Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Ben ozelde oldum durum şöyle
Anlasmali oldugu yerler var oraya gittiginizde doktorunuzu bilip size yardimci oluyorlar oradida bildiginiz tam tesekkullu hastane .. Nasil ozel hastaneler var orasi o sekilde zaten

Canim cizim guzel bende boyle istiyodum ve dedim ki
Burun sirti dumduz olmasin ayni senin cizimdeki gibi elimle gosterdim kavis burun sirtinda olsun dedim suan da da oyle oldu dahada odem gectikce belirginlescekmis

Anlaşmalı olduğu koru hastanesi iyi bi hastane ben Doğum yaptım orda imkanım olsa şuan gözüm kapalı olurum orda esabil bey ile ameliyatı ama işte ,fiyat farkını eşim aynı doktor için vermeyi mantıklı bulmuyor bekle diyor :))

Birde Fatma hanım tahlilleri bulunduğunuz ilin devlet hastanesi yada özelinde yapsanız buraya direk sonuç ve randevu almak ve hatta olabilecekse aynı gün ameliyat olma şansınız yok mu?illaki Sincan da mı yaptırmak gerekiyormuş tahlilleri ?

Dr a sordum tahlilleri yaptırsam ve anestezi uzmanıyla görüşsem burda dedim. O da buradaki anestezi uzmanı görmek ister dedi. Ama sen gel aynı gün yaparız sonraki gün dönebilirsin de dedi. Ben gün almak için aradığımda sorcam burda yaptırıp ordaji anestezi uzmanına göstereyimmi diye? Onu kabul eder sanıyorum. Ya da özelde hemen yaparlar belki. Yarın akşam falan aramayı düşünüyorum gün almak için. İlla sincanda olması grektiğini sanmıyorum. Ama çok heyecanlıyım

Bende görüşmede heyecandann konuşamadım :))) ameliyat olurken napacaz bilmiyorum iki ay bununla yatar kalkarım ben :) iyiki arkadaşlar var iyiki burayı takibe başlamışım da görüyorum nasıl bir süreç olduğunu aslında korkulacak birşey olmadığını hayırlısı inşallah

Herhangi bir hastenede yaptırabilirsin ben hepsini koru hastnesinde yaptırdım sonuçlrı götürdüm ama kaybetme onları ameliyat günü lazım oluyo

Beni en motive eden de esabil beyin oğlumu görünce yarın kalkar çoluk çocuğa bile bakarsın merak etme demesi oldu inşallah öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…