Ben eryamanda oturuyorum arabayla hastane 10 dk benim ben alçım çıkınca sorarım doktora kontrolleri yazarım burdanTamam o zaman bahara kadar biyerlere kaybolmayin itibati koparmayalim
Sen hangi semptteydin nese
Bide doktor kontrole ne zamac cagriyoki ben hic sormayi akil etmedim alcim cikinca 2 dk da ciktim yanindan
1.ayim dolunca bi gideyim diyorum 1 hafta var ayima
Çok teşekkür ederimNeşe hemen toparlanmaya başlamışsın maşallah. Kızlar sigara içeniniz var mı? Ameliyattan önce sigara ile ilgiili bişey diyor mu? Tahlillerden önce falan değerleri değiştirrmi?
Eğer acileyetin yoksa bence bekle banada iki ay sonrası için gün vermişti ama boşluk olunca erkene almıştı 2 küsür fazla para vermeye gerek yok bence .üstelik elvanketteyim araba ile 15 dk ve fiyatı tam bütçeme göre doktoru da sevdim inşallah bende biran önce olurum hatta fazla verip hemen olsam mı diye düşünüyorum ne dersiniz iki ay beklemeli mi yoksa hemen olmalı mı ?
Boşluk olunca kendisi mi arıyor?Eğer acileyetin yoksa bence bekle banada iki ay sonrası için gün vermişti ama boşluk olunca erkene almıştı 2 küsür fazla para vermeye gerek yok bence .
Ben daha erken tarihte olmak istiyorum demiştim Esabil hocada boşluk olursa haberleşiriz demişti 28inde olmam gerekirken ben 6sında oluştum .Boşluk olunca kendisi mi arıyor?
Bence sen git doktorla tekrar görüş eğer boşluk olursa beni çağırırmısınız diyeAnnem Kayseri'den gelecek oda kara kışa kalma aralık geç diyor ama inşallah doktor bi aydan arar beni de not mu bıraksak acaba erken olabilirim durum değişikliği olursa diye ?
Pazartesi tamponlarımım çıkıcak o zaman sorarım senin içinBen ankaranin obur ucu mamaktayim Aynen bende kullanmadigim icin ayrintisini bilmiyorum ama bir hafta once birakmayi oneriyolar
Nesecim kontroller ne zaman ogrenince yazarsin o zaman
Tahlilleri zaten devlet hastanesinde sincanda tamamliyorsun once 182 den randevunu alip hastanede gorusup evraklari tamalayip anestezi uzmanindan onay aliyorsun sonra doktorun odasina gidip evraklar tamam ozelde şu gun istiyorum diyosun yada devlette o tarih veriyor yani her halikarda evrak tamamlamak icin sincana devlet hastanesine bi gitmen lazimKızlar ben de dr beyle görüştüm. Devletle özel arasında kaldım. Aslında beklememek için bir nedenim yok çok sabırsızım sadece. Bir de ben Ankarada yaşamıyorum, eğer develtte olursam git gel yapcam öncesinde mıayene için. O yüzden özelde istiyorum. Ama güne tam olarak karar vermedik. Dr özelde olırsa geldiğin gün bile yapabiliriz dedi. Ama tahlilleri hangi ara yapcam bilmiuorum. Zaten bir gün önce gelirim mutlaka. Bence çok fiyat farkı yok özel daha mantıklı ama eşim de ne gerek var bekleyebiliriz diyor.bakalım birkaç güne karar veririz diye düşünüyorum güne de...
Anlaşmalı olduğu kurumlar orasıdır oradaki ameliyat ekibini tanıyordurkızlar ben dün yazmıştım bana dün gün verdi ve 2 ay sonrasına. 3 ocak.
doktorumuzun işinde iyi biri olduğu, yorumlardan anlaşıldığı kadarıyla net ama
şimdi yorumlardan okudugum kadarıyla doktorun özelde sabit bir yeri yok. anlamadığım konu, neye göre farklı hastanelerde veya tıp merkezlerinde yapıyor ameliyatları ??
bu yüzden ben kesinlikle devlet hastanesinde olma taraftarıyım.
beklemeye vaktiniz varsa sizde bekelyin ve devlette olun derim. sonucta bıça altındasınız. bi sıkıntı olursa da (ki inşallah olmaz ve olmamış da gördüğüm kadarıyla) karşınızdaki hastane net olsun derim ben
Demi git gidene daha da güzelleşiyor maşallah
Çok teşekkür ederim gün geçtikçe daha iyi olcak 2. Günüm ama iyi indi şişliklervallahi öyle , seninde gözler nası bi belirginleşmiş maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?