- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
Kiz en nerelerdesin kayboldun haa bende kendimi buraya adadim oyle resimdi yorumda abonesi oldum buralarinNeşe çok geçmiş olsun çok iyi görünüyorsun
Zaman çok cabuk geçiyo unutuyosun tamponlu geçen zor sureci :) Ben olalı 27 gün olmuş şaşırıyorum ne çabuk geçti diyeÇok teşekkür ederim inşallah gün geçtikçe daha da iyi olcak burası resmen ailem oldu
Ben aslında buralardayım soru soran olursa cevaplarım yardımcı olurum :)Bende doğru duzgun masaj yapamıyorum acıyor cunku bende en baştan beri cok ödem vardı Esabil hocada demişti zaten çok şiş ve ödemli die hatta alçım bile geç alınmıştı :)Pazartesi gunu kontrole çagırmıştı ama gitmedim cuma gidicem çok uzak üşendim biraz :) Senin dikişler nasıl döküldü mü ?Kiz en nerelerdesin kayboldun haa bende kendimi buraya adadim oyle resimdi yorumda abonesi oldum buralarin
Ne durumdasin bende hala odem var masaji hic ozenli surekli yapmadim
Benimde 20 gun oldu dikisler seffaf renkte kesi yapilan yerde duruyo
Icinde kabuklanma veya tikaniklik yok
Ama ben kontrole ne zaman geleyim diye sormadim gitmeyede useniyorum dile kolay tam 20 durak .. 3 vesait
Zaten bi sikayetimde yok odem disinda
Normal yatiyorum 10.gunden beri..yani cift yastik kullanmiyorum
Ama yinede git doktora bana söylemişti on gün sonra gel die.Benim dikişlerde az kaldı önde gozuken birtane var çabuk toparlandık ama şükür:)Bende tek yastıkla yatıyorum. Dışarı cıktıgımda burnum cok ağrıyo soğuktan sendede öyle mi ?
Benimde 20 gun oldu dikisler seffaf renkte kesi yapilan yerde duruyo
Icinde kabuklanma veya tikaniklik yok
Ama ben kontrole ne zaman geleyim diye sormadim gitmeyede useniyorum dile kolay tam 20 durak .. 3 vesait
Zaten bi sikayetimde yok odem disinda
Normal yatiyorum 10.gunden beri..yani cift yastik kullanmiyorum
Hiç bi hoş olma ağrın olmuyor en güzel yanı o bende kendimi tanımıyorum ama en fazla ne kadar sürebilir ki sonuç mükemmel olacakİlk gün fotolarını görünce ellerim titriyor bi hoş oluyorum
alçıyı aldıktan sonra burunun içini temizliyor mu? temizliyosa neyle yapıyor?Ben aslında buralardayım soru soran olursa cevaplarım yardımcı olurum :)Bende doğru duzgun masaj yapamıyorum acıyor cunku bende en baştan beri cok ödem vardı Esabil hocada demişti zaten çok şiş ve ödemli die hatta alçım bile geç alınmıştı :)Pazartesi gunu kontrole çagırmıştı ama gitmedim cuma gidicem çok uzak üşendim biraz :) Senin dikişler nasıl döküldü mü ?
Hiç bi hoş olma ağrın olmuyor en güzel yanı o bende kendimi tanımıyorum ama en fazla ne kadar sürebilir ki sonuç mükemmel olacakİlk gün fotolarını görünce ellerim titriyor bi hoş oluyorum
Alcidan once tampon 5.gun cikiyor tampon cikinca icerde ne var ne yok geliyor zaten sonrasinda ise eczaneden okyanus suyu alkiyorsun onu sıkıp icini yikiyorsun istersen su cekip hinkaradabiliyosunalçıyı aldıktan sonra burunun içini temizliyor mu? temizliyosa neyle yapıyor?
İste boyleee yaa tabiside sonuc supper olucak:)Hiç bi hoş olma ağrın olmuyor en güzel yanı o bende kendimi tanımıyorum ama en fazla ne kadar sürebilir ki sonuç mükemmel olacak
ben yaptım ama hala tıkanan bişi var hissediyorum nasıl cıkıcak bilmiyorum yaAlcidan once tampon 5.gun cikiyor tampon cikinca icerde ne var ne yok geliyor zaten sonrasinda ise eczaneden okyanus suyu alkiyorsun onu sıkıp icini yikiyorsun istersen su cekip hinkaradabiliyosun
Bu araya üye olmasaydım sizinlerle konuşmasaydım kesin şuan moralman bitmiş yüzüm gözüm böyle kalıcak diye dert edinmiştimİste boyleee yaa tabiside sonuc supper olucak:)
Cok normal cogu kiside aylarca bile tikaniklik olabiliyor okyanus suyunu iyice 3 kez filan ust uste sıkip hizlica sumkur tum kuvvetinle burnundan disari hiiiihhhh de:) su cek avucunla onu sumkur baya aciliyoben yaptım ama hala tıkanan bişi var hissediyorum nasıl cıkıcak bilmiyorum ya
Bende buranin cok faydasini gordum doktoru bile bu sayfayi okuyarak buldum tavsiye edilen hersryi dinledim hep icim rahatladi gercekten faydali oldu iyiki dedim bendeBu araya üye olmasaydım sizinlerle konuşmasaydım kesin şuan moralman bitmiş yüzüm gözüm böyle kalıcak diye dert edinmiştim
Benim ev mamakta ondan cok ters sincana metroya binince tam uc kez aktarma yaptim ha yine de kafaya koymustum 2 kere gittim sincana hepsi gecti simdi kontrole gitcem erteliyorum cocuklarim var mesafede uzak olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?