- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
Bizde yasadik ki yasamayan yoktur nese yine iyi bu burun amdliyatini geciren biri bilirki korkcak hic bisey yok bu morluklar sislikler gercekten hizla geciyor alti ustu 4-5 gun sabir
Artiii nese acayip hizli toparlaniyorsun kirk bin kere masallah :) iyisin iyi
Korkutmayın beni yaaaaa :))))
Korkutmayın beni yaaaaa :))))
Korkcak bisey yok bu gercekleri bilerek girmelisin ameliyata sonucta ben buraya onca resmi insanlar gorsun ameliyat surecini
gecici oldugunu ve sonucta hepsinin gecip iyiki oldum denilebilecegini bilsinler diye attim. Elini bi yere carpinca bile morariyir kemigine islem yapiliyor tabiki sislik morluk olucak arti zaten agri olmuyor bi kac gun evde kalir dinlenir normal hayatina donersin
2. Günüm aslındatam ameliyat olalı 45 saat oldu3.gündem merhaba kızlar
canım korkun ameliyat mı morluk vs ?
Evet çok hızlı iyileşiyorum hiç ağrım falan yok maşallah çok iyiyim morluk ve şişlikler bana ayrı bir hava kattı sankiBizde yasadik ki yasamayan yoktur nese yine iyi bu burun amdliyatini geciren biri bilirki korkcak hic bisey yok bu morluklar sislikler gercekten hizla geciyor alti ustu 4-5 gun sabir
Artiii nese acayip hizli toparlaniyorsun kirk bin kere masallah :) iyisin iyi
Evet devamlı buz ve krem uyguluyorum şişlikler iniyor ben özellikle paylaşıyorum gerçekten korkulcak bişey yokmuş burdan kızlar yazarlardı ama resimleri görünce içim bi hoş olurdu korkum artardı ama çok haklılarmış ağrım sızım yok şişlik allahın emri artıkNeşecim korkuyorum seni böyle şiş gördükçe :)
ama düne göre çok daha iyisin gözlerin açılmış en azından :)
Demi git gidene daha da güzelleşiyor maşallahkız sen gittikçe lolita oluyorsun maşallah
Süper olur ben seve seve gelirim. Hem tanışmış oluruz o kadar tanımadan birbirimize destek oldukSaolun kizlar valla burasi bana oyle faydali olduki doktorumuda burda bu sayfalarda buldum oldum ciktim aklima takilan sirularima hep bu sayfadaki yorumlar cevap oldu moral desen moral kaynagim oldunuz iste onun icin cikamiyorum burdan illa sabah kalkinca ilk once bi bakcam illa:)
Aslinda yaza dogru burunlar iyice iyilesince toplanip bi esabil beyi ziyaretmi etsek napsak diyorum hani hem kontrol hemde birbirimizi gormus oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?