Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Benimde iki kizim var ve gercekten rahatca ilgilendim 3.gun herseyimi yapabiliyordum ilk uc gun annem bende kaldi nazlandim dinlendim morluklarda bende oldugu kadar kimsede girmedim valla ciger gibiydi 3.gunden sonra hizla yok olmaya basladilar ayrica esabil beye neyi ozellikle istiyorum dediysem yapmis
Dedim ki burun sirti dumduz olmasin kavis burun sirtinda olsun dedim oylede oldu birde delikler kucuk olsun dedim onceden buyuktu baya kutu gibi olmus kuculmus :)

En geç pazartesi aramayı düşünüyorum esabil beyi. Yaptır gel derse öyle yaparım ama dikmendeki hastanede de hemen çıkarsa işime gelir hani. Ben de kararlıydım ama dr u burda buldum. Ayrıca insan ameliyat olanları görmese cesaretlenemez. Benim için de mükemmel oldu burası. Her anını biliylrum şimdi zaman geçmiyor sanki hem korku hem heyecan karışık duygular içindeyim daha iyi olacağına inanıyorum ama ifaden çok değişir mi? Ya da insanların tepkisi ne olur falan onlar beni korkutuyor. Yoksa ben çok cesurum

Bazen çok mesaj atmasa bile arada bir girip bakıyor üyeler...bende öyle yapardım mesela arada bir girer bakardım,neler konuşuluyor forumda diye!!giren olursa üyelerden cevap verirler diye ki bir arkadaş vermiş özelden yazmış sağolsun...sana da teşekkür ederim tek tek yazmışsın...ama ben hala tam emin değilim...peki doktorunuz derinizle ilgili bir şey söyledi mi?ya da siz sordunuz mu?yani senin derin kalın ya da ince gibi şeyler söyledi mi?bazı arkadaşlar yazmışlar da doktorum kalın derili olduğumu söyledi onun için şekli güzel olmadı,yamuk oldu falan diye...gerçi benim arkadaşımın doktoru kalın derili hastalarda iyileşme süreci biraz daha uzar sadece o kadar demiş!!ama bazı doktorlar baya baya söylüyor bunu yani!!acaba sizin doktorunuz esabil eker de söyledi mi böyle bir şey?onu merak ettim

bir de cankuslarinannesi sana özelden yazmayı denedim...hani çok soru soruyorum daha rahat konuşuruz belki diye özel'in kapalı sanırım...atamadım...çook teşekkür ederim içtenlikle cevaplandırdığın için bütün sorularımı gece de bu SINCAN NAFİZ KÖREZ DEVLET HASTANESI FATIH POLIKINLIK KISMI 'nda mı kaldın?ama sen özelde olmuştun sanırım!!bu gece kalma işi çok canımı sıkıyor yaa...beni arkadaşım 7 sene önce olmuştu bir estetik cerraha istanbul'da aynı gün dönmüştü evineartık birçok cerrah yani hasta istemezse bırakıyor hastayı...hasta isterse her önleme karşı kalabiliyor o ayrı...bilemiyorum bizimkiler de kalmamı istemezler sanırım... ablam çalışıyor o gelecek benle büyük ihtimalle yani izin gününe denk gelmezse kalamaz benle..ee beni de tek bırakmak istemezler hastane de haklı olarakonun için zor olacak yani benim için

Hemen cevap vereyim istedigin kadar her turlu soruyu sorabilirsin bende severek cevaplarim hic sorun yok canim
Cunku bende senin gibi sadece 4 ayim surekli soru sormakla gecti cok irdeledim cok supheci yaklastim sonucta hergun yapilcak bisey degil insan guvenip en iyisini yaptirmak istiyor
Soruya gelince
Doktor ince deride olsa kalin deride olsa yaparim diyor deri eger kalinsa odemler ve burnun oturma suresi daha uzun olur diyor benim burnum ince derili imis
Kalma konusuna gelince bizim doktor kalma taraftari eger istemiyosan onceden yine konusursun sabah olursan aksamina cikmaya ikna edebilirsin diye dusunuyorum
Cok anlayili yardimci olmak icin elinden geleni yapcak bi doktor
Ben tum tahlilleri DOKTORUN CALISTIGI SINCAN NAFIZ KOREZ DEVLET HASTANESI FATIH POLIKINLIKTE yaptim orda once gorustum sonra evrak tamamladim bir hafta sonrada Dikmen de ozel bi hastanede oldum ameliyat gunu ozeldeki yere gittim zaten esabil beyle ameliyatim var dedim hemen ilgilendirler odami gosterdiler orda hazirlandim yattim yatagima serum verdiiler ve doktorum gelen kadar bekledim sonra son kez istedilerimi konustuk 10 dk kadar

Ardindan ameliyata girdim 1,5 saat surdu bir gece orda kalip ciktim sabahinda

Gecmis olsun canim ben de sali gunu oldum ama heryerim sis cok kotu yanaklarim bile sen hizli toplamissin darisi bana :)
Aaaa aynı gün mü olduk ameliyat sen saat kaçta oldun Bol bol buz koy ben eczaneden jel soğutucu aldım onunla yapıyorım acayip rahatlatıyor.

Aaaa aynı gün mü olduk ameliyat sen saat kaçta oldun Bol bol buz koy ben eczaneden jel soğutucu aldım onunla yapıyorım acayip rahatlatıyor.
Canim sanirim 13 yada 13.30 gibiydi ameliyata girdim evet jel buz inanki herseyi yapiyorum ama benim uzun surmus cok kotu oldum o ilk gece resmen oluyorum sandim sabah 5 te biraz yogurtla resmen hayata dondum

Canim sanirim 13 yada 13.30 gibiydi ameliyata girdim evet jel buz inanki herseyi yapiyorum ama benim uzun surmus cok kotu oldum o ilk gece resmen oluyorum sandim sabah 5 te biraz yogurtla resmen hayata dondum
Zorlu geçmiş demekkş ameliyattın ama emin ol hepsi geçiyor allah güç kuvvet veriyo

Kızlar hepinizin resimlerine baktım ve çok beğendim. Benim de bir ayım kaldı. 2 Aralık'da ameliyat olacağım Allah'ın izniyle. Yazmanız çok iyi oluyor, çok güzel bilgiler ediniyoruz. Sağolun...

Kızlar hepinizin resimlerine baktım ve çok beğendim. Benim de bir ayım kaldı. 2 Aralık'da ameliyat olacağım Allah'ın izniyle. Yazmanız çok iyi oluyor, çok güzel bilgiler ediniyoruz. Sağolun...
Seninde çok az kalmış benim 1 aya kadar burnum daha da düzelir bol bol resim koyarım

Kızlar bugün 28 gün oldu doktor kontrolüne gittim şükür herşey yolunda burun ucu masajı yapmamı söyledi Esabil hoca 3.ayında kontrole gel dedi.Özelden foto atıyordum şimdi burdan atıcam sizlere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…