Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Kiz en nerelerdesin kayboldun haa bende kendimi buraya adadim oyle resimdi yorumda abonesi oldum buralarin
Ne durumdasin bende hala odem var masaji hic ozenli surekli yapmadim
Ben aslında buralardayım soru soran olursa cevaplarım yardımcı olurum :)Bende doğru duzgun masaj yapamıyorum acıyor cunku bende en baştan beri cok ödem vardı Esabil hocada demişti zaten çok şiş ve ödemli die hatta alçım bile geç alınmıştı :)Pazartesi gunu kontrole çagırmıştı ama gitmedim cuma gidicem çok uzak üşendim biraz :) Senin dikişler nasıl döküldü mü ?

Benimde 20 gun oldu dikisler seffaf renkte kesi yapilan yerde duruyo
Icinde kabuklanma veya tikaniklik yok
Ama ben kontrole ne zaman geleyim diye sormadim gitmeyede useniyorum dile kolay tam 20 durak .. 3 vesait
Zaten bi sikayetimde yok odem disinda
Normal yatiyorum 10.gunden beri..yani cift yastik kullanmiyorum

Ev nerde acaba. Neden uç vesait ?

Benim ev mamakta ondan cok ters sincana metroya binince tam uc kez aktarma yaptim ha yine de kafaya koymustum 2 kere gittim sincana hepsi gecti simdi kontrole gitcem erteliyorum cocuklarim var mesafede uzak olunca

alçıyı aldıktan sonra burunun içini temizliyor mu? temizliyosa neyle yapıyor?

alçıyı aldıktan sonra burunun içini temizliyor mu? temizliyosa neyle yapıyor?
Alcidan once tampon 5.gun cikiyor tampon cikinca icerde ne var ne yok geliyor zaten sonrasinda ise eczaneden okyanus suyu alkiyorsun onu sıkıp icini yikiyorsun istersen su cekip hinkaradabiliyosun

ben yaptım ama hala tıkanan bişi var hissediyorum nasıl cıkıcak bilmiyorum ya
Cok normal cogu kiside aylarca bile tikaniklik olabiliyor okyanus suyunu iyice 3 kez filan ust uste sıkip hizlica sumkur tum kuvvetinle burnundan disari hiiiihhhh de:) su cek avucunla onu sumkur baya aciliyo
Nefes basta olamamak niye oluyor cunku burnun icide odemli sis arti kabuklanmalar oluyor sen okyanus suyunu sıkıp oylece birakma geri hinkirki acilsin acindaki dikis yerlerini elleme yada sıkma

Bu araya üye olmasaydım sizinlerle konuşmasaydım kesin şuan moralman bitmiş yüzüm gözüm böyle kalıcak diye dert edinmiştim
Bende buranin cok faydasini gordum doktoru bile bu sayfayi okuyarak buldum tavsiye edilen hersryi dinledim hep icim rahatladi gercekten faydali oldu iyiki dedim bende

Benim ev mamakta ondan cok ters sincana metroya binince tam uc kez aktarma yaptim ha yine de kafaya koymustum 2 kere gittim sincana hepsi gecti simdi kontrole gitcem erteliyorum cocuklarim var mesafede uzak olunca

ya bence 3 vesaite ne gerek var. ulusa veya kızılaya tek arabayla inin. ordan 515 fatih otobüslerine binince zaten önünde indiriyo.

yol zaten her halükarda uzak. ama 3 vesaitle yormanıza gerek yok kendinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…