KIZLAR muane gününü kaç günde hallettiniz
KIZLAR muane gününü kaç günde hallettiniz
Teşekkür ederim kızlR biraz kendime geliyim yazıcam resim atıcam isteyen herkesim gönlününe göre versinmerhaba geçmiş olsun olmuşsunuz ameliyat herşey yolundadır inşallah çok sevindim darısı bize :))
Hayırlı olsun3 ocak salı ya gün verdi. Bana hayırlı olsun hanımlar :)
İlk ciktiğim zaman ve birgün sonrası resimlerini paylaşıyorum kızlar
O seni korkutan 2. Resmi hiç bişey gözükmeyen ameliyat sonrası ben çok beyazım ondan sanırım doktor normal dedi sisliklerin dısında ağrım yok hiç korkma gün ve gün atarım fotoğraf hep beraber takip ederizGeçmiş olsun. İlk günkü halin korkuttu beni ama ikinci gün maşşallahın var. Çok iyi toparlamışsın
O seni korkutan 2. Resmi hiç bişey gözükmeyen ameliyat sonrası ben çok beyazım ondan sanırım doktor normal dedi sisliklerin dısında ağrım yok hiç korkma gün ve gün atarım fotoğraf hep beraber takip ederiz
İlk ciktiğim zaman ve birgün sonrası resimlerini paylaşıyorum kızlar
Evet en Zoru ameliyatı arnıca krem ve doktrun verdiği hirudoid forte jel sayesinde kurtuldum senin desteklerin çok kıymetliydi seni dinledim hep Umarım benimde güzel bir burnum olmuşturCanimm super yaa hani morluk yokki oyle cok sismis oda odemden iste
Bununla gecmis olsun hizla duzelip alci cikinca iyikiii yapmisim yaaa diyeceksin suan en zor asamalar ama gunler hizla akip gececek
Hayırlısı ile ol sende hiç korkma çok güzel olacak biz burdayız destekciyiz birbirimize benim şislik dışında bi ağrım yok gözlerim kapanıyor sislikten ve burnumdan sıvı geliyor o gıcık ediyormaşallah güzel görünüyor atlattın çok şükür.darısı bana nasip olursa haftaya bugün bende mor olucam sanırım
ay inşallah ya ameliyattan tırsmıyorumda güzelmi olucak istediğim gibi olmazsa falan bu kaygılar uykusuz bırakıyor beniHayırlısı ile ol sende hiç korkma çok güzel olacak biz burdayız destekciyiz birbirimize benim şislik dışında bi ağrım yok gözlerim kapanıyor sislikten ve burnumdan sıvı geliyor o gıcık ediyor
Hayır ben resim göstermedim. Çünkü benim ameliyat tarihim farklıydı özel bir durumdan dolayı erkene aldı. Pazar beni günü akşam yazdı pazartesi görüstük salı günü sabah 11 de ilk beni aldı. Ben nasıl istediğimi anlattım oda yaptığını düşünüyorumay inşallah ya ameliyattan tırsmıyorumda güzelmi olucak istediğim gibi olmazsa falan bu kaygılar uykusuz bırakıyor beni
sen resim falan gösterdinmi esabil hocaya?
Burnumun sarı sularını temızlemekten ıslak mendil ile tahriş oldu dudak kremi acayip işe yaradı ama pazartesi 4 de çıkacak tamponlar sanki kanlar orda kurumuş gibi umarım çok acımaz çıkarkenCanim benim tavsiyeler ise yarar insallah tum zorluklar en fazla bir hafta sonra rahatsin guzel bi burnun oldugunada eminim :) sari akintida normal ben o akintilari kulak copunu islatip onunla sildim zaten tamoon cikinca bi dunyaa varmis diyeceksin tanpon cikana kadar uykuyu unut bide oturur pozisyinda cift yastikla yatki sislikler artmasin
Neşe çok geçmiş olsun çok iyi görünüyorsunİlk ciktiğim zaman ve birgün sonrası resimlerini paylaşıyorum kızlar
Çok teşekkür ederim inşallah gün geçtikçe daha da iyi olcak burası resmen ailem olduNeşe çok geçmiş olsun çok iyi görünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?