Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Ben eryamanda oturuyorum arabayla hastane 10 dk benim ben alçım çıkınca sorarım doktora kontrolleri yazarım burdan

Neşe hemen toparlanmaya başlamışsın maşallah. Kızlar sigara içeniniz var mı? Ameliyattan önce sigara ile ilgiili bişey diyor mu? Tahlillerden önce falan değerleri değiştirrmi?
Çok teşekkür ederim Ben sigara kullanmıyorum onun için sormadım doktora ama ameliyattan 1 hafta öncesinden bırakkı sende rahat edersin

Ben ankaranin obur ucu mamaktayim Aynen bende kullanmadigim icin ayrintisini bilmiyorum ama bir hafta once birakmayi oneriyolar
Nesecim kontroller ne zaman ogrenince yazarsin o zaman

Sizler iyiki paylaşıyorsunuz arkadaşlar benim gibi ameliyat süreci ile ilgili hiçbir fikri olmayan daha önce olmuş birine şahit olmamış biri için aydınlatıcı oluyor ,nasıldır neyle karşılarım bilmiyordum artı korkum vardı üstüne üstlük eşim 10 sene önce yaşadığı olumsuz ameliyat ile beni bayağı korkuttu morarıyorsun tampon diye berbat. Bişiy var çıkması bi eziyet falan dedi ( ama ben artık Eminim istiyorum bunu yaptırmayı zaten eski düzen tampon falan yokmuş ama bunu yaşayan birilerinin anlatması beni çok rahatlattı .

üstelik elvanketteyim araba ile 15 dk ve fiyatı tam bütçeme göre doktoru da sevdim inşallah bende biran önce olurum hatta fazla verip hemen olsam mı diye düşünüyorum ne dersiniz iki ay beklemeli mi yoksa hemen olmalı mı ?

Eğer acileyetin yoksa bence bekle banada iki ay sonrası için gün vermişti ama boşluk olunca erkene almıştı 2 küsür fazla para vermeye gerek yok bence .

Annem Kayseri'den gelecek oda kara kışa kalma aralık geç diyor ama inşallah doktor bi aydan arar beni de not mu bıraksak acaba erken olabilirim durum değişikliği olursa diye ?

Annem Kayseri'den gelecek oda kara kışa kalma aralık geç diyor ama inşallah doktor bi aydan arar beni de not mu bıraksak acaba erken olabilirim durum değişikliği olursa diye ?
Bence sen git doktorla tekrar görüş eğer boşluk olursa beni çağırırmısınız diye

Ben ozelde oldum sirf erken olabilmek icin ama soyle deyim ozelde yaptigi yerin devlet hastanesinden zaten hic bir farki yok tek fark erken olmasi
Benim annem yanimda olsun cocuklarla ilgilensin diye oyle radtgeldigi icin erken olup ozelde oldum ama ozel dedigim kinfor acisindan olsun ilgi acisindan olsun bi ozelligi olan bi yer degil dedigim gibi tek fark birinde hemen olurken digerinde biraz bekliyosun

Bana özelde tıp merkezi ile koru hastanesini söyledi açıkçası erken olursa koruyu tercih ederdim ama aynı doktor aynı ameliyat arada ciddi fark var ve Dediğiniz gibi ameliyatı olduktan sonra çokta hastanelik iş kalmıyor zaten bişiy yemiyorsun gece uyumuyorsun ertesi gün çıkıyorsun farkı verirsem sırf zamanı öne almak için hastane için değil .ama dediğiniz gibi 20 gün önce falan çağırıyorsa süper olur aralığın başı gibi arasa keşke tekrar görüşeceğim erken olmak istiyorum diye sağolun arkadaşlar

Ben tip merkezi dedigi yerde oldum 20 gun oldu eger bekleme sansin var ise hic bos yere o kadar fark verme derim
Zaten yaninda refakatci kaliyor ve orda hemsirenin hastanenin sana yaocagi bisey kalmiyor
Ilk gittim odami gosterdiler ustume ameliyat onlugu verdiler giydim sonra damar yolu acip doktorun gelmesini bekledim gelince ne istedigimi son kez anlattim 10 dk konustuk ve ameliyata girdik cikincada annem giymeme yardim etti sabaha kadar buz uygulamasinida annem yapti bol bol su ictim gelen giden olmadi bakmaya ve sonra sabah doktor gelip bakti cikabilirsin dedi ve ciktik yani beklemeyi goze alsam olmazdimda 2 ay sabredemezdim

Kızlar ben de dr beyle görüştüm. Devletle özel arasında kaldım. Aslında beklememek için bir nedenim yok çok sabırsızım sadece. Bir de ben Ankarada yaşamıyorum, eğer develtte olursam git gel yapcam öncesinde mıayene için. O yüzden özelde istiyorum. Ama güne tam olarak karar vermedik. Dr özelde olırsa geldiğin gün bile yapabiliriz dedi. Ama tahlilleri hangi ara yapcam bilmiuorum. Zaten bir gün önce gelirim mutlaka. Bence çok fiyat farkı yok özel daha mantıklı ama eşim de ne gerek var bekleyebiliriz diyor. bakalım birkaç güne karar veririz diye düşünüyorum güne de...

Tahlilleri zaten devlet hastanesinde sincanda tamamliyorsun once 182 den randevunu alip hastanede gorusup evraklari tamalayip anestezi uzmanindan onay aliyorsun sonra doktorun odasina gidip evraklar tamam ozelde şu gun istiyorum diyosun yada devlette o tarih veriyor yani her halikarda evrak tamamlamak icin sincana devlet hastanesine bi gitmen lazim

kızlar ben dün yazmıştım bana dün gün verdi ve 2 ay sonrasına. 3 ocak.

doktorumuzun işinde iyi biri olduğu, yorumlardan anlaşıldığı kadarıyla net ama
şimdi yorumlardan okudugum kadarıyla doktorun özelde sabit bir yeri yok. anlamadığım konu, neye göre farklı hastanelerde veya tıp merkezlerinde yapıyor ameliyatları ??

bu yüzden ben kesinlikle devlet hastanesinde olma taraftarıyım.
beklemeye vaktiniz varsa sizde bekelyin ve devlette olun derim. sonucta bıça altındasınız. bi sıkıntı olursa da (ki inşallah olmaz ve olmamış da gördüğüm kadarıyla) karşınızdaki hastane net olsun derim ben

Anlaşmalı olduğu kurumlar orasıdır oradaki ameliyat ekibini tanıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…