Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Ayyy cok cici olmus yaa ben cok begendim harbi bayildim cok cici bi kiz olmussun gule gule kullan
Benimde 22 gun oldu ne zaman kontrole gitsem bilmiyorum sormayi unutmustum
Ucunda benimde baya odem var nasil masaj onerdi ucuna tarif edermisin

Ayyy cok cici olmus yaa ben cok begendim harbi bayildim cok cici bi kiz olmussun gule gule kullan
Benimde 22 gun oldu ne zaman kontrole gitsem bilmiyorum sormayi unutmustum
Ucunda benimde baya odem var nasil masaj onerdi ucuna tarif edermisin
Teşekkür ederim:) sende bence bir ayı doşdur oyle git ihmal etme.Nasıl tarif edeyim hani ilk masaj göstermişti ya Esabil hoca burnunu yandan yukardan aşağı bastırma hareketinin aynısını uc kısmına yap dedi gösterdiğinde baya bastırarak gösterdi ama ben o kdr bastıramıyorum

Çok güzel olmuş darısı bana size bişey sorucam ben tamponlrın oralardaki kanlar kurudu temizleyemiyorum çıkartırken çok acır mı bide alçı çıkarken açıyor mu benim burnum ağrımıyo ama sızlıyor

Yok yok o kanlar normal olarak kuruyor burnun ici dolu nasil temizlicen
Tampon cikarken aciyor ama anlik bisey yani 10 saniye kadar aaahhh diyosun ve hepsi bitmis oluyor
Alci cikarken hic acimiyor ayni biyerinde bant varda onu cikariyor gibi ama cikarinca eliyle iyice bastirip bakiyo masaji nasil yapcagini gosteriyo bastirarak o zaman aciyo tabi ben masaji baya bi yapamadim cunku aciyodu bastirinca

Esabil hoca krem sur temizle kulak çöpüyle demişti ben sürekli temizliyordum tampondan oncede sonrada biraz acıyor ama dayanılmayacak bi acı değil ama tampon çıkınca daha cok acır bence kuru kan kalırsa zaten içinde kalıyor sen önünü temizle ama

Aynen doktorun soylemesi daha uygun olur benim burun ucu çok şiş die burun ucu masajı yapmamı soyledi herkesin farklı oluyor

Elimden geldiği kadarıyla temizliyorum ama sızlıyor burnum yok

Ay içim bi hoş oluyo böyle acıyo diyince

Kızlar selam..

Estetik olup iyileşenler şu an ki son görüntülerini önden ve yandan rica etsem paylaşabilirler mi,

Ameliyat zamanım geldiğinde doktora, böyle olsun veya böyle olmasın diye örnek gösterebilmek için istiyorum.

gün aldım diye mi nedir burnum gözüme iyice batmaya başladı ,bu arada eşleriniz ne diyor arkadaşlar gerek estetik öncesi süreçte gerekse sonrası memnunlar mı ? Benim eşim pek istemiyor olmamı ararsın bu hallerini iyi birşey değil diyor inşallah haklı çıkmaz Karamsar biraz !

Benim erkek arkadaşım çok destekcim oldu doktoru bile o buldu bana bebekler gibi bakıyor hergün geliyor yüzüm gözüm şişti senin bu halin bile çok güzel dedi burnum güzel ama sen kendini daha iyi hissedicekssn yaptır dedi. Eşin belki sana kıyamadığı için sonuçta ameliyat o yüzden istemiyordur

Ayrıca hiç karamsar olma karamsar olacağın zaman buraya gir burda herkes birbirine çok destek oluyor benim erkek arkadaşım hep bundan daha kötü olacak hali yok ya diyordu. Sen içinş hep ferah tut çok güzel olacaktır eminim

Karamsar olan eşim canım iyi bi doktorla başarısız bir burun ameliyatı yaşamış ondan dolayı korkuyor ama bende arkadaşının kafasındayım bu Halinden çirkin olamaz herhalde :)) yani inşallah umarım :))

Bende burnumu resmen takinti haline getirmistim esim cok abartiyosun yuzunde siritmiyor diyordu ama cok sarkikti ve yillardir en buyuk istedigimin estetik ameliyat oldugunu biliyordu senin yuzun gulcekse iyi hissetceksen yaptir dedi ve sonraki surectede ilk andan itibaren moral verdi guzel oldu cok kibar oldu diye
Suan burnu guzel diye takiliyo hep
Butun yuz ifademin degistigini burun kuculunca gozlerin ortaya ciktigini soyluyorlar

Kesinlikle bi 5-10 yaş genç görünüyorsun şuan bende yaşımın büyük yüzümün agresif görğndüğünü düşünüyorum hemde erkeksi duruyor neden daha güzel durmasın ki sonuçta ameliyat zorlukları 10 gün bile sürmeden atlatılıyormuş sezaryen doğumu bile atlatmışım bunuda Allah'ın izni ile atlatırım güzellik uğruna :)))

Ayyy yerim sizi moral kaynaklarim minyon tipliyim bide erken anne olunca yuzum cökmus gibi geliyodu bana bu burun isi gercekten iyi hissettirdi baska yaptirmak istediklerimde var darisi onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…