslendiler bir takım belgeler imzalattılar. 15 dk sonra hemşire çağırıyor sorular soruyor. Esabil hoca geldi ilk neşeyi alalım dedi elime bir poşet verdiler giyindim hemen ameliyata aldılar. Son kez Esabil beyle orda konuştum sonrasını hatırlamıyorum malum uyandığımda odadaydım 11 de girmişim 12.25 de çıkmışım ağrım yoktu ama çok susamıştım çünkü gece 12 den beri su içmedim ameliyattan bi 6 saat sonrasıma kadar hiç bişey içirmediler. Serum takıldı gece sorunsuz geçti kremlerimi sürdüm soğuk jel aldım onları kulladım tek sorun genzim yanıyordu. O hiç geçmedi 8 de esabil bey geldi kontrol etti nasıl bir ameliyat yaptığını anlattı gecede tampondan dolayı uyumak zor oldu ama devamlı hemsireler geliyor kontrol ediyorlar. Öğlende esabil hoca geliyor receteyi yazıyor çıkış yapılıyor 2. Ve 3. Gün şişlikler artar dedi sonra iner dedi

Canim benim tavsiyeler ise yarar insallah tum zorluklar en fazla bir hafta sonra rahatsin guzel bi burnun oldugunada eminim :) sari akintida normal ben o akintilari kulak copunu islatip onunla sildim zaten tamoon cikinca bi dunyaa varmis diyeceksin tanpon cikana kadar uykuyu unut bide oturur pozisyinda cift yastikla yatki sislikler artmasin

Burnumun sarı sularını temızlemekten ıslak mendil ile tahriş oldu dudak kremi acayip işe yaradı ama pazartesi 4 de çıkacak tamponlar sanki kanlar orda kurumuş gibi umarım çok acımaz çıkarken

Tampon cikarken anlik bi aci oluyor boyle goz acip kapama suresi kadar 1 saniyecik ayyy diyosun bi bakmissin cikmis bitmis cok anlik bi olay sonrasi ise hersey hizlaniyo iyilesmen normal hayatina donmen hiz kazaniyor bi oohhh bee diyosun:) bu seferde alci ciksin diye sabirsizlik oluyor alcim cok kasiniyodu benim koparip cekesin geliyodu zor sabrettim..
Burnunu silcem diye dikis yerine dokunma akanlari islak pamuk yada kulak copuyle dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…