- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
Ben ozelde oldum durum şöylekızlar ben dün yazmıştım bana dün gün verdi ve 2 ay sonrasına. 3 ocak.
doktorumuzun işinde iyi biri olduğu, yorumlardan anlaşıldığı kadarıyla net ama
şimdi yorumlardan okudugum kadarıyla doktorun özelde sabit bir yeri yok. anlamadığım konu, neye göre farklı hastanelerde veya tıp merkezlerinde yapıyor ameliyatları ??
bu yüzden ben kesinlikle devlet hastanesinde olma taraftarıyım.
beklemeye vaktiniz varsa sizde bekelyin ve devlette olun derim. sonucta bıça altındasınız. bi sıkıntı olursa da (ki inşallah olmaz ve olmamış da gördüğüm kadarıyla) karşınızdaki hastane net olsun derim ben
Çok teşekkür ederim gün geçtikçe daha iyi olcak 2. Günüm ama iyi indi şişlikler
Evet hatta aşırı beyaz tenliyimsende beyaz tenli misin ?
Evet hatta aşırı beyaz tenliyim
Ben kremleri bol bol kullandım benim göz kapaklarım ve gözümüzün içi morardı çok şiştie süper o zaman cankuş kadar morarmadın demekki cilt yapısı ile alakalı
Evet hatta aşırı beyaz tenliyim
Ne güzel çizmişsin senin tarih ne zamandıPek çizemedim ama
8 kasım nasip olursa . Olurumu acaba bu burunNe güzel çizmişsin senin tarih ne zamandı
Çok az kalmış olur tabi esabil bey daha iyi bilir8 kasım nasip olursa . Olurumu acaba bu burun
Dr a sordum tahlilleri yaptırsam ve anestezi uzmanıyla görüşsem burda dedim. O da buradaki anestezi uzmanı görmek ister dedi. Ama sen gel aynı gün yaparız sonraki gün dönebilirsin de dedi. Ben gün almak içinBirde Fatma hanım tahlilleri bulunduğunuz ilin devlet hastanesi yada özelinde yapsanız buraya direk sonuç ve randevu almak ve hatta olabilecekse aynı gün ameliyat olma şansınız yok mu?illaki Sincan da mı yaptırmak gerekiyormuş tahlilleri ?
Herhangi bir hastenede yaptırabilirsin ben hepsini koru hastnesinde yaptırdım sonuçlrı götürdüm ama kaybetme onları ameliyat günü lazım oluyoBirde Fatma hanım tahlilleri bulunduğunuz ilin devlet hastanesi yada özelinde yapsanız buraya direk sonuç ve randevu almak ve hatta olabilecekse aynı gün ameliyat olma şansınız yok mu?illaki Sincan da mı yaptırmak gerekiyormuş tahlilleri ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?