Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Neşecim korkuyorum seni böyle şiş gördükçe :)

ama düne göre çok daha iyisin gözlerin açılmış en azından :)

Bizde yasadik ki yasamayan yoktur nese yine iyi bu burun amdliyatini geciren biri bilirki korkcak hic bisey yok bu morluklar sislikler gercekten hizla geciyor alti ustu 4-5 gun sabir
Artiii nese acayip hizli toparlaniyorsun kirk bin kere masallah :) iyisin iyi

Eklentiler

• photostudio_1478157901636.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 216

kız sen gittikçe lolita oluyorsun maşallah

Gulumsettin sabah sabah saolasin aslinda oyle degil odem gitsin diye doktor surekli masaj yap dedi ben duzenli yapmiyodum ama iyice saldim ondan ucu sisti yeniden
Cok yorgun ve uykusuzum tadim yok bu ara darisi basina ameliyatin olda sanada destek olalim burda guzel bi birlik olduk valla

Korkcak bisey yok bu gercekleri bilerek girmelisin ameliyata sonucta ben buraya onca resmi insanlar gorsun ameliyat surecini
gecici oldugunu ve sonucta hepsinin gecip iyiki oldum denilebilecegini bilsinler diye attim. Elini bi yere carpinca bile morariyir kemigine islem yapiliyor tabiki sislik morluk olucak arti zaten agri olmuyor bi kac gun evde kalir dinlenir normal hayatina donersin
Korkutmayın beni yaaaaa :))))

İnşallah göz açıp kapayıncaya kadar geçecek..

canım korkun ameliyat mı morluk vs ?

yok ameliyattan korkmuyorum. gözümü karattım çünkü. ille de olacam inşallah :))

ama morluklar falan tırsıyorum :))))

allahın izniyle o gün bi gelseydi. 2 ay sonraya gün verdi kalabalık olduğu için. 2 aya kadar ben çatlamazsam burda iyi :)))

Evet çok hızlı iyileşiyorum hiç ağrım falan yok maşallah çok iyiyim morluk ve şişlikler bana ayrı bir hava kattı sanki

Neşecim korkuyorum seni böyle şiş gördükçe :)

ama düne göre çok daha iyisin gözlerin açılmış en azından :)
Evet devamlı buz ve krem uyguluyorum şişlikler iniyor ben özellikle paylaşıyorum gerçekten korkulcak bişey yokmuş burdan kızlar yazarlardı ama resimleri görünce içim bi hoş olurdu korkum artardı ama çok haklılarmış ağrım sızım yok şişlik allahın emri artık

Saolun kizlar valla burasi bana oyle faydali olduki doktorumuda burda bu sayfalarda buldum oldum ciktim aklima takilan sirularima hep bu sayfadaki yorumlar cevap oldu moral desen moral kaynagim oldunuz iste onun icin cikamiyorum burdan illa sabah kalkinca ilk once bi bakcam illa:)
Aslinda yaza dogru burunlar iyice iyilesince toplanip bi esabil beyi ziyaretmi etsek napsak diyorum hani hem kontrol hemde birbirimizi gormus oluruz

Süper olur ben seve seve gelirim. Hem tanışmış oluruz o kadar tanımadan birbirimize destek olduk

Tamam o zaman bahara kadar biyerlere kaybolmayin itibati koparmayalim
Sen hangi semptteydin nese
Bide doktor kontrole ne zamac cagriyoki ben hic sormayi akil etmedim alcim cikinca 2 dk da ciktim yanindan
1.ayim dolunca bi gideyim diyorum 1 hafta var ayima

Neşe hemen toparlanmaya başlamışsın maşallah. Kızlar sigara içeniniz var mı? Ameliyattan önce sigara ile ilgiili bişey diyor mu? Tahlillerden önce falan değerleri değiştirrmi?

Tahlillerde bisey degistirmez ama ameliayattan bir hafta once birakilmasi tavsiye ediliyor ve ameliyattan sonra 3 hafta kadar icmemekte fayda var iyi olur deniliyor cunku odemleri artiriyormus
Icmedigim icin bu kadarini biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…