- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
Esabil beyin ameliyat ettigi eski uyelerin cogu girmiyor buraya eski uyelere sorilar sormussunuz ama uyenin ustune tiklayinca en son girdigi tarih sag alt kosede yaziyor yani cevap verecek birini bulmak zor bende cok ulasmayi denedim olmadan once onun icin istediginiz kadar soru sorabilirsiniz
Sorulara gelince
* bir gece kalmaniz gerekiyor ameliyatin ertesi gun sabah cikiyirsunuz
* doktor size nelerden sikayetcisin neresi nasil olmali benden ne istiyorsan anlat diyor istersen begendigin bi fotorag goturebilirsin ben bilgisayardan cikartip goturmustum aynende benzedi ona tabi bsnimki hala odemli
* doktor cok gercekci olmayacak biseyse yok bu sana olmaz soyle yapabiliriz diye soyler
* onden sana bir kac foto atacagim
* ozel muayenehanesi yok sen ilk oncd 182 yi arayacaksin SINCAN NAFİZ KÖREZ DEVLET HASTANESI FATIH POLIKINLIK KISMI PLASRIK CERRAHIDEN ESABIL EKER e randevu alicam diyeceksin en erken hangi saate varsa o saate al ki tahliller yetissin sonra kizilaydan metroya binip batikente kadar git batikent son durakya orda in hic merdiven cikmadan tam karsidan sincana giden yone tekrar bin ve FATIH DURAGINA KADAR GIT fatihte inince zaten hastanenin onune cikiyorsun fatih metrosu tam onune kadsr goturuyor bende cok sorarar gittim ve evime tam 2 saat surdu evden baya erken cikman lazim yaklasik kizilaydan sonra tam 17 durak gitmen lazim
* sana suanki guncel fiyatida soyleyeyim ozelde olmak istersen 1 hafta icinde olursun 3.500 - 4000 arasi tutar diyor doktor ona gore ayarla kendini
*once doktorun yanina girip burun ameliyati istiyorum filan diyosun oda kisaca konusup once tahlilleri tamamla diyor kan ekg rotgen ve tomografi bunlari bir gunde yetistirebilirsin sonuclardan ciktigi kadarini hastanedeki anestezi bolumhne goturup onay alman lazim tabi anesteziden sira numarasi almalisin oglen 3 te bitiyor ona gore giristen sira almalisin sonuclari anestezici onaylayinca tekrar esabil beye gidip ameliyatin ayrintisini gununu konusursun o sana muhtemelen ozelde olmak istiyorum diye belirtirsen ben seni ararim der numarani alip aksam arar
* ozelde yaptigi yer dikmende cerrahi tip merkezi..
Biz neler konustuk : once gittim baya uzak olmasi gozumu korksada once pek konusmadi evraklari tamamla SONRA ANESTEZICIDEN ONAYLATIP gel dedi hemen kisa surede bitiyor zaten ama bende cok aksilik oldu cok panik ve pimpirikli oldugum icin..neyse tamamladim tekrar yanina gittim kararli oldugumu soyledim kavisli kucuk bi burun istiyorum dedim delikler uzun ve buyuktu onlarin ozellikle kuculmesi benim icin onemli dedim oda defterini acti ve 2 ay sonraya gun atti bende hemen olmak istiyorum dedim tabi dolu hep ve ozelden bahsetmiyor kendisi..yani gel ozelde yaparim demiyor ben onceden bildigim icin ozelde olmak istiyorum dedim o zaman numarani ver ben arayim dedi ve ciktim..hastanede ozelle ilgili uzunca konusamiyor sanirim..aksam beni aradi ve bi daha sincana gitmem gerekmedi ameliyat gunu dikmende dedigi yerde bulustuk ameliyattan 10 dk once herseyi konustuk resim filan da o zaman gosterdim akilda kalici olmasi icin daha iyi ameliyat gunu konusmak
6.gun tamponlar cikti 10.gun alci cikti oyle yani sonuctanda memnunum ama yanlar filan odemli dogal olarak sislik var
Bazen çok mesaj atmasa bile arada bir girip bakıyor üyeler...bende öyle yapardım mesela arada bir girer bakardım,neler konuşuluyor forumda diye!!giren olursa üyelerden cevap verirler diye ki bir arkadaş vermiş özelden yazmış sağolsun...sana da teşekkür ederim tek tek yazmışsın...ama ben hala tam emin değilim...peki doktorunuz derinizle ilgili bir şey söyledi mi?ya da siz sordunuz mu?yani senin derin kalın ya da ince gibi şeyler söyledi mi?bazı arkadaşlar yazmışlar da doktorum kalın derili olduğumu söyledi onun için şekli güzel olmadı,yamuk oldu falan diye...gerçi benim arkadaşımın doktoru kalın derili hastalarda iyileşme süreci biraz daha uzar sadece o kadar demiş!!ama bazı doktorlar baya baya söylüyor bunu yani!!acaba sizin doktorunuz esabil eker de söyledi mi böyle bir şey?onu merak ettim
Kızlaaaaaarrrr kızlaaaaaarrrr kızlaaarrr!!! Gün aldım perşembe günü ameliyat oluyorum
Hadi hayılırsı olsun ağrısız sızısız geçsin ameliyat sürecinKızlaaaaaarrrr kızlaaaaaarrrr kızlaaarrr!!! Gün aldım perşembe günü ameliyat oluyorum
Gecmis olsun canim ben de sali gunu oldum ama heryerim sis cok kotu yanaklarim bile sen hizli toplamissin darisi bana :)3.günden merhaba arkadaşlar
Aaaa aynı gün mü olduk ameliyat sen saat kaçta oldun Bol bol buz koy ben eczaneden jel soğutucu aldım onunla yapıyorım acayip rahatlatıyor.Gecmis olsun canim ben de sali gunu oldum ama heryerim sis cok kotu yanaklarim bile sen hizli toplamissin darisi bana :)
3.günden merhaba arkadaşlar
Canim sanirim 13 yada 13.30 gibiydi ameliyata girdim evet jel buz inanki herseyi yapiyorum ama benim uzun surmus cok kotu oldum o ilk gece resmen oluyorum sandim sabah 5 te biraz yogurtla resmen hayata dondumAaaa aynı gün mü olduk ameliyat sen saat kaçta oldun Bol bol buz koy ben eczaneden jel soğutucu aldım onunla yapıyorım acayip rahatlatıyor.
Neşecim resim bekliyorum senden bugün için :)
Zorlu geçmiş demekkş ameliyattın ama emin ol hepsi geçiyor allah güç kuvvet veriyoCanim sanirim 13 yada 13.30 gibiydi ameliyata girdim evet jel buz inanki herseyi yapiyorum ama benim uzun surmus cok kotu oldum o ilk gece resmen oluyorum sandim sabah 5 te biraz yogurtla resmen hayata dondum
Seninde çok az kalmış benim 1 aya kadar burnum daha da düzelir bol bol resim koyarımKızlar hepinizin resimlerine baktım ve çok beğendim. Benim de bir ayım kaldı. 2 Aralık'da ameliyat olacağım Allah'ın izniyle. Yazmanız çok iyi oluyor, çok güzel bilgiler ediniyoruz. Sağolun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?